Nema ni jedne opstine u BiH sa teritorijalnim diskontinuitetom.
Netočno. Srpski dio Trnova je jedna općina podjeljena Federacijom na 2 djela. Rudo također imaju enklavu koja je sa svih strana okružena Srbijom. U općini Grahovo postoji naselje Uništa koje je od ostatka općine odvojeno Dinarom i u koje se može samo preko RH. A ovisi o varijanti karte imaš i srpski "istočni mostar" koji je nakupina sela (s manje od 100ak stanovnika) u podveležju (na nekim kartima je samo jedan dio, na drugim iz više djelova. Itd.
Na vama muslimanima je da birate hoćete li naprijed ili nazad,. Nastavite li sa nepoštivanjem hrvatske izborne volje, možete očekivati bojkot vlasti u svim oblicima. U tom slučaju zaboravite na strana ulaganja, eu i živite u bijedi, mi i onako imamo domovnice i putovnice sa kojima idemo tamo gdje i pripadamo. Onog dana kada budemo državljani EU početi ćemo vam vraćati sve sa kamatama. Da sam na vašem mjestu razmislio bi o svemu..
Nije sve tako bajno u EU,i Hrvatska i BiH kad udju (ako udju) ce biti crna rupa Evrope,kao sto je Grcka.
Netočno. Srpski dio Trnova je jedna općina podjeljena Federacijom na 2 djela. Rudo također imaju enklavu koja je sa svih strana okružena Srbijom. U općini Grahovo postoji naselje Uništa koje je od ostatka općine odvojeno Dinarom i u koje se može samo preko RH. A ovisi o varijanti karte imaš i srpski "istočni mostar" koji je nakupina sela (s manje od 100ak stanovnika) u podveležju (na nekim kartima je samo jedan dio, na drugim iz više djelova. Itd.
Imas li i jednu FBIH,u RS ih imas zato sto se neke opstine daytonskim sporazumom presjecene federacijskim dijelom.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18044 Lokacija: Drina je na granici!
zapovjednik je napisao/la:
ManInBlack je napisao/la:
Na vama muslimanima je da birate hoćete li naprijed ili nazad,. Nastavite li sa nepoštivanjem hrvatske izborne volje, možete očekivati bojkot vlasti u svim oblicima. U tom slučaju zaboravite na strana ulaganja, eu i živite u bijedi, mi i onako imamo domovnice i putovnice sa kojima idemo tamo gdje i pripadamo. Onog dana kada budemo državljani EU početi ćemo vam vraćati sve sa kamatama. Da sam na vašem mjestu razmislio bi o svemu..
Nije sve tako bajno u EU,i Hrvatska i BiH kad udju (ako udju) ce biti crna rupa Evrope,kao sto je Grcka.
Grčka tebi/vama utjeha Govori li ti što narodna izreka: Propao kao Grčka? Grčka sa svojim prirodnim resursima i pameću jeste tamo gdje joj je mjesto, dakle na dnu EU-a. EU nije kriva toj zemlji za stanje u kojemu se nalazi, oni su u takvom stanju već par stoljeća, od prilike kako za susjede imaju otomane
HR će ući u EU, BiH teško, možda za 30 godina ako bude tada postojala i jedna i druga zajednica
_________________ Jednom kada život moje oči sklopi Kamenom me pokri Drinom poškropi Uz križ mi napiši Bećarina ova Voljela je zemlju pradjedova
Bosna ne može propasti, jer nema što propasti ?
Neki dan se vozim od Tuzle do Sarajeva i nazad i vidjeh samo dvije krave na ispaši i jedno maleno stado ovaca Onolika Nišićka visoravan mogla bi čitavo Sarajevo snabdijevati svježim mlijekom, no niti jedne krave nema iako sam ih tražio pogledom sve do vareških brda . Ali zato vikendice niču ko gljive poslije kiše
Ne bih se složio da hrvatska baš sve uvozi, izvozi ona dosta toga, od hrane preko složenih elektroenergetskih postrojenja i uređaja do visoko sofisticiranih brodova.. Istina rat i lopuže su je dosta ukopale, no danas postoji dobra volja da se lopovluku i kriminalnim radnjama stane u kraj i to daje nadu u oporavak.
_________________ Jednom kada život moje oči sklopi Kamenom me pokri Drinom poškropi Uz križ mi napiši Bećarina ova Voljela je zemlju pradjedova
Ne bih se složio da hrvatska baš sve uvozi, izvozi ona dosta toga, od hrane preko složenih elektroenergetskih postrojenja i uređaja do visoko sofisticiranih brodova.. Istina rat i lopuže su je dosta ukopale, no danas postoji dobra volja da se lopovluku i kriminalnim radnjama stane u kraj i to daje nadu u oporavak.
Hrvatska sad dosta toga izvozi(u BiH najvise),ali kad udje u EU,sve ce biti Svapski proizvodi.
zapovjednik je napisao/la:
ManInBlack je napisao/la:
Hrvatska sad dosta toga izvozi(u BiH najvise),ali kad udje u EU,sve ce biti Svapski proizvodi.
Hrvatsko tržište je već neko vrijeme otvoreno za EU proizvode, to je jedan od preduvjeta u pred pristupnim pregovorima Ne brinu mene njemački proizvodi, koliko kineski
Hrvatsko tržište je već neko vrijeme otvoreno za EU proizvode, to je jedan od preduvjeta u pred pristupnim pregovorima Ne brinu mene njemački proizvodi, koliko kineski
jest otvoreno,ali kad udje HR u EU,tad ce skoro sve biti Hrvatski proizvodi,jadna Hrvatska. Ti se ne brini nisi ti u Hrvatskoj,ti si u BiH.
Imas li i jednu FBIH,u RS ih imas zato sto se neke opstine daytonskim sporazumom presjecene federacijskim dijelom.
Nema ni jedne opstine u BiH sa teritorijalnim diskontinuitetom.
Thnx, ovo je super karta. Trnovo se sastoji od 3 dijela. Foča isto. Istočni stari grad od 5 djelova. Čajniče od 2 (i to prije rata). Rudo ima BiH enklavu Međurječje. Zvornik od 2 dijela. Pelagićevo isto. Karta pokazuje da se i Gradačac u fBiH sastoji od 2 dijela! Vukosavlje je u jednom komadu, pojačanom za sjever bivše modričke općine. Jezero je isto u jednom komadu i uključuje komad Vinca. Šipovo se sastoji od 2 dijela. I to je to. Thnx. za kartu, imaš li možda link na kartu slične razlučivosti za fBiH?
PK Dubrave sa kompletnom infrastrukturom se nalazi na području nekadašnjih naselja: Milići, Đulabići, Čajići, Gornja Mala, Petrovići, niti jedna muslimanska kuća nije iseljena.
PK Dubrave sa kompletnom infrastrukturom se nalazi na području nekadašnjih naselja: Milići, Đulabići, Čajići, Gornja Mala, Petrovići, niti jedna muslimanska kuća nije iseljena.
Nakon 60 godina prva velika procesija prigradskim tuzlanskim ulicama!
Prvobitno predviđena ruta (žuta) i konačno dogovorena sa vlastima i lokalnim stanovništvom (crvena)
Ostaje nejasno zašto se odustalo od prvobitno predviđene duže i lakše rute koja vodi od crkve u Solini putem Dokanj - Tuzla, i dalje uz brdo do Gradovrha, i ide se na ovu kraću i strmiju rutu kroz tuđe njive i šumu!
Pretpostavljamo da je riječ o tome da je Tuzla tolerantnija od Sarajeva???
Pa to crveni multietniĆari vide kao provokaciju, i to još za vrijeme muslimanskog mjeseca posta. Ih, dobro da su ikako dopustili ne optuživši naše fratre za širenje vjerske mržnje i netrpeljivosti...
_________________ Još smo tu, još nas ima u inat svima...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.