|
|
Stranica: 72/77.
|
[ 1912 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:17 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vidite gospodine Aga da je kraj auta još jedan štap ? Vjerovatno je njih okrenuto još ali na fotki ih je 5. Nego, to je za mene jedino pečenje koje respektujem. Primjera radi, jagnjetina mi smrdi i kako god ruke oprao i dalje osjećam taj opojni vonj koji mi baš smeta. Svinjetina je zakon, nikakav popratni miris nema. Nakrkaš se, opereš ruke i osjećaš se kao da si svirao klavir dva sata dok u slučaju jagnjetine, kao da si dva sata po *** džarao, uz izvinjenje ljubiteljima tog mesa
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Vidite gospodine Aga da je kraj auta još jedan štap ? Vjerovatno je njih okrenuto još ali na fotki ih je 5. Nego, to je za mene jedino pečenje koje respektujem. Primjera radi, jagnjetina mi smrdi i kako god ruke oprao i dalje osjećam taj opojni vonj koji mi baš smeta. Svinjetina je zakon, nikakav popratni miris nema. Nakrkaš se, opereš ruke i osjećaš se kao da si svirao klavir dva sata dok u slučaju jagnjetine, kao da si dva sata po *** džarao, uz izvinjenje ljubiteljima tog mesa taman htjedoh to reći kadli ukraste mi riječi iz uzta g. Aga još me iritira kad kažu idioti da gudin šteti zdravlju a neznaju da je jagnje mnogo masnije od velecijenjenog prasca
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:22 |
|
|
Ma nemaju pojma, gospodine HR. Kezme rules
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:23 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Vrbosna HR je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Vjerovatno je njih okrenuto još ali na fotki ih je 5. Nego, to je za mene jedino pečenje koje respektujem. Primjera radi, jagnjetina mi smrdi i kako god ruke oprao i dalje osjećam taj opojni vonj koji mi baš smeta. Svinjetina je zakon, nikakav popratni miris nema. Nakrkaš se, opereš ruke i osjećaš se kao da si svirao klavir dva sata dok u slučaju jagnjetine, kao da si dva sata po *** džarao, uz izvinjenje ljubiteljima tog mesa taman htjedoh to reći kadli ukraste mi riječi iz uzta g. Aga još me iritira kad kažu idioti da gudin šteti zdravlju a neznaju da je jagnje mnogo masnije od velecijenjenog prasca Točno. Mada ništa sa moje strane kontra janjca gospodine Aga i kume , sa mladom kapulicom koja čisti krv se odmah neutraliziraju negativna djelovanja loših kolesterola malog janjčića .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:28 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:30 |
|
|
Ja ne volim ni jagnjetinu, ni svinjetinu kao pečenje. Ne volim nikakvo masno meso, kao ni teleće glave št je kažu specijalitet.
Jesam li ja normalan?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:31 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Točno. Mada ništa sa moje strane kontra janjca gospodine Aga i kume , sa mladom kapulicom koja čisti krv se odmah neutraliziraju negativna djelovanja loših kolesterola malog janjčića . Poštujem vaša iskustva, gospodine Zadar no ipak, glede pomenutije vonjeva, ustrajno se i dalje držim svoije hranidbenije principa
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:31 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ja ne volim ni jagnjetinu, ni svinjetinu kao pečenje. Ne volim nikakvo masno meso, kao ni teleće glave št je kažu specijalitet.
Jesam li ja normalan? Pa da budem kratak i jasan, u svjetlu tih izjava: -Nisi
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:32 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: :D
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
|
|
Lebowski je napisao/la: Ja ne volim ni jagnjetinu, ni svinjetinu kao pečenje. Ne volim nikakvo masno meso, kao ni teleće glave št je kažu specijalitet.
Jesam li ja normalan? šta inače jideš ilitiga od čega živiš?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Točno. Mada ništa sa moje strane kontra janjca gospodine Aga i kume , sa mladom kapulicom koja čisti krv se odmah neutraliziraju negativna djelovanja loših kolesterola malog janjčića . Poštujem vaša iskustva, gospodine Zadar no ipak, glede pomenutije vonjeva, ustrajno se i dalje držim svoije hranidbenije principa Vjerujte mi gospodine Aga nakon što ponjušite i pojedete mlade kapulice nikakav vonj janjetine ne ćete osjetiti, više nikad .
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:36 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ja ne volim ni jagnjetinu, ni svinjetinu kao pečenje. Ne volim nikakvo masno meso, kao ni teleće glave št je kažu specijalitet.
Jesam li ja normalan? šta inače jideš ilitiga od čega živiš? Volim meso, ali nijedno ne volim masno, ne volim vidjeti ni trunku masnoće. Uvijek odstranim te dijelove ako ih ima. Janjetina mi isto nešto čudna, skoro pa bezukusna. Svinjetina isto.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:38 |
|
|
Barbari jedni! Ne biste preživeli boravak u sarajevskom vrtiću. Apali direktora šuma Srpske. Njemu je sad svejedno dal' jagnje dal' prase... Samo misli o tome kako da mu sapun ne ispadne.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:39 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: šta inače jideš ilitiga od čega živiš?
Volim meso, ali nijedno ne volim masno, ne volim vidjeti ni trunku masnoće. Uvijek odstranim te dijelove ako ih ima. Janjetina mi isto nešto čudna, skoro pa bezukusna. Svinjetina isto. probaj bacit prasetinu na gradele, ja ti garantiram da će ti se svidjeti
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:43 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vjerujte mi gospodine Aga nakon što ponjušite i pojedete mlade kapulice nikakav vonj janjetine ne ćete osjetiti, više nikad . Nekako mi je žao tih mladih životinja pa hajde da im ne pominjemo uzrast, ako već pričamo o pečenju
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
O janjetini...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 20:58 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Vjerujte mi gospodine Aga nakon što ponjušite i pojedete mlade kapulice nikakav vonj janjetine ne ćete osjetiti, više nikad . Nekako mi je žao tih mladih životinja pa hajde da im ne pominjemo uzrast, ako već pričamo o pečenju Nisam znao da ste takav ljubitelj životinja (živih), mada je općepoznato po međumrežnim općilištima da ste pravi filantrop .
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 21:08 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Nisam znao da ste takav ljubitelj životinja (živih), mada je općepoznato po međumrežnim općilištima da ste pravi filantrop . Uz to i mirotvorac i čovek odan ideji suživota. Ma ja sam vam jedna kompletna ličnost, gospodine Zadar i prava je čast komunicirati sa mnom
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 21:19 |
|
|
Aga je osvjedočeni ljubitelj ovaca, nedavno sam ga vidio da odvede nekud njih nekoliko.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 21:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Aga je osvjedočeni ljubitelj ovaca, nedavno sam ga vidio da odvede nekud njih nekoliko. Imate li vjenčanu kumu i kakvog je vimena, gospodine Junuze
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 21:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Aga je osvjedočeni ljubitelj ovaca, nedavno sam ga vidio da odvede nekud njih nekoliko. Nadasve čudna izjava za jednog Ovna u horoskopu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 21:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 21:30 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Nisam znao da ste takav ljubitelj životinja (živih), mada je općepoznato po međumrežnim općilištima da ste pravi filantrop . Uz to i mirotvorac i čovek odan ideji suživota. Ma ja sam vam jedna kompletna ličnost, gospodine Zadar i prava je čast komunicirati sa mnom Slažem se gospodine Aga .
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 21:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Imate li vjenčanu kumu i kakvog je vimena, gospodine Junuze Kakvog je dnevnog prinosa i baca li se pri muži, kako joj se prilazi, zglave ili zguza
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2012, 21:40 |
|
|
Evo neki razlozi zašto nisam volio Bosnu i život u njoj: Citat: Struje nestaje svako par dana, vode bar jednom tjedno. Sve je nesređeno. Ovo je iz istog teksta o Prijedoru. Podsjećam koliko rijeka ima u okolici, i da na "svakom km" ima jedna HE. Žalosno. Mislio sam, kad sam bio manji, da ću jednog dana bit utjecajan i moći to promijeniti, jer, ne čini se teško. Voda na sve strane, struja čeka da se pokupi. No, riješio sam te probleme na drugi način, u Zg nema redukcija struje niti nestašice vode. Ne pamtim.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|