|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
 |
Naslov: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 27 tra 2012, 23:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90771 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Islamska zajednica protiv polugolih go-go plesačica na Inninom koncertu u Zetri Rumunjska pop senzacija Inna nastupiće 28. travnja u sarajevskoj „Zetri“, a na konferenciji za novinare održanoj danas bilo je i riječi o protivljenju Islamske zajednice BiH nastupu plesačica Sudeći prema najavama, biti će ovo pravi spektakl - scena od 150 kvadratnih metara, LED zavjesa sa hologramima većim od 25 metara, zvuk jačine 120.000 vati i specijalni 3D laseri samo su dio onoga što očekuje publiku. Sarajevsku publiku će, uz Innu zabavljati i čuveni njemački DJ Tom Novy kao i poznata plesna grupa iz Češke "Soulfly Girls", piše portal Mondo. Na konferenciji za novinare održanoj danas u Sarajevu, pored najave koncerta bilo je i riječi o protivljenju Islamske zajednice BiH nastupu plesačica, koje je IZ ocijenila kao previše provokativne i neprimjereno erotične. Organizator Edin Dinarević iz „Ed bookinga“ je naglasio da je zahtjev IZ uvažen i da će organizator dati sve od sebe da plesni nastup bude u granicama pristojnosti, prenosi Mondo. Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-eve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a poznata je po pjesmama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“, koje u zbiru imaju preko 200 milijuna pregleda na YouTube-u, piše Depo portal.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 27 tra 2012, 23:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25395 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Robbie MO je napisao/la: Islamska zajednica protiv polugolih go-go plesačica na Inninom koncertu u Zetri Rumunjska pop senzacija Inna nastupiće 28. travnja u sarajevskoj „Zetri“, a na konferenciji za novinare održanoj danas bilo je i riječi o protivljenju Islamske zajednice BiH nastupu plesačica Sudeći prema najavama, biti će ovo pravi spektakl - scena od 150 kvadratnih metara, LED zavjesa sa hologramima većim od 25 metara, zvuk jačine 120.000 vati i specijalni 3D laseri samo su dio onoga što očekuje publiku. Sarajevsku publiku će, uz Innu zabavljati i čuveni njemački DJ Tom Novy kao i poznata plesna grupa iz Češke "Soulfly Girls", piše portal Mondo. Na konferenciji za novinare održanoj danas u Sarajevu, pored najave koncerta bilo je i riječi o protivljenju Islamske zajednice BiH nastupu plesačica, koje je IZ ocijenila kao previše provokativne i neprimjereno erotične. Organizator Edin Dinarević iz „Ed bookinga“ je naglasio da je zahtjev IZ uvažen i da će organizator dati sve od sebe da plesni nastup bude u granicama pristojnosti, prenosi Mondo. Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-eve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a poznata je po pjesmama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“, koje u zbiru imaju preko 200 milijuna pregleda na YouTube-u, piše Depo portal. Ne mogu vjerovati za ovo boldano. Uvažio.  BiH će u svjetskim krugovima izgledati sve više kao zatucana zemlja.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 27 tra 2012, 23:18 |
|
|
|
KC šuti o svemu,ako i uvijek...dok im ne diraju nekretnine...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 07:57 |
|
|
Citat: BiH će u svjetskim krugovima izgledati sve više kao zatucana zemlja Tvoj doprinos tome je nesebičan! Onako odoka . 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 11:01 |
|
|
|
Da je rijec o nekoj azijskoj zemlji na arapskom poluostrvu ovakva odluka bi bila sasvim razumna, ali posto se radi o zemlji koja je vecinski hriscanska i koja se nalazi maltene usred Jugoistocne Evrope u kojoj ovakve vrste intervencionizma nisu uobicajan dio zivotne svakodnevnice onda postavlja se pitanje: da li je ova zemlja uopste imalo sekularna, posto ocigledno da na sve pa i na muziku jaki uticaj ima ne politika koliko vjera koja se mijesa cak i u muzicku scenografiju i koreografiju, sto je isuvise nego neprihvatljivo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 11:04 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
Dezinformacija. To su slagali samo zbog reklame. Ja npr ne bih nikad ni čula za koncert, niti bih saznala ikad za tu Innu da nije bilo te "vijesti".
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 11:08 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 11:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90771 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Znači Cerić ipak ne uređuje koreografiju i ne bira sexy žensku garderobu? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 11:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Dezinformacija. To su slagali samo zbog reklame. Ja npr ne bih nikad ni čula za koncert, niti bih saznala ikad za tu Innu da nije bilo te "vijesti". Ispada da je tako. Svaka čast promotoru/organizatoru koncerta. Smišljeno je plasirao laž koja je svima zvučala uvjerljivo sa obzirom da djelovanje IZ-a. Za očekivati je i ostale da iskoriste te pogodnosti koje im je stvorio ef. Cerić.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 11:44 |
|
|
|
Eh...pa.. Gospon Cerić je sam tome kriv kad se pleka tamo gdje mu nije mjesto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 12:37 |
|
|
|
Bila je ona golosisata DJ pa se niko nije bunio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 12:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Jel ima itko da je ikada prije čuo za tu Innu?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 13:07 |
|
|
Svako ko izlazi u kafiće ili sluša tu vrstu muzike je čuo barem jednu pjesmu, mada ne kontam što su se prema njoj postavili kao da je Madona. Popularna je na televiziji Balkanika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 13:17 |
|
|
To je neki novi rumunjski dance/pop, a sve je počelo s Edwardom Mayom, čija dva-tri planetarna ljetna hita su svi čuli (doduše i prije njega, baš prvi rumunjski hit je bio ona blesavo-retardirana pjesma Numa numa). Nakon njih, razmnožilo se još sličnih grupa ko gljive poslije kiše koje pokušavaju ponoviti uspjeh Edwarda Maye, koje pjevaju na engleskom i rade za internacionalno tržište tako da Rumunjska danas u 2012. proizvodi velik dio europske dance muzike (bar nešto izvoze unutar EU), a te njihove grupe vrte se stalno i na partijima u SAD. Mislim da su uspjeli i zaradit solidno. http://www.romanianmusic.net
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Melcher
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 13:35 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 14:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
|
Naravno da je protiv. Pitao bih se ja kakva je to vjerska institucija u slucaju podrske.
Kakav je sluzbeni stav Katolicke crkve?
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 13:58 |
|
|
Njene pjesme se uglavnom vrte tokom ljeta po mnogim ljetnjim diskotekama i kaficima pored plaza i drugih ljetnjih odmaralista. I ja sam za nju cuo ne bas tako davno, prije otprilike godinu dana. Ona ima par hitova za koje ja sam i prije toga cuo, ali nisam, sve do prije godinu dana znao ko je izvodjac tih pjesama. S obzirom da je rijec o jos uvijek anonimnoj i samo onima koji slusaju tu vrstu muzike poznatoj izvodjacici, njene pjesme imaju jako neobicajno mnogo posjeta na youtube-u. Ovo su njeni najpoznatiji hitovi. No medjutim nije ona prvi rumunski pionir u toj electro pop dance muzici posto prije nje bio je aktuelan Morandi, Geo Da Silva, pa sad ona, no medjutim nije ta muzika sve popularnija samo u Rumuniji, vec u citavom regionu istocne evrope, posto ima jos takodje kvalitetnih DJ izvodjaca, kao sto je to Din Balan iz Moldavije, Gramofondzija iz Srbije, Deep Zone Project i DJ Balthazar iz Bugarske itd. Jedan od komentara na ovaj video. Citat: Dick is up! Jedan od komentara na ovaj video. Citat: Dick is Up, AGAIN! Malo me podsjeca na Nicole Schwertziger ili ti ga, sto bih ja rekao, Nikolina Sarafciger.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 14:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
moldavska prostitutka /10
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 15:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nema tu nikakvih polugolih ženskih. Lažu. Previše su obučene.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 28 tra 2012, 20:47 |
|
|
|
nisam čuo da su se oglasili protiv spolnog općenja s mrtvim ženama što traže u egiptu, valjda stvar prioriteta...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 29 tra 2012, 01:00 |
|
|
Što IZ ima zabadati nos u glazbu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 29 tra 2012, 10:16 |
|
|
|
Zar nismo zaključili da je vijest lažna. Čemu rasprava?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 02 svi 2012, 14:17 |
|
|
|
Ja sam isto protiv polugolih, za potpuno sam gole.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: IZ protiv polugolih plesačica na Inninom koncertu u ZelenojTransverzali Postano: 02 svi 2012, 15:18 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Ateist je napisao/la: Ja sam isto protiv polugolih, za potpuno sam gole. Slažem se ,to je zdravo.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|