HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 tra 2026, 19:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 39 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Holy dva puta završila na stražnjici zbog visokih potpetica
PostPostano: 01 lip 2012, 14:42 

Holy dva puta završila na stražnjici zbog visokih potpetica
Ministrica Mirela Holy svog prepoznatljivog stila ne odriče se ni kad ide na terene, no zbog toga je ovaj put dva puta pala

slika

Pala sam na trticu

slika

Brišem trticu.

slika

Ali opet sam pala.

slika

Hrabro se dižem.

slika

Dostojanstveno obilazim odredište dok me čiko čvrsto podupire ispod ruke.

Ministrica Holy. Šta reći. Lidija iz Bubimira priličnije izgleda za člana Vlade. :D

I da preduhitrim feminističke optužbe. Da smijao bi se i muškom ministru da u potpeticama dva puta završi na guzici. :D

http://www.vecernji.hr/vijesti/holy-dva ... nak-416505

Vrh

Naslov: Re: Holy dva puta završila na stražnjici zbog visokih potpetica
PostPostano: 01 lip 2012, 14:44 

:laugh

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 14:48 

Tolika feministkinja i opet je muškarac morao držati da može hodati.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 14:49 

bože sveti.. ne volim kad netko padne jer mislim da nema blesavije situacije za bilo koga, muško, žensko, svejedno, ali zbog nje mi drago jer se nije ozlijedila, ali joj više neće pasti na pamet furat gotičarstvo na skliskim terenima :))

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 14:51 

BBC je napisao/la:
Tolika feministkinja i opet je muškarac morao držati da može hodati.

baš gledam onu ženu što je drži, isto ima potpetice, hoda normalno i još ovu drži :D
da nije mirelica malo gucnula...

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 14:57 

Dobro je, bez panike. Neće vam biti smeće pred kućama.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 15:43 

Kad je vidim padne mi mrak na oči, ali mora se priznati da je za razliku od Hajdaša-Dončića uvijek spremna na suradnju, pa i sa županijama gdje nije njena stranka na vlasti (Zadarska npr.)

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 16:03 

Holy shit :ucelo

Vrh

PostPostano: 08 lip 2012, 11:54 

http://www.vecernji.hr/vijesti/holy-da-mogu-vratiti-vrijeme-nikad-ne-bih-poslala-taj-mail-clanak-417777

Holy dala ostavku, Zoki prihvatio.

Valja napomenuti da unatoč ovom gafu odlazi jedan od ako ne i najbolji ministar Vlade RH .
Dovoljno je reči da se s njom za razliku od ministra zdravstva ("zdravlja" po novosadskom pravopisu) i ministra prometa i infrastrukture dalo raspravljati o projektima županije u kojoj njena stranka nije na vlasti na jedan ravnopravan, partnerski i međusobno razumijevajući način. Ostojić i Hajdaš-Dončić su se pokazali naprotiv ideološki zadojenim kretenima koji štoviše pokušavaju stopirati važne projekte u određenim županijama iako su ti projekti uvršetni u projekte europske važnosti , od strane EU.
Inače zbog ovoga i gluposti koji pokušavaju na području MUPa i Pravosuđa su dobili vrlo oštro izvješće EUa , sa otvorenom mogučnošću da se nanovo otvori poglavlje 23 (znači nema ništa od ulaska RH u EU sljedeće godine ako ovako nastave) .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 08 lip 2012, 12:07 

Možda je Milanović prislilio. Ali nebitno. I na tom primjeru pokazuju koliko je HDZ u stvari u kurcu bio.
Klasična lekcija morala i demokracije.

Nisma je simpatizirao, ali sad će Čačić ostati bez kritičara za svoje hidrocentrale.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2012, 12:17 

BBC je napisao/la:
Možda je Milanović prislilio. Ali nebitno. I na tom primjeru pokazuju koliko je HDZ u stvari u kurcu bio.
Nisma je simpatizirao, ali sad će Čačić ostati bez kritičara za svoje hidrocentrale.

Ovo ti baš i ne vrijedi. Pogledaj pozadinu priče.
Ministrica se založila za suprugu SDPovca koja je posao dobila za vrijeme HDZove vlasti i to natječajem.
Nešto što se sada sa kada se gotovo svi zaposlenici nameću partijskom linijom ne može dogoditi u reciprocitetu.
E to je klasična lekcija morala i demokracije.

Inače zanimljivo je i ovo izvješće EUa. Šteta što EPH neće objaviti te stvari.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 08 lip 2012, 13:05 

Dobro al za ostavku ima plus. Ugodno me iznenadili. Jest da je otkrivena pa ne treba ju previše hvaliti ali je i preuzela odgovornost za to. To se rijetko vidi.

:palacgore2

Vrh

PostPostano: 08 lip 2012, 13:05 

Zadar1993 je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Ovo ti baš i ne vrijedi. Pogledaj pozadinu priče.
Ministrica se založila za suprugu SDPovca koja je posao dobila za vrijeme HDZove vlasti i to natječajem.
Nešto što se sada sa kada se gotovo svi zaposlenici nameću partijskom linijom ne može dogoditi u reciprocitetu.
E to je klasična lekcija morala i demokracije.

Inače zanimljivo je i ovo izvješće EUa. Šteta što EPH neće objaviti te stvari.

naravno. meni je smiješno kad počnu priče kako je ovaj postupak premijera i ministrice nekakva lekcija demokracije.
ako ostavimo na stranu to da je ostavka jedan normalan potez, a nikakva lekcija niti žrtva, ostaje razvidno da su hdz-ovci zaposlili ženu sdp-ovca očito zbog stručnosti, a sdp istu miče zbog političkih čistki.
tako da je jasno tko je kome dao lekciju, a tko upao u zamku vlastitog licemjerja.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2012, 13:06 

doc je napisao/la:
Dobro al za ostavku ima plus. Ugodno me iznenadili. Jest da je otkrivena pa ne treba ju previše hvaliti ali je i preuzela odgovornost za to. To se rijetko vidi.

:palacgore2

naravno, od milanovića je dobila 'ponudu koju nije mogla odbiti', pa se povukla 'sama' od sebe...

Vrh

PostPostano: 08 lip 2012, 13:21 

Da , ukratko Zoki je sam sebi jamu iskopao sa ovim .
Pošto ovo nije jedini primjer, niti najgori primjer sličnih stvari koje se trenutno događaju u Vladi i državnim poduzećima postavlja se pitanje kako će premijer postupiti ukoliko se dogodi slična situacija.... recimo sa Čačićem ?

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 09 lip 2012, 11:22 

Dan nakon ostavke ministrice zaštite okoliša i prirode Mirele Holy

Trijumf na odlasku: Konačno NE gradnji štetne HE Ombla!

Tri od četiri nezavisna revizora potvrdila stav bivše ministrice Holy da je podzemna hidroelektrana opasna za okoliš

Otkriva li se prava pozadina odlaska drugog ministra iz Vlade?

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode poslalo je u Vladu revizijska izvješća prastare studije utjecaja na okoliš vezane za gradnju hidroelektrane Ombla – i od četiri nezavisna izvješća samo je jedno pozitivno, dok ostala tri "spuštaju rampu" gradnji podzemne elektrane pokraj Dubrovnika.

Otvoreno protiv Čačića

Zanimljivo, izvješća su u Vladu stigla dan nakon što je Mirela Holy, koja se oduvijek protivila gradnji Omble, odstupila s ministarskog mjesta. Tako će stručno "Ne Ombli!" ostati trajni politički testament sada već bivše ministrice koja je i jučer ponovila kako njezino ministarstvo, na žalost, nije niti će imati ikakve mehanizme da zaustavi projekt HE Ombla.

– Hoće li se Ombla unatoč tri negativna mišljenja graditi, ne mogu vam reći. To će biti isključivo politička odluka Vlade. Ministarstvo o tome neće odlučiti – rekla je jučer Mirela Holy na svojoj oproštajnoj konferenciji za novinare.

Pokretanje revizije studije tog projekta bio je jedan od prvih ministarskih poteza Mirele Holy, temeljen na predizbornom stavu Kukuriku koalicije kako se radi o ekološki i ekonomski štetnom projektu koji treba zaustaviti. Taj stav sadržan je i u koalicijskom Planu 21, no nakon što je vlast izborena, očekivano su se stajališta promijenila. Za poticanje gospodarskog rasta nužne su investicije, a Ombla je, uz Plomin 3, bila jedini projekt iole spreman za realizaciju. Zaslužan za to bio je HDZ, za čijeg mandata su dobivene ključne dozvole, uključujući i prihvaćanje 13 godina stare Studije utjecaja na okoliš, te osigurano financiranje kreditom EBRD-a. U tadašnjem vrhu države i HEP-a malo su marili za prigovore ekoloških aktivista o tome kako je studija zastarjela, u dijelovima proturječna sama sebi te da je ekonomsku opravdanost rizičnog projekta podzemne hidroelektrane u pitanje doveo i sam EBRD.

Dolaskom Holy situacija se promijenila, a ekološke udruge doživljavale su je kao saveznika. S druge strane, stav sličan svojim prethodnicima iz HDZ-a preuzeo je i novi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, koji se otvoreno protivio najavama Mirele Holy o reviziji projekta. Jasno je i zašto. Iako Ministarstvo zaštite okoliša nije imalo formalnih mogućnosti zaustaviti projekt, moglo je dati preporuku Vladi. Uz negativno mišljenje, Vladina odluka o nastavku projekta bila bi politički vrlo teška.

Upitan i Plomin 3

Ipak, što god da bi se dogodilo s Omblom, ti događaji učvrstili bi poziciju Mirele Holy pred donošenje jedne druge odluke, one o Studiji utjecaja na okoliš termoelektrane Plomin 3. Radi se o znatno većoj investiciji i od Omble, no i taj projekt imao je brojne protivnike, naročito zbog odabira ugljena kao energenta, što je suprotno lokalnim prostornim planovima, ali i nekim zakonskim aktima. Ipak, za razliku od projekta u Dubrovniku, tu je Ministarstvo zaštite okoliša formalno imalo ovlasti zaustaviti projekt, odbijajući Studiju utjecaja na okoliš. Hoće li se to dogoditi još je neizvjesno, no sudeći prema izjavama ministrice i nekih njezinih najbližih suradnika, može se zaključiti kako su i taj projekt smatrali problematičnim. Utoliko, MZOP je pod vodstvom Holy postao ključna prepreka realizaciji bučno najavljivanog HEP-ova investicijskog ciklusa. Ima li ta činjenica veze s njezinim odlaskom, može se samo nagađati iako je sama bivša ministrica jasno poručila kako za svoje probleme krivi interesne lobije kojima se zamjerila.

– Činjenica je da sam se zamjerila većem broju interesnih skupina, ali ne mogu nagađati tko bi mogao stajati iza toga – rekla je na oproštajnoj sjednici. Bivša ministrica očito smatra da "curenje" maila tri mjeseca nakon što je napisan nije slučajno jer, kako je rekla, činjenica je da se svaki njen potez pratio s više pozornosti nego što realno zaslužuje. Utoliko, vjerojatno ne smatra slučajnošću ni trenutak objave, samo nekoliko dana prije nego što će biti objavljeni revizijski izvještaji koji ozbiljno ugrožavaju gradnju hidroelektrane Ombla. Ti izvještaji sada bi mogli biti njezina konačna politička baština, ali i golem problem za Vladu. Vidljivo je to bilo već i jučer kad je prvo novinarima obećano da će revizijski izvještaji biti objavljeni na web stranicama Ministarstva, a zatim je to odgođeno, bez objašnjenja.

Zavjet šutnje

Iz Vlade su, pak, poručili kako izvještaje zasad ne mogu objaviti, ali i kako zasad ne mogu davati nikakve komentare o budućnosti projekta HE Ombla. Vladin zavjet šutnje prekinula je jedino neformalna izjava osobe iz najužeg kruga oko prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića. – Ovo nije kraj Omble – rekla je za Večernji list. Zapravo, i više nego znakovito.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2012, 12:43 

Neki osjećaj me drži da je sve ovo Čačićeva ucjena Milanovića. Jer taj email ne vjerujem da je pravi razlog.
Pročitao sam ga i tako je oprezno sročen, da bi teško neki političar i na zapadu zbog toga izgubio poziciju.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2012, 14:46 

Ma daj. Pa početak je već dovoljan. Zna se šta se htjelo.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2012, 18:57 

BBC je napisao/la:
Neki osjećaj me drži da je sve ovo Čačićeva ucjena Milanovića. Jer taj email ne vjerujem da je pravi razlog.
Pročitao sam ga i tako je oprezno sročen, da bi teško neki političar i na zapadu zbog toga izgubio poziciju.

Inače jedan moj poznanik, pomoćnik ministra (ne ću reči kojega s obzirom da ih taj ima malo) nije sklon Ombli jer je previše rizična, Plomin je druga priča, tu se mora voditi računa u vezi okoliša, ali projekt nije bacanje novaca i nije tako rizičan (Hidroelektrana Ombla bi se zapravo nalazila u špilji, a ta se špilja nalazi na najtrusnijem području u RH, tko je tu lud ?)

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 06:57 

Zadar1993 je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Inače jedan moj poznanik, pomoćnik ministra (ne ću reči kojega s obzirom da ih taj ima malo) nije sklon Ombli jer je previše rizična, Plomin je druga priča, tu se mora voditi računa u vezi okoliša, ali projekt nije bacanje novaca i nije tako rizičan (Hidroelektrana Ombla bi se zapravo nalazila u špilji, a ta se špilja nalazi na najtrusnijem području u RH, tko je tu lud ?)

Ima i drugih problema, osim trusnosti. Srbi su nešto tamo radili za vrijeme Juge i špilja jednostavno nije mogla to izdržati (statika zajebana). Osim toga tolike novce ulagati za tako malu snagu je bacanje novaca. Plomin je druga priča, ali ne vjerujem da će biti nešto od toga (o tom Plominu se priča već 15ak godina).

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 09:40 

Zar ne bi lijepo izgledale elektro vjetrenjače na Srđu ?

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 10:06 

Još ljepša bi bila nuklearka :zubati .

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 10:24 

Navodno iza svega stoje golf tereni na Srđu. Kako kažu u novinama, gradnja HE i akumulacijskog jezera je sređivanje komunalne infrastrukture za golf terene o trošku državnog proračuna.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 10:27 

Golt tereni zahtijevaju svaki dan masu vode. To najbolje Španjolci znaju koliko ih je zajebalo.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2012, 11:34 

limpus je napisao/la:
Još ljepša bi bila nuklearka :zubati .

Mogu određeni eko-aktivisti kenjuckati što god žele o nuklearkama, ali to je jedini pravi izvor električne energije pored nafte, ugljena i plina.
Uz to da kada sagradiš nuklearku nisi toliko ovisan o zemljama izvoznicima urana, koliko si ovisan kada napraviš termoelktranu na naftu ugljen ili plin.
Hidrocentrale se mogu graditi na iznimnim lokacijama, a vjetroelektrane i solarni kolektori izuzetno ovise o prirodi, dakle čovjek ne može kontrolirati njihovu produkciju u konačnici što dovodi do vrlo nestabilnog energetskog sustava.
O predloženim elektranama koje bi koristile snagu valova na otvorenom moru da ne govorimo.

To moj je, moj je dom!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 39 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: