HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 pro 2024, 22:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 667 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pougarje
PostPostano: 17 srp 2012, 19:13 

Kako nema? Pa HSP i mesari :zubati.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 17 srp 2012, 22:53 

gutni g...

Vrh

PostPostano: 23 srp 2012, 10:38 

ostali smo bez nacelnika...

u nedilju ujutru oko 4 sata premino Marko Drazetic, od srcanog udara u Jajcu u bolnici - hitnoj

nad Pougarjem se tuga nadvila, magla ne vidi se prst prid okom...

Vrh

PostPostano: 23 srp 2012, 10:39 

cakara je napisao/la:
ostali smo bez nacelnika...

u nedilju ujutru oko 4 sata premino Marko Drazetic, od srcanog udara u Jajcu u bolnici - hitnoj

nad Pougarjem se tuga nadvila, magla ne vidi se prst prid okom...

Pokoj mu duši i moja sućut svim Pougarcima.

Kolko je čovik imao godina ?

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 23 srp 2012, 11:04 

Počivao u miru Božijem. :/

Vrh

PostPostano: 24 srp 2012, 00:03 

Čakara, ako se ne varam, pokojni je bio ponovno kandidat za načelnika!?

Vrh

PostPostano: 24 srp 2012, 00:59 

cakara je napisao/la:
povijest se ponavlja, nekad je Pougarje sto se tice svecenstva bilo najproduktivnije u BiH tako da je u jednom trenutku svaki 3. ujak bio Pougarac :) danas imamo 8 zaredjenih, jedan u novincijatu i danas 7 dana jos jedan oblaci franjevacki abet u Guckoj Gori, ako Bog da, tamo sam :)

casnih sestara imamo najmanje 12

Ne bih baš rekao, mislim da vas Drinovci debelo šiju po tom pitanju:

http://www.cbismo.com/index.php?mod=vijest&vijest=384

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 18:21 

http://pougarje.de/index.php/component/ ... ka-draetia

1960. godiste, 53. za vratom

da, i ove godine trebo je ic za nacelnika, uzeo bi opet mandat sto posto, jer takav covjek se rijetko radja...nedje u proslu srijedu smo pricali, vicem ja, cuo sam da ce se i bivsi nacelnik Petar Jurisic prijavit za nacelnika...vice on, neka se prijavi, da i njega i HDZ-ovog kandidata poderem odma u prvom krugu da im vise ne pane na pamet da se petljaju u politiku Pougarja

osta zena i dvoje dice, od 2 i 7 godina...zena ne radi, egzistencija zasad ugrozena jer nije bio od onih koji su grabili sebi samo sebi i ko prehodnici kuce na moru kupovali...jedne tako prilike nesto komentirali, vice on, kako ih nije stid, te politicare, imaju poso dobar imaju placu a jos i zeni traze, preko veze ju zaposljavaju, i ja sam mogo svoju zaposlit, ali ne pada mi na pamet, neda mi obraz!! nadam se da mu sada obitelj nece izvisit, bas na komemoraciji je nacelnik policije prozvo vodstvo HSP-a da zeni moraju pod hitno naci poso, a i on sam se obezo, da sto imadnu njegova dva sina imat ce pokojnog Markana dica, nece im smit nista falit

kazu u Jajcu nije upamcena veca sahrana...ako je kod svetog Ante ove godine bilo 3000 ljudi, onda je na groblju bilo barem 2000...i svecenik koji je vodio vice da vecu sahranu dozivio nije....sve to govori koliko je bio velik covjek i koliko ga je narod postovao...cak si tri autobusa ljudi organizirano stigli iz Hrvatske, a stizalo se i avionom

ja sam ga poznavao oko 2,5 godine, i jos 2 ovako preko interneta, preko nase pougarske stranice koje bio clan...vidio sam u njemu drugog oca, nije proslo 7 dana da on mene nije nazvo i prva mu je bila "pa đesi Čakara"...u subotu uvece sam se ja uputio za Jajce, prid Jajce oko 10 sati salje on meni poruku "disi", reko evo prid Jajce....vice ajde na kavu, reko idemo prvo na cevape pa cemo onda doc....osli mi i posaljem mu ja tri poruke, on se ne javlja, reko oso cojek spavat...osli mi za Pougarje, ujutro usto i oso u kavanu, salje meni fratar nas poruku, umro Markan...nije vraco jer je bio zavrsio na hitnoj...u Pougarju magla, u po bila dana temperatura oko 11 stupnjeva...u Pougarju onoliko vode i izvora, a vode nestalo...od onake lipote krajolika, sve nesto otuzno koda je i samo Pougarje tugovalo za svojim sinom

vice jedan od djelatnika, koda je nesto predosjetio, tu vece zvao bez nekog posebnog razloga svoje suradnika i pito sitnice, koda se tio sa svima oprostit

bio je covjek u pravom smislu rijeci...sa svakom babom je stao, poprico, primio je u svoj ured, sasluso njen problem....bio je jako predan svom poslu, letio je u Mostar letio i Sarajevo, kako rece Jurisic stalno o nekim projektima prico kako bi svome kraju pomogo....vice nacelnik Pakraca, jedino o cemu se moglo sa njim pricat su bili Dobretici i Pougarje i njegova vizija razvoja toga kraja, predavo se srcem tome poslo a srce ga na kraju i izdalo

jedne prilike ja njega zovem, reko disi, vice vracam se iz Mostara...sutra dan se javlja meni jeda kolegica, eee kaze jesi ti sa Markanom prico, reko sto? vice pa mi bili s njim u autu....covjek je svaki put kad je iso u Mostar, pokupio nekoliko studenata iz Jajca i vratio ih kuci da ne placaju kartu...moze li se ijedan politicar ili ijedan covjek na takoj funkciji pofaliti time??

sad u subotu medjunarodna Koševina u Daruvaru, nasi organiziraju, doce 10 KUD-ova...jucer se sa voditeljicom sasto, kaze nas KUD nece ni nastupat (igrat i pivat) vec se samo obuc i prosetat binom iz postovanja prema tome covjeku...4.8. vec tri godine se planira 20 godisnjica mature generacije 1977. koja 1992. nije uspila skolu zavrist, isli do Uskrsa...i to sad postaje djelom upitno, jer posjedini is postovanja prema Markanu nece ni doc, a on je obeco pomoc..valjda ce se do tad uspit izabrat V.D. zamjenik jer steta ako bi to propalo a tolko dugo je u planu
10.-11. 8 .trebali bit dani fra Marka Dobretica, sada nema ni od toga nista, a program napravljen, bina spremna...

imam osjećaj da ce Pougarje bez njega propast, jer dosad su svi krali, a bojim se mu naredni koji dođu ne ukradu Pougarju i dušu

slika

slika

Vrh

PostPostano: 25 srp 2012, 22:32 

http://www.facebook.com/questions/10150 ... ion_answer

Pougarci po 4. put preuzimaju vodstvo :herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 14 ruj 2012, 20:47 

Pessimus dux je napisao/la:
cakara je napisao/la:
povijest se ponavlja, nekad je Pougarje sto se tice svecenstva bilo najproduktivnije u BiH tako da je u jednom trenutku svaki 3. ujak bio Pougarac :) danas imamo 8 zaredjenih, jedan u novincijatu i danas 7 dana jos jedan oblaci franjevacki abet u Guckoj Gori, ako Bog da, tamo sam :)

casnih sestara imamo najmanje 12

Ne bih baš rekao, mislim da vas Drinovci debelo šiju po tom pitanju:

http://www.cbismo.com/index.php?mod=vijest&vijest=384

oprosti, nisam prije vidio :)

kad je bilo najteze, Pougarci su dali najvise, pocetak 18. stoljeca, kad je Bosna Srebrena spala na 27 svecenika svaki treci je bio Pougarac

kaze nas nas zupnik, da smo danas zupa broj 2 u provinciji po broju svecenika, a trend ide k tome da preuzemo vodstvo jer pogeldaj te Drinovce, skorom nas najstariji ko njihov najmladji, za 10 godina ih stizemo :D

Kotorvaros je jak isto, imaju mozda i 20 svecenika, al su i tri zupa podjeljeni onda jos cujem Vidovice kraj Orasja isto jako dobro stoje, sto sada a sto kroz povijest

Vrh

PostPostano: 14 ruj 2012, 21:01 

trakavica oko izbora nacelnika

slika

slika

slika

slika

slika

to su neke parodije, sprda se narod, a neka, i treba, to je nama u krvi :)

uglavnom, v.d. nacelnik jos nije izabran, za to treba 8 do 15 ruku opcinskog vjeca, problem sto je jedan davno odusto, a dvoje HDZ kupio, tako da vladajuci na celu sa HSP-om skupe 7, a 8. fali :) jedno 7 sjednica su vjecali i nista, ubili pare, a narod ko sisa, ko sisa sto dica prvi tjedan nisu imali prijevoz u skolu itd

Vrh

PostPostano: 14 ruj 2012, 21:12 

ne znam za ostale, al kod nas je izborna kampanja u punom jeku

slika

slika

evo i mene stavili :

slika

al isplatio se trud, HDZ se sokiro kad je cuo da na podrucju opcine ima 357 dopisni, a znaju da je njihovih oko sto...sad nesto mute da to sve anuliraju, a prvi su poceli s time, kad su oni svoje sve skupili, nasi nisu ni krenili :) svaka akcija ima reackciju, tako dopsini vise nego stanovnika :)

slika

bilo je tu zaokruzivanja u tudje ime itd
slika

evo opet ja :D

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

komso Sifo nam na listi SDA Travnik, Pougarje srcem i dusom uz njega haha

slika

Vrh

PostPostano: 14 ruj 2012, 22:00 

sad malo zbilje

slika

evo vam i link, da pogurate malo HDZ-ovog kandidata, da se manje bruka, barem vako na fejsu :)

asli opet jedina opcina u BiH, di HSP ima svog nacelnika, e to tome vam ja cilo vrime pricam, il smo najgori, il smo najbolji, samo da budemo mimo svita :zubati

sve ide na taj mlin, student ce dobit bivseg nacelnika i biveseg direktora komunalnog Dobretica

Vrh

PostPostano: 14 ruj 2012, 22:05 

Jeste više napravili taj proračun je*emu majku :zubati ?

Ako niste onda ga izmislite kako bi reko Voltaire :D .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2012, 20:39 

dosta smo i mi druge gurali, neka sada malo drugi nas, al to je prividna pomoc, dadnu ti 20 iljada km svaki mjesec, kao za funkioniranje opcine, a vamo otmu 40 kroz neke druge stvari :zubati

XVII obljetnica oslobođenja Jajca i Pougarja
http://pougarje.de/index.php/component/ ... i-pougarja

XIX obljetnica zločina u Hudutskom nad Jajčanima i Pougarcima
http://pougarje.de/index.php/component/ ... -hudutskom

Vrh

PostPostano: 09 lis 2012, 22:30 

kako rece, mi samo neka smo mimo svita :D tako opet HSP dobi, jedina opcina u BiH i to vrlo uvjerljivo

slika

jos se ceka na 357 glasova putem poste, gdje HSP stoji opet bolje od HDZ-a, tako da ce se ova prednost i povecat, mozda cak do 60%

tako Dobretici dobise najmladjeg nacelnika u BiH

slika

ovog momka u prugastoj majici koji pokazuje HDZ-ovom kandidatu gdje mu je mjesto, G. Bogicevci u RH

cestitke odma iz prve ruke, od moje malenkosti

slika

odma se barjak digo, a sad ce nekima da se digne tlak :zubati

slika

slavilo se do 4 sata ujutru

slika

Vrh

PostPostano: 09 lis 2012, 22:47 

Seronjice jedne pravaške...

Vrh

PostPostano: 09 lis 2012, 22:51 

Da vam se nebi glasovi poštom obili od glavu :D

Česitam vam na najlošijem izlasku na izbore.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2012, 22:54 

Baš su simpatični i veseli. :D

Vrh

PostPostano: 09 lis 2012, 22:57 

Bobovac je napisao/la:

Čemu takav riječnik, valjda ljudi iz Pougarja znaju koga žele za načenika, demokracija rođo, i ja da nisam na faxu i da sam bio u duvnu glasao bi za HSP jer mi je vec pun *** Vukadina(HDZ), na lokalnim izborima ljudi većinom glasaju za pojedince i gledaju njihove vrline, mane itd....

Vrh

PostPostano: 09 lis 2012, 23:27 

E blago vam pameti.
I.....kad krećete do Drine?
Kako gledate na osvajanje načelničkih mjesta SDA u Odžaku i Vitezu?
Je li bilo i Bošnjaka u ovom kolu što plešete?
Je li ti obećano radno mjesto u EPHZHB?
Je li i vas izdao Šušak,Boban,Tuđman,Stipetić ili koji već?

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2012, 23:40 

MRSHO je napisao/la:
Da vam se nebi glasovi poštom obili od glavu :D

Česitam vam na najlošijem izlasku na izbore.

kad se zbroje i dopsini izlaznost ce bit cca 250% :D

Vrh

PostPostano: 10 lis 2012, 00:03 

TG-B.B.B je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Čemu takav riječnik, valjda ljudi iz Pougarja znaju koga žele za načenika, demokracija rođo, i ja da nisam na faxu i da sam bio u duvnu glasao bi za HSP jer mi je vec pun *** Vukadina(HDZ), na lokalnim izborima ljudi većinom glasaju za pojedince i gledaju njihove vrline, mane itd....

mi smo ljudi sa planine, nas ne zanimaju ta tri slova, mi gledamo obraz-postenje i dosadasnji rad i djelovanje, prije svega, jos smo mala sredina pa svako svakog zna do 9. kolina...da se pravi cojek istanke ispred 'SDA', imo bi sanse za pobjedu

imali smo birat, izmedju HSP tj. momka od 29 godina, aspsolvetan sumartsva koji iza sebe nema nijedne mrlje i izmedju dokazani lopova, koji su svoje sposobnosti dokazali i pozakali u vodjenju opcine i komunalnog poduzeca, koji iza sebe imaju kaznene prijave i presude, kojima je imovina pod hipotekom, koji zive tamo nedje po Hrvatskoj i vicu da nema zivota u Pougarju bez njija, koji bi dolazili utorkom a odlazili cetvrtkom za Hrvatsku obiteljima, koji Pougarje vide samo ko osobni interes i ponosaju se koda im je to cacevina upucujuci nekima a i meni osobno poruke ako oni pobjede da tamo necu smit prismrdit, koji vec pri kandidaturi podijelili otkaze sluzbenicima u opcini, koji mal nisu i batina dobili na svojim skupovima itd

mi imamo slucajeva, ljudi po Hrvatskoj koji su vjecnici HDZ-a za nas su skupljali dopisne glasove, jedan cak i autobus biraca organiziro za HSP tj. za te ljude

cak smo imali podrsku 2 nacelnika iz reda HDZ-a u Hrvatskoj

a o tim nekim izdaja....evo npr. primjera, Ljubic nece da potpise devedesetki Dobretica koalicijsku sa HSP-om kao i prije 4 god, nego dirketivom ona mora samostalno ic, nije mi jasno, ako je vec tako mocan, sta je glumio po Jajcu Vitezu itd, sto njima nije dirketivom naredio da podrze HDZ-ovog kandidata pa nebi SB saptom pala

kliker, bas si kliker :smajl007

Vrh

PostPostano: 10 lis 2012, 00:11 

A što posebno imate od tog HSP-a ?
Po statistikama ste najsiromašnija općina u ŽSB.

Vrh

PostPostano: 10 lis 2012, 00:36 

Čakara, htio sam te upitat na fejsu ispod onog videa predizbornog al reko neću, to je vaša stvar...

Gledam video, komedija živa... al što želim reć je, da vaši koji su bili na vlasti četiri godine pričaju: "Zabranit ćemo sječu šume dok nam ne plate (ne znam koliko su već dužni općini), zabranit ćemo krivolov, izgradit ovo, izgradit ono" Pa što to nisu odradili u proteklom mandatu?

Da ne kažem da vam je pola skupa bila priča o HDZ-u i protivkandidatima. I, neki vaši koji su nastupali imaju probleme sa čitanjem :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 667 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: