Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24453 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Mene samo interesira, kako u istočnom dijelu može biti više od 25 tisuća ljudi? Iako fali u donjem lijevom kutu, još jedan kvart, ali bez obzira po meni tu živi jedva nešto više od dvadeset tisuća ljudi.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24453 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
truth je napisao/la:
zato jer se istocna strana prosire do rodoca.
Bez obzira. Uski pojas, dug 4 kilometra, prosječne širine 500-600 metara (najširi dio 1km), bez mnogo zgrada. Većinom obiteljske kuće ili niske zgrade.
Između 20 i 25 tisuća, čak mislim da je bliže 20 tisuća stanovnika.
inace prije mi mostar nije bio drag,ali sto sam stariji shvacam njegovu vaznost i nadam se da ce ZH sve vise gravitirati njemu i splitu a ne zagrebu koji je predaleko...
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
Franz Ferdinand je napisao/la:
Koja je ovo zgrada kraj Crkve i jeli se radi na njoj? Izgleda mi kao da je ogradjena i skele uz nju.
Sv. Petra i Pavla, ili u nas poznatija kao Franjevačka, srušena do temelja u ratu, sada je u procesu obnove, tu gdje se vidi skela već je završena fasada, sada će poćeti faza obnove same Crkve i tornja naravno, kojeg je teško zaobići
Možeš na google earthu vidit kakva će biti kad se završi, imaš na ono 3D view-u
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
Koja je ovo zgrada kraj Crkve i jeli se radi na njoj? Izgleda mi kao da je ogradjena i skele uz nju.
Sv. Petra i Pavla, ili u nas poznatija kao Franjevačka, srušena do temelja u ratu, sada je u procesu obnove, tu gdje se vidi skela već je završena fasada, sada će poćeti faza obnove same Crkve i tornja naravno, kojeg je teško zaobići
Možeš na google earthu vidit kakva će biti kad se završi, imaš na ono 3D view-u
dal ce se zvonik i crkva malo ofarbati? ,druge boje jer ovako i ne izgleda bas lijepo ..digli crkvu i visok zvonik i stali radovi . sta niste izgradili neku lipu katedralu ? kako srbi radu sto je sa onom crkvom sv Ivani Evandelista ? tamo su radovi pogotovo stali
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.