HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 stu 2024, 13:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: „Veliki brat“ hoće Veliki rat!
PostPostano: 15 lip 2012, 01:44 

Dejan Lučić, novinar, publicista, plodni autor, pa bogme, političar u pokušaju, autor brojnih hitova: „Tajna lopovskog zanata“, „Kineska osveta“, „Vladari iz senke“, „Islamska Republika Nemačka“, znaju svi, ili misle da ga čitajući njegove kniige poznaju?!

Dejana znam tri i po decenije! Uživo! I što ga duže znam, manje znam ko je?! Tajni agent, pisac SF romana, čovek koji, odnekud, zna sve? Ili skoro sve. Vidovnjak, prorok, ili, što da ne, analitičar, ma koliko je ta profesija ovde ponavljala…

Onomad, u Hotelu „Balkan“ učestvovao sam, u društvu mog starog prijatelja, što iz sveta šaha, što i iz drugih oblasti, profesora dr Andreje Savića, prvog šefa srpske BIA, na promociji Lučićeve trotomne knjige „Islamska republika Nemačka“ („Strahovi moćnika“, „Britanski pečat“, „Mosadova meta“) u izdanju ugledne izdavačke kuće „LAGUNA“, koja uvek „nanjuši hit“ i, što je najbolje, objavi ga…

Kako i priliči dr Savić i ja, rekli smo ponešto o knjizi, o autoru, ali da budem iskren, evo i sad, dok pišem ovaj tekst – razmišljam više o Dejanu, a manje o ovome što je pričao, a kazao je mnogo. Završio je političke nauke, školski je drug sa Jovicom Stanišićem i Frenkijem Simatovićem, stigao je i do Haškog tribunala (samo kao svedok!) i u međuvremenu napisao desetak hit romana. Rekoh, znam ga dugo, ali malo – poznajem. Kad čitam ono što napiše, pomislim prvo: izmišlja! Kad promislim duže, sve to što tamo piše – tako je?! Dakle, ne izmišlja…

U olovnim redovima ređaju se brojne tajne, provale raznih službi, tajanstveni dokumenti, tajanstveni izvori… Dakle, odmah sumnjivo… Ima li on, Dejan, svoju tajnu službu? Ne znam, ali ako je nema, kao da je ima… Kad, opet, kroz neku godinu, ono što je napisao, ispostavilo se da je tačno… Da nije vidovit? Nije! Ali, opet sa BND, Mosad, CIA, je, što bi se reklo – na „ti“! Zato, bolje je za mene, a i za Vas, da pustim Dejana da priča o svojoj knjizi, nego da ga prevodim…

* Kakvi su planovi vladara iz senke za planetu i da li se zaista stvara IV RAJH?

Postoji jedno pismo Alberta Pajka, tvorca crvene masonerije u SAD, sa kraja 19. veka, upućeno njegovom prijatelju, britanskom agentu đuzepeu Maćiniju, ujedinitelju Italije, tada lideru iluminata, u kome on kaze: „DRAGI BRATE MAĆINI, DA BISMO ZAVLADALI SVETOM, MORAMO DA IZAZOVEMO TRI SVETSKA RATA…TREĆI MORA BITI PROTIV MUSLIMANA, A ONDA ĆEMO IZAZVATI EKONOMSKU KRIZU, PA GLAD…TO SU PREDUSLOVI ZA UVOđENJE SVETSKE DIKTATURE ILUMINATA… Sada stanite i razmislite, da li su bila već dva svetska rata? Jesu… Ko ih je kreirao? Gospodari novca iz londonskog Sitija i iz njujorškog Vol Strita… Marks ih zove PLUTOKRATIJA, danas ih zovu finansijska mafija, a svi znamo ko su oni!

* Pa, ko su?

Ne pravite se naivni. Iluminati! Izazvali su Prvi svetski rat, Oktobarsku revoluciju, stvorili japanski militarizam. Oni su finansirali Hitlera, unuka Solomona Majera Rotšilda… Dva rata su iznedrila diktaturu SAD nad Zapadom i diktaturu SSSR-a, na Istoku.. Paralelno sa tim nastala je diktatura u Kini, posle sukoba komunista i nacionalista, koje su stvorili agenti poslati iz Bruklina u Šangaj, njih 5000… Ko su oni- znate! Treći svetski rat protiv muslimana počeo je rušenjem kula „bliznakinja“ u Njujorku… To su, naravno, odradili insajderi, ali je to bio povod za okupaciju Avganistana, Iraka, rat sa Pakistanom koji se odvija ispod žita…

* U drugom tomu ISLAMSKE REPUBLIKE NEMAČKE, koji nosi naslov BRITANSKI PEČAT, otkrivate nam da MI6 sam pravi svoje neprijatelje…

Da, Britanci su stvorili svoje neprijatelje, Hitlera, Lenjina, no to nije njihova taktika od juče, koja se zove BALANS SILE. Sada znamo da je njihov agent bio i Musolini, još iz perioda kada je bio mladi novinar, ali i Ante Pavelić, od 1926. godine, koji je imao kao saradnike britanske agente Artukovića, Lorkovića, Maksa Luburića… U Srbiji je to bio Draža Mihailović, a među komunistima, pored samog Tita, učesnici martovskih pregovora partizana i Nemaca, đilas, Velebit i Koča Popović, zatim u Hrvatskoj Vladimir Bakarić, odnosno Kupeferstajni, Savka Dabčević, Mika Tripalo, a u Sloveniji Eduard Kardeli, poznatiji kao Kardelj… Da bi se budući istoričari manje mučili, treba im reći da su Aleksandra Rankovića skinuli britanski agenti među komunistima Titovim…

* Kako rade Britanci prema muslimanima?

Britanska služba napravila je preko svog agenta Hamfera među Arapima militantnu sektu VEHABIJA koja se oslanja na učenje salafista… Onda su kasnije pronašli jednu porodicu Saud, koja ima jevrejske krvi i napravili su im državu Saudijsku Arabiju. U toj državi, kao i u Kataru, vehabizam je službena religija… Danas ove države stoje iza terorizma, ali i političkog mirnog pohoda islama na Evropu, preko političke organizacije RABITA…

* Medijski u tom pohodu na svet stoji im globalna TV mreža Al Džazira!

Tačno! Ovu islamsku globalnu mrežu izmislili su isti oni koji su stvorili i CNN… Al Džazira je produkt MI6, ali i Mosada… Njeno dejstvo je globalno sa posebnim pravcem u ovom trenu na Iran, Kinu i Balkan… Šef mreže za naš region je Goran Milić, koji je bio na linku Amerike i naše vojne službe, još od perioda kada je bio dopisnik iz Njujorka… Sada on promoviše, ali i štiti interese svojih mentora na Balkanu, toliko da prikriva i bombaške napade vehabija na policijske stanice. Što se tiče Kine, dopisnik ove TV stanice, Melisa Can, posle istraživanja vojne obaveštajne službe je proterana iz ove države… Delovala je na podrivanju države podstičući 9 miliona Ujgura, muslimana turskog porekla, da se bune. Oni žive na severo-zapadu Kine…

* Arapsko proleće?! Čemu služi?

Prvo da definišemo ko su poluge uticaja Britanaca na severu Afrike, koje oni stavljaju na raspolaganje CIA-i ! To su Muslimanska braća, vehabije, Al Kaida… To su priznali Hilari Klinton i kongresmen Liberman, koji je inače Hazar… Jasno su rekli da oni u Siriji kontrolišu pobunjenike iz ovih organizacija. Obuku na Kosmetu im obavljaju agenti CIA-e, lideri OVK… Sada da odgovorim čemu služi rušenje režima u Africi. Gadafi je ubijen zato što su mu bili dužni zbog nafte, pijaće vode i zbog pokušaja ujedinjavanja Afrike i eliminacije dolara u trgovini naftom… Gadafijev obaveštajni pokrovitelj bio je Mosad, a on je svog brata krio u Izraelu… Druge zemlje su destabilizovane, kako bi se Evropa napunila gladnim muslimanima i da bi se ostvario plan EVROARABIJE.. To se ranije obavljalo operacijom KATAPULT, u čemu je učestvovala turska obaveštajna služba ubacujući u Nemačku Kurde, Avganistance, Pakistance i druge… Severna Afrika je događanjem naroda pretvorena u političku ruinu, u kojoj vladaju plemena kojima je još lakše manipulisati no sa diktaturama pod kontrolom Zapada.

* Planira se napad na Iran već više od 15 godina!?

U ISLAMSKOJ REPUBLICI NEMAČKOJ sam otkrio da se napad na Iran priprema za uništavanje Izraela, ali i za obnovu stare države Hazara, tamo gde je ona bila… Iran mora da se eliminiše kao pretnja… U skladu sa direktivom Alberta Pajka o ratu sa islamom, kao Trećim svetskim ratom, analizirajmo PRAVLJENJE BAUKA ISLAMA… Britanci SAMI PRAVE SVOJE NEPRIJATELJE! Nekada Hitlera, a u nedavnoj prošlosti Homeinija. Ajatolah je došao u Iran iz Londona, odakle je rovario protiv šaha Reze Pahlavija, koga su na vlast doveli MI-6 i CIA-a rušenjem proruskog Mosadeka, predsednika Tudeh-komunisticke partije. Znači, Homeini britanski agent od uticaja, ruši americkog agenta šaha… BAUK ISLAMSKOG FUNDAMENTALIZMA je stvoren kao i BAUK KOMUNIZMA, sa ciljem da se njime zaplaši sopstvena javnost i da joj se ograniče slobode… Znači, da bi se utvrdila diktatura na Zapadu!

* Po toj logici, znači da je Iran marioneta!?

Britanci ne menjaju taktiku koja je uspešna, a to je uz BALANS SILE i ZAVADI PA, VLADAJ…

Britanski agent, Homeini je ratom sa Sadamom Huseinom, koji je bio američki agent, postigao ono što su njegovi mentori želeli… A to je smanjenje muslimanske populacije, trošenje oružja i municije, destabilizovanje regiona, kao i stvaranje mita o ISLAMSKOM FUNDAMENTALIZMU, koji želi da zavlada svetom. Tokom rata u Bosni, CIA je sjajno sarađivala sa iranskom tajnom službom Vevak, u naoružavanju i obučavanju terorista, Britanci su uz pomoć Turaka dovukli i vehabije na Balkan…Prema mojim poverljivim izvorima sada se, kao i ranije, u srcu VEVAKA nalaze savetnici MI-6 koji usmeravaju buduće događaje. Da bi sve išlo kako treba svojevremeno je Rafsandžaniju, jednom od glavnih stubova države, omogućeno da bude najveci izvoznik pistaća u SAD, na osnovu čega zaključujemo da on i nije tako veliki neprijatelj Amerike! Druga vrlo bitna tačka za analizu jeste podatak, koji šokira, a to je da je sam predsednik Irana, zapravo-Jevrejin! Taj podatak su objavile britanske novine i on glasi ovako MAHMUD AHMADINEDŽAD, ranije se prezivao SABOURJIAN, što znači da se njegova familija bavila proizvodnjom tkanine za molitveni šal, koji se na hebrejskom naziva SABUR! Sabourijani su svi poreklom iz grada Aradana, a stručnjaci kažu da je završetak prezimena JIAN oznaka za vrlo religiozne Jevreje! To jeste ona metodologija, da Hazari imaju prezimena koja nešto znače…

* Po Vama, Evropa klizi ka nacizmu i diktaturi?

Prema tome rat između Irana i SAD, koji ce biti uz podršku Izraela, a čija služba i lobi u Vašingtonu kreiraju spoljnu, pa čak i unutrašnju politiku ove države, ima jasan cilj – uništavanje Iranaca muslimana šiita, koji su protivnici sunita, a to je veći deo muslimanske populacije… Uzgred, taj rat mora biti atomski, pa će kao koleteralna šteta biti povećana smrtnost u regionu! Vevak će, ako želi da pokaže svoju moć, onda delovati i na teritoriji američkih saveznika, a to su zemlje EU… Svaki teroristički napad na Evropu, služiće za zaoštravanje politike prema muslimanima, njihovo stavljanje u koncentracione logore, deportaciju… Sve u svemu, Evropa će kliziti ka nacizmu, a to znači – diktaturi! Interesantno je da populacija bele Evrope to i želi! Sanjaju svog belog diktatora , ali ne smeju da kažu! Teza-antiteza i onda dolazi-sinteza! Vladari iz senke naravno kontrolisu i organizuju sve neonacističke stranke u Evropi, pa i na Balkanu… Setite se da su Musolini,Hitler i Pavelić bili njihovi agenti od uticaja!

* Napad na Iran visi u vazduhu, kako će to izgledati?

Napad na Srbiju i Libiju bili su generalna proba za novi vid SVETSKOG RATA. Taj rat znači: maksimalna upotreba tehnike i tehnologije, a minimalna upotreba žive sile. To znači da će prvim udarom pokušati da reše rat i da njime nateraju Irance na predaju… Tada će se aktivirati, po njihovoj zamisli opozicija, koja će tražiti smenu vlasti… Ako im to ne uspe- sledi… Nešto novo, upotreba malih atomskih bombi po osetljivim ciljevima. Koristice se i vakum bombe koje uništavaju živu silu, a ne i materijalna dobra… Moguće je da će time bombardovati Teheran i Kom… Nije iskljuceno da ce upotrebiti i HARP oružje i izazvati zemljotres. U svakom slučaju, napad na Iran biće brz i uz upotrebu najžešćeg oružja. Ratoborne izjave iranskog predsednika deluju mi prilično dečački, jer ova država nema vojni potencijal da pobedi SAD i Izrael. Rusija će snažno – diplomatski – da interveniše, Kina će zveckati oružjem, a Iran će upotrebiti rakete „Sahab3“, dometa 1450 kilometara, koje verovatno imaju atomsko punjenje dobijeno iz Severne Koreje. Tim raketama gađaće Tel Aviv. Zatim će, pokrenuti teroristicke napade preko Hamasa koji ce udariti na civilne objekte u Izraelu… Napad na američku mornaricu u Zalivu dići će cenu nafte, što će radovati Rusiju. Saudijska Arabija, Katar i druge zemlje regiona daće snažnu finansijsku i medijsku podršku koaliciji u kojoj će biti pored Izraela i SAD, NATO sa zemljama iz istočne Evrope… Francuska i Nemačka će se truditi da budu što duže neutralne zbog jakog prisustva muslimana u tim zemljama i snažne obaveštajne mreže iranske tajne službe Vevak, o kojoj sam pisao u ISLAMSKOJ REPUBLICI NEMAČKOJ. Evropa je ucenjena postojanjem BELE AL KAIDE, koju čine teroristi sa Balkana koji se po boji kože ne razlikuju. Tu sada dobijamo skriveni smisao islamizacije koji je decenijama sprovodjen prema starom kontinentu… Britanska služba može kad hoće da radikalizuje salafiste, odnosno vehabije u Nemačkoj, a CIA arapsku populaciju u Francuskoj… Moguće je da će SAD bombardovati i Pakistan, kako bi eliminisali navodne teroriste iz te zemlje, što će dodati ulje na vatru… Setite se pisma Alberta Pajka, rat sa muslimanima treba da bude SVETSKI…

* Gde je u toj priči Rusija?

Zbignjev Bžežinski, Hazar iz Poljske glavni ideolog zla SAD, jasno je rekao „AMERIKA ĆE SE RAZVIJATI PROTIV RUSIJE, NA TERET RUSIJE I NA KRHOTINAMA RUSIJE… Kada je to jasno, onda sledeći tu maksimu definišemo da je RUSOFOBIJA IDEOLOGIJA ZAPADA, A DA JE SRBOFOBIJA NJEN -ODJEK! Razbijanje Jugoslavije, vatikanska podrška Hrvatskoj, prodor ekumenizma u SPC, proterivanje Srba iz Hrvatske, bombardovanje Republike Srpske 1995, Srbije 1999. godine, proterivanje Srba sa Kosova, secesija Makedonije i Crne Gore. Stvaranje Velike Albanije… Sve su to delovi iste priče. TERANJE SRBIJE, ODNOSNO RUSIJE OD JADRANA. Slabljenje potencijalnog ruskog saveznika Srbije… NATO stratezi smatraju da na vapaj Rusije Srbija može da mobiliše milion vojnika. Srbija to ne može, ali samo ideja je razlog za satiranje Srba, što je permanentna politika Britanije… Iza genocida prema Srbima u Hrvatskoj stoji Britanija. Iza ubistva kralja Aleksandra u Marseju, Britanija…

* Muslimanski faktor? Kako je usmeren prema Rusima od MI-6 i CIA?

U ovoj zemlje ima 23 miliona muslimana, za pet godina, svaki četvrti vojnik u ruskoj armiji biće te vere…Rusija je u velikoj meri ucenjena muslimanskim faktorom… Iza pobune u Čečeniji stoje prsti MI-6, koja zajedno sa CIA-om kontroliše Vehabije koje deluju u ovoj pokrajini. U isto vreme u Moskvi postoji čečenska mafija koja je pustila svoje pipke u sve pore društva preko novca i droge. Po nalogu svojih pokrovitelja, oni mogu u samoj Moskvi kad god žele da izazovu haos sa mnogo mrtvih. Hazari iz same Rusije, ali i Berezovski koji je pobegao u London, tajni je finansijer i lobista čečenskih terorista. Uzgred, momci iz SAS-a trenirali su čečenske teroriste… Prema tome, sada nam je jasno, zašto Rusija nije rekla vojničko „ne“, kada je napadnuta Srbija, Libija… Zašto nije prodala rakete SS-300 Iranu…

* Koja je strategija Rusije u odnosu na američku pretnju?

Možemo reći da je to Kutuzovljeva taktika…Rusija se povlači! Postoji u geopolitici jedna maksima, koja kaže „IMPERIJE PUCAJU U ONOM TRENU KADA DOđU U RASKORAK IZMEđU SVOJIH AMBICIJA I MATERIJALNIH MOGUĆNOSTI… Ekonomska kriza u SAD i Evropi, govore da se to uskoro može dogoditi. No, znamo da je ona veštački izazvana od momaka sa Vol Strita, a da oni žele da je reše velikim ratom, kao sto su to učinili PROJEKTOM HITLER… Svetski rat je korak ka globalnoj diktaturi… Ka stvaranju SVETSKOG RAJHA !

* Islamizacija Balkana je po svemu sudeći deo rata prema Rusiji i Evropi, Srbija je tu sporedna meta?!

Slažem se sa vama. Iran i Turska, kao i Saudijska Arabija, zajednički su doveli teroriste u Makedoniju, Kosmet, Rašku, Bosnu…Definisali smo da su vehabije instrument MI-6, za podsticanje rata, u koji se onda u drugoj fazi uključuju NATO trupe. U Nemačkoj samo što nije buknuo građanski rat sa muslimanima, vehabijama, koji već lupaju u ratne bubnjeve… Povod su neonacisti, iza kojih stoji tajni rad BND, ali i Mosada, koji je preko njih ucenjivao vladu u Berlinu, zbog navodnog antisemitizma… Naravno, da političku elitu u Nemačkoj drže oni koji su i doveli Hitlera. Vili Brant, Helmut Kol, Joška Fišer, Angela Merkel, devojačko Kasner su svi iz 13. plemena, koje ima nesrazmeran uticaj na svetsku politiku…

* Da li Muamer Zukorlić ima ambicija da postane lider pobune u Raškoj?

Spremaju ga odavno za to, jedan od ključnih igrača je muftija Redžep Boja, koji je ambasador Kosova u Saudijskoj Arabiji. Taj čovek je organizovao odlazak Zukorlića i imama Fadila el Muratija, hodže iz Vojvodine u ovu vehabijsku kraljevinu… Tu su definisani politički planovi kako bi se i Vojvodina, uz podršku RABITE, predstavila kao pakao za muslimane… To je sinhronizovano, sa događanjima u Raškoj, kako bi Al Džazira iz Sarajeva ponovo satanizovala Srbiju, u pripremi da se Vojvodina pretvori u republiku, a Sandžak da dobije autonomiju.

* Da ne preteraste malo?

Jevreji kazu, da ako ne znaš šta se događa u politici, samo prati trag novca. A taj trag nas vodi do Kosova… Novac tamo dolazi od donacija i od trgovine drogom, ljudima i ljudskim organima… Prema tome taj novac je-krvav! Zukorlić treba da bude meka linija u odnosu na teroriste vehabije, koji će ići surovo… Zukorlić bi onda bio čovek kompromisa, kroz autonomiju.

Gađaju Iran, nišane Sibir?!

* Znači, napad na Iran je korak ka udaru na Rusiju. Amerika je tu, znači, po Vama, oružje u rukama Sitija iz Londona.

Da, tu ste u pravu, Amerikom se vlada umom iz Londona. Novi svetski poredak, odnosno IV Rajh je kao i III smišljen od gospodara novca iz tog dela Londona… Avganistan, Irak, Sirija i sada Iran mali su koraci ka zaokruživanju Rusije. Plan je da se Rusija uništi. Otimanje Sibira, gde živi oko desetak miliona ljudi GLAVNI JE CILJ POHODA. Uskoro će se jasno reći u SAD, da je Ruska Federacija naslednik Ruske Imperije koja je 1884. godine potpisala međunarodnu konvenciju u kojoj postoji PRINCIP EFIKASNE OKUPACIJE… To znači, ona imperija koja nije u stanju da efikasno upravlja svojim resursima, može onda da bude naterana da ih preda nekome ko je za to sposoban, a to su OUN, a u praksi SAD!

Medlin Olbrajt, Hazarka iz Češke, učenica Zbignjeva Bžežinskog, jasno je ponavljala u medijima da je nepravedno da Rusija sama koristi Sibir… Njihova tajna služba već je nudila Kinezima zajedničko ekspoloatisanje Sibira, što je u isto vreme zabijanje klina u rusko-kineski savez… Ako padne Rusija u haos ratom sa muslimanima na svojoj teritoriji, onda više nema ko da se suprotstavi svetskoj diktaturi… Svetski rat sa muslimanima biće razlog za uvođenje vojne uprave i aktiviranje koncentracionih logora u SAD, o cemu sam pisao u svojoj knjizi KINESKA OSVETA.

Bilderberg

* Govorili ste i o planu Bilderberg, koji kaže da Srbija treba da se regionalizuje, a onda ti regioni da se posvađaju?

Da, no u međuvremenu neophodno je promeniti etničku strukturu regiona dovođenjem muslimana u južnu Srbiju, kao i naseljavanjem Albanaca u Leskovac i Vranje. Muslimani koji se dovode su Romi iz Evrope, kojih tamo ima 13 miliona i većinom su muslimani… Naša država je potpisala ugovore i za to dobila novac, da primi na svoju teritoriju te jadne i siromašne ljude… Davanjem glasačkog prava tim Romima, muslimanima, počeće da manipulišu svi koji igraju na slabljenju i uništavanju Srbije. Mislim, da je došlo vreme da počne da se vodi više računa o većini u Srbiji, a manje o manjinama. Mi nestajemo kao država. Od 2000 godine uništena nam je vojska, obaveštajne službe, sudstvo, školstvo, crkva je inficirana ekumenizmom. Bela kuga nas satire, narod je gladan, a politička elita bahata i otuđena… Mi smo kao država na kolenima. Imamo samo 12.000 vojnika a Kosovo 48.000 koje u roku od 48 sati može da pretvori u 120.000. Ako OVK krene na nas, nema ko da je zaustavi… KRAJNJE JE VREME DA KAŽEMO DOSTA OKUPACIJI !

Ko gura Tursku na Balkan?

* Kakva je uloga Turske u islamizaciji Balkana?

Turska je dobila svojevremeno, na mig Britanaca, velike finansijske infuzije iz Saudijske Arabije, što je njenu privredu dovelo do uzleta. U isto vreme dozvoljeno je vraćanje ove države ka njenom prirodnom stanju, a to je da bude islamska zemlja, a ne ateistička.. Odustalo se od puta Kemala Ataturka, masona i Jevrejina, oca nacije… Turska sada sanja svoj neoosmanlijski san o povratku na Balkan, do Cazinske krajine. Na tom putu saveznici su im naravno CIA, MI-6, ali i BND…

* Kako? Pa, zar na KiM nisu Nemačka i Sad u „sukobu“, baš zbog Turske?

BND po nalogu svoje vlade želi da Tursku definiše kao svog saveznika kako bi ih iz svoje zemlje odvela nazad. To se radi povoljnim kreditima i nuđenjem kooperacije sa Simensom, Bossom, Bošom, Mercedesom. U Nemačkoj ima preko 5 miliona muslimana… BND je pomogao stvaranju države Kosovo, a to je jedna od puzli u vraćanju, ovog puta, prijateljskog turskog naroda na grancu sa Nemačkom, odnosno Vojvodinom i Hrvatskom… Velika Albanija, kao i Zelena transverzala, Sandžak-Bosna su deo tog plana, kao i ukidanje Republike Srpske i proterivanje tog naroda u Srbiju!

Izvor: vaseljenska.com

Vrh

Naslov: Re: „Veliki brat“ hoće Veliki rat!
PostPostano: 15 lip 2012, 14:54 

Niko ništa? Zanimljivo...

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 15:04 

vrilo_pridaka_1686 je napisao/la:
Niko ništa? Zanimljivo...

Što se tiče masona u SADu koji se ovdje u članku spominju najbolje je pročitati knjigu Johna Slaze "Masonstvo bez maske" bivšeg masona 32. stupnja (drugog najvišeg stupna, 33. je počasni i dodjeljuje se samo pred kraj života nekog člana) koji je istupio iz njihovog reda. Lijepo ih opisuje kao običan krug ljudi koji više nisu ni svjesni u što vjeruju kada ulaze u lože , nego im je jedino do beneficija, odnosno oportunisti su, a zadnjih dva desetljeća im rapidno pada broj članova i utjecaj u Vrhovnom sudu SADa i u Kongresu . Tako da govorkanja o tzv. masoneriji koja smišlja Američku dominaciju nad svijetom je bedastoća pogotovo kada vidimo da je novi kandidat za predsjednika SADa iz republikanske stranke Mitt Romney (da recimo živimo u doba F.D Rosvelta ne bi bila bedastoća) .

Druga je stvar što postoji određena interesna grupa (sastavljena od generala, industrijskog , ekonomskog i političkog lobija) koja je izuzetno jaka u Republikanskoj stranci , odnosno Teksaškom ogranku stranke (čitaj obitelj Bush) koja teži pokretanju nove utrke u naoružanju ovaj put sa Kinom i eliminiranja Rusije kao potencijalne prijetnje istalacijom visokosofisticiranih SMD sustava (Strategic Missle Defence) na granicama Rusije . Ukoliko se sjećate zadnje godine Bushevog mandata i pokretanja instalacije ovog sustava u Poljskoj i Češkoj . Ukratko da sumiram : nastavak famoznog Reganovog projekta "Star Wars" samo ovaj put umjesto cilja uništenja SSSR ima cilj potpune eliminacije Rusije kao potencijalne prijetnje te izazivanja kraha Kine .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 15:22 

Lorkovic je ubijen od strane Pavelica, bas zbog pokusaja da se NDH priblizi saveznicima. I sad su obojica britanski igraci? Maks Luburic britanski igrac? :zubati Uz neizbizno Vatikan, BND genocid nad jadnin Srbima, vikovni plan da se odbije Rusiju s'time i Srbiju sa Jadrana. Zesce sranje, zuti tisak. A Islamska Republika Njemacka mu je mokar san.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 15:31 

Ima mnoštvo stvari vrijednih osvrta, ali za mene je ključno citiranje Alberta Pikea. O koncu te ideje vise i naše sudbine... Ne sporim uopće da neke stvari nisu na mjestu, ali nemojmo odmah o tome što nam je bezveze i što nam je sranje... You're killng the topic, man. Hajmo pokušat o nečemu od svega ovdje rečenog i prodiskutirati. Hvala na razumjevanju! :palacgore1

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 15:45 

puntar2.0 je napisao/la:
Lorkovic je ubijen od strane Pavelica, bas zbog pokusaja da se NDH priblizi saveznicima. I sad su obojica britanski igraci? Maks Luburic britanski igrac? :zubati Uz neizbizno Vatikan, BND genocid nad jadnin Srbima, vikovni plan da se odbije Rusiju s'time i Srbiju sa Jadrana. Zesce sranje, zuti tisak. A Islamska Republika Njemacka mu je mokar san.

Iskreno ovakvo što nije ni do koljena jednom F.W.Engdahlu .
Preporučam :
slika
slika

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 18:14 

Svjetsko lihvarstvo ulazi u posljednju etapu svoje permanentne svjetske revolucije, u kojoj planira završiti koncentraciju u svojim rukama i nacionalnih bogatstava, i vlasti nad čovječanstvom. Radi toga je neophodan svjetski kaos, ili sveopći građanski rat, čija se žarišta sada prave u različitim dijelovima svijeta.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 19:18 

Uff, pa ovde ima materijala za bar dvaje's nastavaka Džems Bonda, ali neću da ti kvarim temu!
Ono što meni prvo pada u oči, a to je gde su Kinezi u celoj priči.
Za sve ostale koji nisu spomenuti,npr. Brazil, Indija, možda može da se pretpostavi da uticaj ''ovih'' postoji ili da je prikriven do određenog momenta, ali u sveopštem bućkurišu u svetskim odnosima danas, (koji su možda neko predratno stanje) karte se mešaju i određene države postaju ekonomske sile i apetiti im rastu srazmerno povećanju ekonomske moći.
Svet nije isti kao nekad i nikad više neće biti isti.
Najmnogoljudnija Zemlja i Zemlja sa najvećim resursima su ipak komšije i ti odnosi se sigurno grade na bazi zajedničkih interesa, zato bih ja ipak rekao da Hazarska sveća dogoreva polako ali sigurno i da taj plamičak može da izazove neki regionalni rat ili više njih, ali Svetski ipak ne.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 20:20 

Balansero je napisao/la:
Najmnogoljudnija Zemlja i Zemlja sa najvećim resursima su ipak komšije i ti odnosi se sigurno grade na bazi zajedničkih interesa

Ni baš tak. Surađuju oni s figom u džepu ni ne mogu drugačije.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 20:47 

Zadar1993 je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

Preporučam :
slika
slika

Jel Endhal dobar ili ne? Nisam ga još čitao.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 20:55 

doc je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Preporučam :
slika
slika

Je, izvrstan je i jednostavan , njega ne treba uopće ni svrstavati u teoretičara zavjere s obzirom da je potpuno racionalan i za razliku od onih ancient aliens sranja.
Razvija u čovjeka ekonomsko analitičko promišljanje, ja sam kod njega naučio više o ekonomiji i konstelacijama odnosa nego na Političkoj Ekonomiji.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 22:46 

Zadar1993 je napisao/la:
doc je napisao/la:

Je, izvrstan je i jednostavan , njega ne treba uopće ni svrstavati u teoretičara zavjere s obzirom da je potpuno racionalan i za razliku od onih ancient aliens sranja.
Razvija u čovjeka ekonomsko analitičko promišljanje, ja sam kod njega naučio više o ekonomiji i konstelacijama odnosa nego na Političkoj Ekonomiji.

A zašto je ekonomsko analitičko racionalno realno i stvarno, a sve drugo nije? Jer živiš 30 godina i ne znaš za drugo? : )

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 22:50 

Zadar1993 je napisao/la:

A zašto je ekonomsko analitičko racionalno realno i stvarno, a sve drugo nije? Jer živiš 30 godina i ne znaš za drugo? : )

Ne nužno.
Ekonomski analitičko i racionalno je realno i stvarno u konstelacijama odnosa određenih sila koje su dosegle određen razvoj svoje elite. Primjerice SAD i UK .
Kod drugih zemalja, primjerice RH, iracionalnost i kofnuznost odluka predvladava nad racionalnošću.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:00 

Zadar1993 je napisao/la:

Ne nužno.
Ekonomski analitičko i racionalno je realno i stvarno u konstelacijama odnosa određenih sila koje su dosegle određen razvoj svoje elite. Primjerice SAD i UK .
Kod drugih zemalja, primjerice RH, iracionalnost i kofnuznost odluka predvladava nad racionalnošću.

Hoćeš reći da farizeji nisu postajali i prije Krista? : )
Oni postoje od osvita civilizacije, ne znam smije li takvo što pisati u tvom CV-u.
Probably not.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:04 

Zadar1993 je napisao/la:

Ne nužno.

Oni postoje od osvita civilizacije, ne znam smije li takvo što pisati u tvom CV-u.
Probably not.

Postojali su farizeji, ali oni nemaju nikakve veze s njima. Sami su stvorili te legende i spin. Od toga im se osim toga i sastoji inicijacijski ritual. Malo bedasto što se mene tiče, ali za sve to predlažem da pročitaš gore navedenu knjigu (ne Stoljeće rata nego onu što sam napisao u prvom postu) .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:22 

Zadar1993 je napisao/la:

Probably not.

Postojali su farizeji, ali oni nemaju nikakve veze s njima. Sami su stvorili te legende i spin. Od toga im se osim toga i sastoji inicijacijski ritual. Malo bedasto što se mene tiče, ali za sve to predlažem da pročitaš gore navedenu knjigu (ne Stoljeće rata nego onu što sam napisao u prvom postu) .

Može. Dat ću otkaz a ti mi šalji 200 eura mjesečno dok ne pročitam knjigu. Ili mi spremaj ručak i stan. Biraj... Ja sam u mašini. Par sati dnevno, to je sve što imam. Mogu postati bandit ili političar, ili se ubiti. Bojim se da četvrtog nema. Ali ni tri opcije nije loše, na ovakvu olupinu od države. Koje crne knjige...

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:24 

Braćo Hrvati, molim vas nemojte sa antikristima i masonima =))

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:28 

Zadar1993 je napisao/la:

Može. Dat ću otkaz a ti mi šalji 200 eura mjesečno dok ne pročitam knjigu. Ili mi spremaj ručak i stan. Biraj... Ja sam u mašini. Par sati dnevno, to je sve što imam. Mogu postati bandit ili političar, ili se ubiti. Bojim se da četvrtog nema. Ali ni tri opcije nije loše, na ovakvu olupinu od države. Koje crne knjige...

Čemu ovakav ispad vrilo? Nemam ništa protiv tebe , jednostavno gledam drugačije neke stvari.
Ukoliko si u prilici predlažem knjigu jer je smatram kvalitetnom, ukoliko ne možeš do nje , ah Bože moj bit će drugih prilika.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:31 

Šta je Zadre, jesi skužio koliko su u banani rvacki desničari, i koliko će oni više od ljevičara tvoj stranci podmetati noge?

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:35 

pozitivac je napisao/la:
Braćo Hrvati, molim vas nemojte sa antikristima i masonima =))

Pozitivče, ne brini ne laprdamo nego raspravljamo, konstruktivno .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:35 

"Nacionalno" orijentirani Hrvati samo traže razlog da glasaju za Zajednicu. Dakle, kao što Fabio Capello reče, na treneru je samo da ne napravi grešku i SDP ide natrag na domaći teren. :zubati

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:36 

pozitivac je napisao/la:
Šta je Zadre, jesi skužio koliko su u banani rvacki desničari, i koliko će oni više od ljevičara tvoj stranci podmetati noge?

To ćemo srediti s vremenom. Stvaranje modernih desnih stranaka ne traje za Boga miloga cijelo stoljeće . Ružini tu pružaju nadu .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:42 

Konstruktivno, mene je širok spektar ljudskih prava (ah ta Europa) sveo da radim za 90 eura, i da nikog za to ne boli ***. Ako se budem žalio neću imati ni 90 eura. Neko može da se žali što ga šikaniraju jer zabija nos u prkno, i država će odraditi svoje. A ja nemam ni za burek svako jutro. Misliš da mene zanimaju nekakve knjige?! Da, zanimaju me, ali sveli su me na to za šta sam im koristan. Ako dam otkaz i ne plaćam režije, idem u zatvor sa ljudima koji su silovali i pljačkali. Oću bre da bijem, ali ne znam još koga prvo!

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:45 

Zadar1993 je napisao/la:
To ćemo srediti s vremenom. Stvaranje modernih desnih stranaka ne traje za Boga miloga cijelo stoljeće . Ružini tu pružaju nadu .

Meni se isto čini da pružaju nadu, ali takvih je Hrvatskoj dosta, jer nada je kurva. Ljudima će biti mnogo lakše kada shvate da lijeve vlade neće nikako biti bez SDP-a, a desne neće biti bez HDZ-a, posebno bi desničari trebali to naučiti.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 23:47 

Na desnoj strani nitko od postojećih. Doduše, možda se pojavi nešto skroz novo za 2-3 godine. :zubati

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: