|
|
Stranica: 10/12.
|
[ 297 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 14 svi 2012, 23:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63247 Lokacija: DAZP HQ
|
to već razumijem, generacija su. da je Vesna 10 godina mlađa, ne bi ni Tadiću bilo svejedno, otpuštao bi kravatu sigurno.  7/10, dovoljno da su oznoji. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 14 svi 2012, 23:58 |
|
|
Ako mu ne paše veštica Veca, neka se druži sa Opačićkom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 14 svi 2012, 23:59 |
|
|
dudu je napisao/la: to već razumijem, generacija su. da je Vesna 10 godina mlađa, ne bi ni Tadiću bilo svejedno, otpuštao bi kravatu sigurno.  7/10, dovoljno da su oznoji.  Znaju se oni vec dosta vremena... Da izuzmemo politicki svetonazor, fina je ona zena, zna da govori, ima dobru autosugestiju...jedna od boljih u vasoj politici... Matora je vec, ne mogu da je posmatram kao sexualni objekat, ali verujem da je kao mlada bila zanimljiva macka.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63247 Lokacija: DAZP HQ
|
kćerka joj je dobra, znamo se još iz srednjoškolskih dana. to je ova beba sa slike. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:02 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ako mu ne paše veštica Veca, neka se druži sa Opačićkom.  Druga Veca je mnogo ludja...  Vesna Skare Ozbolt, bivsa Tudjmanova sekretarka i ministarka pravde... vidi ovaj trash od izgleda, jedna od najogavnijih zena u politici na trecem kamenu od sunca...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:05 |
|
|
Ma daj, dobre su naspram Slavice, Gorice Gajević i sličnih. Ili onih DSS-SRS akrepa iz skupštine... Mada, ministarka pravde Sneža ima svojih momenata... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:09 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ma daj, dobre su naspram Slavice, Gorice Gajević i sličnih. Ili onih DSS-SRS akrepa iz skupštine... Mada, ministarka pravde Sneža ima svojih momenata...  Snezana Malovic je lepa zena...  Ne znam koji se kurac petlja u tim vodama, ministarka pravosudja u Srbiji je govnjiva fotelja...i nije dobro to odradila, zelena je, ali ima energiju. p.s gde se setih Gorice Gajevic 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:14 |
|
|
Snežana je u najboljem izdanju kad se onako nevino-zbunjeno zabulji preko štreberskih naočara i šiškica... Gorica Gajević... Tr00! Nego... jel' ovo Ivici žena (kad već oftopičarimo)? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:18 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Snežana je u najboljem izdanju kad se onako nevino-zbunjeno zabulji preko štreberskih naočara i šiškica... Gorica Gajević... Tr00! Nego... jel' ovo Ivici žena (kad već oftopičarimo)?  Tu jos izgleda pristojno...vidi ovo:  Ganka 100%, ako ne cista, u nekom kolenu je povukla... dobro, kakav je Ivica, svaka mu je premija...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:23 |
|
|
A mali je nažalost povukao na gljivicu.  Dobro je Ivica ubo. Ima tu kvaliteta. Btw, ima on u ministarstvu neku EPSKU plavušu koja se pojavljuje po tim prijemima, dočecima, sastancima...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:27 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: A mali je nažalost povukao na gljivicu.  Dobro je Ivica ubo. Ima tu kvaliteta. Btw, ima on u ministarstvu neku EPSKU plavušu koja se pojavljuje po tim prijemima, dočecima, sastancima... Ne volim ovakve zenske...ima dobru sisu, al imam osecaj da joj iz usta smrdi na luka... Pazi kad ti u jednom trenutku zajases Ivicu...ma bezi, nije ni trash vise, malo mi se gadi Malovicka za sada prva na olimpijadi, ostale nisu ni na postolju u nasoj politici...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:31 |
|
|
Joj, kako nam standardi rastu... A mlada nada gospodina Čanka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:35 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Joj, kako nam standardi rastu... A mlada nada gospodina Čanka? Ne znam ko je...on kao mlad je bio rocker i bajker, dok nije pao sa motora, moguce da je privlacio dobru piletinu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:42 |
|
|
Gospođica Jerkov. Ostatak stranke su mu debeljuškasti vojvođani. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:45 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Gospođica Jerkov. Ostatak stranke su mu debeljuškasti vojvođani.  Ova...  Zanimljiv lik, ima neki prodoran pogled...ona je prva i namestila Tomu za diplomu... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:50 |
|
|
Jes' ta. Nekad zna biti lepuškasta, nekad ružna.. Sve u svemu prosek teta, ali u nedostatku boljih i mlađih... I zna da priča, a i da napadne ako treba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:53 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jes' ta. Nekad zna biti lepuškasta, nekad ružna.. Sve u svemu prosek teta, ali u nedostatku boljih i mlađih... I zna da priča, a i da napadne ako treba. Agresivna sa lalinskim akcentom... Uopste neko napusavanje sa tim akcentom...ne bi mogao da se naljutim nikako... Novosadjanke imaju takav akcenat da mi je nekad fenomenalan, a nekad me zivcira to odugovlacenje... zavisi kako mi legne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 00:55 |
|
|
Uh, ja sam i na novosadski i na beogradski stil pomalo alergičan. Uopšte se ne bih ljutio da žensku stave za gradonačelnika NS umesto onog tunjavog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 01:03 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Uh, ja sam i na novosadski i na beogradski stil pomalo alergičan. Uopšte se ne bih ljutio da žensku stave za gradonačelnika NS umesto onog tunjavog. Ne znam kakav je onaj Pavlicic, nisam ga mnogo pratio, ali kao persona izgleda mi pomalo bzvz... Ova mala mi je jako simpa, i odlican glas ima... pevala je himnu na zadnjem Tadicevom mitingu u Beogradu, uzivo je ko bombona, jedva sam je prepoznao. p.s ko je Gari...uzrecica koju stalno novosadjani valjaju  , kapiram da nije niko konkretno, al mi smesno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 01:11 |
|
|
Not bad at all... A sa "Gari" je čudna priča. Prvo, novosađani pojma nemaju da se to ne koristi u ostatku zemlje (što bi podrazumevalo sve dalje od Futoga). A samo poreklo uzrečice niko nije znao da mi kaže, mada ima teorija da potiče od "druGari". Pošto su ovde svi svima drugari, a onda je jedan drugar, logično, gari. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 01:15 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Not bad at all... A sa "Gari" je čudna priča. Prvo, novosađani pojma nemaju da se to ne koristi u ostatku zemlje (što bi podrazumevalo sve dalje od Futoga). A samo poreklo uzrečice niko nije znao da mi kaže, mada ima teorija da potiče od "druGari". Pošto su ovde svi svima drugari, a onda je jedan drugar, logično, gari.  Ne secam se toga pre jedno 15 godina, to je neki noviji sleng... Gari...  sjajno, skroz ortacki, kad ti to neko kaze, taj zlo ne misli 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 13:42 |
|
|
Citat: Vesna Pešić: Tadić je novi Milošević
BEOGRAD - Sociološkinja i doskorašnja poslanica Vesna Pešić uporedila je u intervjuu Radio Slobodnoj Evropi Borisa Tadića sa Slobodanom Miloševićem. Tadić je, kaže, čovjek koji je stavio sve pod svoju kontrolu. - Čitava ta piramida vlasti je napravljena, a glavni „štrumf", šef te piramide, jeste Boris Tadić. Kada se ta piramida sruši, ne zna se šta će da bude jer, kao što je iskustvo sa rušenjem Miloševića pokazalo, kada srušite centar moći, srušićete celokupnu vlast. Mi smo, dakle, posle 12 godina došli praktično na istu tačku da ponovo imamo vlast jednoga čoveka koji je stavio sve pod svoju kontrolu, a to je Boris Tadić. I zbog toga se čeka.
Zašto je on uopšte davao tu ostavku na mesto predsednika? Zašto nismo imali samo lokalne i parlamentarne izbore? Zato što je to glavni način uzurpacije svih drugih vlasti – i parlamentarne i izvršne - svi znamo da je premijer Cvetković bio obična marioneta, za sve se pitao Kabinet. Mi, dakle, nismo imali Vladu iako po Ustavu našu državu i politiku u državi vodi Vlada i predsednik Vlade, a ne Predsednik Republike. E sad, kada se poklopi to da predsednik države dobije većinu u Parlamentu, a istovremeno zadrži i stranačku predsedničku funkciju, onda on preko te funkcije predsednika stranke postavlja svoje ministre i premijera, pa tako uzurpira kompletnu vlast. Vrhunac svega toga je što je tom uzurpacijom uništio i pravosuđe. Ako uništite tri osnovne grane državne vlasti, plus sve kontrolne mehanizme, ako tužilaštvo radi na SMS, ako nema nezavisnog sudstva – a nema ga, bila sam u parlamentu i znam da su partije davale svoje sudije - onda je to totalna uzurpacija vlasti koju je izvršila grupa ljudi čiji je centar Boris Tadić i njegov kabinet, grupa ljudi koja vlada, ali koja je potpuno nekažnjiva.
Pošto je Tadić sa Dačićem već „bezecovao" Vladu, pa sad čeka da bude i predsednik i da nastavi po starom, ja sam rekla da mi kao građani treba da tražimo od ta dva predsednička kandidata koji uđu u drugi krug izbora da onaj ko postane predsednik Republike mora trenutno dati ostavku na mesto predsednika stranke, da ne bi došlo do ove uzurpatorske situacije o kojoj sam upravo govorila.
Smatra kako je sasvim moguće da Tomislav Nikolić govori istinu kada pominje 3 hiljade ukradenih glasova.
- Ne bih odbacila bilo šta jer slušajući koliko je demokratama stalo da pobede, spremna sam da verujem da su odlučni da izbore dobiju po svaku cenu. Ne mogu o Nikolićevim optužbama o tim glasovima ništa da tvrdim jer sama nemam dokaze, ali sudeći po onome što jesam proveravala, moram reći da stvari smrde. A kolika je veličina smradeža tih izbora, to ne mogu da procenim. Međutim, kao što rekoh, ništa me ne bi iznenadilo. Kakav je ovo luzer To je kad omatoris pa polomis ono malo daski u glavi... jbg Vesnice, posle 20 godina nisi vise nista u politici, stranka ti se raspala, utopila kod Cede, preko njega si bila poslanik, sutnuo te je i on...i kad ostanes bez i jedne funkcije onda kao dzukelica poredis Tadica sa Milosevicem... To su ti perjanice kampanje belih listica, nista i niko ne valja, sve je ostalo isto. Al i takvi gube...ta prica je busna i nece proci 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 19:10 |
|
|
|
Jao Vesna Pešić... promašaj od političara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 19:16 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 15 svi 2012, 22:58 |
|
|
I to mi je palo na pamet. Važi i u suprotnom smeru. Citat: ISTRAGA UTVRDILA KAKO SU SE POJAVILI BAČENI LISTIĆI Naprednjak i radikalka vozili „izgubljeni“ džak
Policija je do sada saslušala 25 članova stranaka i posmatrača izbora, a 12 je u postupku i protiv njih se vodi istraga oko oduzimanja glasačkih listića sa izbornog mesta u Pančevu, saznaje „Blic”. Trenutno se vrše provere da li je 1.057 listića za predsedničke i 1.052 za parlamentarne izbore nestalo na putu od biračkog mesta u OŠ „Sveti Sava” ka gradskoj izbornoj komisiji ili na putu ka RIK. Ono što je izvesno - džakove je pakovala predsednica biračkog odbora iz SRS, a vozio ju je predstavnik SNS u izbornoj komisiji.
Listići koje je ispred Skupštine pokazao lider naprednjaka Tomislav Nikolić najavljujući izbornu krađu dospeli su u centar kampanje. Kako „Blic” saznaje od izvora bliskog istrazi, predsednica biračkog odbora je nesvesno sve listiće spakovala u tri umesto, kako je trebalo, u pet džakova.
Sve listiće je izmešala umesto da ih sortira po različitim izborima, primera radi - parlamentarni glasovi u jedan, a pokrajinski u drugi džak. Posle overe izbornih rezultata, ona i naprednjak koji ju je vozio otišli su u gradsku izbornu komisiju, gde je predsednici odbora rečeno da nije dobro spakovala listiće i da mora da ih rasporedi po propisu.
Zasad se utvrđuje da li su listići koje su lideri SNS pokazali nastojeći da dokažu izbornu krađu oduzeti već u gradskoj izbornoj komisiji, ili kada je predstavnik SNS nastavio put od Pančeva ka zgradi RIK.
Međutim, ovi listići su uredno prebrojani i zapisnik se poklapa sa centralnim u RIK-u, što znači da su rezultati s ovog biračkog mesta ušli u ukupne rezultate izbora koji su održani 6. maja. Nema nijednog oduzetog glasa, već je samo oduzet prethodno prebrojani izborni materijal, a koji se prema zakonu vodi kao arhivski materijal.
Nije poznato da li će neko od 12 učesnika izbora na biračkom mestu u Pančevu i krivično odgovarati, jer je istraga u toku. Ukoliko se dokaže krivična odgovornost za oduzimanje i uništavanje dokumenata, odnosno arhivske građe, što listići po završenim izborima jesu, zaprećena kazna je do tri godine zatvora.
Nikolić je novinarima ispred Savezne skupštine pokazao džak u kome se nalazilo oko 3.000 glasačkih listića na kojima je zaokruženo njegovo ime, a koji su, kako je tvrdio, nađeni u kanti za đubre pored jednog biračkog mesta.
- Trebalo je da pobedimo sa 15 odsto razlike - izjavio je kandidat SNS-a za predsednika Srbije Tomislav Nikolić, optužujući DS za krađu izbora. Nikolić je potom najavio da neće izaći na drugi krug izbora, najavljivao je i proteste, ali sve se brzo stišalo, a lider naprednjaka potvrdio je učešće u drugom krugu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|