|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 152 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
volvoks
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 14:37 |
|
|
Jedan od razloga što preferiram Rkc je što se ne drži slijepo biblije Jel ti papa reko svoje o fundamentalizmu
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 14:38 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Haravatiš je napisao/la: volvoks je napisao/la: tek sam sad proguglo i skužio da je to dosta važno mjesto za iranski nuklearni program jesi vidio te instalacije bar izvana ?? Jesam, zato što su ukopane desecima metara pod planinom - vidiš samo teren. U okolici je raspoređen niz PZO stanica. Jesi kamenovao usput koju preljubnicu?
|
|
Vrh |
|
|
Haravatiš
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 14:52 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Jesi kamenovao usput koju preljubnicu? Pomiješao si Iran sa Saudijskom Arabijom. Nauči osnove.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 14:55 |
|
|
Haravatiš je napisao/la: pozitivac je napisao/la: Jesi kamenovao usput koju preljubnicu? Pomiješao si Iran sa Saudijskom Arabijom. Nauči osnove.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 14:56 |
|
|
@Haravatiš zar su i iranski studenti dolazili u Zagreb, pa ti sada ideš tamo tražiti babu?
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Haravatiš
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 14:57 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Haravatiš je napisao/la: Pomiješao si Iran sa Saudijskom Arabijom. Nauči osnove.
Scena iz jednog filma. Aj ne blamiraj se.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 14:57 |
|
|
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Haravatiš
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:02 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: @Haravatiš zar su i iranski studenti dolazili u Zagreb, pa ti sada ideš tamo tražiti babu? Ma vid' junačine kako se uhvatio vrijeđanja roditelja preko interneta. Kako to da se niste baš junačili dok su vam se Asirci, Babilonci, Grci, Rimljani, Francuzi, Rusi, Nijemci i Hrvati dvije tisuće godina redali na židovskim ženama i majkama?
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:03 |
|
|
Haravatiš je napisao/la: pozitivac je napisao/la: Scena iz jednog filma. Aj ne blamiraj se. A film se zove: Dobrodošli u Iran
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:04 |
|
|
volvoks je napisao/la: http://en.wikipedia.org/wiki/Stoning Pogledaj otkud je to poteklo A tko danas to prakticira?
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:05 |
|
|
Kako doći u Iran i koliko bi me koštalo putovanje...
|
|
Vrh |
|
|
Haravatiš
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:07 |
|
|
pozitivac je napisao/la: volvoks je napisao/la: http://en.wikipedia.org/wiki/Stoning Pogledaj otkud je to poteklo A tko danas to prakticira? Zemlje subsaharske Afrike, Arapskog poluotoka, te određene plemenske zajednice Afganistana i Pakistana.
|
|
Vrh |
|
|
Haravatiš
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:11 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Kako doći u Iran i koliko bi me koštalo putovanje... Avionom ili vlakom, avion je naravno višestruko skuplji ali tamo si za pet sati s presjedanjem. Povratna karta kreće se oko 700 eura, a mislim da je vlak samo oko 1000 kn ali vožnja traje tri dana. Unutra je sve jeftino, 3-4 puta manje nego u Hrvatskoj. Sve osim vina koje je 100 kn minimalno.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:12 |
|
|
Haravatiš je napisao/la: Zemlje subsaharske Afrike, Arapskog poluotoka, te određene plemenske zajednice Afganistana i Pakistana. Znači, sve sami muslimani. Samo ne znam što su Iranke na Zapadu prosvjedovale protiv kamenovanja u Iranu, valjda žene poludile, priviđa im se
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:22 |
|
|
Haravatiš je napisao/la: Sve osim vina koje je 100 kn minimalno. Pripazi sa alkoholom u Iranu da ne završiš kao ovaj gospodin:
|
|
Vrh |
|
|
Haravatiš
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:25 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Znači, sve sami muslimani. Ne baš, u subsaharskoj Africi ima i kršćanskih zemalja čija tradicija i nije baš istovjetna našoj, bio sam postavio link s vijestima iz Kenije - osam žena spalilo na lomači pod optužbom da su "vještice", i to prije 3-4 god. pozitivac je napisao/la: Samo ne znam što su Iranke na Zapadu prosvjedovale protiv kamenovanja u Iranu, valjda žene poludile, priviđa im se Tim se glupostima manipulira u političke svrhe što je potvrdio i sam iranski ministar pravosuđa još prije 7-8 godina. Prije dvije godine bila je jedna serija članaka o slučaju neke Iranke navodno "osuđene na kamenovanje", a za onog koji se predstavljao kao njen "odvjetnik prognan iz zemlje" kasnije se uspostavilo da je član MEK-a (ili PMOI), jedne marksističke i terorističke grupe koja djeluje iz Iraka i Francuske (tamo nisu ilegalni).
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:26 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Cuo sam da u iranu zivi retko kulturan svijet. Barem za bliskoistocnih uvjeta. A sto se tice alkohola, jel se prodaje svugdje, nigdje ili u specijalnim prodavnicama?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:28 |
|
|
Vezano za ove običaje, mnogi od njih postoje i tamo gdje nema islama, od JI Azije preko Indije do Afrike.
Recimo, Indija je za naše standarde jednako strašan svijet.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:31 |
|
|
totem je napisao/la: Cuo sam da u iranu zivi retko kulturan svijet. Barem za bliskoistocnih uvjeta. A sto se tice alkohola, jel se prodaje svugdje, nigdje ili u specijalnim prodavnicama? Iran je mila majka za većinu islamskog svijeta, ali režim je totalno u kurcu.
|
|
Vrh |
|
|
Haravatiš
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:36 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Haravatiš je napisao/la: Sve osim vina koje je 100 kn minimalno. Pripazi sa alkoholom u Iranu da ne završiš kao ovaj gospodin: Vidiš kako se iranofobi zajebu, postave video i imenuju ga "iranskim" kad na snimci prometna tabla na kojoj piše "Manda" a to je mjesto u - Pakistanu. Zajebu puno neinformiranih, ali ne i sve. Preporučam i tebi da malo proputuješ van svog sela kad vjeruješ da se u Iranu "javno bičuje zbog alkohola" ili "kamenuju preljubnice". Kad se čovjek vrati iz Teherana u Zagreb ima isti osjećaj kao kad dođe iz Zagreba u recimo Prištinu ili Skoplje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovaj Haraviš meni kao neki turist koji je bio u Njemačkoj 1941-e pa nahvalio sva tehnološka i kulturna dostignuća nazi partije.
Tako je to znalo izgledati turistima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:38 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
pozitivac je napisao/la: totem je napisao/la: Cuo sam da u iranu zivi retko kulturan svijet. Barem za bliskoistocnih uvjeta. A sto se tice alkohola, jel se prodaje svugdje, nigdje ili u specijalnim prodavnicama? Iran je mila majka za većinu islamskog svijeta, ali režim je totalno u kurcu. Mislio sam na stupanj civilizacije kod iranaca, za razliku od ovih ostalih. Rezim ko rezim, vidis da kod njih(obrezanih) samo totalitarni rezimi mogu da drze situaciju koliko- toliko pod kontrolom.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:39 |
|
|
Haravatiš je napisao/la: Prije dvije godine bila je jedna serija članaka o slučaju neke Iranke navodno "osuđene na kamenovanje", a za onog koji se predstavljao kao njen "odvjetnik prognan iz zemlje" kasnije se uspostavilo da je član MEK-a (ili PMOI), jedne marksističke i terorističke grupe koja djeluje iz Iraka i Francuske (tamo nisu ilegalni). Pa bila je osuđena na kamenovanje zbog preljuba, zato su bili prosvjedi. Kasnije su odlučili da neće biti kamenovana, zadnje što je rečeno da će možda biti obješena. Uglavnom, nije joj ništa oprošteno.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:40 |
|
|
Haravatiš je napisao/la: pozitivac je napisao/la: Pripazi sa alkoholom u Iranu da ne završiš kao ovaj gospodin:
Vidiš kako se iranofobi zajebu, postave video i imenuju ga "iranskim" kad na snimci prometna tabla na kojoj piše "Manda" a to je mjesto u - Pakistanu. Zajebu puno neinformiranih, ali ne i sve. Preporučam i tebi da malo proputuješ van svog sela kad vjeruješ da se u Iranu "javno bičuje zbog alkohola" ili "kamenuju preljubnice". Kad se čovjek vrati iz Teherana u Zagreb ima isti osjećaj kao kad dođe iz Zagreba u recimo Prištinu ili Skoplje. Vjerovao ili ne, Skopje u malo cemu zaostaje za zagrebom. U svemu. Ne pricaj nesto sto ne znas.
|
|
Vrh |
|
|
Haravatiš
|
Naslov: Re: Papa Benedikt XVI. u Libanonu, čuva ga - Hezbollah Postano: 16 ruj 2012, 15:40 |
|
|
I da me se pogrešno ne shvati - čak i ako netko ima pozitivno mišljenje o Iranu, kada posjeti tu zemlju vidjeti će da je imao neke predrasude. Recimo ja sam im ulice zamišljao prepunim starim autima, kad ono mila majka u odnosu na bilo koji naš grad osim možda Zagreba.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|