Zadar1993 je napisao/la:
Vidite gospodine Aga da je kraj auta još jedan štap ?
Vjerovatno je njih okrenuto još ali na fotki ih je 5. Nego, to je za mene jedino pečenje koje respektujem. Primjera radi, jagnjetina mi smrdi i kako god ruke oprao i dalje osjećam taj opojni vonj koji mi baš smeta. Svinjetina je zakon, nikakav popratni miris nema. Nakrkaš se, opereš ruke i osjećaš se kao da si svirao klavir dva sata dok u slučaju jagnjetine, kao da si dva sata po govnima džarao, uz izvinjenje ljubiteljima tog mesa
Agathonikos je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:
Vidite gospodine Aga da je kraj auta još jedan štap ?
Vjerovatno je njih okrenuto još ali na fotki ih je 5. Nego, to je za mene jedino pečenje koje respektujem. Primjera radi, jagnjetina mi smrdi i kako god ruke oprao i dalje osjećam taj opojni vonj koji mi baš smeta. Svinjetina je zakon, nikakav popratni miris nema. Nakrkaš se, opereš ruke i osjećaš se kao da si svirao klavir dva sata dok u slučaju jagnjetine, kao da si dva sata po govnima džarao, uz izvinjenje ljubiteljima tog mesa
taman htjedoh to reći kadli ukraste mi riječi iz uzta g. Aga još me iritira kad kažu idioti da gudin šteti zdravlju a neznaju da je jagnje mnogo masnije od velecijenjenog prasca
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
Vrbosna HR je napisao/la:
taman htjedoh to reći kadli ukraste mi riječi iz uzta g. Aga još me iritira kad kažu idioti da gudin šteti zdravlju a neznaju da je jagnje mnogo masnije od velecijenjenog prasca
Točno. Mada ništa sa moje strane kontra janjca gospodine Aga i kume , sa mladom kapulicom koja čisti krv se odmah neutraliziraju negativna djelovanja loših kolesterola malog janjčića .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Zadar1993 je napisao/la:
Točno. Mada ništa sa moje strane kontra janjca gospodine Aga i kume , sa mladom kapulicom koja čisti krv se odmah neutraliziraju negativna djelovanja loših kolesterola malog janjčića .
Poštujem vaša iskustva, gospodine Zadar no ipak, glede pomenutije vonjeva, ustrajno se i dalje držim svoije hranidbenije principa
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
Zadar1993 je napisao/la:
Poštujem vaša iskustva, gospodine Zadar no ipak, glede pomenutije vonjeva, ustrajno se i dalje držim svoije hranidbenije principa
Vjerujte mi gospodine Aga nakon što ponjušite i pojedete mlade kapulice nikakav vonj janjetine ne ćete osjetiti, više nikad .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37953 Lokacija: Gl. grad regije
Evo neki razlozi zašto nisam volio Bosnu i život u njoj:
Citat:
Struje nestaje svako par dana, vode bar jednom tjedno. Sve je nesređeno.
Ovo je iz istog teksta o Prijedoru. Podsjećam koliko rijeka ima u okolici, i da na "svakom km" ima jedna HE. Žalosno.
Mislio sam, kad sam bio manji, da ću jednog dana bit utjecajan i moći to promijeniti, jer, ne čini se teško. Voda na sve strane, struja čeka da se pokupi.
No, riješio sam te probleme na drugi način, u Zg nema redukcija struje niti nestašice vode. Ne pamtim.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.