|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 44 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 14:57 |
|
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Onda ti nosiš samo markiranu odjeću koja ne može da se izgužva  Ma... kao prvo... ja kad god skidam odjecu s strika to bude neznatno zguzvano... a onda jos slozim u ormar pa se samo ispegla.  Meni je to glupost... a ljudi peglaju i posteljinu i svasta nesto... Osobno mi je bitna cistoca jako, a nemam nikakav problem uzeti robu s strika i odmah izaci van u tome... Meni se cini da ti malo previse robujes svemu tome.  Sve se to izravna na telu ionako.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 14:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 14:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Tako je Tera...  I to brzo... Kao sto se i zguzva nakon peglanja... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:00 |
|
|
Aztec je napisao/la: Tako je Tera...  I to brzo... Kao sto se i zguzva nakon peglanja...  Neki i donji veš peglaju, videla sam po forumima. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:00 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ma ja imam odjelo sto se ne guzva... al nije bitno... i da se guzva briga me... meni je jedino bitno da je cisto....
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:02 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ne robujem i nisam Pepeljuga. Da jesam ne bih imala vremena za forum, jel tako? Samo mi smeta kad neko potcjenjuje kućanske poslove a sam nije iskusio ili živi sam ili mu čistoća i nije bitna. Što se tiče hodanja u pogužvnoj majici e to mi je baš bezveze. Isto kao što me odbijaju nalickani muškarci, tako me odbijaju i ovi šlampavi i pogužvani jer ostavljaju utisak nemarne osobe koja ne drži do sebe, ni do higijene.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:03 |
|
|
Majice uopšte nisu pogužvane ako ih lepo okačiš posle pranja. Pa neću valjda da se šetam opeglana kao čovek od pleha? Ko to više radi?
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:05 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ne robujem i nisam Pepeljuga. Da jesam ne bih imala vremena za forum, jel tako? Samo mi smeta kad neko potcjenjuje kućanske poslove a sam nije iskusio ili živi sam ili mu čistoća i nije bitna. Što se tiče hodanja u pogužvnoj majici e to mi je baš bezveze. Isto kao što me odbijaju nalickani muškarci, tako me odbijaju i ovi šlampavi i pogužvani jer ostavljaju utisak nemarne osobe koja ne drži do sebe, ni do higijene. O.K., nemoj se ljutiti. Sto se zguzvane majce tice... Meni je higijena bitna, kao i cistoca uopce... al mi uopce nije probem biti zguzvan... mislim, "zguzvan", a ne biti ispod pegle... Stovise, volim takav biti.  Ja majicu nakon pranja rastresem, i na strik... i majici apsolutno nista ne fali...
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24353 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Stvar je zarade i posla. Tko ima bolju karijeru, trebao bi se posvetiti karijeri i poslu, bez obzira bilo to muško ili žensko, a ono drugo više djeci i kući. Ako oboje imaju dobre karijere, znači da mogu si priuštiti kućnu pomoćnicu.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:09 |
|
|
Ja nebi sebe mogao da zamislim kako peglam svoju kosulju ili kako perem sudje. Kakvo moje pranje sudja, pa da popucaju tanjiri sa ovakvim mojim grmaljskim gorostasnim rukama, hajde bjazi molim te. Zna se koja su moja, a koja njena zaduzenja. Ja cijepam drva, ona pere sudje, ja sam car dvorista, ona gospodari kucom i to je to. Nema tu neke da kazes specijalne filozofije, jer svako svojim terenom vlada, jer niti meni pada na pamet da perem sudje, niti njoj da cijepa drva, tako da dijelimo poslove na ravnopravne casti, s tim da teze poslove hvala bogu obavljam ja, a bogami ni pranje sudja nije nimalo lak posao, tako da ni njoj nije da kazes lak posao. E tako misli vecina muskaraca, ukljucujuci moju malenkost.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:12 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ja nebi sebe mogao da zamislim kako peglam svoju kosulju ili kako perem sudje. Kakvo moje pranje sudja, pa da popucaju tanjiri sa ovakvim mojim grmaljskim gorostasnim rukama, hajde bjazi molim te. Zna se koja su moja, a koja njena zaduzenja. Ja cijepam drva, ona pere sudje, ja sam car dvorista, ona gospodari kucom i to je to. Nema tu neke da kazes specijalne filozofije, jer svako svojim terenom vlada, jer niti meni pada na pamet da perem sudje, niti njoj da cijepa drva, tako da dijelimo poslove na ravnopravne casti, s tim da teze poslove hvala bogu obavljam ja, a bogami ni pranje sudja nije nimalo lak posao, tako da ni njoj nije da kazes lak posao. E tako misli vecina muskaraca, ukljucujuci moju malenkost. Mozda da oni koji zive u kucama, odnosno malim mjestima da ima dosta fizicog rada...
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:12 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lider i RUS s vama se već mogu složiti 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:14 |
|
|
Aztec je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ja nebi sebe mogao da zamislim kako peglam svoju kosulju ili kako perem sudje. Kakvo moje pranje sudja, pa da popucaju tanjiri sa ovakvim mojim grmaljskim gorostasnim rukama, hajde bjazi molim te. Zna se koja su moja, a koja njena zaduzenja. Ja cijepam drva, ona pere sudje, ja sam car dvorista, ona gospodari kucom i to je to. Nema tu neke da kazes specijalne filozofije, jer svako svojim terenom vlada, jer niti meni pada na pamet da perem sudje, niti njoj da cijepa drva, tako da dijelimo poslove na ravnopravne casti, s tim da teze poslove hvala bogu obavljam ja, a bogami ni pranje sudja nije nimalo lak posao, tako da ni njoj nije da kazes lak posao. E tako misli vecina muskaraca, ukljucujuci moju malenkost. Mozda da oni koji zive u kucama, odnosno malim mjestima da ima dosta fizicog rada... Mi iz gradova samo kuliramo na terasi, sve duvan pušeći. Centralno grejanje, ništa šupa, ništa sekira. 
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:20 |
|
|
Otkad znam za sebe perem sudove i spremam sebi hranu.
Uvek sam prao i svoju robu , ali uz pomoć majke. Pošto je sad starija još sam više uključen u pranje.
Svakoje radio sve kad može , ništa za nikog nije bilo u kući određeno od poslova , doduše otac pokojni nije prao veš , ali je zato kuvao i prao sude što se tiče kućanskih poslova.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:25 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
teranova je napisao/la: Majice uopšte nisu pogužvane ako ih lepo okačiš posle pranja. Pa neću valjda da se šetam opeglana kao čovek od pleha? Ko to više radi? Ja .. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:43 |
|
|
mario_cro je napisao/la: teranova je napisao/la: Majice uopšte nisu pogužvane ako ih lepo okačiš posle pranja. Pa neću valjda da se šetam opeglana kao čovek od pleha? Ko to više radi? Ja ..  Jel si ti Mario ono beše forumski čistunac?! A sad brzo na izuvanje i da prebrišeš onaj najlon u čega ti je sofa u dnevnom boravku umotana kao što Ameri rade. 
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:47 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
joe enter je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ja ..  Jel si ti Mario ono beše forumski čistunac?! A sad brzo na izuvanje i da prebrišeš onaj najlon u čega ti je sofa u dnevnom boravku umotana kao što Ameri rade.  Moram vidit jel ima prašine i na daljinskom koji je umotan u onu zaštitnu foliju. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne treba neka pamet za raditi kućanske poslove. Radio sam godinama kad sam sam živio, ali sam uspio ženu ubijediti da ona to bolje od mene radi. Snađi se druže.
Inače ide na živce. Ne znam tko u tome može uživati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Muškarci i kućanski poslovi Postano: 28 tra 2012, 15:57 |
|
|
mario_cro je napisao/la: joe enter je napisao/la: Jel si ti Mario ono beše forumski čistunac?! A sad brzo na izuvanje i da prebrišeš onaj najlon u čega ti je sofa u dnevnom boravku umotana kao što Ameri rade.  Moram vidit jel ima prašine i na daljinskom koji je umotan u onu zaštitnu foliju.  Daljinski upravljač je velika fama na ovim prostorima , i kad se pojavio svi narodi i narodnosti su ga gledali sa velikim poštovanjem i čuvali kao veliko čudo i relikviju , ono ne daj bože da se šta desi daljincu i da se kojim slučajem uprlja. Nego setio sam se sad da još ima ljudi(starije generacije a verovatno i mlađih) da kada dođu sa posla idu da peru noge , pa reko idi pa se istuširaj čitav to je par minuta , međutim to je za njih veliki posao i peripetija , noge su sasvim dovoljne jer nemaju nikakav pristup pranju celog tela a kamoli o čistoći celog tela. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|