|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 27 kol 2012, 22:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
NIJE KO ŠEF: Suljagićev vozač,za razliku od Suljagića, tuče muškarce…
On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju, ništa strašno. Reč je o političkim prepucavanjima i razmjeni mišljenja. Ovakvih stvari će biti još i mislim da nema potrebe da se oko toga prave velike tenzije – poručuje Meholjić
Vozač Emira Suljagića nokautirao je Meholjića u po bijela dana u restoranu Robne kuće „Srebreničanka“! Šef lokalnog SDP-a naočigled brojnih gostiju, među kojima je bilo i političara, našao se na podu pošto je koordinatoru bošnjačke kampanje „Glasat ću za Srebrenicu“ i njegovom vozaču, sa kojima je sjedio za istim stolom, poručio: „Je…. vas SDA i mrtvi Alija“!
Svjedoci incidenta, koji se dogodio prekjučer oko 14 sati, tvrde da je Meholjić prije toga svom bivšem partijskom drugu iz SDP-a Suljagiću i njegovom šoferu, koji je bio sa suprugom, psovao sve živo. Ni oni njemu nisu ostajali dužni sve dok Suljagićev vozač nije pobjesnio poslije pominjanja SDA i „mrtvog Alije”.
Očevici kažu da je Meholjić Suljagiću, čim su sjeli za isti sto, počeo da prigovara da njegova kampanja ide u korist SDA, na šta je koordinator kampanje „Glasaću za Srebrenicu” počeo da uzvraća. To je predsjednika OO SDP-a navelo da viče i psuje sve dok Suljagićev šofer burnu raspravu nije završio udarcem od kojeg je Meholjić pao kao pokošen!
U tom trenutku gosti su skočili i zaustavili pobješnjelog vozača da dokrajči ratnog komandanta srebreničke policije. Potom su Suljagić, njegov vozač i vozačeva supruga napustili restoran, dok se Meholjić držao za glavu, ne vjerujući da je „razmjenu mišljenja” završio sa rasječenom arkadom i velikim podlivom koji mu je skoro zatvorio oko.
Ipak, usijane glave su se ohladile odmah poslije obračuna pošto su zaraćene strane vrloi brzo shvatile da Srebrenica pred izbore bruji o krvavoj tuči bošnjačkih lidera.
- Zbog toga Meholjić nije ni obavijestio policiju o incidentu. Boks meč bošnjačkih vođa sasvim sigurno nije dobra preporuka za mobilizaciju njihovih glasača, kojima neće biti prijatno da se njihovi predstavnici tuku dok oni dolaze sa svih strana i spremaju se za „kampiranje” na dan glasovanja, budući da većina njih i ne pomišlja da živi ovdje – tvrde sugovornici Pressa RS, dodajući da je bruka, ipak, pukla.
Oni ističu da takav skandal nije mogao da se sakrije pošto su boks meč gledali i nezavisni kandidat za načelnika Srebrenice Radojica Ratkovac i funkcioner NSP-a Mile Nikolić. Ni oni, kao ni ostali gosti bifea nisu slutili da će se mirno subotnje popodne izroditi u takvu dramu, pošto su Meholjić i Suljagić u početku normalno razgovarali.
- Činilo se da je to jaranska sjedeljka uprkos tome što je Suljagić napustio SDP i stavio se na čelo kampanje čiji je cilj da Bošnjaci uz pomoć birača od kojih dio nije ni privirio u Srebrenicu osvoje vlast u opštini. Da je Suljagićevo istupanje iz SDP-a razljutilo Meholjića i da on ne može da se pomiri s tim, ratni komandant lokalne policije pokazao je veoma brzo. Prvo je počeo da prigovara Suljagiću da njegova kampanja „Glasaću za Srebrenicu” ide na vodenicu SDA, a onda je to postajalo sve glasnije. Uskoro je čitav restoran grmio od svađe između Meholjića i njegovih gostiju sve dok Suljagićev vozač na pomen SDA i „mrtvog Alije” nije pomahnitao i odalamio Meholjića tako jako da se on sigurno još nije oporavio od tog udarca – tvrdi svjedok boks meča u restoranu „Srebreničanke”.
Dok u policiji kažu da nisu dobili nikakvu prijavu o tuči u restoranu robne kuće, sam Meholjić potvrđuje da je došlo do „incidenta motivisanog političkim nesuglasicama”. Međutim, on nije želeo da potvrdi da ga je vozač Emira Suljagića „patosirao”.
- On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju, ništa strašno. Reč je o političkim prepucavanjima i razmjeni mišljenja. Ovakvih stvari će biti još i mislim da nema potrebe da se oko toga prave velike tenzije – poručuje Meholjić.
Mile Nikolić: Bilo je prilično mučno
Funkcioner srebreničkog NSP-a Mile Nikolić potvrdio je da je informacija o tuči tačna. Nikolić, koji je bio u restoranu kada je Suljagićev vozač nokautirao Meholjića, kaže da je prizor bio „prilično mučan za gledanje”.
- Tačno je da sam sjedio za stolom koji je desetak metara udaljen od mesta gde su sjedili Meholjić, Suljagić, Suljagićev vozač i njegova žena. Ne znam zbog čega je vozač, koga su zvali Admir, udario Hakiju Meholjića, ali je sve to zaista bilo ružno. Hakija je poslije udarca imao rasečenu arkadu i veliki podliv preko oka – svjedoči Nikolić.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 27 kol 2012, 22:19 |
|
|
Kokice se kokicaju. Popucali su na živce pravo. Mala bara, malo fotelja i novca, a puno bošnjačkih krokodila.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 27 kol 2012, 22:33 |
|
|
Ja bih rekao da ova patnja i nije baš toliko rahat... šesttisućljetna kultura at its best...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 18:33 |
|
|
Lagumdžija je pustio krv sa SDA nizašta. Citat: Ustavni sud odlučio: Zvizdić i Primorac su nelegalno smjenjeni Ustavni sud Federacije BiH donio je danas presudu kojom se utvrđuje da je sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH od 26. juna održana u suprotnosti sa Poslovnikom doma, čime je povrijeđen Ustav FBiH.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 18:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Kokice se kokicaju. Popucali su na živce pravo. Mala bara, malo fotelja i novca, a puno bošnjačkih krokodila. mala bara puno krokodila.Nema vise para a narod se polako budi
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 21:17 |
|
|
Čuj psovao mu mrtvog Aliju? Bezobraština neviđena, pa đe ćeš psovati prvog predsjednika moje Otadžbine, smradu smrdljivi
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 21:28 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Agathonikos je napisao/la: Čuj psovao mu mrtvog Aliju? Bezobraština neviđena, pa đe ćeš psovati prvog predsjednika moje Otadžbine, smradu smrdljivi Ovakav patriotizam spram naše domovine Bosne i Hercegovine je neviđen
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 21:32 |
|
|
Vazda na braniku Otačastva, gospodine Zlatko
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 21:33 |
|
|
Ponestalo Bosnjama inspiracije pa nasli sami izmedju sebe da se glodju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 23:05 |
|
|
De vi odjebite te bošnjačke fašiste iz gradske uprave. Svi izađite na izbore, a te nelegalno prijavljene namlatite kad dođu pred biračnice.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 23:12 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 12:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
BBC je napisao/la: De vi odjebite te bošnjačke fašiste iz gradske uprave. Svi izađite na izbore, a te nelegalno prijavljene namlatite kad dođu pred biračnice. Pretpostavljam da si već čuo za demokraciju a i za veliku istinu da se nasiljem nikakvi problemi ne rješavaju nego samo produbljuju!
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 23:13 |
|
|
Musliman, manje brani interese Bošnjaka. Ne smiješ se tako brzo otkrivati.
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 23:14 |
|
|
BBC je napisao/la: De vi odjebite te bošnjačke fašiste iz gradske uprave. Svi izađite na izbore, a te nelegalno prijavljene namlatite kad dođu pred biračnice. Misliš na Srbijance, njih oko 1700, koji su nelegalno prijavljeni u Srebrenici? Ko će koga ako ne svoj svoga. Moram priznati da si mnogo nabrijan na Srebrenicu, s obzirom da si Hrvat i da te ništa, ama baš ništa, ne veže za taj kraj.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 23:15 |
|
|
Srebrenica je bitna za sve Hrvate. Jer ćete iste fašističke pizdarije probati i u Mostaru.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 23:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Musliman, manje brani interese Bošnjaka. Ne smiješ se tako brzo otkrivati. Te isuanacije su ti već otrcane a tvoja nemoć da procijeniš tko je tko ne govori u prilog tvojoj inteligenciji i tvojoj intuiciji na koju se tako često pozivaš.
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 23:27 |
|
|
Moraš birati teme ako želiš da se ne vidi da si musliman. ZnaĆi, ne braniti FTV, ne se javljati na temama o Srebrenici i braniti Bošnjake.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 23:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Moraš birati teme ako želiš da se ne vidi da si musliman. ZnaĆi, ne braniti FTV, ne se javljati na temama o Srebrenici i braniti Bošnjake. To bi se onda uklapalo u tvoje šeme ali vidiš ja se ne dam u šeme strpati a nemam potrebe braniti ni svoje niti tuđe ako ne valjaju.Jednostavno pokušavam misliti svojom glavom i biti realan ali izgleda da je ovdje uobičajeno da se izabere čopor i da se onda jednoglasno zavija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 28 kol 2012, 23:44 |
|
|
Problem je što ti misliš da Srbi i Hrvati ne misle svojom glavom. Inače ne bi prodavao demagogiju po forumu. Kao onu glupost da Srbi razjebu svoj TV kanal i stave ga pod nadležnost Sarajeva.
|
|
Vrh |
|
|
Ludi znanstvenik
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 29 kol 2012, 07:38 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Čuj psovao mu mrtvog Aliju? Bezobraština neviđena, pa đe ćeš psovati prvog predsjednika moje Otadžbine, smradu smrdljivi Ovakav patriotizam spram naše domovine Bosne i Hercegovine je neviđen
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 29 kol 2012, 09:24 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Musliman, manje brani interese Bošnjaka. Ne smiješ se tako brzo otkrivati. Ovo mu je zaštitni znak. Nešto kao piće dobrodošlice...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 29 kol 2012, 10:00 |
|
|
Auto sa 190 Alijinih snaga. (AS) I voziš se sa 180 Lagumdžija na sat (L/H)
Kako se netko može potući zbog Alije i Lagumdžije.
|
|
Vrh |
|
|
filipp
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 29 kol 2012, 11:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Auto sa 190 Alijinih snaga. (AS) I voziš se sa 180 Lagumdžija na sat (L/H)
Kako se netko može potući zbog Alije i Lagumdžije. mogu primitivci. Lukavi suljagic sakrio se iza vozaceve pesnice... siledzija samo u vlastitoj kuci ej srebrenico, ko ti "brani" grobove
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 29 kol 2012, 14:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Srebrenica je bitna za sve Hrvate. Jer ćete iste fašističke pizdarije probati i u Mostaru. Već se ove pizdarije isprobavaju u Stocu. Stoka fašistička bošnjačka ne miruje. http://www.avaz.ba/vijesti/teme/sda-i-h ... ju-u-stocu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica: On je meni psovao Zlatka Lagumdžiju, a ja njemu mrtvog Aliju Postano: 29 kol 2012, 14:32 |
|
|
Kriva tema.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|