|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 16 kol 2012, 14:30 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Evo samo za Wind : Nisam ljubitelj riba, ali općenito druge morske plodove volim. Od drugih plodova preporučam škampe lipo na gradele okrenut, spremit malo gropa sa strane i kojeg san žak školjku (mislim da je pravo ime na hrvatskom sv. Jakov ili tako nešto). Od riba preporučam brudet od grdobine iliti morskog vraga
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 16 kol 2012, 15:09 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Wind, Zadar se ufurao da je respektabilan forumaski politicar.Ne prilici mu pisanje izvan gornjeg dijela foruma :)
U strahu je da ga ne prozovu trolerom :P
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 16 kol 2012, 16:00 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Evo samo za Wind : Nisam ljubitelj riba, ali općenito druge morske plodove volim. Od drugih plodova preporučam škampe lipo na gradele okrenut, spremit malo gropa sa strane i kojeg san žak školjku (mislim da je pravo ime na hrvatskom sv. Jakov ili tako nešto). Od riba preporučam brudet od grdobine iliti morskog vraga Ove školjke koje spominješ su kapesante ilitiga Jakovljeve kapice, jedne od najukusnijih školjki, zapečene ?! Brudet je brudet, tu nema priče!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 16 kol 2012, 16:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Wind, Zadar se ufurao da je respektabilan forumaski politicar.Ne prilici mu pisanje izvan gornjeg dijela foruma :)
U strahu je da ga ne prozovu trolerom :P Zna on to dobro izdozirati A ja sa tim nemam nikakvog problema, Sarajkodjevojko! ;) Ćaos! Ček, ček!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 16 kol 2012, 16:15 |
|
|
Wind je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Evo samo za Wind : Nisam ljubitelj riba, ali općenito druge morske plodove volim. Od drugih plodova preporučam škampe lipo na gradele okrenut, spremit malo gropa sa strane i kojeg san žak školjku (mislim da je pravo ime na hrvatskom sv. Jakov ili tako nešto). Od riba preporučam brudet od grdobine iliti morskog vraga Ove školjke koje spominješ su kapesante ilitiga Jakovljeve kapice, jedne od najukusnijih školjki, zapečene ?! Brudet je brudet, tu nema priče! E tako je , Jakovljeva kapica ! Ima mesa kao periska, s tim da je izuzetno ukusna, pogotovo sa domaćim peršinom i lukom .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 16 kol 2012, 16:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Wind, Zadar se ufurao da je respektabilan forumaski politicar.Ne prilici mu pisanje izvan gornjeg dijela foruma :)
U strahu je da ga ne prozovu trolerom :P Koncentracija moga znanja na jednom mjestu može stvoriti crnu rupu pošto polako prelazi kritičnu točku Tolman–Oppenheimer–Volkoff limita, pa za sigurnost foruma i cijeloga svijet moram isto disperzirati na raznim točkama foruma .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 17 kol 2012, 12:10 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Wind, Zadar se ufurao da je respektabilan forumaski politicar.Ne prilici mu pisanje izvan gornjeg dijela foruma :)
U strahu je da ga ne prozovu trolerom :P Koncentracija moga znanja na jednom mjestu može stvoriti crnu rupu pošto polako prelazi kritičnu točku Tolman–Oppenheimer–Volkoff limita, pa za sigurnost foruma i cijeloga svijet moram isto disperzirati na raznim točkama foruma . Bolje napisi neki recept za onaj crni rizoto, ili kako se zove.Poceo si sam sebi hvalospijeve pisati
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 17 kol 2012, 12:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Koncentracija moga znanja na jednom mjestu može stvoriti crnu rupu pošto polako prelazi kritičnu točku Tolman–Oppenheimer–Volkoff limita, pa za sigurnost foruma i cijeloga svijet moram isto disperzirati na raznim točkama foruma . Bolje napisi neki recept za onaj crni rizoto, ili kako se zove.Poceo si sam sebi hvalospijeve pisati Uzmeš lignju. Uzmeš riže. Napraviš crni rižot.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 17 kol 2012, 12:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Bolje napisi neki recept za onaj crni rizoto, ili kako se zove.Poceo si sam sebi hvalospijeve pisati Uzmeš lignju. Uzmeš riže. Napraviš crni rižot. Sa crnim vinom se prelije ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Riba i drugi morski specijaliteti Postano: 17 kol 2012, 12:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Uzmeš lignju. Uzmeš riže. Napraviš crni rižot. Sa crnim vinom se prelije ? Kad babu uvatim pitat ću je, sada mi nije pri ruci .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|