HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 sij 2025, 11:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 287 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hajduk il Dinamo
PostPostano: 08 svi 2012, 22:47 

Znači prihvatljiviji ti je simpatični, šutljivi lopov Maleš od grlatog lopova Mamića?

Da je Mamić uzeo lipu davno bi on svirao klavir, pa cijela javnost je skočila na njega, nitko mu ništa nije dokazao...

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 01:13 

Ne kuze to ljudi MRSHO.. Mediji tolko indoktriniraju narod kako hoce da je to strasno.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 12:37 

MRSHO je napisao/la:
pa cijela javnost je skočila na njega

S ovim se ne bih složio, lik ima podršku cijele javnosti. Svi mediji su na njegovoj strani, novine, radio, televizija, portali. Ima apsolutnu podršku HHO-a i drugih nevladinih organizacija, slizan je s politikom i uvlači se malo HDZ-u, a malo SDP-u (posebno u gradu). Također je za njega vodstvo saveza i reprezentacije. Od ovih navijača koji se sad kao nešto bune dobar dio je bila na njegovoj platnoj listi i bit će opet ako se ukaže potreba. Dakle, on uopće nema nikakvu oporbu.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 12:48 

I ajde, navedi koji milijun kuna je ukrao Mamić, navedi primjer...

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 12:57 

btw, HHO nije stao u obranu Mamića kao izvršnog dopredsjednika Dinama, nego Mamića kao čovjeka. I stali su mu u obranu samo zbog uvreda na njegov račun i račun njegove obitelji. Od ostalog su se javno ogradili, pročitaj priopćenje.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 13:14 

MRSHO je napisao/la:
btw, HHO nije stao u obranu Mamića kao izvršnog dopredsjednika Dinama, nego Mamića kao čovjeka. I stali su mu u obranu samo zbog uvreda na njegov račun i račun njegove obitelji. Od ostalog su se javno ogradili, pročitaj priopćenje.

Stat ću i ja na stranu njega kao čovjeka i mislim da oni na tribinama svojim uvredama ne čine nikakvu korist onome za što se zalažu. Mamić će se maknuti kad profunkcioniraju institucije pravne države pa se provedu izbori ili ako završi u zatvoru. Navijači ga primitivnim uvredama neće maknuti. Problem je što HHO nije stao na stranu Mamićevih žrtava koje je vrijeđao (npr. onu novinarku je nazvao kurvom). Međutim, ne bi me čudilo da su oni ovisni o Dinamovim donacijama i sumnjam u njihovu objektivnost.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 15:24 

Kakve gluposti ova Divlja svinja piše to je strašno nešto. Tovarski kompleksi do bola!

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 15:26 

Bez Mamića bi Dinamo propao kao Grčka. Tko bi te lijene nogometaše natjerao da igraju dobro da on nije onakav ?

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 15:31 

Zna to i DS pa mu krivo :D

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 16:12 

ne znam je li Mamić kriminalac, naši ljudi obično vole uspješne ljude nazivati lopovima, kriminalcima i sl. nazivima. ali mora se priznati da je Dinamo sportski gledano najuspješniji klub i financijski najstabilniji klub s prostora ex Juge zadnjih godina. Dinamo pod Mamićem prodaje igrače za velike novce i sami stvaraju igrače, Barcelona s Balkana. jedino što mi ide na živce je njegov način vođenja kluba, nimalo gospodski, ponekada Dinamo djeluje da je Mamićeva prćija gdje on odlučuje o svemu i svačemu, zato i razumijem bijes BBB.

zato ja mislim da bi najbolje bilo urediti klubove poput u Španjolskoj, članski model upravljanja kluba. svake 4 godine su predsjednički izbori u kojima članovi biraju predsjednika, predsjedničkim kandidatom možeš postati ako si najmanje 10 godina član kluba i možeš samo u dva mandata obnašati ulogu predsjednika. ukoliko su članovi nezadovoljni radom predsjednika, mogu inicirati referendum o nepovjerenju predsjedniku..znalo bi se tko pije, a tko plaća.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 16:44 

pa normalno da smo mi opsjednuti mamićen kad je se taj tumor proširija i na HNS,nek se bar drži dinama,u kojen je diktator i nek odjebe od hns-a
mamić je gori od ijednog huligana,lik je primitivac u skupon odjelu,a sa dinamon radi kada mu je vlasnik i odkud toliko para čoviku koji sere da živi od plaće,ali dobro nisan ja taj koji provjerava nečije račune
i šta on ima srat protiv bobana,jednog legende hr nogometa

meni se baš sviđaju one pismice koje mu smišljaju bbb-ovci
sve je zaslužija
još mi ide na živce oni nagelirani fazan vrbanović
smećar do smećara
i baš su mi sad draži bbb-ovci zbog toga kako se bore za svoj klub i obraz
neprodaju se ka neki koji su na mamićevoj platnoj listi

nemojte se uvridit,to je samo moje mišljenje,ali izgleda da i na forumu ima onih koji dolaze sa vuvuzelama na maksimir :zubati

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 17:21 

Ako Mamić ne radi po zakonu onda nemaš problem kod Mamića, niti HNS. Već kod Mladena Bajića. Na krivu adresu se žališ.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 17:24 

a to je sad ono "nije dite krivo,to je do roditelja,oni su ga tako odgojili"

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 17:25 

Ili ne radi kontra zakona. Ili nema dokaza. Ili Mladen Bajić štiti kriminalce. Izaberi jedno.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 17:40 

Hvala Dalmacija!

za Tebe i cijelu Hrvatsku

:zivili

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 17:55 

Dalmatia, problem je što ste Maleša digli u nebesa kao da je pravednik, spasitelj i svetac, sve u jednom.

A on vam ga onako ******** šuknu.

Nitko ovdje ne brani Mamića, problem je što vi ne vidite pred nosom šta vam Maleš "transparentno" radi. Mamić barem ne radi transparentno...

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 23:38 

Croat je napisao/la:
ne znam je li Mamić kriminalac, naši ljudi obično vole uspješne ljude nazivati lopovima, kriminalcima i sl. nazivima. ali mora se priznati da je Dinamo sportski gledano najuspješniji klub i financijski najstabilniji klub s prostora ex Juge zadnjih godina. Dinamo pod Mamićem prodaje igrače za velike novce i sami stvaraju igrače, Barcelona s Balkana.

Bilo pa prošlo. Danas ne može prodati nikoga, stvoreni igrači nisu više neka razina, a financijsko stanje kluba postaje sve teže. Što se tiče ex-yu, ne znam je li uspješniji od Partizana, ali mislim da nije.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2012, 11:30 

Divlja svinja5 je napisao/la:
Croat je napisao/la:
ne znam je li Mamić kriminalac, naši ljudi obično vole uspješne ljude nazivati lopovima, kriminalcima i sl. nazivima. ali mora se priznati da je Dinamo sportski gledano najuspješniji klub i financijski najstabilniji klub s prostora ex Juge zadnjih godina. Dinamo pod Mamićem prodaje igrače za velike novce i sami stvaraju igrače, Barcelona s Balkana.

Bilo pa prošlo. Danas ne može prodati nikoga, stvoreni igrači nisu više neka razina, a financijsko stanje kluba postaje sve teže. Što se tiče ex-yu, ne znam je li uspješniji od Partizana, ali mislim da nije.

Kelava, Kovačić, Šitum.. to su dobri igrači.. Još bolje da ih ne prodaje.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2012, 12:22 

Ibar je napisao/la:
Divlja svinja5 je napisao/la:

Kelava, Kovačić, Šitum.. to su dobri igrači.. Još bolje da ih ne prodaje.

nemože dinamo više zaradit pare ka za modrića,ćorluku ili eduarda
mogu zaradit neke pare na kovačiću,vidi,badelju a šitum još se mora dokazat da bi neko da pare veće za njega
jebiga teško je stvorit opet dobre igrače ka modrić,lovren ili ćorluka pa i dobro zaradit na njima
ali kovačić je vjerojatno sad već najbolji igrač lige,badelj je možda isprid njega samo zbog iskustva

Vrh

PostPostano: 10 svi 2012, 21:22 

Mučki realist :D

Vrh

PostPostano: 10 svi 2012, 22:45 

Ibar je napisao/la:
Šta bi reko jedan moj poznanik da je Ibričić igro u dinamu ona seljačina mamic bi ga prodala za 25 milijuna :D

Igrao je Morales koji nije ništa lošiji. Ili danas Badelj, Sammir. Ni zajednoga neće dobiti više od 5 milijuna.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2012, 22:46 

Nije savrsen al za prodavat igrace najbolji na ovim prostorima uvjerljivo. I najbolji grijese :D
A gospon Maminjo je bio pod pritiskom velikim javnosti i navijaca da ne prodaje igrace pa je i pod tim utjecajem zadrzao neke i predugo mozda :D

Vrh

PostPostano: 13 svi 2012, 17:31 

Dinamo je ostvario najveću pobijedu ove sezone i to nad Varteksom od 7-0. Utakmicu s najviše golova odigrali su Zadar i Rijeka 4-4.

Zasad su samo Dinamo, Lokomotiva i čini mi se Belupo dobili licence za HNL sljedeće sezone i Europu.

Kod drugoligaša niti jedan klub, tako da niti jedan ove godine ne ulazi u prvu ligu već ispadaju Šibenik, Karlovac, Lučko i Varaždin.

Vrh

PostPostano: 25 svi 2012, 13:33 

http://www.hercegovina.info/vijesti/spo ... #news_view
evo i hercegovci za bilu boju :)

Vrh

PostPostano: 22 lip 2012, 14:04 

Stari plac
slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 287 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: