|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 40 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Piercing Postano: 06 ruj 2012, 23:52 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20919 Lokacija: među zvijezdama
|
Tinejdzersko doba je obicno vrijeme eksperimentiranja.Imate li iskustva sa naslovom teme ? Koja mjesta na tijelu su pogodna po vasem misljenju ? Da li vam je lijepo vidjeti ili ste ipak protiv " busenja " koze ? Razlozi za piercing su različiti. Neke osobe to čine iz vjerskih ili duhovnih razloga, dok drugi piercing smatraju oblikom za samoizražavanje, estetsku vrijednost ili za neke osobe može biti seksualni užitak. Slazete li se sa razlozima ? Po meni je esteska vrijednost odgovor broj 1. Ovo bi takodje moglo proci ali se smatram suvise zrelom za te egzibicije :) I da imala sam davno " tockicu " na nosu :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 00:16 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Meni je to psihopatologija kao i tetovaže. Onaj ko to stavlja očito želi poslati neku poruku o sebi u javnost. Čudan način da se to napravi.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 00:20 |
|
|
Preslatko Misljenja sam Hercegovac da je to samo modni ili esteski detalj.Naravno apsolutno protiv unistavanja koze, dijelova tijela i sl. Jedan slatki detaljcic na pravom mjestu.Nista ni vise, ni manje
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 00:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59992 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Po meni je esteska vrijednost odgovor broj 1. Ovo bi takodje moglo proci ali se smatram suvise zrelom za te egzibicije :) dobro, hoće li netko objasnit kako bih ja sad tu lizao pupak, a da ne cuclam metal?!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 00:40 |
|
|
Nikada na sebe ne bih stavio piercing...
Nisam ljubitelj metala na sebi..
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 09:04 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
hercegovac1981 je napisao/la: Meni je to psihopatologija kao i tetovaže. Onaj ko to stavlja očito želi poslati neku poruku o sebi u javnost. Čudan način da se to napravi. Slažem se. O mogućnosti trovanja, infekcija i da ne govorimo.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 09:15 |
|
|
Ne volim, kod muškaraca nikako a kod žena, osim standardnih, tolerišem i rupe u ušima.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 09:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 10:02 |
|
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Fuj. x2
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 11:14 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Po meni je esteska vrijednost odgovor broj 1. Ovo bi takodje moglo proci ali se smatram suvise zrelom za te egzibicije :) dobro, hoće li netko objasnit kako bih ja sad tu lizao pupak, a da ne cuclam metal?! 1.Isplazis jezik i metalne kuglice njime podignes do zuba. 2.Drzis ih tako i okolo kruzis jezikom. Salu na stranu, sto se tice moguce zaraze, postupak je kratkotrajan i jednostavan.( kao kad na usne resice stavljate nausnice ) Za busenje jezika i ostalih dijelova tijela, takodje ni ja ne bih imala volje ni zelje :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 11:56 |
|
|
Meni to baš i nije nešto.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: I da imala sam davno " tockicu " na nosu :)
LOL Inače sam sa 13 godina htio naušnicu (tada je naime to bilo "in" i "cool"), ali mi je babo rekao da se slobodno mogu seliti iz kuće ako to stavim, pa je propalo. Kasnije kad sam se domogao slobode, bili su neki drugi pritisci (vojska, posao), a svejedno onda više nije bilo cool kad pregaziš 20-te.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:09 |
|
|
Piercing kod djevojaka u nosu je simpa.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: I da imala sam davno " tockicu " na nosu :)
LOL Inače sam sa 13 godina htio naušnicu (tada je naime to bilo "in" i "cool"), ali mi je babo rekao da se slobodno mogu seliti iz kuće ako to stavim, pa je propalo. Kasnije kad sam se domogao slobode, bili su neki drugi pritisci (vojska, posao), a svejedno onda više nije bilo cool kad pregaziš 20-te. Pa imala sam 17, taman se bila ufurala da cu biti poznata manekenka Naprasno su se po novinama pojavljivali u to vrijeme oglasi o nekim modnim agencijama.Fora je bila da ti ljudi uzmu lovu na legalan nacin.Slikanje ( profi ) i portofolio kostali su me 4 sedmicna dzeparca. I sad imam te dokaze svoje ludosti.Mlada zvijezda turbofolka u uspunu.Ne mogu da se otmem tom utisku kad prelistam" materijal".A razocarenje tek sto me nijedan klijent nije pozvao kasnije neopisivo. Sto kazes dvadesete su vec zrelost, a ni " agencija " nema po novinama.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:22 |
|
|
Kako da ti vjerujemo bez slika, makar zamućenog lica da zaštitimo privatnost?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: LOL
Inače sam sa 13 godina htio naušnicu (tada je naime to bilo "in" i "cool"), ali mi je babo rekao da se slobodno mogu seliti iz kuće ako to stavim, pa je propalo. Kasnije kad sam se domogao slobode, bili su neki drugi pritisci (vojska, posao), a svejedno onda više nije bilo cool kad pregaziš 20-te.
Pa imala sam 17, taman se bila ufurala da cu biti poznata manekenka Naprasno su se po novinama pojavljivali u to vrijeme oglasi o nekim modnim agencijama.Fora je bila da ti ljudi uzmu lovu na legalan nacin.Slikanje ( profi ) i portofolio kostali su me 4 sedmicna dzeparca. I sad imam te dokaze svoje ludosti.Mlada zvijezda turbofolka u uspunu.Ne mogu da se otmem tom utisku kad prelistam" materijal".A razocarenje tek sto me nijedan klijent nije pozvao kasnije neopisivo. Sto kazes dvadesete su vec zrelost, a ni " agencija " nema po novinama. Mladost-ludost, šta ćeš, nisi jedina koja je nasjela. Danas nasjedaju i ljudi sa svojim biznisima koji plaćaju da bi preuzeli nekakve "nagrade". Imao sam dobre veze u jednoj agenciji za modele, mogao sam ti srediti pravi casting, šteta što ne pokrivaju austrijsko tržište.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:30 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Kako da ti vjerujemo bez slika, makar zamućenog lica da zaštitimo privatnost? @Ministre, znas i sam da ja ne bi mogla bez slatkisa Treba tu gladovatii punooooooo sigurno.Takve zrtve nisu za mene
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:37 |
|
|
Lebowski je napisao/la: To si ti? Jesam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:39 |
|
|
Mani se ovih emo *ranja sa neta. Ne smiješ okačiti nijednu svoju sliku.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:44 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Mani se ovih emo *ranja sa neta. Ne smiješ okačiti nijednu svoju sliku. Evo jos jedne ! Tko kaze da ne smijem ? Ti mene zamisljas sa cudnom frizurom i cudnom odjecom, a ja sam ustvari Leb mamina barbika sliku trazis na PP
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 12:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Kako da ti vjerujemo bez slika, makar zamućenog lica da zaštitimo privatnost? @Ministre, znas i sam da ja ne bi mogla bez slatkisa Treba tu gladovatii punooooooo sigurno.Takve zrtve nisu za mene
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 13:06 |
|
|
Ti si za sve kriv Ministre !Otkako si mi dao 3/10, izgubila sam samopozdanje na internetu.Mogao si makar 6,5 navuci zbog lokalnopatriotskih razloga, susjestva i sl.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 13:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Piercing Postano: 07 ruj 2012, 13:17 |
|
|
Lebowski je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Falcifikatore !!!! Hajd sto povijest, vec si poceo i slike.Uostalom ja sam crnka
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|