|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 107 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 22:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Lebowski je napisao/la: hercegovac1981 je napisao/la: Američka autoindustrija još nije makla iz 70-ih godina. Ono što mi kod njihovih sportskih auta najviše meta je očajna plastika u unutrašnjosti i kruta osovina pozadi. Užas. Ne želi svako sportsko auto, savršenu elektorniku, zvuk, itd. Američka auta imaju dušu, bar neka od njih.  Da, imaju... To ti se isto kaze za Bosnu... Kad nikoji qurac ne valja, onda pocne prica kako "ima dusu". 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 23:00 |
|
|
Aztec je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ne želi svako sportsko auto, savršenu elektorniku, zvuk, itd. Američka auta imaju dušu, bar neka od njih.  Da, imaju... To ti se isto kaze za Bosnu... Kad nikoji qurac ne valja, onda pocne prica kako "ima dusu".  Ma pusti sad to. Ja recimo ne znam nešto svašta o autima ali me ovi američki privlače svojim retro izgledom, odgovaraju mojoj ličnosti nekako. Sada, ako imaju neke nedostatke to se da pimpovat. Kada bih bio u mogućnosti(da je jeftina za nabavku, da se ima za gorivo) uvijek bih uzeo onog mustanga što sam stavio prije A6.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 22 tra 2012, 23:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Lebowski je napisao/la: Aztec je napisao/la: Da, imaju... To ti se isto kaze za Bosnu... Kad nikoji qurac ne valja, onda pocne prica kako "ima dusu".  Ma pusti sad to. Ja recimo ne znam nešto svašta o autima ali me ovi američki privlače svojim retro izgledom, odgovaraju mojoj ličnosti nekako. Sada, ako imaju neke nedostatke to se da pimpovat. Kada bih bio u mogućnosti(da je jeftina za nabavku, da se ima za gorivo) uvijek bih uzeo onog mustanga što sam stavio prije A6. Ma dobro, to sam vec bio i rekao... to je izgled, i to je subjektivna stvar... i meni se svidjaju pojedini auti... al objektivno, oni su u svemu daleko od europoskih auta...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 23 tra 2012, 07:33 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1145 of 2558 - 44.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
pinco
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 23 tra 2012, 08:55 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 23 tra 2012, 18:07 |
|
|
pinco je napisao/la: Nepretenciozno i jako lepo 
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 23 tra 2012, 18:10 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|