|
|
Stranica: 6/76.
|
[ 1879 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 23 svi 2012, 18:25 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Ibar je napisao/la: Čovjek je tu proveo veci dio zivota dobio drzavljanstvo u zemlji u kojoj se ne dobiva lako. Nije. Rođen je u Brazilu, gdje je i odrastao. U Hrvatskoj je proveo oko 7 godina, a ima navršenih 29 godina, što će reći da je u Hrvatskoj proveo nekih četvrtinu života dosad. Inače, kad su u pitanju ovakve stvari, očito se državljanstvo dobiva prilično lako. Dovoljno je pogledat slučajeve Sammira ili Drapera, pa svojevremeno cijele priče oko Ibaneza itd. Katastrofa. Znas li ti s koliko je godina Eduardo doša u Dinamo?
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 23 svi 2012, 18:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Panini sličice i albumi opet aktuelni...ehh finih sjećanja: Imam doma jos uvijek Euro 2000 i Ligu Prvaka 2000. i 2001. To su bili dani
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 23 svi 2012, 18:29 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Nije. Rođen je u Brazilu, gdje je i odrastao. U Hrvatskoj je proveo oko 7 godina, a ima navršenih 29 godina, što će reći da je u Hrvatskoj proveo nekih četvrtinu života dosad. Inače, kad su u pitanju ovakve stvari, očito se državljanstvo dobiva prilično lako. Dovoljno je pogledat slučajeve Sammira ili Drapera, pa svojevremeno cijele priče oko Ibaneza itd. Katastrofa. Slazem se stobom da je u Hrvatskoj jako lako dobit drzalvjanstvo i to ne samo za sportase. Cudim se odakle Ibaru to pa u hrvatskoj drzavljanstvo moze dobit ko god je proso kroz nju!! Ali nebitno je to nego kako cemo proc na Evropskom. Državljanstvo ne možeš dobit bez da 5 godina živiš u kontinuitetu u Hrvatskoj i koliko znam to nije jedini uvjet. Znaš li koliko ljudi godišnje zatraži a koliko dobije na še državljanstvo? Jako malo ga dobije. Proć ćemo dobro tj. skupinu zahvaljujući Eduardu bez kojeg ne bi niti bili tu
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 23 svi 2012, 19:37 |
|
|
Ibar je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Nije. Rođen je u Brazilu, gdje je i odrastao. U Hrvatskoj je proveo oko 7 godina, a ima navršenih 29 godina, što će reći da je u Hrvatskoj proveo nekih četvrtinu života dosad. Inače, kad su u pitanju ovakve stvari, očito se državljanstvo dobiva prilično lako. Dovoljno je pogledat slučajeve Sammira ili Drapera, pa svojevremeno cijele priče oko Ibaneza itd. Katastrofa. Znas li ti s koliko je godina Eduardo doša u Dinamo? 17 ???
_________________ CENZURA
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 23 svi 2012, 19:40 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
Pessimus dux je napisao/la: Ibar je napisao/la: Čovjek je tu proveo veci dio zivota dobio drzavljanstvo u zemlji u kojoj se ne dobiva lako. Nije. Rođen je u Brazilu, gdje je i odrastao. U Hrvatskoj je proveo oko 7 godina, a ima navršenih 29 godina, što će reći da je u Hrvatskoj proveo nekih četvrtinu života dosad. Inače, kad su u pitanju ovakve stvari, očito se državljanstvo dobiva prilično lako. Dovoljno je pogledat slučajeve Sammira ili Drapera, pa svojevremeno cijele priče oko Ibaneza itd. Katastrofa. lazes ko srbin. momak je doso sa 15 godina (1998) u hrvatsku!!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 23 svi 2012, 23:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24032 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mogli bi imati cijeli pdf EURO 2012. Još ako Hrvatskoj krene (u što sumnjam).
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 23 svi 2012, 23:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59993 Lokacija: DAZP HQ
|
eto prilike ovima koji se žale kako je sport slabo zastupljen da otvore 4 teme za 4 grupe, da u svakoj temi dostojno predstave sve reprezentacije, pa će onda i interes za pisanjem biti daleko veći.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 23 svi 2012, 23:42 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Ibar je napisao/la: Znas li ti s koliko je godina Eduardo doša u Dinamo? 1999., sa 16.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 23 svi 2012, 23:47 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
licanhh je napisao/la: lazes ko srbin. A kako to Srbin laže, ima neki poseban trik? licanhh je napisao/la: momak je doso sa 15 godina (1998) u hrvatsku!! Došao je u Hrvatsku (Dinamo) 1999., sa 16 godina. U inozemstvo (Arsenal) je iz Dinama otišao 2007. Eto, nek je punih 8 godina živio u Hrvatskoj...
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 24 svi 2012, 11:15 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: licanhh je napisao/la: lazes ko srbin. A kako to Srbin laže, ima neki poseban trik? pa najradje im je brojke smanjivati ili povisiti u njihovu korist (kao sto si ti sa eduardom ). uuuuuuuh sta sam vec sve cuo "nas ima 20% u zagrebu"..."nas je bilo najmanje 50% naroda u jugi"..."u jasenovcu poginuli 1.000.000 srba"..."ma kakva srebrenica, u vrh glave 2000 ubijeni, a nas 4000" hahaha itd. Pessimus dux je napisao/la: licanhh je napisao/la: momak je doso sa 15 godina (1998) u hrvatsku!! Došao je u Hrvatsku (Dinamo) 1999., sa 16 godina. U inozemstvo (Arsenal) je iz Dinama otišao 2007. Eto, nek je punih 8 godina živio u Hrvatskoj... ja nikad nisam zivio u hrvatskoj, neces mi valjda odreci hrvatstvo. a isto tako stari moj, 22 zivio u hrvatskoj, 40 godina u njemackoj (sad mi fali jedan smajlic sa njemackom zastavom haha)
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 24 svi 2012, 12:15 |
|
|
licanhh je napisao/la: ja nikad nisam zivio u hrvatskoj, neces mi valjda odreci hrvatstvo. a isto tako stari moj, 22 zivio u hrvatskoj, 40 godina u njemackoj (sad mi fali jedan smajlic sa njemackom zastavom haha) Kad je Da Silva sa svojih 8 godina života u RH i hrvatskim državljanstvom Hrvat, po toj tvojoj logici bi onda tvoj stari trebao biti Nijemac, i to totalno rashrvaćeni, pogotovo ako je dobio njemačko državljanstvo. Pripadnost državi nije isto što i pripadnost naciji, a ja se zalažem da reprezentacije budu na prvom mjestu nacionalne, a tek na drugom državne, kao i za stroži zakon za dobivanje državljanstva. Međutim, sve je to moguće rješiti puno jednostavnije - kada bi se na mjestu izbornika našla osoba koja ne želi strance u reprezentaciji, jednostavno ih ne bi pozivala, bez obzira što oni imaju državljanstvo i žele zaigrati za nju iz raznih razloga - da im se cijena digne, da ih Mamić pogura i omasti brk itd.
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 24 svi 2012, 13:22 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: licanhh je napisao/la: ja nikad nisam zivio u hrvatskoj, neces mi valjda odreci hrvatstvo. a isto tako stari moj, 22 zivio u hrvatskoj, 40 godina u njemackoj (sad mi fali jedan smajlic sa njemackom zastavom haha) Kad je Da Silva sa svojih 8 godina života u RH i hrvatskim državljanstvom Hrvat, po toj tvojoj logici bi onda tvoj stari trebao biti Nijemac, i to totalno rashrvaćeni, pogotovo ako je dobio njemačko državljanstvo. . moj stari nema njemacko drzavljanstvo, nezna pola dobro njemacki ko eduardo hrvatski , nezeli jedan posto biti svabo, svoju djecu je odgodijo hrvatski, nedruzi se sa nehrvatima...i,...i,...i,... lose integriran covjek kod eduarda sve obrnuto. a otac domovine je vec reko "ne rodis se kao hrvat nego zivis kao hrvat"...to sta je eduardo crnac ipak jest malo zajebano, al sam mogo pola moga faksa ubjediti da je on nasi cigan
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 27 svi 2012, 14:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 27 svi 2012, 15:02 |
|
|
Konačan popis igrača Španjolske za Euro:
Vratari: Casillas, Valdes, Reina,
Obrambeni: Arbeloa, Juanfran, Ramos, Piqué, Albiol, Javi Martinez, Jordi Alba,
Vezni: Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Cazorla, Mata, Silva, Fabregas, Navas,
Napadači: Pedro, Llorente, Torres, Negredo
Villa i Puyol ozlijeđeni,Soldado i Adrian Lopez odjebani(po meni obojica bolji od Negreda),nema ni Muniaina
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 27 svi 2012, 21:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Možda Bilić i postavi igru hrabro. Sad se prodao u Moskvu, pa ne mora se više plašiti i kalkulirati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 27 svi 2012, 21:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Možda Bilić i postavi igru hrabro. Sad se prodao u Moskvu, pa ne mora se više plašiti i kalkulirati. Uparvo i ja tako razmisljam. Bilic je potpiso novi ugovor i odlazi poslje evra, nemora nikome se uvlacit i udovoljit i moze pozvat igrace za koje on misli da vrijedei da sam postavlja prvu jedanestoricu da mu niko (mamic) ne diktira. Nema nikakav dodatni pritisak, mislim da to nije lose za repku.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 27 svi 2012, 22:26 |
|
|
a e,nek napravi onako kako on misli da je najbolje i prihvati odgovornost...sad kad ionako ide ća iz reprezentacije nemora se krit iza drugih,nema više ka prije priča oće li ga smjenit ili neće,ovo su mu zadnje utakmice sa reprezentacijon i nek se oprosti sa stilon,a ne ka pizda bit će zanimljivo vidit ko će odpast iz ekipe,nakon šta su se protiv estonije svi pokazali u dobron svitlu,osobito iličević i kalinić koji su bili najizgledniji za neić na euro ajme sad jedva čekan da i euro krene...
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 28 svi 2012, 00:01 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7422 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Bilić će pozvati Iličevića na EURO,a otpadaju prema zadnjem Kalinić,Badelj i Buljat ako Lovren bude spreman. PS.Kad će izaći u kladionicama koeficijenti za EURO,npr. broj golova po skupinama,ukupan broj kartona,najbolji strijelci i sl.?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 28 svi 2012, 00:03 |
|
|
Rano je još za kladionice,i oni vrebaju,ko će igrati,ko ne. Sutra izlazi novi tjednik pa ćemo vidjeti.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 28 svi 2012, 12:27 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
kiler je napisao/la: Bilić će pozvati Iličevića na EURO,a otpadaju prema zadnjem Kalinić,Badelj i Buljat ako Lovren bude spreman. PS.Kad će izaći u kladionicama koeficijenti za EURO,npr. broj golova po skupinama,ukupan broj kartona,najbolji strijelci i sl.? Iduci tjedan, kada se obznane sastavi reprezentacija.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 28 svi 2012, 12:30 |
|
|
dudu je napisao/la: eto prilike ovima koji se žale kako je sport slabo zastupljen da otvore 4 teme za 4 grupe, da u svakoj temi dostojno predstave sve reprezentacije, pa će onda i interes za pisanjem biti daleko veći. Ajde ko će otvoriti za svaku grupu, pa da pišemo o sastavima, igračima, formi, utakmicama...
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 29 svi 2012, 16:28 |
|
|
Hrvatska Popis putnika za Euro: Vratari: Pletikosa, Subašić, Kelava, Obrana: J.Buljat, D.Vida, V.Ćorluka, D.Pranjić, G.Schildenfeld, J.Šimunić, I.Strinić Vezni red: D.Srna, I.Rakitić, T.Dujmović, L.Modrić, O.Vukojević, I.Perišić, N.Kranjčar, I.Iličević, M.Badelj Napadači: N.Jelavić, I.Olić, Eduardo, M.Mandžukić Otpali: Lovren, Vrsaljko, Kalinić, Blažević http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_euro2012
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 29 svi 2012, 18:07 |
|
|
Mislim da je bolje bilo pozvat Vrsaljka nego Buljata. Zao mi je Lovrena bas mi je zao da on ne ide ali jbg ozljeda je tu i sta se moze. Sve ostalo je ok manje vise da se tu sad diskutirat imal boljeg od Schildenfelda, ali ok je to.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 29 svi 2012, 18:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59993 Lokacija: DAZP HQ
|
pozvani su najbolji, minus Lovren plus Buljat. meni je najvažnije da je Iličević u kadru, bojao sam se da on ne izvisi, a za obranu mi je svejedno, svakako smo truba čak i da je Lovren u kadru. intrigira me sastav u kojem bi Iličević i Perišić bili u prvoj, bila bi to jedna posve druga Hrvatska u odnosu na onu tromu i usporenu kad Kranjčar ili Rakitić igraju na boku.
da se mene pita protiv Norveške bih u jednom trenutku isprobao ove.
Srna---Ćorluka---Schifo---Strinić
Iličević--Modrić--Dujmović--Perišić
--------Eduardo ---------------- -Jelavić
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: EURO 2012 Postano: 29 svi 2012, 18:28 |
|
|
Zezas me, ili ?? Simunic ispred Schildenfelda, pa covjek je prosle godine igrao 2 Bundesligu. Sredinu svakako bi valjalo isprobat, ali bez dujmovica Vukojevic je isti tip igraca samo bolji. A Rakitic jest igrac za sesticu ali ne za krilo tako da bi neko od njih dvojice trebao igrat tu umjesto dujmovica. Eduardo... ja stvarno neznam cemu to forsiranje Eduarda? Pa i Klasnic i Petric su u prednosti prema Eduardu za mene. A o Olicu i Mandzukicu da nepricamo pa obojica su u boljoj formi i jaci od njega.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|