Evo jedan snimak iz protupožarnoga aviona, leti od Marine priko Segeta, Trogira, i onda sliće na more u ulazi u bazu Divulje, meni se baš svidija, možda zato šta živin tu,
Pogled na Cetinu i Omiš na putu za Šestanovac, vrlo lijep vidikovac! Imamo ljepote, kao ni jedna zemlja na svijetu!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Gledam te hrvatske otoke. Sve da ih država i prodaje, i da je čovjek milijuner, kakva korist od njih. Kad upekne nemaš nigdje hlada da se skloniš. Hoćeš nešto posaditi da malo ozeleniš, surova priroda to ubije.
Lijepi su tako iz helikoptera, inače precijenjena stvar. Narodu kad spomeneš prodaju otoka šiznu bezveze. Da mi ga daju besplatno ne znam šta bih sa njim radio, osim prodao dalje.
Gledam te hrvatske otoke. Sve da ih država i prodaje, i da je čovjek milijuner, kakva korist od njih. Kad upekne nemaš nigdje hlada da se skloniš. Hoćeš nešto posaditi da malo ozeleniš, surova priroda to ubije.
Lijepi su tako iz helikoptera, inače precijenjena stvar. Narodu kad spomeneš prodaju otoka šiznu bezveze. Da mi ga daju besplatno ne znam šta bih sa njim radio, osim prodao dalje.
Palagruža nije obićan otok, to je dosta bitno ribolovno podrućje, i otok je zapravo bliže kopnu Italije, ćime hrvatsko teritorijalno more ide dosta duboko. Ali srića pa tebe niko ne pita, neka prodaju šta in je čačino, naše nek ostavu. Po takvima to nebi ni bija teritorij RH nego Italija....
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
Svaki put kada se podsjetim kako izgleda moja domovina, nekako mi bude jasno kako nismo mogli naći bolji naslov državne himne od ovog postojećeg
Ljubavi naša jedina, volimo te više od života.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.