|
|
Stranica: 19/24.
|
[ 585 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 27 kol 2012, 13:40 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 27 kol 2012, 13:42 |
|
|
Da, slažem se da je manje ljudi došlo ove godine za Gospojinu! Palo je u sred tjedna, a svoje je učinila i gospodarska situacija u Europi. Upoređujući sa prošlom godinom kada je bio VRH što se tiče posjete i samog dolaska Komušanaca u naša sela, ove je godine bilo 20% manje barem što se naših ljudi tiče.
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 27 kol 2012, 15:17 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 737 Lokacija: USORA! HRHB
|
MRSHO je napisao/la: Što mi se nisi javio?! Jbg.nisam imao broj u mob., a palo mi je napamet da si vjerovatno gore. Ni ti meni nikako da se javiš, obećao su ima godina dana doći u Usoru!? Sve u svemu nije bilo loše, a što je najvažnije vidi se napredak, velik dio kuća je obnovljen, svetište se gradi, oko crkve se fino uredilo (ovi moji usorani znaju posao). Da su ostali povratnički krajevi upola ko vi, bilo bi jako dobro...
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 28 kol 2012, 14:56 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Što mi se nisi javio?! Jbg.nisam imao broj u mob., a palo mi je napamet da si vjerovatno gore. Ni ti meni nikako da se javiš, obećao su ima godina dana doći u Usoru!? Sve u svemu nije bilo loše, a što je najvažnije vidi se napredak, velik dio kuća je obnovljen, svetište se gradi, oko crkve se fino uredilo (ovi moji usorani znaju posao). Da su ostali povratnički krajevi upola ko vi, bilo bi jako dobro... A da, ja reko sigurno si me prepoznao u masi pa se nisi javio :)... bio sam na dužnosti, stajo sam tamo uz vašu delegaciju HVIDR-e i HVO-a. Ma obnovlja se stalno, evo samo u našem selu svake godine barem po jedna nova kuća kreće u fazu obnove, a obnovljeno ih već preko 30. Inače, drago mi je da si došao.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 28 kol 2012, 14:59 |
|
|
Citat: FOTO Mladi Čapljinci uspješni na sportskim igrama mladih u Sarajevu http://caportal.info/port/4-port/4763-f ... u-sarajevuPred šahistkinje Sanje Bilić, inače članica odbojkaškog kluba Čapljina, koja je ovim svojim uspjehom pokazala svoju svestranost u sportu, muški predstavnik u šahu bio je Zvonimir Karlović. U stolnom tenisu predstavljao nas je Gabriel Biloš te u odbojci na pijesku u ženskoj konkurenci Ivana i Ivona Ćosić, a u odbojci na pijesku u muškoj konkurenciji Stiven Ćosić, Marin Ereiz i Kristijan Ereiz.Naša djeca najjača u Čapljini
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 08 ruj 2012, 15:16 |
|
|
EKSKLUZIVNE snimke župne crkve Rođenja BDM Bežlja nakon granatiranja 1992.Na današnji dan, kada župljani župe Rođenja Blažene Djevice Marije Bežlja, slave patron, i u godini kada je obilježena 20. godišnjica stradanja Hrvata općine Teslić-Komušina objavljujemo ekskluzivne snimke crkve i župnog kućara netom nakon granatiranja 7. i 8. 6. 1992. godine. Župna crkva je odmah poslje okupacije (u kolovozu 1992.) komušanskog kraja minirana do temelja. Istu su sudbinu doživjele i ostale rimokatoličke crkve i svetinja na području općine Teslić. VIDEO: http://mrsici.wordpress.com
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 08 ruj 2012, 16:52 |
|
|
Svečana tribina "Teslić-Komušina, 1992.-2012., DVADESET GODINA POSLJE"
Štefo Masatović, predsjednik OO HDZ Teslić 1990-
Pismo zahvale i podrške dr. Miroslava Tuđmana
Dodjela plaketa za zaštitu i zbrinjavanje Hrvata općine Teslić-Komušina, za vrijeme ratnih sukoba 1991.-1995. i poslje. Posthumno su plakete dodjeljene utemeljitelju i predsjedniku Republike Hrvatske, dr. Franji Tuđmanu te dr. Mati Bobanu, predsjedniku Hrvatske republike Herceg-Bosne. Plaketa je dodjeljena i hrvatskom uzniku iz Srednje Bosne, Dariu Kordiću
Govor Živka Budimira
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 12:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Marina Kojić, NDS Teslić
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 12:55 |
|
|
haaha ima ih još, ali nisu u pressovoj anketi :)
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 13:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 13:04 |
|
|
Maja Božić, SNSD Teslić Ivona Kosić, SNSD Teslić
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 13:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Not bad! Je li imaju kakvu funkciju ili su tu samo za marketing i brending :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 13:16 |
|
|
Pa s obzirom da su na 19. i 22. mjestu na listi ne vjerujem. Više marketing i širenje mreže glasova, s obzirom da je općina Teslić ogromna, moraš u svakom naselju imat nekoga ako se radi o ozbiljnoj listi, što SNSD zasigurno jest.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 13:18 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Zbog ove Ivane Kosić bi se prijavio u Tesliću i glasao za SNSD...
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 13:19 |
|
|
A ja bi se čak učlanio u stranku . Ozbiljno razmišljam o tome
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 13:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lijepo Photoshopirane fotografije. Dotjerana koža, sklonjeni mladeži i fleke. Oči sa izraženom oštrinom u odnosu na ostatak površine.
Vrhunski majstor je sredio te fotografije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 13:43 |
|
|
e jebiga sad. Kolko god fotoshopirao ako ne izgleda dobro, džaba je.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 17:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59800 Lokacija: DAZP HQ
|
ove žene treba hitno staviti pod šapu kroatizacije i poslati im don Bakovića da ih pokatoliči.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 19:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kad ovo smjeni Dodika i krene kontra fašizma u Sarajevu. Kad smo već kod toga, gdje su žene političari kod Bošnjaka ? I od Hrvata morali uzeti ludu Karolinu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 13 ruj 2012, 19:49 |
|
|
Ima ona babetina iz SDP-a što je srala po face-u protiv Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 19 ruj 2012, 18:28 |
|
|
U ponedjeljak kreće asfaltiranje puta prema Žepču. Nemam još potvrđenu info da li ide na Crnu Rijeku ili Kamenicu.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 19 ruj 2012, 19:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
MRSHO je napisao/la: U ponedjeljak kreće asfaltiranje puta prema Žepču. Nemam još potvrđenu info da li ide na Crnu Rijeku ili Kamenicu. Kako sad to oni idu asfaltirat da se ni ne zna kojim putem? Ti putevi nisu ni trasirani kako Bog zapovijeda. Ili će pak to bit onaj seoski asfalt od 2 metra?
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 19 ruj 2012, 19:02 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: MRSHO je napisao/la: U ponedjeljak kreće asfaltiranje puta prema Žepču. Nemam još potvrđenu info da li ide na Crnu Rijeku ili Kamenicu. Kako sad to oni idu asfaltirat da se ni ne zna kojim putem? Ti putevi nisu ni trasirani kako Bog zapovijeda. Ili će pak to bit onaj seoski asfalt od 2 metra? Pajdo oni znaju, ja neznam, tek sam sad čuo, ali ne znam kako su odlučili, zvao sam ovog jednog našeg političara ali nisam ga još dobio na tel. Inače, ne nadaj se da će bit širine 5-6 m, biće to eto toliko da odrade...
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 19 ruj 2012, 19:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
MRSHO je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Kako sad to oni idu asfaltirat da se ni ne zna kojim putem? Ti putevi nisu ni trasirani kako Bog zapovijeda. Ili će pak to bit onaj seoski asfalt od 2 metra?
Pajdo oni znaju, ja neznam, tek sam sad čuo, ali ne znam kako su odlučili, zvao sam ovog jednog našeg političara ali nisam ga još dobio na tel. Inače, ne nadaj se da će bit širine 5-6 m, biće to eto toliko da odrade... A koliko god da je. Samo neka posluži svrsi.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Komušina - Teslić Postano: 22 ruj 2012, 11:11 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Pajdo oni znaju, ja neznam,
tek sam sad čuo, ali ne znam kako su odlučili, zvao sam ovog jednog našeg političara ali nisam ga još dobio na tel.
Inače, ne nadaj se da će bit širine 5-6 m, biće to eto toliko da odrade...
A koliko god da je. Samo neka posluži svrsi. Sinoć sastanak četvorice lidera hrvatskih stranaka i NS RzB, dotakeli su se i asfaltiranja ceste prema Novom Šeheru. Sada kreće asfaltiranje puta do Kamenice, a u proljeće se asfaltira krak do naselja Crna Rijeka što je u našem interesu. Nadajmo se...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|