Kao i uvijek, zbog vremenske razlike, ako ste htjeli gledat uživo morali ste bit budni od otprilike 3 do 6 ujutro...
Miami osvojio naslov, u finalu dobio Oklahomu s 4:1 u seriji.
Ovako je to izgledalo u playoffu:
West, first round:
(1) San Antonio Spurs- (8) Utah Jazz 4:0 (2) Oklahoma City Thunder- (7) Dallas Mavericks 4:0 (3) Los Angeles Lakers- (6) Denver Nuggets 4:3 (4) Memphis Grizzlies- (5) Los Angeles Clippers 3:4
East, first round:
(1) Chicago Bulls- (8) Philadelphia 76ers 2:4 (2) Miami Heat- (7) New York Knicks 4:1 (3) Indiana Pacers- (6) Orlando Magic 4:1 (4) Atlanta Hawks- (5) Boston Celtics 2:4
West, second round:
(1) San Antonio Spurs- (5) Los Angeles Clippers 4:0 (2) Oklahoma City Thunder- (3) Los Angeles Lakers 4:1
East, second round:
(8) Philadelphia 76ers- (5) Boston Celtics 3:4 (2) Miami Heat- (3) Indiana Pacers 4:2
West, conference finals:
(1) San Antonio Spurs- (2) Oklahoma City Thunder 2:4
s one strane dinare je napisao/la:
Stvarno nevjerovatno kako su ispali, pomeli Jazz i Clipperse po 4:0, poveli OKC 2:0... i onda odjednom krah.
Suci su ih zajebali u nekoliko utamkica a imali su najkompletniji tim od svih. Mislim na SA. Gledao sam sve tekme finala i dosta tekmi playoffa. Miami zasluženo iako sve im ovisi od ona 3 igrača. Nemaju klupu.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
Stvarno nevjerovatno kako su ispali, pomeli Jazz i Clipperse po 4:0, poveli OKC 2:0... i onda odjednom krah.
Suci su ih zajebali u nekoliko utamkica a imali su najkompletniji tim od svih. Mislim na SA. Gledao sam sve tekme finala i dosta tekmi playoffa. Miami zasluženo iako sve im ovisi od ona 3 igrača. Nemaju klupu.
Ma daj, ne možeš krivit suce za 4 zaredom izgubljene partije.
nakon Rose-ove ozljede izgubio sam interes jer navijam za Bullse.
Stvarno je nevjerovatno kako su izgubili sezonu, vodili su protiv 76ersa 12 razlike minutu prije kraja, a Rose je još bio u igri?! Da se nije ozljedio Bullsi bi sigurno mnogo dalje dogurali. Što je najgore oprovak će mu trajati još pola iduće sezone.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.