Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
dobar je Mancini, City je zasluženo prvak. dobili su United u obe utakmice, na Old Traffordu su ih pregazili s čak 6:1. sljedeće sezone očekujem iskorak Citya u LP, čitam da bi ih Yaya Toure mogao napustiti, spominje se povratak u Barcelonu ili odlazak u Real, a Hazard odlazi u Manchester, samo se ne zna u koji, United ili City?!
Kad gledam kakve je klubove trenire i kakvu im je igru i rezultat donio a kakvi su bili prije nego ih je preuzeo vidi se da je dobar trener.
Nije vrhunski a grozan je za ambicije kluba iz Manchestera, nikako u rangu sa SAF, Wengerom, Mourinhom, Guardiolom i inače trenerima koji se smatraju vrhunski. Nema vrhunski rezultat iza sebe osim ako ne računaš osvajanje Premiershipa, ispred nikad lošijeg Uniteda(koji je ispao iu LP, EL, FA i liga kupa), pogotkom u 94. minuti kao vrhunski. Kao i ispadanje iz gripne faze LP. I FA kupa. A ima neograničena sredstva i daleko najbolji tim u ligi.
Liga šampiona ne dolazi u obzir dok je on za kormilom. Stavljam lijevi bubreg na to.
Zašto je City najbolji klub za bošnje, nadam se da nije zbog džeke?
Ja ne znam nikog da voli City. Jedino svi vole vidjeti da Dzeko dadne gol ili odigra dobru utakmicu,hebiga nas je. Mislim da je imao dobru sezonu i da je zabio jaku puno golova s obzirom na minutazu i tretman kakav je imao u klubu.
dobar je Mancini, City je zasluženo prvak. dobili su United u obe utakmice, na Old Traffordu su ih pregazili s čak 6:1. sljedeće sezone očekujem iskorak Citya u LP, čitam da bi ih Yaya Toure mogao napustiti, spominje se povratak u Barcelonu ili odlazak u Real, a Hazard odlazi u Manchester, samo se ne zna u koji, United ili City?!
Yaya Toure je uz Kompanya ubjedljivo najzasluzniji za titulu,velika steta bi bila za klub ako ode.
ja nevidin zašto je mancini nešto posebno dobar trener,je da je osovjia prvenstvo,ali s obziron koje on igrače ima a koje united to je tribalo bit puno lakše,u europi je ispa u skupini,da je murinho trener city-a bili bi oni prvaci puno lakše dok je bija u intera bija je prvak kad su bile one afere,milanu i laziu oduzeti bodovi,juventus izbačen,a opet u europi nije ostavija neki trag sa interon,a kad je opet murinho doša u inter,on osovji i prvenstvo i LP itd... mancini sigurno nije neki top trener,ali vidit ćemo sad sljedeću sezonu kad bude veći pritisak na njega i igrače nije ni loš trener,ali još ima on vrimena se pokazat
i ovo se slažen sa @zapovjednik yaya toure i kompany su in bili glavni ovu sezonu,čak važniji od silve i aguera
ali ova je dobra
POL_GASOL je napisao/la:
Zašto je City najbolji klub za bošnje, nadam se da nije zbog džeke?
iako još odkad san na ovon forumu nisan skužija jeli POL_GASOL hrvat,bošnjak ili srbin !?!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.