|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 12:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u RimuU posljednjih mjesec i pol dana članovi Predsjedništva BiH su detaljno pretresli bh. diplomatsko-konzularnu mrežu i imenovali dvadesetak ambasadora i konzula. Čelnici SDA, SDP-a, HDZ-a, SNSD-a i SDS-a džentlmenski su podijelili atraktivne diplomatske pozicije. Stranačke preporuke bile su opet važnije od profesionalnih referenci. Ministar vanjskih poslova BiH i predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija ispunio je obećanje koje je početkom godine dao lideru HDZ-a Draganu Čoviću da će u najnovijoj raspodjeli diplomatskih destinacija nekoliko upražnjenih veleposlaničkih mjesta prepustiti kadrovima te stranke, koje je u posljednjih pet godina smijenio hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić. Nakon što je prema političkim instrukcijama iz vrha SDP-a pomeo sve hrvatske diplomate koji su imenovani za mandata njegovih prethodnika, poslušni je „vojnik partije“ Komšić prije mjesec i pol dana, dakako po Lagumdžijinom nalogu, započeo tihu rehabilitaciju otpisanih HDZ-ovih ambasadora. Prema istom principu prema kojem je ranije u diplomaciju lansirao cijelu plejadu stranačkih kolega – opskurnih likova bez ikakvog diplomatskog iskustva, pa čak i bez elementarnog poznavanja engleskog jezika, Željko Komšić je proveo i posljednju odluku predsjednika SDP-a o imenovanju diplomata iz „kvote HDZ-a“, piše Slobodna Bosna. No, apsurdno je da je Komšić, poslije sramnog otkaza Čoviću bliskim ambasadoricama koje su ostvarile zavidne rezultate (Lidiji Topić, Dariji Krstičević, Željani Zovko…) u diplomaciju vratio trećerazredne kadrove čija je jedina referenca bila preporuka predsjednika HDZ-a. Dodajmo tome da se na spisku novopostavljenih „hrvatskih diplomata“ našao i dugogodišnji Komšićev savjetnik za vanjsku politiku Nerkez Arifhodžić, koji je imenovan za ambasadora u Italiji. No, osim što mjesto veleposlanika u Rimu, prema nacionalnoj rotaciji (za države iz skupine G8 plus jedan), pripada kandidatima hrvatske nacionalnosti, izbor Arifhodžića je upitan i zbog činjenice da je on, i prije nego što ga je Komšić uzeo za svog savjetnika, otišao u mirovinu. (Dnevnik.ba) http://poskok.info/wp/?p=1700
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 12:03 |
|
|
Još im nije dosta gladovanja. Dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 12:11 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Jao majko ovo hrvatski kadar
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 12:13 |
|
|
Bošnjaci su dobro uništili tu Vartu. Dodik se ne mora puno mučiti.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 12:30 |
|
|
Svi putevi vode u Rim. Zastava "Varta" meni ima simboliku kao i svaki barjak, zastava i stijeg. Žuti trokut to vam je isto, zapravo meni dođe isto kao kada ja kuma Murata zamolim da me trzne do Ilidža a on meni kaže: More, al u žutom. More al u žutom.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 12:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37714 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne kužim ikoga ko misli kako je ovo dobro, i kako Ž.K. postupa ispravno.
Kad bi htjeli "Bosanci" bit neutralni onda bi trebali stavljat na bošnjačka mjesta Hrvate i Srbe. Ovo treba zbacit i šutnut s vlasti, što prije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 13:12 |
|
|
Treba sačekati sa zaključcima-ne vjerujem da neko pokušava opet Muslimani ovog kao Hrvata već je nešto drugo u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 13:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37714 Lokacija: Gl. grad regije
|
Proturaju ga kao lojalnog "Bosanca" SDP-a, sasvim je normalno da se takvi uvale na mjesta zamišljena za druge.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
josi
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 21:24 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 21:19 Postovi: 786 Lokacija: HercegBosna
|
Cekajte jos malo pa ce lagundija da uvali karu komsicu za sva vremene. Samo da ovaj zavrsi svoj mandat i ode on na odmor. Mislim da je to i komsic skuzio
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 12 tra 2012, 21:39 |
|
|
josi je napisao/la: Cekajte jos malo pa ce lagundija da uvali karu komsicu za sva vremene. Samo da ovaj zavrsi svoj mandat i ode on na odmor. Mislim da je to i komsic skuzio pa ode jer nemoze se vise kandidirati za predsjednika Bih (ispucao dva mandata) i onda če Zlaji postati lijevo smetalo , vjerovatno ga prime u stranku izbačenih sdepeovaca tj SDU
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 11 svi 2013, 14:51 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7345 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
''Predsjedništvo BiH imenovalo je u srijedu bivšeg ministra zdravlja RS Ranka Škrbića veleposlanikom u Srbiji, veleposlanicom u Češkoj novinarku 'Slobodne Bosne' Danku Savić, suprugu Senada Avdića, te veleposlanikom u Saudijskoj Arabiji zeta Bisere Turković, Harisa Hrlu. Danku Savić je na ovu funkciju predložio hrvatski član Predsjedništva Željko Komšić, Škrbića predsjedavajući Predsjedništva Nebojša Radmanović, a Hrlu Bakir Izetbegović, doznaje Depo.ba'' Cccccc,dakle nakon starog hrvatskog imena i prezimena Nerkeza Arifhodžića kojeg je imenovao prošle godine kao hrvatski kadar,Komšić sada imenuje Srpkinju kao hrvatski kadar i to za veleposlanicu u Češkoj. Stoga možemo očekivati da će podočnjaci Senada Avdića u budućnosti biti još veći zahvaljujući ispijanju nadaleko poznatog češkog piva.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Komšić imenovao Arifhodžića kao “hrvatski kadar” za veleposlanika u Rimu Postano: 11 svi 2013, 14:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24059 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Komšić je odradio golem posao za našu stvar. Ove stvari homogeniziraju najviše. Senad Avdić i Sejdo Komšić - 2 prsta jedne ruke.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|