|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Pantera
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 20:46 |
|
Pridružen/a: 25 vel 2012, 12:59 Postovi: 104 Lokacija: Herceg Bosna
|
maradot je napisao/la: znaci kad bi nabavio taj mod imao bi single player s hvom? a ne samo online? Ne, Balkan mod vjerojatno ne podržava single misije, dakle funkcionira samo za online, ali ARMA2 ti omogućava da sam kreiraš misije.
_________________ Ostani tu i budi poskok
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantera
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 20:51 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Kad kupim igricu legalno, onda mogu jednostavno skinit taj MOD netreba mi opet nikakav key ili crack ili neki kurac? Naravno, kad kupiš original igricu ništa ti više ne treba, osim jake mašine! I naravno negdje sa neta skineš dodatak Balkan mod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 20:54 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Pantera je napisao/la: maradot je napisao/la: znaci kad bi nabavio taj mod imao bi single player s hvom? a ne samo online? Ne, Balkan mod vjerojatno ne podržava single misije, dakle funkcionira samo za online, ali ARMA2 ti omogućava da sam kreiraš misije. Super, ima da mjesec dana samo spremam misiju "žepačka enklava" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tiger
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 21:02 |
|
Pridružen/a: 04 tra 2010, 12:07 Postovi: 188 Lokacija: 43° 20′ 35.88″ N 17° 48′ 29.16″ E
|
|
Igra je puna ,bugova i lagga bez obzira koliko imao dobru mašinu..,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gibanica
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 21:49 |
|
|
Ha morao sam se registrovati ovde samo da bi vam odgovorio. Prvo pozdrav od ARMA2 Srbija tima! Drugo: Nadam se da svi razumete ovaj srpsko-hrvatski jezik naroda i narodnosti XD Rade svi modovi i u Single player i u multiplayer misijama, samo ih morate skinuti i modove i misije. Mi smo izbacili arma2 srbija mod koji prati radnje na KIM od kraja 1997 od PJP jedinica, pa sve do fiktivnih sukoba na kosovu izmedju savremene VS i Siptarskih pobunjenika. Sa sve avijacijom artiljerijom, naoruzanjem itd.. Kod nas na forumu imate skinuti neke SP misije ali se uglavnom koncentrisemo na MP i igranje od 10 do 15 ljudi 2-3 puta nedeljno uglavnom vikendom. Evo mod mozete preuzeti Ovde: http://pnk2.prophpbb.com/topic130.htmlSto se tice BWM (balkan war mod) - to nismo mi radili ali igramo i to, ponekad samo imalo je dosta gresaka, ali je sad vidim ispravljen, tako da cemo nastaviti i sa tim.. Osnovali smo ARMA 2 srbija multiplejer klubi to podigli na malo visi nivo, tako da se tu mora prodji obuka, od lecenja, miniranja itd..da se ne bi desavalo da u sred misije cevek ne zna da postavi najobicniji exploziv. Ne znam kako bi to funkcionisalo zbog laga u MP tj zbog daljine, mada mislim da ne bi bilo problema..nije vranje nista dalje no sto je sarajevo :) Ako vam sta ne bude jasno pitajte, bilo bi dobro da nas je sto vise..i jos bi bilo bolje da nas ima sa svih strana. poz svima PJP '98  63 Padobranska brigada '99  UCK 99 XD  3 brigada kopnene vojske R Srbije 2012 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 21:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63914 Lokacija: DAZP HQ
|
a u k kako dobro izgleda.  ja bih održavao vojne parade, je li ima taj mod? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 21:55 |
|
|
|
ako skinem igru ilegalno opet skinem mod legalno i pržim? haha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 21:57 |
|
|
|
bolje vam je da se počnete baviti airsoftom, zdravije je :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantera
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 22:06 |
|
|
gibanica je napisao/la: Ha morao sam se registrovati ovde samo da bi vam odgovorio. Prvo pozdrav od ARMA2 Srbija tima! Drugo: Nadam se da svi razumete ovaj srpsko-hrvatski jezik naroda i narodnosti XD Rade svi modovi i u Single player i u multiplayer misijama, samo ih morate skinuti i modove i misije. Mi smo izbacili arma2 srbija mod koji prati radnje na KIM od kraja 1997 od PJP jedinica, pa sve do fiktivnih sukoba na kosovu izmedju savremene VS i Siptarskih pobunjenika. Sa sve avijacijom artiljerijom, naoruzanjem itd.. Kod nas na forumu imate skinuti neke SP misije ali se uglavnom koncentrisemo na MP i igranje od 10 do 15 ljudi 2-3 puta nedeljno uglavnom vikendom. Evo mod mozete preuzeti Ovde: http://pnk2.prophpbb.com/topic130.htmlSto se tice BWM (balkan war mod) - to nismo mi radili ali igramo i to, ponekad samo imalo je dosta gresaka, ali je sad vidim ispravljen, tako da cemo nastaviti i sa tim.. Osnovali smo ARMA 2 srbija multiplejer klubi to podigli na malo visi nivo, tako da se tu mora prodji obuka, od lecenja, miniranja itd..da se ne bi desavalo da u sred misije cevek ne zna da postavi najobicniji exploziv. Ne znam kako bi to funkcionisalo zbog laga u MP tj zbog daljine, mada mislim da ne bi bilo problema..nije vranje nista dalje no sto je sarajevo :) Ako vam sta ne bude jasno pitajte, bilo bi dobro da nas je sto vise..i jos bi bilo bolje da nas ima sa svih strana. poz svima Ima li programera u Herceg Bosni da HVO postrojbe urade za ARMA 2, pa da malo sa Srbima zaigramo? Recimo misija 25 km do Banja Luke. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gibanica
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 22:43 |
|
|
|
PA imas HVO u modu vec.
108. gardijska brigada i sta ja znam koja vec tamo..
Imas i VRS, krajiski korpus, brcko itd..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 22:49 |
|
|
|
moze par linkova, gdje nac igru, balkan mod, obuku za nucit igrat. to bi ovo lito pržio. ajmo hercegbosanci idemo spojit usoru i zepce da ne bude diskontinuitet.. i vratit bugojno, da liči na onaj iz 30tih, mislim na demografsku sliku. :) valjalo bi i stri most napravit mapu, da vidimo ko ce ga prije dignit. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 22:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63914 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 22:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Meni ti MOD-ovi nebitni. Svakako uzmem sniper sa nožicama pa iz daljine provociram ljude.
Ali ovu Arma se ne sjećam da sam mogao pokrenuti, pa izgubio živce i odustao. Ne znam od tih svih torrenta koji uzeti, a svako preko 3 Gb. Sad skidam jedan od 7 Gb, ostalo sat vremena.
Šteta što je Nova Logic nestala.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 22:59 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Ako nema 111xp brigade onda stvarno ne znam ko je kreiro te modove 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gibanica
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 22 svi 2012, 23:49 |
|
|
Pa ostavio bi ja vama odakle da skinete al je piraterija zabranjena. ne znam oce administrator dati? Modove vam mogu okaciti: Evo balkan war. (VRS, HVO, ARBIH) http://www.armaholic.com/page.php?id=16311Evo i ARma2 srbija (VJ, OVK, VS): http://pnk2.prophpbb.com/topic130.htmlal celu igricu vala ne smem..em cu da dobijem ban, em ce da vas uvate za pirateriju . Nadjite na torrentu ..treba vam arm a2 combined operations. Na kraju kad sve sredite arma2 folder ce vam imati oko 20-25gb. tako vam je to ako ocete da vracate bugojno, uskoplje itd. zrtvujte bar hard disk 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 23 svi 2012, 10:26 |
|
|
|
Zanimljivo, notebook mi može tjerati ovu zadnju Arma.
I kako da sklonim one glupe uvodne referate ? Nemam 15 godina, pa bi dobrodošlo malo info.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 24 svi 2012, 11:09 |
|
|
|
Jučer sam skužio zašto ne igram PC igre.
Skidaj jedan dio Arma, 4 GB. Pa skužiš da nije dosta, skidaj drugi dio od 7 GB. Onda kad skineš instaliraj sve patch. Svaki traži crack za NO CD problem. Instaliraj mods, namjesti da se svaki pokrene bez greške. Na kraju pojma nemaš koji patch instaliraš, samo klikaš pa nek od tamo nađe što treba. I odigraš pola sata i skužiš da je svaka igra glupa.
I pored sve briljantne grafike za ovo doba, nisu uspjeli da naprave onaj osjećaj realnosti da si to ti kad hodaš i radiš razne stvari. A to su neke stare igrice imale. Puno preseravanja pa samo unište dojam. Kao žene kad se previše šminkaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 24 svi 2012, 11:16 |
|
|
|
Instalirao sam novi Sniper Elite V2. Puno bolja od ove Arma, bar meni.
Zapeo sam na mapi gdje sam morao Hitlera ubiti sniperom. Uvijek mi pobjegne u vlak. Mapa je totalno politički nekorektna. Što kad ga ubijem ? Kamo povijest.
Drugovi iz komiteta pokreta otpora su me optužili da sam ga namjerno pustio da pobjegne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tiger
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 24 svi 2012, 13:26 |
|
Pridružen/a: 04 tra 2010, 12:07 Postovi: 188 Lokacija: 43° 20′ 35.88″ N 17° 48′ 29.16″ E
|
Prešao sam igru neki dan...najbolji osjećaj kad upucaš ga sa 200 m a tamo prikaže putanju metka i kako ulazi kroz lubanju odvali pola glave,btw igra mi nekako kratko traje,al sve u svemu dobra je 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gibanica
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 24 svi 2012, 19:48 |
|
|
BBC je napisao/la: Jučer sam skužio zašto ne igram PC igre.
Skidaj jedan dio Arma, 4 GB. Pa skužiš da nije dosta, skidaj drugi dio od 7 GB. Onda kad skineš instaliraj sve patch. Svaki traži crack za NO CD problem. Instaliraj mods, namjesti da se svaki pokrene bez greške. Na kraju pojma nemaš koji patch instaliraš, samo klikaš pa nek od tamo nađe što treba. I odigraš pola sata i skužiš da je svaka igra glupa.
I pored sve briljantne grafike za ovo doba, nisu uspjeli da naprave onaj osjećaj realnosti da si to ti kad hodaš i radiš razne stvari. A to su neke stare igrice imale. Puno preseravanja pa samo unište dojam. Kao žene kad se previše šminkaju. Nema smisla porediti ove dve igre. Recicu ti samo da arma2 ima NEOGRANICEN prostor za kretanje..polje 25x25 KM!!! Mozes koristiti SVE sto nadjes na mapi, svaki auto avion itd.. Nemas oznake de je neprijatelj, razlikuju se samo po uniformi.. Ocito da nisi igrao prave misije..kampanja je totalno glupa. Okacicu ti sutra prekostura misiju gde jedna Hamzina grupa ceka u selu mehanizovanu grupu HVO..pa kad prolaze ti cekas u zasedi i samo cujes kako razgovaraju i setaju putem..srce u petama..povuces dinamit..i ode kupola od T55..nastaje show.. Nije toliko ni bitno za kog se boris, dal su talibani, amerikanci srbi hrvati.. Vazno je kakav dozivljaj sebi napravis. U snajper elite imas ogranicen prostor, neprijatelj ima crvenu oznaku iznad glava, imas odredjenu energiju, igra je iz 3. lica itd..to je vise arkada. Ja verujem da arma2 zna da iznervira kada zapnes u zid ili slicno, ali da ti se zaglavi puska, da se greje cev, da oslonis pusku na sta god pozelis, da menjas gumu na autu, da punis gorivo, da mozes da se sprzis od vatre iza RPG-a , da razapinjes zatezne mine i jos milion stvari cine ovu igru pravom i do sad najvernijom simulacijom rata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 24 svi 2012, 20:18 |
|
|
|
Koji klinac ključaju oružje. Hoću odmah sniper, ne da moram preći 20 misija da ga dobijem. I da ga koristim gdje hoću, ne samo u mapama koje su oni predvidjeli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 24 svi 2012, 22:18 |
|
|
|
U jednoj mapi posađena Marihuana na sve strane, a ne možeš je ni ubrati ni pušiti. Bem ti političku korektnost u igrama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 26 svi 2012, 13:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 27 svi 2012, 13:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Zanimljivo, notebook mi može tjerati ovu zadnju Arma.
I kako da sklonim one glupe uvodne referate ? Nemam 15 godina, pa bi dobrodošlo malo info. Koji notebook imaš (konfiguracija)? Ne da mi se bzvz skidati toliko giga ako je neću moći fino igrati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HVO - Računalna igrica ARMA 2 Postano: 27 svi 2012, 20:20 |
|
|
Chorus je napisao/la: BBC je napisao/la: Zanimljivo, notebook mi može tjerati ovu zadnju Arma.
I kako da sklonim one glupe uvodne referate ? Nemam 15 godina, pa bi dobrodošlo malo info. Koji notebook imaš (konfiguracija)? Ne da mi se bzvz skidati toliko giga ako je neću moći fino igrati... Ovaj: http://support.acer.com/acerpanam/noteb ... Gsp2.shtmlSa 4 GB RAM.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|