|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Toni
|
Naslov: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 20 ožu 2012, 20:11 |
|
|
Zdravo, moze li mi neko preporuciti dobrog advokata za bracne savjete u Sarajevu? Ako moze neki websajt, kontakt telefon, e mail sta god, samo da imam nekakve informacije jer nisam nikada imao kontakt sa advokatima ne znam ni gdje da trazim ni nista pa ako moze pomoc? Hvala!
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 20 ožu 2012, 20:37 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2948 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Toni je napisao/la: Zdravo, moze li mi neko preporuciti dobrog advokata za bracne savjete u Sarajevu? Ako moze neki websajt, kontakt telefon, e mail sta god, samo da imam nekakve informacije jer nisam nikada imao kontakt sa advokatima ne znam ni gdje da trazim ni nista pa ako moze pomoc? Hvala! Fahrija Karkin
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 20 ožu 2012, 20:38 |
|
|
Faruk ******,Vasvija Vidovic boljih od ovih nema...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 20 ožu 2012, 22:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25873 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dobro, čovjek traži stručnjaka za Obiteljsko pravo a ne "krivičare" koje mu vi predlažete. A onda, većina dobrih odvjetnika ordinira diljem BiH, neovisnoo mjesta gdje mu je ured. A onda, što konkretno treba? Razvod, bračna stečevina..eventualno izdržavanje, djeca? Sve ovisi...
U načelu, skoro svaki odvjetnik može pomoći jer je riječ o relativno lakoj materiji, e sad, druga je stvar ako ti tražiš vrhunsku uskugu i ne pitaš koliko košta.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 20 ožu 2012, 22:26 |
|
|
Mogao bi se otvoriti i forum sa pravnim pitanjima ako već nema, mrsko mi pogledati.
|
|
Vrh |
|
|
Tonimakala
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 22 ožu 2012, 14:13 |
|
|
Ja jedino sto bih ti mogao preporuciti jeste da pogeldas ovaj spisak advokata iz Sarajeva pa mozda in adjes nekakvu korisnu informaciju za sebe.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 22 ožu 2012, 21:46 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dobro, čovjek traži stručnjaka za Obiteljsko pravo a ne "krivičare" koje mu vi predlažete. A onda, većina dobrih odvjetnika ordinira diljem BiH, neovisnoo mjesta gdje mu je ured. A onda, što konkretno treba? Razvod, bračna stečevina..eventualno izdržavanje, djeca? Sve ovisi...
U načelu, skoro svaki odvjetnik može pomoći jer je riječ o relativno lakoj materiji, e sad, druga je stvar ako ti tražiš vrhunsku uskugu i ne pitaš koliko košta. Mene ces ti da branis kad mi bude trebalo!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 22 ožu 2012, 21:49 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Dobro, čovjek traži stručnjaka za Obiteljsko pravo a ne "krivičare" koje mu vi predlažete. A onda, većina dobrih odvjetnika ordinira diljem BiH, neovisnoo mjesta gdje mu je ured. A onda, što konkretno treba? Razvod, bračna stečevina..eventualno izdržavanje, djeca? Sve ovisi...
U načelu, skoro svaki odvjetnik može pomoći jer je riječ o relativno lakoj materiji, e sad, druga je stvar ako ti tražiš vrhunsku uskugu i ne pitaš koliko košta. Mene ces ti da branis kad mi bude trebalo!
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 22 ožu 2012, 23:12 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la:
Mene ces ti da branis kad mi bude trebalo! Sta je smjesno bilmezu jedan,nas Bobo je bolji od Milenka Shkrleca samo kad hoce...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 23 ožu 2012, 09:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lebowski je napisao/la: Mogao bi se otvoriti i forum sa pravnim pitanjima ako već nema, mrsko mi pogledati. Bio je ali nije bio aktivan...možda može kao zaseban topic na forumu za stručnjake.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
thomas
|
Naslov: Re: Preporuka za advokata u Sarajevu? Postano: 18 svi 2012, 10:25 |
|
|
Toni je napisao/la: Zdravo, moze li mi neko preporuciti dobrog advokata za bracne savjete u Sarajevu? Ako moze neki websajt, kontakt telefon, e mail sta god, samo da imam nekakve informacije jer nisam nikada imao kontakt sa advokatima ne znam ni gdje da trazim ni nista pa ako moze pomoc? Hvala! Zavisi šta te zanima, najbolje ti je za obiteljsko pravo da se obratiš putem e-maila, odvjetničkom uredu, sa pitnjima koja te zanimaju, pokuštaj preko ovog odvjetničkog ureda: http://www.advokat-prnjavorac.comA ako misliš bračne savjete, onda ti je najbolje otići u savjetovalište sa suprugom određenom licu koji se bavi tim poslom.
_________________ .
.
.
.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|