|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 00:18 |
|
|
Ja sam džentlmen, koja poza je dami omiljena, i meni je.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 00:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: doc je napisao/la: Pogotovo ako ih i nema. Gospon Aga u pauzama od svog raspalog humora, koji mnoge uveseljava kako bi rekao gospon Džoni, opasno zabrazdi u manifestaciji muškosti na razini crnačkog geta. Meni to bude tužno simpatično. Nemojte padat u formi gospon Aga. Pa mozgu jedan, ako ih nemaš šta odmah cmizdriš ko pička neka P.S A imaš li kumu Ko cmizdri? Reagirajte na nešto što postoji, a ne umišljavat. Imam kumu ako se misli na krsnu i kažu ljudi da izgleda jako dobro za svoje godine, što puno ne govori, al nema baš tolko godina.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 00:28 |
|
|
Tražim da moderacija uradi nešto po pitanju nemorala i vređanja srodnika.
Jer svi mi imamo kume,sestre,... i pa shodno s'time svako njihovo pominjanje u opscenom smislu je uvreda za sve normanlne ljude.
Ovo je prevršilo svaku meru.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 00:28 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Ja sam džentlmen, koja poza je dami omiljena, i meni je. A šta ako je dami omiljena poza druženje ( ) s vašim najboljim prijateljem, dok im vi držite svijeću i rashlađujete ih palminim lišćem Mislim lijepo je biti džentlmen, svaka čast, ali mora se znati ko je gazda u kući
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 00:30 |
|
|
doc je napisao/la: Imam kumu ako se misli na krsnu i kažu ljudi da izgleda jako dobro za svoje godine, što puno ne govori, al nema baš tolko godina. Dobro onda, ništa. A imate li kuma
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 04:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: doc je napisao/la: Imam kumu ako se misli na krsnu i kažu ljudi da izgleda jako dobro za svoje godine, što puno ne govori, al nema baš tolko godina. Dobro onda, ništa. A imate li kuma Imam i kuma al s njim je bolje da znate koju pozu hoćete jel ako je on on top dušu ćete ispustit.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 09:01 |
|
|
Hajde dobro,manje više svatko ima svoju omiljenu pozu. Ali...koliko vas to upražnjava? Ima li nevinih ođe,ima li onih koji upražnjavaju seksualne aktivnosti manje od jednom mjesečno? Nemojte lagati.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 09:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25741 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ma bilo koja je dobra, samo kad se ima s nekom zauzeti! ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 10:09 |
|
|
zmajček je napisao/la: Hajde dobro,manje više svatko ima svoju omiljenu pozu. Ali...koliko vas to upražnjava? Ima li nevinih ođe,ima li onih koji upražnjavaju seksualne aktivnosti manje od jednom mjesečno? Nemojte lagati. E jebaji ga sad, nije ovo ispovijed...na ovakvim temama se laže na veliko.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Omiljena poza Postano: 23 lip 2012, 10:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lijepa je proza.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|