|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 10 tra 2012, 21:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59634 Lokacija: DAZP HQ
|
Citat: - Moja noga više neće kročiti na stadion pod Bijelim brijegom, ni na mostarski Rondo. Prodao sam kuću, a nedavno i kafić. Na onoj strani nije moj Mostar. Nakupilo se svega - izjavio je u novom broju Avazovog "Sporta" Vahid Halilhodžić, nekadašnja "devetka" Veleža, jedan od najboljih igrača francuskog Nanta svih vremena. Izvor: DA kroatizacija Mostara to be continued...
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 10 tra 2012, 21:29 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Punom silom naprijed .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 10 tra 2012, 21:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23905 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nadam se samo, da će održati obećanje. Onaj pravi velikobošnjački nacionalist. Par excellence.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 10 tra 2012, 22:20 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2009, 20:58 Postovi: 148 Lokacija: Mostar,Herceg-Bosna
|
jao vahe,dok ej diamo pare davo ,onda je mogo i u medjugorje ici,primio je dres zrinje ,haahahhaahah koji jazavac bosnjacki
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 10 tra 2012, 22:24 |
|
|
tim više je ogavan, ulizica neviđena, u Zagrebu se kitio kako mu je kćerka rođena Zagrepčanka, medio cijeli vrijeme, išao i u Međugorje što kažeš, a sad mu je pukao film zbog tih istih; računam da tako razmišlja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 11 tra 2012, 02:06 |
|
|
dudu je napisao/la: tim više je ogavan, ulizica neviđena, u Zagrebu se kitio kako mu je kćerka rođena Zagrepčanka, medio cijeli vrijeme, išao i u Međugorje što kažeš, a sad mu je pukao film zbog tih istih; računam da tako razmišlja. 'Ko ga šiša, a nije ni iz Niša! Bi'će nam žao ...
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 11 tra 2012, 02:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Gospodine Vahide, ako vi ne osjećate Mostar svojim gradom (nego je to možda Sarajevo? ), ja osjećam svojim cijeli naš Jedinstveni Mostar.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 11 tra 2012, 02:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Vahid Halilhodžić: Moja noga više neće kročiti na stadion pod Bijelim brijegom
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 11 tra 2012, 02:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Citat: Vahid Halilhodžić: Moja noga više neće kročiti na stadion pod Bijelim brijegom E, moj Vaha ... Nije ti ovo trebalo! Dobra slika, gdje je nađe tako brzo?
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 11 tra 2012, 03:38 |
|
|
Btw: kompleksaš & fashista.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 11 tra 2012, 09:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37779 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa u pravu je, zapadna strana nije "njegov" Mostar, još malo neće bit ni istočna, antifašisti neće dozvolit cvjetanje fašizma.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 11 tra 2012, 09:14 |
|
|
Ne mogu vjerovat da se u Mostaru u 21. stoljeću ljudi dijele po nacionalnosti. To nije ništa drugo nego fašizam.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Vahid Halilhodžić, selektor Alžira poručio: Zapadni Mostar nije moj grad Postano: 11 tra 2012, 19:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
http://poskok.info/wp/?p=1564Published On: Uto, Tra 10th, 2012 Aktualno | By zr Vahid Halilhodžić, selektor Alžira poručio: Zapadni Mostar nije moj grad Moja noga više neće kročiti na stadion pod Bijelim brijegom, ni na mostarski Rondo. Prodao sam kuću, a nedavno i kafić. Na onoj strani nije moj Mostar. Nakupilo se svega – izjavio je u novom broju Avazovog “Sporta” Vahid Halilhodžić, nekadašnja “devetka” Veleža, jedan od najboljih igrača francuskog Nanta svih vremena. Aktuelni selektor alžirske nogometne reprezentacije javio nam se iz Pariza gdje je čekao na let za Alžir. - Idem na lice mjesta kako bih mobilizirao sve za revanš utakmicu sa Gambijom. Treba nam remi za prolaz dalje. U junu imamo dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo. U grupi smo sa Ruandom, Malijem i Beninom. Prvak ide u baraž. Vjerujem da će to biti Alžir – kazao je između ostalog Halilhodžić u intervjuu za “Sport”.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić, selektor Alžira poručio: Zapadni Mostar nije moj grad Postano: 11 tra 2012, 19:44 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Imaš već ovu temu, mislim da su je stavili pod događanja u Mostaru .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić, selektor Alžira poručio: Zapadni Mostar nije moj grad Postano: 11 tra 2012, 19:44 |
|
|
Nije Vahidovo ni Međugorje, jer ni tamo nije htio otići sa svojim igračima. Iako u Međugorju nikad muslimani nisu živjeli.
Muslimanske lažne izjave i muljanja.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 11 tra 2012, 19:49 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
ne znam što fali zapadnom Mostaru, koji je oaza multietničnosti i tamo živi nekoliko tisuća Vahinih sunarodnjaka?
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić, selektor Alžira poručio: Zapadni Mostar nije moj grad Postano: 11 tra 2012, 19:51 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Vaha je jedan obichni smrad od covjeka i bas mi je drago sto ga je Maminjo iznabado i izmrshko ko dzukelu...lafo veliki patriota ,sto jajara nije onda dosao da brani Mostar aha kite moje, radi guza cvika ekser dvanesku...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić, selektor Alžira poručio: Zapadni Mostar nije moj grad Postano: 11 tra 2012, 19:54 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Imaš već ovu temu, mislim da su je stavili pod događanja u Mostaru . Sorry nisam vidio. Neka spoje komentare sa tom temom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić, selektor Alžira poručio: Zapadni Mostar nije moj grad Postano: 11 tra 2012, 20:12 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Vaha je jedan obichni smrad od covjeka i bas mi je drago sto ga je Maminjo iznabado i izmrshko ko dzukelu...lafo veliki patriota ,sto jajara nije onda dosao da brani Mostar aha kite moje, radi guza cvika ekser dvanesku... brani onaj koji nema što izgubit, milijunaši brane sa sigurne udaljenosti, bar 500 km.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić, selektor Alžira poručio: Zapadni Mostar nije moj grad Postano: 11 tra 2012, 20:54 |
|
|
pa i nije vahide, ne vidim u čemu je problem, nije ni sisak, ni mnogi drugi gradovi...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 21 tra 2012, 18:07 |
|
|
Kaže on...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 16 svi 2012, 21:48 |
|
|
niko i ne želi takvog smrada ko što si ti Vahide vidjet u zapadnom dijelu. takva đubrad nigdi nisu dobrodošla.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 17 svi 2012, 09:13 |
|
|
Pa dok je jos u Dinamu bio trener govorio sam da je on mala prevrtljiva pickica.. U jednim medijima je pricao jednu u drugima drugu pricu, mislio je vjerojatno trece a cetvrto je imao u rezervi.. Zabavljao dio glupastih novinara u HR svojim forama (za nas iz BH starim ishlapjelim seljackim stosevima) i izigravao frajercica.. Ma tipicni suncokret "veliki" Vaha, nije se digao ni centa iznad truHlezi svojih sunarodnjaka, vidi mu se mrznja prema Hrvatima, izbija iz svake njegove pore..Moze fore prodavat Francuzima. Dzaba mu sto je obisao " beli svet" , ostao je ljakse iz mahale
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Vahid Halilhodžić poručio: Moja noga više neće kročiti pod Bijeli brijeg Postano: 17 svi 2012, 13:13 |
|
|
Pa što ste se napalili. Ljudi se sele, idu tamo gdje im je ljpše, gdje imaju perspektivu. Vi sve u naciju zamatate. Pa normalno da će Bošnjaci ići tražiti perspektivu u Sarajevo ili Pariz recimo. Idu tamo gdje im je bolje. I Hrvati koji dolaze u Mostar jer tamo vide perspektivu. To je normalno, čemu svugdje gurati tu nacionalnu spiku. Mostar je grad svih njegovih građana.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|