HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 srp 2025, 17:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 65 post(ov)a ] 

Koja je po vasem misljenju najbolja marka mobitela?
Nokia 21%  21%  [ 8 ]
Samsung 21%  21%  [ 8 ]
Sony Ericsson 21%  21%  [ 8 ]
Iphone 18%  18%  [ 7 ]
Huawei 0%  0%  [ 0 ]
Blackberry 3%  3%  [ 1 ]
Alcatel 0%  0%  [ 0 ]
Sagem 0%  0%  [ 0 ]
HTC 16%  16%  [ 6 ]
Motorola 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 38
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nesto o vasem mobitelu
PostPostano: 05 lip 2012, 15:11 

Bobovac je napisao/la:
Ja si mislim kupiti Sony Ericsson Vivaz. Jel ima netko iskustava sa ovim mobačom?

Dobar,samo mu fali tastatura.Ne mogu se navići samo na touch,pa sam uzeo Xperiu mini pro2,odličan.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 15:15 

Prije mjesec dana dobio ovo čudu

Samsung Galaxy S1

slika

Odličan, s obzirom na to kakve sam do sad koristio :D

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 15:55 

MRSHO je napisao/la:
Prije mjesec dana dobio ovo čudu

Samsung Galaxy S1

slika

Odličan, s obzirom na to kakve sam do sad koristio :D

Samsung Galaxy je odlična linija mobitela ja imam Samsung Galxy Plus, najbolji mob dosad koji sam imao :
slika

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 15:57 

Izašao vam je novi Galaxy III, mnogi su ga proglasili za najboljeg mobitela ikad, i sumnjaju da će ga i iPhone 5 uhvatiti.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 15:59 

@Zadar1993,

Ma ja sam prezadovoljan. Vidim tvoj ima flash za fotić, vjerojatno je to i još neka sitnica dodatak kod te Plus serije.

Galaxy III je moj sljedeći odabir. Iako nikad nisam bio lud za mobitelima, sad odkako imam ovaj tek vidim šta znači STROJČINA :D... još ga dobio džaba. :)

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 16:08 

Ministry of Sound je napisao/la:
Izašao vam je novi Galaxy III, mnogi su ga proglasili za najboljeg mobitela ikad, i sumnjaju da će ga i iPhone 5 uhvatiti.

Iza Iphone-a navodno stoji Samsungova tehnologija, zato nije ni cudo zasto Samsungova Galaxy serija mobitela postaje (ili je vec) bolja od Iphona.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 16:11 

MRSHO je napisao/la:
@Zadar1993,

Ma ja sam prezadovoljan. Vidim tvoj ima flash za fotić, vjerojatno je to i još neka sitnica dodatak kod te Plus serije.

Galaxy III je moj sljedeći odabir. Iako nikad nisam bio lud za mobitelima, sad odkako imam ovaj tek vidim šta znači STROJČINA :D... još ga dobio džaba. :)

Kad ga držiš u ruci sjeti se da držiš 100 puta jaču stvar nego je Kevin Mitnick imao kad je hackirao okolo.

Upadao je u:

- Ured za vodovod
- Ured za struju
- Vozačke, pravio sebi nove idnetitete i vozačke dozvole
- Velike tvrtke i krao im stvari sa servera
- Banke, morao je nekako financirati motele i bijeg od FBI.
-Upadao u FBI servere, čitao im mailove.
- Upadao u skoro sve jače telefonske firme, telefonirao i surfao besplatno, snimao razgovore između FBI agenata. :)

Za što ga ti koristiš ? :laugh

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 16:18 

U cemu je stvar s tim Galaxijem?

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 17:05 

Aztec je napisao/la:

To se i ja pitam. Prije 2 mjeseca sam kupovao novi mobač i detaljno proučavao sve modele da bih vidio koji kupiti i Samsung Galaxy mi se činio prejadan za svoje karakteristike!

Na koncu sam ipak uzeo Nokiu N8, jbg, privukla me kamera - video kamera je odlična, ali što me iznenadilo jeste da su razlike u kvaliteti fotografije između mobitela Nokia N8 i mog starog mobitela kupljenog za siću prije 4 godine vrlo mala, to me neugodno iznenadilo. Jeste da je dobar za situacije bez dovoljno svjetla ali meni je to bilo nebitno.
Jako loše je to što se baterija ne može mjenjati. Kao navodno - dovoljno je jaka pa ti i ne trebaju pričuvne - ali je jaka moj Q! Dovoljno je jaka za 2 sata videa, dok mi je jedan od bivših mobitela Sonny Ericson K750i prije 6 godina bez problema mogao snimati 5 sati videa!
Loše mu je i to što audio snimanje ( koje je odlične kvalitete) obično nakon 20-ak minuta stane samo od sebe. Meni je to bilo jako bitno jer često snimam razne seminare, simpozije, predavanja itd. Tako da sada ne mogu to da snimam videom jer je baterija preslaba za to, a ne mogu ni audio - mikrofonom, jer stane sam od sebe.
Što se tiče opcija za internet, to me nikada ni ni je zanimalo, a i preskupo je u pm, odem na desetak minuta i odmah ti skine desetak maraka sa računa, hebeš ti to!

Sve u svemu - Nokia N8 - Video kvalitet i kvalitet noćnih fotografija ekstra, a sve ostalo - sranje.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 17:09 

Bobovac je napisao/la:
Što se tiče opcija za internet, to me nikada ni ni je zanimalo, a i preskupo je u pm, odem na desetak minuta i odmah ti skine desetak maraka sa računa, hebeš ti to!

Sve u svemu - Nokia N8 - Video kvalitet i kvalitet noćnih fotografija ekstra, a sve ostalo - sranje.

Mobilni internet je odnedavno flat na HT-u,postpaid.A kod kuće napraviš wi fi mrežu i udri po skype i web.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 17:22 

Mar-kan je napisao/la:

A kod kuće napraviš wi fi mrežu i udri po skype i web.

Pa kod kuće imam "klasični" internet sa računalom, što će mi te wi fi mreže, nemam pojma ni što je to?

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 17:44 

Bobovac je napisao/la:
Aztec je napisao/la:

To se i ja pitam. Prije 2 mjeseca sam kupovao novi mobač i detaljno proučavao sve modele da bih vidio koji kupiti i Samsung Galaxy mi se činio prejadan za svoje karakteristike!

Na koncu sam ipak uzeo Nokiu N8, jbg, privukla me kamera - video kamera je odlična, ali što me iznenadilo jeste da su razlike u kvaliteti fotografije između mobitela Nokia N8 i mog starog mobitela kupljenog za siću prije 4 godine vrlo mala, to me neugodno iznenadilo. Jeste da je dobar za situacije bez dovoljno svjetla ali meni je to bilo nebitno.
Jako loše je to što se baterija ne može mjenjati. Kao navodno - dovoljno je jaka pa ti i ne trebaju pričuvne - ali je jaka moj Q! Dovoljno je jaka za 2 sata videa, dok mi je jedan od bivših mobitela Sonny Ericson K750i prije 6 godina bez problema mogao snimati 5 sati videa!
Loše mu je i to što audio snimanje ( koje je odlične kvalitete) obično nakon 20-ak minuta stane samo od sebe. Meni je to bilo jako bitno jer često snimam razne seminare, simpozije, predavanja itd. Tako da sada ne mogu to da snimam videom jer je baterija preslaba za to, a ne mogu ni audio - mikrofonom, jer stane sam od sebe.

Pa ne znam kako je razlika u fotkama mala, po meni je ogromna, a i ne samo po meni... razlika osobito dolazi do izraza u tamnijim uvjetima... Mnogi od ovih novijih mobitele pate na bateriju u odnosu na starije mobitele jer je hardware jaci, pa je brze cucla (unatoc tome sto su i baterije jace)...

Sto se interneta tice, da, preskupo je preko kartice. Al kod mene skoro pa da nema mjesta u gradu di nema wirales pa mozes surfati netom s mobom do mile ti volje po kaficima itd...

I moze se baterija mijenjati. Samo ne vidim sto bi je mijenjao dok joj se ne smanji kapacitet, al to tek bude za dvi-tri godine...

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 18:21 

Aztec je napisao/la:
I moze se baterija mijenjati. Samo ne vidim sto bi je mijenjao dok joj se ne smanji kapacitet, al to tek bude za dvi-tri godine...

Ma znam da se može mijenjati samo klasičnom mobitelu treba 10 sekundi da se promijeni a ovome 10 minuta, plus alat, šarafciferčić, LoL.
A što se tiče baterija, često kad sam na putu nosim pričuvnu bateriju, jednostavnije mi nego punjač.
Recimo dođem ja u Sarajevo ujutro, budem na nekom seminaru i vratim se uvečer. Snimam seminar i istroši mi se baterija -i sada da ja punim mobitel hejj? Gdje ću a i nema se vremena za to. Pa sam stoga uvijek nosio još jednu bateriju i onda bih bio siguran da neću izvisiti.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 18:28 

Bobovac je napisao/la:
Aztec je napisao/la:

Ma znam da se može mijenjati samo klasičnom mobitelu treba 10 sekundi da se promijeni a ovome 10 minuta, plus alat, šarafciferčić, LoL.
A što se tiče baterija, često kad sam na putu nosim pričuvnu bateriju, jednostavnije mi nego punjač.
Recimo dođem ja u Sarajevo ujutro, budem na nekom seminaru i vratim se uvečer. Snimam seminar i istroši mi se baterija -i sada da ja punim mobitel hejj? Gdje ću a i nema se vremena za to. Pa sam stoga uvijek nosio još jednu bateriju i onda bih bio siguran da neću izvisiti.

Aha, to...

A sto se fotki tice, jesi ti te fotke ikad usporedio na kompu, ili ih dao izraditi? Tesko se to da samo procjeniti na ekranu od moba. Izradis od K750 i od ove Nokie, tesko da neces vidjeti razliku...

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 18:57 

Aztec je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Aha, to...

A sto se fotki tice, jesi ti te fotke ikad usporedio na kompu, ili ih dao izraditi? Tesko se to da samo procjeniti na ekranu od moba. Izradis od K750 i od ove Nokie, tesko da neces vidjeti razliku...

Dobro, K750 je bio moj mobitel do prije 4 godine, u međuvremenu sam imao mobač sa jačom kamerom (zapravo sa svoje vrijeme i cijenu od 200 KM nevjerojatno dobrom i video i foto kamerom) Samsung E590

slika

Stoga sam možda malo razočaran jer sam možda imao prevelika očekivanja. Dakako da Nokia N8 ima bolju photo kameru, ali s obzirom na sve ipak sam očekivao više.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 65 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: