HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 lip 2025, 07:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1879 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 76  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: EURO 2012
PostPostano: 19 lip 2012, 11:57 

hajdemo pokušati biti realni, i pogledati realno na naš nastup na ovom europskom prvenstvu. ja sam ponosan na našu repku, bez obzira na ispadanje, ali isto tako ne krivim sudca ili platinija za ispadanje. realno španjolska i italija su pokazale više od nas, što je pretočeno u rezultat. italija je recimo pružila španjolcima jači otpor od nas i izvukla nerješeno, a protiv nas je bila kvalitetniji suparnik s više šansi za postizanje gola. pustimo na stranu pisanje naših medija o nekakvoj premoći nad njima u drugom poluvremenu, pa mi smo zabili gol iz jedine šanse, daleko od toga da nismo bolje igrali drugo poluvrijeme od prvog, ali gledajući cijelu utakmicu, talijani su bili bolji.
gledajući sinoćnju utakmicu, mogu samo čestitati našim momcima, igrali su onako kako jedino i mogu igrati protiv španjolske, dakle čvrstu obranu i držati nulu do zadnjih 15-20 minuta, a onda pokušati s rizikom, jer svako ranije otvaranje bi bilo grubo kažnjeno. krucijalan je bio promašaj rakitića, kad je to promašio, rekoh prijateljima s kojima sam gledao utakmicu"sutra idemo doma", jer drugu takvu priliku nećemo imati.
i na kraju, pustimo sudca, istina, blago je navlačio za španjolsku, takav je i moj dojam, ali takav dojam su vjerojatno imali i irci, kad su igrali s nama....

ma, dečkima, svaka čast, borili su se, dali sve od sebe, nisu uspjeli, idemo dalje, čekaju nas kvalifikacije i srbija......

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 12:31 

Ima li itko da ovom majmunu složi prijavu zbog šovinizma, jer je zbog navijača ocrnio cijeli jedan narod ??
Citat:
Platini je novinarima u Varšavi rekao da je oduševljen domaćinima "koji su već osvojili EURO" time što su uprkos svim sumnjama, uspešno organizovali prvenstvo.
Nisam, međutim, zadovoljan Hrvatima. Osim njih sve je bilo čisto. Bio sam tamo prošle godine i znali su da tako nešto može da se desi. Imaju dobar tim, ali neprihvatljivo je da imaju problematične navijače. Svaki oblik rasizma je problem i za nas je i jedan slučaj previše. Mislim da je ovo ostalo dobra pobeda", rekao je Platini dan pre završetka prve faze takmičenja, u kojoj je bilo mnogo pohvala igre i suđenja.

:rigam

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 12:52 

Budimo realni, da je Hrvatska imala kapacitet za prolazak, dobili bismo Italiju, i jučer protiv Furije izveli B ekipu. Imamo vrhunske igrače, koji su zaslužili puno više od dosadašnjih rezultata sa Bilinjom. Čovjek je trebao otperjati još nakon podbačaja sa Turskom, jer nakon toga smo bili u konstantnom padu i višegodišnjoj depresiji.

Štimac je seljačina, ali lukava, spretna i ambiciozna seljačina, i ja sam, nakon prvobitne skepse, siguran da će uz njega repka puno bolje gristi. Kršćanski misticizam i depra u koju je Bilić upao zadnjih godina se odrazila na igru, i to nas je koštalo par godina stagnacije i nazadovanja. Želim čovjeku sreću u Rusiji, nega se nabere love i skupi iskustva, pa se možda jednog dana i vrati na izborničko mjesto.

pričešćene demonstracije
od vinotočnica do vinotočnica
svjetlošću krv časna
vijekom navikli trpeć
nasljeđivat pogrda balkana.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 12:54 

Jedino što mi sa Štimcem miriši na reprizu "Bilića" je da je i on kao i Bilić tvrdi obrambeni lav.
Ne možeš ti to njima lako iz glave izbaciti. Ali ostaje da vidimo, da ga ne kritiziramo prije greške.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 13:15 

Croat je napisao/la:
lako za bengalke, ali rasizam :rigam

Ma dajte, okanite se tih glupih medijskih interpretacija, ljudi dođu na taj stadion i na svaki način pokušavaju omesti protivnika, neki se opet dođu zabavit, izrugat, neki samo pogledat dobar nogomet itd. Baklja u terenu jest u pravilu glupost, jer je njezina svrha da ostane na tribini, uljepša navijački dekor i potakne još jače navijanje, toga je svjestan svatko tko je bar nekoliko puta doživio takvo što. S druge strane, nek plaća šugavi Marković i ta bagra kazne, zaboli me uvo, kad mogu plaćat pripreme u Čatežu, umjesto da ih u Hrvatskoj odrađuju.

Inače, ja bih najradije iz sprdancije bacio dvije-tri kile banana na teren da igramo s nekom afričkom reprezentacijom. Poslije utakmice bih opet cugao s njihovim navijačima crncima i naslikavao se i kerio s crnkinjama, jer nemam ništa protiv tih ljudi na temelju njihove rasne različitosti. Najsmješniji su mi ti crnci što se k'o fol vrijeđaju na to, kilavci. Da sam crnac, uzeo bih tu bananu kod nekog prekida, 'ladno ju ogulio i počeo jesti gledajući u tribine odakle je bačena i pokazujući palac gore, te signalizirajući da želim još.

Pun mi je kufer te političke korektnosti i ljudi koji ne znaju razliku između zajebancije i stvarnih problema. :smajl020

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 13:20 

Inače, svaka čast reprezentaciji na igri na ovom prvenstvu, posebno na trudu i borbi protiv Španjolske. :zivili

Iako mi Bilić nije nimalo drag i simpatičan zadnjih dvije godine, za taktiku i igru na EURU skidam mu šešir. Prema Štimcu sam također skeptičan, tip jest inteligentan i lucidan, ali istodobno prljav i mutan kao i cijela HNS žabokrečina.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 13:25 

Žalosno je što su se baklje palile a navijanje kao da igra ženska stolnoteniska reprezentacija. Navijači ne samo da nisu bili na razini utakmice sinoć, nego su se samo osramotili svojim (ne)navijanjem.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 13:32 

MRSHO je napisao/la:
Žalosno je što su se baklje palile a navijanje kao da igra ženska stolnoteniska reprezentacija. Navijači ne samo da nisu bili na razini utakmice sinoć, nego su se samo osramotili svojim (ne)navijanjem.

Istina, slično je i na Irskoj bilo, što sam osobno doživio.

Iskreno, ni ne očekujem više neko navijanje, jer se zadnjih godina sve to razvodnilo na reprezentaciji, uglavnom zbog žalosnih situacija međusobnih sukoba, najčešće BBB i Torcide. Ne znam hoće li se ikada to moći premostiti, iako bih volio biti optimist, ali surova realnost ne daje mi baš previše prostora za optimizam.

Ekipa koja je bila na Italiji i Španjolskoj kaže mi da najveće priznanje treba dati mostarskim Ultrasima, jer su bili masovno, izgledali su ozbiljno i cijelo su vrijeme pokušavali potaknuti navijanje. Na Irskoj ih nisam baš primijetio na stadionu, osim jednog iz Berlina u društvu par starijih Škripara na trgu, a Boysi su na toj utakmici bili nekako najglasniji.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 13:37 

Pessimus dux je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:

Istina, slično je i na Irskoj bilo, što sam osobno doživio.

Iskreno, ni ne očekujem više neko navijanje, jer se zadnjih godina sve to razvodnilo na reprezentaciji, uglavnom zbog žalosnih situacija međusobnih sukoba, najčešće BBB i Torcide. Ne znam hoće li se ikada to moći premostiti, iako bih volio biti optimist, ali surova realnost ne daje mi baš previše prostora za optimizam.

Ekipa koja je bila na Italiji i Španjolskoj kaže mi da najveće priznanje treba dati mostarskim Ultrasima, jer su bili masovno, izgledali su ozbiljno i cijelo su vrijeme pokušavali potaknuti navijanje. Na Irskoj ih nisam baš primijetio na stadionu, osim jednog iz Berlina u društvu par starijih Škripara na trgu, a Boysi su na toj utakmici bili nekako najglasniji.

Pa nemoguće je očekivati kompaktno navijanje kad jednostavno na repku dolazi razni profili navijača, od 7 do 77, tako da je logično, ono što je istina da mi ipak imamo najjači taj kult repke, od svih iz srednje i istočne Europe, bolji su samo navijači sa otoka na repki.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 13:52 

ključ u bravu! je napisao/la:
Pa nemoguće je očekivati kompaktno navijanje kad jednostavno na repku dolazi razni profili navijača, od 7 do 77, tako da je logično, ono što je istina da mi ipak imamo najjači taj kult repke, od svih iz srednje i istočne Europe, bolji su samo navijači sa otoka na repki.

Ma jasno da je dobrim dijelom tako na velikim natjecanjima, ali sjećam se da je prije bilo mnogo bolje, kada je navijačka jezgra zajednički poticala navijanje, koje su onda prihvaćali ovi "od 7 do 77", da ne spominjem kako je nekad znalo bit na kvalifikacijskim i prijateljskim utakmicama, a kako je danas...

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:12 

Nema puno filoozofije. Za nijansu slabiji od talijana i spanjolaca. Nije bilo prilike, da se ta nijansa dopuni nekim srijetnim zgoditkom. I to je to. Mislim da Bilic, kakav-takav, izvadio maximum od igraca. Imaju i jedni i drugi na papiru puno skupljih igraca, igraju u boljim timovima, vise iskustava vaznih tekmi. I desilo se to sto se desilo. To o penalu, nema veze. Bilo ja vani. Sa corlukomn jeste bio penal, ali na granici. Zaledje...Neki suci to dosude, neki ne. Na papiru nije zaledje. Ali kao sto rekoh, dosta sudaca ovakvu situaciju bi proglasili zaledjem.

I da, jedva cekam da stimca vidim na to mjesto. Ima muda, za razliku od bilica.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:13 

ključ u bravu! je napisao/la:

Ma jasno da je dobrim dijelom tako na velikim natjecanjima, ali sjećam se da je prije bilo mnogo bolje, kada je navijačka jezgra zajednički poticala navijanje, koje su onda prihvaćali ovi "od 7 do 77", da ne spominjem kako je nekad znalo bit na kvalifikacijskim i prijateljskim utakmicama, a kako je danas...

Pa jasno, al onda nas je bilo od nekoliko stotina(Engleska 96) do par tisuća (Fra 98), jezgro su činile baš navijačke hrv.grupe, eto bio si na Ircima, vidio si i večer prije, a i na dan tekme da kad mi zagrmimo to izgleda neartikulirano kad krene pjesma Iraca, ono je kao u Lisinskom, uz Škote meni su oni vrh što se tiče repki.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:32 

totem je napisao/la:
Nema puno filoozofije. Za nijansu slabiji od talijana i spanjolaca. Nije bilo prilike, da se ta nijansa dopuni nekim srijetnim zgoditkom. I to je to. Mislim da Bilic, kakav-takav, izvadio maximum od igraca. Imaju i jedni i drugi na papiru puno skupljih igraca, igraju u boljim timovima, vise iskustava vaznih tekmi. I desilo se to sto se desilo. To o penalu, nema veze. Bilo ja vani. Sa corlukomn jeste bio penal, ali na granici. Zaledje...Neki suci to dosude, neki ne. Na papiru nije zaledje. Ali kao sto rekoh, dosta sudaca ovakvu situaciju bi proglasili zaledjem.

na granici pameti, s time se slažem.

slika

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:33 

Penal nad penalima. Ta lopta bi bila opasnija od Raketićeve, jer je imala svo potrebno ubrzanje da je španjolski golman i ne vidi kad završi u golu.

Taj Njemac sudac je u pravom kurcu.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:34 

slika

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:45 

Citat:
Predsjednik UEFA-e Michel Platini Hrvate je nazvao "šupčinama" zbog incidenata koje su izazvali na Europskom prvenstvu, a mediji su brže-bolje prihvatili igru i nastavili blatiti hrvatske navijače zbog sinoćnjeg ubacivanja baklji na teren.

No, ruski novinari doznali su da je navijač koji je bacio baklju na travnjak uhićen odmah nakon sinoćnje utakmice te se radi o ruskom državljaninu. On je sa gornje tribine bacio baklju na donju, gdje su sjedili hrvatski navijači, a tek onda je završila na terenu.

36-godišnjem Rusu prijeti do pet godina zatvora.

Platini siši nam.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:45 

penal ko kuća. sjetimo se samo penala suđen Barceloni u uzvratnoj utakmici LP protiv Milana. Beusan kaže da je trebao biti penal za Furiju zbog neopreznog faula Mandže na Piquea i za njega je bilo van 16-erca onaj faul Ramosa na Mandži, a svi španjolski mediji se slažu da je bili unutra, tj. trebao je biti penal.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:51 

Čisti penal je bio nad Ćorlukom, ono s Mandžukićem je bilo izvan 16.

Za zaleđe je dvojbeno, jer ne znam ni sam kako se tumači ono. Igrač u prvom dijelu akcije, kada se nalazi u pasivnom zaleđu, ne utječe na igru. Međutim, to pasivno zaleđe i pozicija u kojoj se nalazi, omogućuju mu kasnije bolje uključivanje u istu akciju i poziciju za završni udarac. :neznam

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:53 

slika

Ramos je u 16-ercu, Mandžina noga također...

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:55 

Čisti penal je bio nad Ćorlukom, ono s Mandžukićem je bilo izvan 16.

Za zaleđe je dvojbeno, jer ne znam ni sam kako se tumači ono. Igrač u prvom dijelu akcije, kada se nalazi u pasivnom zaleđu, ne utječe na igru. Međutim, to pasivno zaleđe i pozicija u kojoj se nalazi, omogućuju mu kasnije bolje uključivanje u istu akciju i poziciju za završni udarac. :neznam

jedan pas je jedna akcija, to je pravilo. u ovom slučaju posve retardirano.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 14:57 

dudu je napisao/la:
meni je stvarno nejasno kako Hrvatska kod sudaca ima status kao da je Kazahstan ili neka takva egzotična zemlja, a ne reprezentacija koja je godinama na velikim natjecanjima i praktički u svjetskom vrhu. Stark je čovjek od zadatka, samo mi nije jasno je li tu bio da se ne prepusti ništa slučaju zbog Talijana i Španjolaca ili da se na elegantan način riješe hrvatskih navijača koji na tako ružan način kaljaju ovo predivno kokičarsko-hamburgerško europsko prvenstvo?! no onda se sjetim nedosuđenog penala za Dansku od prekjučer protiv Njemačke, koja je također reprezentacija kao i mi, uvijek na velikim natjecanjima, radi solidne rezultate i nije noname ekipa. bit će da im te male repke kvare idealna četvrtfinala jer šta će tu neka Hrvatska kad će fino igrat Španjolska-Engleska i Francuska-Italija. ako Ukrajina danas izbaci Engleze, zaboravite ovo što pišem. :D

Ako nisi zamijetio tako se prema nama odnose i u rukometu, vaterpolu i košarci a tu smo ili osvajači medalja ili olimpijski, svjetski i europski prvaci. Ništa to njima ne znači, nas ima 4,5 milijuna i nismo im zanimljivi, ustvari samo smetamo i guramo se gdje nam nije mjesto. Kada je Janica suvereno pobjeđivala Švabe i ostatak ekipe skoro da nisu dobili slom živaca, pa tko su ovi sada, koji kurac...?! Austrijanci ju čak nisu niti spomenuli u jednom godišnjaku u kojem opisuju cijelu sezonu, bila je samo u statistici kao ukupna pobjednica. Najradije bi ju izbrisali iz povijesti da su mogli.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 15:07 

dudu je napisao/la:
totem je napisao/la:

na granici pameti, s time se slažem.

slika

Dudu, ako pratis nogomet, onda znas da suci jako jako tesko sviraju penal kada su u pitanju rvacki zahvati u sesnaestercu. BVilo je vuce i od naseg, prije nego ga je ovaj zavuko...rekao sam da je penal, ali da je na granici zbog gorenavedenog.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 15:12 

Ako pratiš nogomet, ovo nije obično povlačenje za dres, nego je hrvački prijem...

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 15:14 

grčko-rimski stil.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2012, 15:15 

To sam i rekao. Ali se to jako retko sudi. Zbog toga sto u velikom slucaju dolazi do obostranog rvanja, pa suci jednostavno jkao da ignoriraju. Mada je penal. I zbog ovoga ce sucu dati negativne bodove.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1879 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 76  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: