|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 41 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snezana mk
|
Naslov: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 11:46 |
|
|
Što? Koju karakternu osobinu bi promjenili kod sebe?! Što vam se ne dopada kod sebe? Kod mene bi promjenila ...moju plahovitost ,htela bih da sam hrabrija,manjeosetljiva i odlučnija...
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 12:44 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Što? Koju karakternu osobinu bi promjenili kod sebe?! Što vam se ne dopada kod sebe? Kod mene bi promjenila ...moju plahovitost ,htela bih da sam hrabrija,manjeosetljiva i odlučnija... Ma daj Sneki, kakva crna tvoja osetljivost. Ostljiviji je traktor. Koliko si trubila da te neko ovde napada, pa si istrajavala u želji da ostaneš. Pa i akcije povratka na Indeksu - to je pokazatelj velike odlučnosti. Tako da ne brineš za te dve osobine.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 12:44 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Previse emotivna,lako ranjiva,previse saosecam sa drugim...i to me nervira a ne mogu protiv toga... To bi`da promenim.. I mozda previse direktna..pa i ja ponekad ranim a da nisam imala nameru... Ima jos toga..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 12:55 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Što? Koju karakternu osobinu bi promjenili kod sebe?! Što vam se ne dopada kod sebe? Kod mene bi promjenila ...moju plahovitost ,htela bih da sam hrabrija,manjeosetljiva i odlučnija... Ma daj Sneki, kakva crna tvoje osetljivost. Ostljiviji je traktor. Koliko si trubila da te neko ovde napada, pa si istrajavala u želji da ostaneš. Pa i akcije povratka na Indeksu - to je pokazatelj velike odlučnosti. Tako da ne brineš za te dve osobine. Pitanje je U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. a ne tvoj komentar o mojem karakteru.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 12:58 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Pitanje je U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. a ne tvoj komentar o mojem karakteru. Pa, ti si se uplašila za neke svoje osobine, pa rekoh da te utešim. Možda je ova moja preterana ljubaznost loša osobina, čim sebe dovodim u situaciju da mi je neko nabaci na nos. Ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:04 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Tvrdoglavost, sklonost cinizmu i ironiji i konfliktnost.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:09 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Tvrdoglavost, sklonost cinizmu i ironiji i konfliktnost. Konfliknost.. Ajde reci mi na ovom forumu..s koliko njih si u losim odnosima? Hocu brojku..ne nickove... Snezo izbrisacu ovaj post posle da ti ne kvarim temu..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:09 |
|
|
Urbana je napisao/la: Previse emotivna,lako ranjiva,previse saosecam sa drugim...i to me nervira a ne mogu protiv toga... To bi`da promenim.. I mozda previse direktna..pa i ja ponekad ranim a da nisam imala nameru... Ima jos toga.. preemotivnost je ženska karakteristika možda raniš jer brzaš,
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:10 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Tvrdoglavost, sklonost cinizmu i ironiji i konfliktnost. E to je konkretno, a ne: previše sam emotivan i fin. Tako ljudi govore samo kad hože da kažu da su previše dobri. Meni su u poslednje vreme rekli da sam osvetoljubiv i počinjem da sumnjam pomalo da imam tu osobinu, mada još nisam uveren do kraja.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:10 |
|
|
Urbana je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Tvrdoglavost, sklonost cinizmu i ironiji i konfliktnost. Konfliknost.. Ajde reci mi na ovom forumu..s koliko njih si u losim odnosima? Hocu brojku..ne nickove... Snezo izbrisacu ovaj post posle da ti ne kvarim temu.. ne briši,nema potrebe ovo je u vezi teme.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:12 |
|
|
Urbana je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Tvrdoglavost, sklonost cinizmu i ironiji i konfliktnost. Konfliknost.. Ajde reci mi na ovom forumu..s koliko njih si u losim odnosima? Hocu brojku..ne nickove... Snezo izbrisacu ovaj post posle da ti ne kvarim temu.. Između 5 i 10 forumaša sigurno ima s kojima se ne trpim i s kojima sam se sukobio.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:14 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Tvrdoglavost, sklonost cinizmu i ironiji i konfliktnost. cinizam kod tebe nisam primetila ,a to je nešto što odmah zapazim,više bih rekla da si izbuvljiv ,impulsivan.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:17 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Tvrdoglavost, sklonost cinizmu i ironiji i konfliktnost. cinizam kod tebe nisam primetila ,a to je nešto što odmah zapazim,više bih rekla da si izbuvljiv ,impulsivan. Nisi primijetila? Fino, znači da sam to uspio zatomiti uglavnom. Moglo se primijetiti na prošlom forumu poprilično puta. Također, uočila si da sam impulsivan, i to je točno. Vjerojatno sam često i previše eksplicitan u dijalogu/monologu.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:19 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Nisi primijetila? Fino, znači da sam to uspio zatomiti uglavnom. Moglo se primijetiti na prošlom forumu poprilično puta. Također, uočila si da sam impulsivan, i to je točno. Vjerojatno sam često i previše eksplicitan u dijalogu/monologu. To nisam ,tvrdoglavost da ,no ti i nisi koleričan tip više sangvinik. a ja sam granični flegmatik.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:26 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Urbana je napisao/la: Konfliknost.. Ajde reci mi na ovom forumu..s koliko njih si u losim odnosima? Hocu brojku..ne nickove... Snezo izbrisacu ovaj post posle da ti ne kvarim temu.. Između 5 i 10 forumaša sigurno ima s kojima se ne trpim i s kojima sam se sukobio. Onda da se i ja uvrstim u konfliktne licnosti... ..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 13:29 |
|
|
Urbana je napisao/la: Onda da se i ja uvrstim u konfliktne licnosti... .. Ali, latentno konfliktne.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 21:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
A imo sam samo jednu karakternu manu, a to je da sam bio umišljen. Ali to sam riješio, i sad sam savršen. (vic)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 12 ruj 2009, 22:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Što? Koju karakternu osobinu bi promjenili kod sebe?! Što vam se ne dopada kod sebe? Kod mene bi promjenila ...moju plahovitost ,htela bih da sam hrabrija,manjeosetljiva i odlučnija... Ma daj Sneki, kakva crna tvoja osetljivost. Ostljiviji je traktor. Koliko si trubila da te neko ovde napada, pa si istrajavala u želji da ostaneš. Pa i akcije povratka na Indeksu - to je pokazatelj velike odlučnosti. Tako da ne brineš za te dve osobine.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 13 ruj 2009, 06:43 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
snezana mk je napisao/la: Što? Koju karakternu osobinu bi promjenili kod sebe?! Što vam se ne dopada kod sebe? Kod mene bi promjenila ...moju plahovitost ,htela bih da sam hrabrija,manjeosetljiva i odlučnija... Ravnodušnost i hladnoća...skoro ništa me ne može razljutit
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 13 ruj 2009, 11:20 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Što? Koju karakternu osobinu bi promjenili kod sebe?! Što vam se ne dopada kod sebe? Kod mene bi promjenila ...moju plahovitost ,htela bih da sam hrabrija,manjeosetljiva i odlučnija... Ravnodušnost i hladnoća...skoro ništa me ne može razljutit E i to je krajnost...Ne mogu dokuciti takve ljude.. Ori,gori..on mrtav,`ladan..
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 13 ruj 2009, 11:28 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Urbana je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ravnodušnost i hladnoća...skoro ništa me ne može razljutit E i to je krajnost...Ne mogu dokuciti takve ljude.. Ori,gori..on mrtav,`ladan.. Neki Njemački geni Šanse za infarkt ravne nuli
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 13 ruj 2009, 11:33 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ma daj Sneki, kakva crna tvoja osetljivost. Ostljiviji je traktor. Koliko si trubila da te neko ovde napada, pa si istrajavala u želji da ostaneš. Pa i akcije povratka na Indeksu - to je pokazatelj velike odlučnosti. Tako da ne brineš za te dve osobine.
|
|
Vrh |
|
|
puntar
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 13 ruj 2009, 23:57 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Urbana je napisao/la: Konfliknost.. Ajde reci mi na ovom forumu..s koliko njih si u losim odnosima? Hocu brojku..ne nickove... Snezo izbrisacu ovaj post posle da ti ne kvarim temu.. Između 5 i 10 forumaša sigurno ima s kojima se ne trpim i s kojima sam se sukobio. a koji su to,de nabroji.
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
puntar
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 14 ruj 2009, 00:01 |
|
|
sto se tice teme,nebi ni jednu.pa osobine stvaraju covika,lose kao i dobre.sto je moguce je ublazit nekakve osobine,mozda za voljenu osobu,ali ono sto se u karakteru nosi tesko se obrise.bar je moje misljenje.
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: U mojem karakteru mi se ne dopada i htio/ la bih da promjenim.. Postano: 14 ruj 2009, 10:42 |
|
|
puntar je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Između 5 i 10 forumaša sigurno ima s kojima se ne trpim i s kojima sam se sukobio.
a koji su to,de nabroji. To bi bio offtopic i spam.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|