|
|
Stranica: 14/14.
|
[ 345 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:09 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 12:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
daxt je napisao/la: MRSHO je napisao/la: izvor: wikipedia Al se ispalio bosnjo A tebi ću pametnjakoviću iz Begiša postaviti dva pitanja: 1.Jesi li ikada bio u BiH i gdje si bio ako si bio? 2.Kada si prvi put čuo za Hrvatsku republiku Herceg-Bosnu(godina je dovoljna)? Drugi put razmisli je li pametno turati nos gdje mu nije mjesto!
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bošnj@k je napisao/la: daxt je napisao/la: Al se ispalio bosnjo A tebi ću pametnjakoviću iz Begiša postaviti dva pitanja: 1.Jesi li ikada bio u BiH i gdje si bio ako si bio? 2.Kada si prvi put čuo za Hrvatsku republiku Herceg-Bosnu(godina je dovoljna)? Drugi put razmisli je li pametno turati nos gdje mu nije mjesto! Svaka potpora za Hrvate BiH je dobrodošla, neovisno o razlozima. Prema tome, ostavi čovjeka na miru, i traži potporu za HB u Sarajevu, umjesto što je pokušavaš ugasiti u BG.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: A tebi ću pametnjakoviću iz Begiša postaviti dva pitanja: 1.Jesi li ikada bio u BiH i gdje si bio ako si bio? 2.Kada si prvi put čuo za Hrvatsku republiku Herceg-Bosnu(godina je dovoljna)?
Drugi put razmisli je li pametno turati nos gdje mu nije mjesto!
Svaka potpora za Hrvate BiH je dobrodošla, neovisno o razlozima. Prema tome, ostavi čovjeka na miru, i traži potporu za HB u Sarajevu, umjesto što je pokušavaš ugasiti u BG. Mudro zboriš ali ovaj moj post se odnosi na ono njegovo "al se ispalio bošnjo";prvo i prvo nisam nikakav "bošnjo" nego Hrvat koji ima nick Bošnj@k,drugo neće me netko iz Beograda,tko možda i nije bio rođen kad je nastala Herceg-Bosna, učiti kad je ona nastala odn. kad je prestala formalno postojati. Toliko od mene da bih odmah neke stvari razjasnio jer vidim po masnoći slova da si neka "marka" na forumu. O mome bezrazložnom baniranju poslije 30-tak postova na ovom forumu neću sada da tupim...to je lanjski snijeg!
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sam pao, sam se ubio, ako si odabrao pogrešan nick, pa te svi doživljavaju kao bosanskog Muslimana, to je tvoj problem.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:38 |
|
|
doći na Hrvatski forum Herceg Bosne sa nickom Bošnjak u najmanju ruku je degutantno šta si htio postić stime?
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:39 |
|
|
Pa čovjek je htio vratiti staro hrvatsko regionalno ime, a i dominantno današnje prezime. Hvalevrijedna inicijativa, ali je zaboravio da ljudi prvo pucaju pa tek onda pitaju pitanja.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sam pao, sam se ubio, ako si odabrao pogrešan nick, pa te svi doživljavaju kao bosanskog Muslimana, to je tvoj problem. E ovo baš nisi mudro odzborio!Što to znači pogrešan nick?Što ako mi je to prezime,jeli to onda "pogrešno" prezime? Ali nije ni bitno,to jeste moj problem kao što je i moj problem što ne volim nepravdu i pristrasnost!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:40 |
|
|
Objašnjeno ti je u postu iznad tvog.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:41 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: daxt je napisao/la: Al se ispalio bosnjo A tebi ću pametnjakoviću iz Begiša postaviti dva pitanja: 1.Jesi li ikada bio u BiH i gdje si bio ako si bio? 2.Kada si prvi put čuo za Hrvatsku republiku Herceg-Bosnu(godina je dovoljna)? Drugi put razmisli je li pametno turati nos gdje mu nije mjesto! Redovno idem u Srpsku imam rodbinu u trnu kod BL.Bio sam u Mostaru nekoliko puta, ortaku je otac bio pilot na mostarskom aerodromu, ima stan kod one velike katolicke katedrale. Sto tako bahato,jesi ti neki gospodar bosne, beglerbeg isl?
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 17:44 |
|
|
daxt je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: A tebi ću pametnjakoviću iz Begiša postaviti dva pitanja: 1.Jesi li ikada bio u BiH i gdje si bio ako si bio? 2.Kada si prvi put čuo za Hrvatsku republiku Herceg-Bosnu(godina je dovoljna)?
Drugi put razmisli je li pametno turati nos gdje mu nije mjesto!
Redovno idem u Srpsku imam rodbinu u trnu kod BL.Bio sam u Mostaru nekoliko puta, ortaku je otac bio pilot na mostarskom aerodromu, ima stan kod one velike katolicke katedrale. Sto tako bahato,jesi ti neki gospodar bosne, beglerbeg isl? Ništa...samo reakcija na ono omalovažavajuće
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 18:10 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: A HB živi i živjet će i dalje u srcima pravih Hrvatina!Pa ako nije ukinuta zašto se traži ponovno?Zašto kmečite za trećim entitetom? Ono kao nije ukinuta a ipak je nema E logiko jadna ti je majka! A ovaj kao nije musliman?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 18:14 |
|
|
Metemma je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: A HB živi i živjet će i dalje u srcima pravih Hrvatina!Pa ako nije ukinuta zašto se traži ponovno?Zašto kmečite za trećim entitetom? Ono kao nije ukinuta a ipak je nema E logiko jadna ti je majka! A ovaj kao nije musliman? A Srbi po običaju napadaju u čoporima i to na Hrvatskom forumu!Kako li bi tek,kao Hrvat,prošao na njihovom?
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 18:20 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Metemma je napisao/la: A ovaj kao nije musliman?
A Srbi po običaju napadaju u čoporima i to na Hrvatskom forumu!Kako li bi tek,kao Hrvat,prošao na njihovom? Kao Hrvat bi prosao super jer su pola Srbije komunisticki kopilani,abortusi i hrvatoljubi,sugosloveni, dakle bez brige jedino ako naletis na neku izbeglicu iz Hrvatske
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 18:21 |
|
|
Primjetio sam da na svakom forumu na kojem sam bio postoji određen postotak forumaša koji skoro poslije svake rečenice udaraju uzvičnik a jedan od njih je i gospodin Bošnjak a i naš stari forumaš gospodin Joe koji je ionako specifičan sam po sebi. Čemu toliki uzvičnici u pisanju, gospodine Bošnjak
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 18:30 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Metemma je napisao/la: A ovaj kao nije musliman?
A Srbi po običaju napadaju u čoporima i to na Hrvatskom forumu!Kako li bi tek,kao Hrvat,prošao na njihovom? Kako bi ti prošao kao Hrvat, ne znam, to i ti moraš da zamisliš ako se ne pokrstiš Nego, evo jedna sitnica zbog koje bi te na srpskom forumu odmah provalili da si Pklat, ne ostavljaš razmak iza znakova interpunkcije. Čim ga vidiš da je nepismen znaš da je kod hodže Adnana u mejtef išo
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 18:45 |
|
|
Metemma je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: A Srbi po običaju napadaju u čoporima i to na Hrvatskom forumu!Kako li bi tek,kao Hrvat,prošao na njihovom?
Kako bi ti prošao kao Hrvat, ne znam, to i ti moraš da zamisliš ako se ne pokrstiš Nego, evo jedna sitnica zbog koje bi te na srpskom forumu odmah provalili da si Pklat, ne ostavljaš razmak iza znakova interpunkcije. Čim ga vidiš da je nepismen znaš da je kod hodže Adnana u mejtef išo Vidi Boga ti!Razmak između znakova interpunkcije ne prave samo muslimani?Da se uvalim od smijeha A svi ostali Hrvati ga ostavljaju?Osim toga ti si ekspert u razlikovanju jezika pa si odmah primjetio da ja pišem Bosanskim a ne Hrvatskim jezikom A gdje li si se ti školovao da mi je znati pa si tako pametan(ili si jednostavno prirodni talent). Uostalom zašto bih ja tebi kao Hrvat na Hrvatskom forumu morao dokazivati da sam Hrvat?I sve kad bih htio,kako bih ti dokazao?Da ti ispišem petore litanije i šest krunica i možda pola Biserja sv. Ante?I za to bi vjerojatno rekao da je iz neta. Jedino bi valjda pomoglo da ti pošaljem originalni krsni list i potvrdu o krizmi! E svakakvi se likovi po ovom forumu motaju...za ne povjerovati!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 18:50 |
|
|
Nedajte se, gospodine Bošnjak. Ja kao bosanski rodoljub, bogoljub i domoljub sam 100% uz vas
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 18:54 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Primjetio sam da na svakom forumu na kojem sam bio postoji određen postotak forumaša koji skoro poslije svake rečenice udaraju uzvičnik a jedan od njih je i gospodin Bošnjak a i naš stari forumaš gospodin Joe koji je ionako specifičan sam po sebi. Čemu toliki uzvičnici u pisanju, gospodine Bošnjak Vidi,vidi...već mi je i pravopis pod lupom Uskličnik označava usklične rečenice koje izražavaju emocije, stavove ili su pak oznaka imperativa gospodine Agant i sukladno tomu ja ga postavljam tamo gdje smatram da je potrebno!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 19:27 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Vidi Boga ti!Razmak između znakova interpunkcije ne prave samo muslimani?Da se uvalim od smijeha A svi ostali Hrvati ga ostavljaju?Osim toga ti si ekspert u razlikovanju jezika pa si odmah primjetio da ja pišem Bosanskim a ne Hrvatskim jezikom A gdje li si se ti školovao da mi je znati pa si tako pametan(ili si jednostavno prirodni talent). Uostalom zašto bih ja tebi kao Hrvat na Hrvatskom forumu morao dokazivati da sam Hrvat?I sve kad bih htio,kako bih ti dokazao?Da ti ispišem petore litanije i šest krunica i možda pola Biserja sv. Ante?I za to bi vjerojatno rekao da je iz neta. Jedino bi valjda pomoglo da ti pošaljem originalni krsni list i potvrdu o krizmi! E svakakvi se likovi po ovom forumu motaju...za ne povjerovati! Sve je meni jasno i sve si u pravu, nije problem, samo mi nije jasno kako ti je toliki problem da nađeš tipku SPACE aka RAZMAKNICU, pa najveća je na fukcin tastaturi! Jedino objašnjenje je da si Bušnjak
|
|
Vrh |
|
|
Predsjednik RH
|
Naslov: Re: Hoće li ikad hrvatski mainstream mediji čestitati dan Herceg-Bosne? Postano: 02 ruj 2012, 20:15 |
|
|
Hrvati moraju biti ustavni i ravnopravni, tj. jednakopravni i konstutivni u Bosni i Hercegovini. Nema BiH bez konstutivnosti i jednakopravnosti sva tri naroda.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|