|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 82 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 20:49 |
|
|
Melcher je napisao/la: teranova je napisao/la: Za tebe sam moralna vertikala, pakosni gastarbajteru. A tzv BiH će se raspasti, kad tad.
Drz' se ti svoje Srbije. Otislo Kosovo i Crna Gora u nepovrat. A Vojvodina i Sandzak samo sto nisu. A ti bi tudu avliju dijelila. Mordorska vertikalo, smiri se malo. Majka si. Savete možeš da deliš svojoj ženi ako je imaš, a ako ti je toliko stalo do "duše u Teočaku", pomeri guzicu iz Amerike. Žrtvuj se.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 20:52 |
|
|
Melcher je napisao/la: Zbog tebe i tvojieh pizdarija da se iznerviram? Pa ja se smjeskam kad god vidim tvoj upis. Ni ovaj put nije iznimka. Cuj ti njega, misli da mu ljudi uopce pridavaju paznju osim u humoristickom smislu... Ma zbog zlocina, ne zbog mene Kad god pocne razgovor o muslimanskim zlocinima ista stvar
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 20:53 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
teranova je napisao/la: Melcher je napisao/la:
Drz' se ti svoje Srbije. Otislo Kosovo i Crna Gora u nepovrat. A Vojvodina i Sandzak samo sto nisu. A ti bi tudu avliju dijelila.
Mordorska vertikalo, smiri se malo. Majka si.
Savete možeš da deliš svojoj ženi ako je imaš, a ako ti je toliko stalo do "duše u Teočaku", pomeri guzicu iz Amerike. Žrtvuj se. Ja sam svoje za Teocak i slobodu istoga ucinio sve sto sam mogao. I dan danas pomazem svoj narod u zavicaju. Ponovo cu se zrtvovati kada i ako krenete u akciju komadanja.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 20:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovo što Bošnjaci rade sa svojim mrtvima je tako prozirno. Da ne govorim koliko je bezobrazno. Ostave ih negdje u skladištu da ih mogu svake godine 10-20 pokapati, i koristiti za svoju propagandu i politiku.
Ovim tempom će imati posla sljedećih 20 godina. Doduše prije će rat ponovo izbiti, pa se neće toliko razvući.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 20:55 |
|
|
teranova je napisao/la: Melcher je napisao/la:
Tako je, mordorska tetkice! A ti i (suplja) Glava mozete te mokre snove o raspadu BiH zadrzati za sebe. Dosadili ste i Bogu i narodu.
Za tebe Glava jedan veliki selam! Mahsuz selam!
Za tebe sam moralna vertikala, pakosni gastarbajteru. A tzv BiH će se raspasti, kad tad. Jebe li te to što sama nećeš to doživjeti, jesi tužna?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 20:56 |
|
|
Lebowski je napisao/la: teranova je napisao/la: Za tebe sam moralna vertikala, pakosni gastarbajteru. A tzv BiH će se raspasti, kad tad.
Jebe li te to što sama nećeš to doživjeti, jesi tužna? Ko kaže da neću? Već se klima ko stara šupa.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 20:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Ovo što Bošnjaci rade sa svojim mrtvima je tako prozirno. Da ne govorim koliko je bezobrazno. Ostave ih negdje u skladištu da ih mogu svake godine 10-20 pokapati, i koristiti za svoju propagandu i politiku.
Ovim tempom će imati posla sljedećih 20 godina. Doduše prije će rat ponovo izbiti, pa se neće toliko razvući. Gdje se nalaze ta skladista? Ajmo, kordinate! Znaci majke Srebrenice su dio te vascele velikobosnjacke majorizator masinerije?
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 20:59 |
|
|
Vi po tim lagerima još imate ljude iskopane odmah iza rata.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 20:59 |
|
|
Melcher je napisao/la: Ja sam svoje za Teocak i slobodu istoga ucinio sve sto sam mogao. I dan danas pomazem svoj narod u zavicaju. Ponovo cu se zrtvovati kada i ako krenete u akciju komadanja. Zadrnji put kad sam bio u Austriji, pre oko 2 meseca, upoznao sam jednu devojku, tvoju zemljakinju, od blizu Teocaka (selo na Sh.). Bilo je zanimljivo popricati.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:01 |
|
|
BBC je napisao/la: Vi po tim lagerima još imate ljude iskopane odmah iza rata. Ajmo, lokacije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:03 |
|
|
Ne znam. Pitaj svoje otkud su ove iz Vlasenice izvukli. Ima ih tamo još, za paradu i cirkus sljedeće godine.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:03 |
|
|
Melcher je napisao/la: Gdje se nalaze ta skladista? Ajmo, kordinate! Znaci majke Srebrenice su dio te vascele velikobosnjacke majorizator masinerije? Pravite pionirske sletove kojima se normalni ljudi smeju. Koristite babe za politicke cirkuse kao ona "nene Fata", krade se sav novac koji ste dobijali od muslimana i sa zapada, zaposljavate (kao taj tvoj rodjak) ljude po drzavnim sluzbama.... Eto to su efekti tih politikih cirkusa. Umesto da svoju energiju utrosite na nesto produktivno vi u horu kmecite vec 20 tgodina
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:05 |
|
|
Glava je napisao/la: Melcher je napisao/la: Gdje se nalaze ta skladista? Ajmo, kordinate! Znaci majke Srebrenice su dio te vascele velikobosnjacke majorizator masinerije? Pravite pionirske sletove kojima se normalni ljudi smeju. Koristite babe za politicke cirkuse kao ona "nene Fata", krade se sav novac koji ste dobijali od muslimana i sa zapada, zaposljavate (kao taj tvoj rodjak) ljude po drzavnim sluzbama.... Eto to su efekti tih politikih cirkusa. Umesto da svoju energiju utrosite na nesto produktivno vi u horu kmecite vec 20 tgodina Moj rodak? On je radio u srebrenickoj opcini i prije rata. Naravno da se dzelat smije... Sto drugo ocekivati od vas? Naravno da vam nije drago vidjeti da nas niste sviju uspjeli pobiti...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:06 |
|
|
Počinješ zvučati kao efendija Cerić.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne znam. Pitaj svoje otkud su ove iz Vlasenice izvukli. Ima ih tamo još, za paradu i cirkus sljedeće godine. Naravno. Lupas iz cista mira. Oktud? Vjerovatno iz obliznje jame, rijeke, potoka... P.S nemam rodbinu iz Vlasenice. Nazivati ukop i pogrebne ceremonije cirkusom i paradom je stvarno za svaku osudu.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:09 |
|
|
Melcher je napisao/la: Moj rodak? On je radio u srebrenickoj opcini i prije rata. Naravno da se dzelat smije... Sto drugo ocekivati od vas? Naravno da vam nije drago vidjeti da nas niste sviju uspjeli pobiti... Srpski rodjaci nigde ne rade zeleni. Ali nema veze mi smo takvi da ne kmecimo, jebte koliko smo razliciti. Sta od vas napravise Osmanlije da ne poverujes
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:10 |
|
|
17 godina je od rata prošlo. Svi su ti trebali biti davno pokopani. A vi ih imate za još 20 godina pravljenja mržnje i nesklada u državi.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:12 |
|
|
BBC je napisao/la: 17 godina je od rata prošlo. Svi su ti trebali biti davno pokopani. A vi ih imate za još 20 godina pravljenja mržnje i nesklada u državi. Pa sta ces kada su Srbi totalno ne sposobni kao pogrebno drustvo. Kako to davno pokopani, kada su dijelovi tijela razbacani po neznam koliko raznih lokacija?!
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:13 |
|
|
BBC je napisao/la: 17 godina je od rata prošlo. Svi su ti trebali biti davno pokopani. A vi ih imate za još 20 godina pravljenja mržnje i nesklada u državi. Od toga se pravi i vasari, vode decu, kafari se... pravi sletovi
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:14 |
|
|
Melcher je napisao/la: BBC je napisao/la: 17 godina je od rata prošlo. Svi su ti trebali biti davno pokopani. A vi ih imate za još 20 godina pravljenja mržnje i nesklada u državi. Pa sta ces kada su Srbi totalno ne sposobni kao pogrebno drustvo. Kako to davno pokopani, kada su dijelovi tijela razbacani po neznam koliko raznih lokacija?! Nekrofilija , kazem ja
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
|
|
Glava je napisao/la: Melcher je napisao/la: Moj rodak? On je radio u srebrenickoj opcini i prije rata. Naravno da se dzelat smije... Sto drugo ocekivati od vas? Naravno da vam nije drago vidjeti da nas niste sviju uspjeli pobiti... Srpski rodjaci nigde ne rade zeleni. Ali nema veze mi smo takvi da ne kmecimo, jebte koliko smo razliciti. Sta od vas napravise Osmanlije da ne poverujes *** ne kmecite, puna vam usta Jasenovca, stare Gradiske, hercegovackih jama i imaginarnih 10.000 sarajevskih Srba te 3500 srebrenicko-bratunackih.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
|
Mogu vam odgovoriti kako vi nekad znate kad maltretirate hrvatske povratnike. Budite mirni, jer će vam se to osvetiti tamo gdje ste manjina.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:16 |
|
|
Jedino pametno sto mozete uraditi je da se vratite veri pradedovskoj
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:18 |
|
|
Glava je napisao/la: Jedino pametno sto mozete uraditi je da se vratite veri pradedovskoj Sto u svakom slucaju ne moze biti pravoslavna, ako se uzme u obzir da je ona na podrucju zapadno od Drine prisutna tek s dolaskom Turaka.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Vlasenica Postano: 21 tra 2012, 21:20 |
|
|
Melcher je napisao/la: Glava je napisao/la: Jedino pametno sto mozete uraditi je da se vratite veri pradedovskoj Sto u svakom slucaju ne moze biti pravoslavna, ako se uzme u obzir da je ona na podrucju zapadno od Drine prisutna tek s dolaskom Turaka. Pa slusaj, muslimani vole da lazu o ovim stvarima Sto se mene tice Bogumili ste
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|