HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 ožu 2025, 14:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 54 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bosna i Hercegovina na olimpijskim igrama
PostPostano: 20 kol 2012, 09:01 

Korejci su dobri.

Velika azijska nacija.

Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.

33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2012, 10:52 

bumbar92 je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:
Nikom nije jasno za Fazliju.

Jasno je da treba novaca, trebaju i uslovi, ali ima tu i nešto više-onaj sportski duh, koji te natjera na nemoguće. Kada se to posjeduje od 50 ljudi jedan će isplivati na vrh, samo kod nas niko nikad.

Sada, da ne bude da pljuljem po sportistima i da mislim da bih ja sada bio nešto bolji, svaka im čast.

Da je do para i uvjeta treninga Etiopija ne bi osvojila nit jednu medalju,...nikad.

Ima tu svega,...
Kod "nas" je nažalost to sve poremećeno i okreće se unazad, kompletno društvo Tamnog Vilajeta se valja u kaljuži ispodprosječnosti u svim segmentima, ne pada mi na pamet niti jedan da me demantira, sve je to redom luk i voda. ALi to ne znači da se ovde ne rađaju talenti i olimpijci, naprotiv, ima ih na stotine (?) sa ovdašnjim porijeklom i osvajača olimpijskih medalja, dakle talenta je bilo uvijek, pa ga valjda ima i sada.

Šta onda ne valja, đe je ba zapelo? Po meni najviše na mitu i korupciji koja je narušila sustav za promicanje talentiranih sportaša (ili bilo kojih talenata), samo babin sin može igrat na Koševu,...radit u Telekomu,..., to kao broj jedan. Drugih prepreka ima sasvim dovoljno da ako ova prva zaskaže da one tu ometaju talenat, od opće truleži društva, gospodarstva, države i sustava do nepostojanja trunke sportske ljubavi prema BiH bojama kod skoro 2/3 stanovništva, a i ona 1/3 to radi beskrvno,...a u sportu kao i u svemu mora biti Sloge i Jedinstva za bilo kakav uspjeh.

Ipak, ovako kako stvari idu, Muslimani/Bošnjaci s obzirom na svoju brojnost i situaciju, te autoizolaciju od drugih naroda u BiH, nemaju razloga da se nadaju nekom većem uspjehu u sportu, ali za olimpijske igre ta brojnost i nije toliko bitna nego imati otvoren prostor da talenti sazriju, a da ne propanu ili završe u kakvoj pekari rastežući jufke ili kopajući kanal da bi preživjeli.
Jel isplativije Ragibu da obara bukve po Vlašiću ili da baca klade po tuđim njivama dok se neko ne sjeti da bi mogao bacati kladiva na OI,...

...i tako kada se zagazi u kaljužu onda se lagano tone i tone, valjda dok se ne potone.

Navijam za Hrvatsku jer sam Hrvat i navijat ću, ali fakat bi volio da i BiH napokon bar nešto osvoji i pokaže, dopizdilo mi više gledat čemeriku i jad od sporta do sportskih priloga, komentatora koji su, barem ovi na atletici (neka treba i lik, koje sam slušao nekidan), dno-dna i zapravo smiješni u svom neznanju i amaterizmu.
Ali kako su oni došli tu da budu komentatori?...pa štelom, mitom, vezama, korupcijom, ucjenom i ostalim vrlinama i disciplinama koje se boduju da bi se opstalo i preživjelo u Tamnom Vilajetu, jer ako se ne natječeš po tim pravilima, bit ćeš "donji".

Leb, ništ osobno samo si me zaintrigirao sa onim "nečim više", volio bi da se složimo šta je to nešt više...

Jel isplativije Ragibu da obara bukve po Vlašiću ili da baca klade po tuđim njivama dok se neko ne sjeti da bi mogao bacati kladiva na OI,...

:zubati :zubati :zubati

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012, 11:44 

POL_GASOL je napisao/la:
dok hrvatima ne predviđam osvajanje kolajni, jer ta su vremena prošla.

jeli ti krivo na kraju?

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 29 kol 2012, 11:48 

BBC je napisao/la:
Treba puno treninga, znoja i rada tamo uopće doći. Pa se manje rugajte.

gledao sam prilog na FTV-u o bh sportašima.

prilog je bio gadljiv, jer kako kažeš nije lako ni doći na olimpijadu.

A sjećam se da je komentar za plivačicu bio da se ona u bazen išla osvježiti, a ne natjecati.

It's probably me...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 54 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: