|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 93 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Papucari Postano: 29 srp 2012, 15:55 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
Kako biste defnirali papucara ? Kao osobu podloznu partnerici u svakom pogledu ?" Slijepca "koji je za ljubav spreman pretrpjeti i iskorištavanje od strane partnerice ?Finansijski ili emotivno ovisnog muskarca ? Koja su vaša osobna iskustva i do koje mjere ste spremni " zrtvovati " se za mir i ljubav ?:D Tko po vasem misljenju od forumasa zasluzuje zlatnu papucu ? 1. BBC 2. Junuz 3.dudu 4. druga osoba koja nije medju navedenim
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24032 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mogla si anketu staviti na topic, pa na kraju pobjedniku dodjela nagrade - zlatna papuča.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:06 |
|
|
Ajde ti uredi, dodaj jos MiB -a :)
On inace voli pozivati na cevape ovako :P
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:07 |
|
|
Svi su papučari u manjoj ili višoj mjeri, žene ne trpe drugačije. Osim izuzetaka.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:09 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Svi su papučari u manjoj ili višoj mjeri, žene ne trpe drugačije. Osim izuzetaka. Meni ovaj uvodnom postu na slici najvise lici na BBC.No svaka sličnost je slucajnost !:) Da se razumijemo :P Ovo je glavna nagrada momci, pa razmislite
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Imam papuče i žena mi ih kupila. Znao sam..znao sam da tu ima nešto. I Ministar kaže da su to sve teorije zavjere.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ma njabolje je biti papucar... da sam bio pametan, bio bih to davno... Ma da mi je ova pamet stavio bih si i papucu na glavu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Imam papuče i žena mi ih kupila. Znao sam..znao sam da tu ima nešto. I Ministar kaže da su to sve teorije zavjere. Daj odgovori na pitanja konkretno.Nema zacatavanja.Navodis mi temu na krivu Drinu.Dakle poredjano po brojevima, kratko, tocno i precizno !:) Plus pitanje :" kako si znao da je tvoja zena ona prava ":)? Kako se to uopce odredi kod muškog roda ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:18 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ma njabolje je biti papucar... da sam bio pametan, bio bih to davno... Ma da mi je ova pamet stavio bih si i papucu na glavu. Sad će tebi BBC prenijeti svoja iskustva.Nista ti ne brini. Na forumu nema većeg eksperta od njega:) "Upijaj znanje " uci na greskama :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ajde ti uredi, dodaj jos MiB -a :)
On inace voli pozivati na cevape ovako :P emt-e
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:24 |
|
|
Zao mi je MiB, no nema stele.Odgovori na uvodni post.A najvažnije pitanje glasi kao i BBC - u.Kako ste znali da je bas ona " prava i jedina za sva vremena ":)?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:25 |
|
|
Što ti je "prava" ? Sa diplomom Magistra ? Da izgleda kao Carmen Elektra ?
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zao mi je MiB, no nema stele.Odgovori na uvodni post.A najvažnije pitanje glasi kao i BBC - u.Kako ste znali da je bas ona " prava i jedina za sva vremena ":)? samo je jedna osoba ovdje zahtijevala ćevape, emt. ;) odgovor na pitanje: Ništa ja nisam birao, ona je izabrala :) Ako ona misli da sam ja Ok osoba, onda nema razloga da sumnjam u nju ;)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Što ti je "prava" ? Sa diplomom Magistra ? Da izgleda kao Carmen Elektra ? Neeee ! Prava je ona od čijeg pogleda si osjetio leptirice u stomaku, a koza na vratu ti se redovito jezila od njenog pogleda u tvoj potiljak.Njen miris je bio specifičan i opijajuci, te kad bi se pojavila u prostoriji ti si ostajao bez daha :) Dovoljno slikovito ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Prava je ona od čijeg pogleda si osjetio leptirice u stomaku, a koza na vratu ti se redovito jezila od njenog pogleda u tvoj potiljak.Njen miris je bio specifičan i opijajuci, te kad bi se pojavila u prostoriji ti si ostajao bez daha :) Dovoljno slikovito ?
Pa to su veće fantazije nego bošnjačke o "100% Bosne".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:39 |
|
|
BBC je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Prava je ona od čijeg pogleda si osjetio leptirice u stomaku, a koza na vratu ti se redovito jezila od njenog pogleda u tvoj potiljak.Njen miris je bio specifičan i opijajuci, te kad bi se pojavila u prostoriji ti si ostajao bez daha :) Dovoljno slikovito ?
Pa to su veće fantazije nego bošnjačke o "100% Bosne". Nemaš ti onda pojma sto je to ljubav :d Junuz će to pojasniti u tri poteza, pita, oklagija i sjeckano meso !Ne mljeveno ! @ MiB, ako je ona birala, sto si ti radio, osim pristanka ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @ MiB, ako je ona birala, sto si ti radio, osim pristanka ? Zanimljivo, većina djevojaka je biralo mene :) počevši od prve ljubavi, pa do sudbonosne :) Što sam ja radio, pa izmotavao se i guštao u drugim stvarima :)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 16:54 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: @ MiB, ako je ona birala, sto si ti radio, osim pristanka ? Zanimljivo, većina djevojaka je biralo mene :) počevši od prve ljubavi, pa do sudbonosne :) Što sam ja radio, pa izmotavao se i guštao u drugim stvarima :) Ti si znaci od onih koji vole biti izabrani ? BBC, pobjeze s teme a u prednosti je po pitanju ankete.Čim se kakvi osobni osjećaji pominju on ne zna duša draga, kako bi reagirao i dadne " petama vjetra". BBC !!!!! Evo moderna definicija papucara, nije sve tako crno.Ima i sivih primjesa Citat: Papučar? Ne, on je supertata i pravi muškarac velikog srca Oni se moraju nositi sa ženama koje zarađuju više od njih, kuhaju i pospremaju, podnose naše mušice i odlični su očevi. Takvima u društvu treba odati priznanje
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 18:41 |
|
|
Papucar mozes samo postati ako si vezan kroz imovinu, dicu ili drugo za zensku, pa ti postaje skoro pa nemoguce otici. Pa da imas kako tako ugodan zivot, i slusas ko sluga. To je nezdrava veza, i stvari Su se dosta okrenile naopako, dok su prije zenske morale trpiti nasilnog muskarca, danas muskarci moraju trpiti zenske koje ih ucjenuju oko dice i novca. Ili si po naravi mazohista pa volis dominantne zene. Svega ima.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 18:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Zanimljivo, većina djevojaka je biralo mene :) počevši od prve ljubavi, pa do sudbonosne :)
Što sam ja radio, pa izmotavao se i guštao u drugim stvarima :)
Ti si znaci od onih koji vole biti izabrani ? BBC, pobjeze s teme a u prednosti je po pitanju ankete.Čim se kakvi osobni osjećaji pominju on ne zna duša draga, kako bi reagirao i dadne " petama vjetra". BBC !!!!! Evo moderna definicija papucara, nije sve tako crno.Ima i sivih primjesa Citat: Papučar? Ne, on je supertata i pravi muškarac velikog srca Oni se moraju nositi sa ženama koje zarađuju više od njih, kuhaju i pospremaju, podnose naše mušice i odlični su očevi. Takvima u društvu treba odati priznanje Ovo zadnje je stvarno odvratno. To kao znaci zenske su kvazi genetski opravdane zbog "musica" koje imaju, a heroji one budale koje moraju trpiti.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 21:15 |
|
|
Biti papucar danas nije lako, posto i Svabice su postale probirljivije, nece ni one vise grdosije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 21:46 |
|
|
Glasovao sam sam za sebe, da vidim anketu bez odjavljivanja sa foruma.
Neka bar na jednoj anketi ubjedljivo vodim.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 21:48 |
|
|
Fale vam pozitivac i nebula.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 22:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Papucari Postano: 29 srp 2012, 23:37 |
|
|
Jos nikad nisam vidjela ovako ubjedljivo vodjstvo na nekoj od anketa. BBC, svecano ti urucujem nagradu bez obzira na daljnji izhod ankete.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|