|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 18 svi 2009, 00:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76295 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mate Bulić će bit predgrupa Breni.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 18 svi 2009, 15:20 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovkica
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 24 svi 2009, 23:12 |
|
|
Mate je legenda, njega slušaju svi Hercegovci, a oni koji ga ne vole, hmmm slično kao i s onima koji ne slušaju Thompsona, odmah se zna da nisu naši ili nas smatraju seljačinama i srame se svoga podrijetla i onoga što jesu
_________________ Onu istu našu, košulju pripremi, na tavan je stavi, za mene je spremi, bit' će ona opet i sinu po mjeri, kao što je bila mom djedu i meni!
....Bog je s nama, Bog nas prati, HERCEGOVCI SMO HRVATI!!
|
|
Vrh |
|
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 25 svi 2009, 10:29 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
Hercegovkica je napisao/la: Mate je legenda, njega slušaju svi Hercegovci, a oni koji ga ne vole, hmmm slično kao i s onima koji ne slušaju Thompsona, odmah se zna da nisu naši ili nas smatraju seljačinama i srame se svoga podrijetla i onoga što jesu Draga moja Hercegovkice, ja ne volim slušati Matu, a volim slušati Thompsona. Jesam li ja onda "naš" ili "njihov"?
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovkica
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 25 svi 2009, 23:46 |
|
|
TomislavM je napisao/la: Hercegovkica je napisao/la: Mate je legenda, njega slušaju svi Hercegovci, a oni koji ga ne vole, hmmm slično kao i s onima koji ne slušaju Thompsona, odmah se zna da nisu naši ili nas smatraju seljačinama i srame se svoga podrijetla i onoga što jesu Draga moja Hercegovkice, ja ne volim slušati Matu, a volim slušati Thompsona. Jesam li ja onda "naš" ili "njihov"? Krivo si me skontao, kad sam rekla ovo za Matu, mislila sam isključivo na Hercegovce, htjedoh reći ono što je Thompson Hrvatima, to je Mate Hercegovcima, to je Kićo Slavoncima, to je Grdović Dalmatincima itd.
_________________ Onu istu našu, košulju pripremi, na tavan je stavi, za mene je spremi, bit' će ona opet i sinu po mjeri, kao što je bila mom djedu i meni!
....Bog je s nama, Bog nas prati, HERCEGOVCI SMO HRVATI!!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 26 svi 2009, 00:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Hercegovkica je napisao/la: Krivo si me skontao, kad sam rekla ovo za Matu, mislila sam isključivo na Hercegovce, htjedoh reći ono što je Thompson Hrvatima, to je Mate Hercegovcima, to je Kićo Slavoncima, to je Grdović Dalmatincima itd. Samo Mate ne pije onoliko.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 08 srp 2009, 12:56 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
A ZEČIĆ
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
krizar
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 08 srp 2009, 14:48 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Mate je simbol Hercegovine,i svaki ga hercegovac treba poštovati,znam dosta raje što misle da je na neki seljački fazon,u neku ruku i jest,ali pjeva o mojoj Hercegovini,pjeva Mostar grade podno Veleža,da nije Mostara,a autora tih pjesama svaki mostarac i hercegovac mora poštovati.
Naša je kulturna baština : vino,smokva,ganga,duhan (duvan )....a čovijek o tome pjeva,isto kao i što Škoro pjeva o vrancima,tamburicama... i M.P.T. o vukojebinama ( iza devet sela,čavoglave ) Potpisujem! Ali inace volim hercegovacke pjevace i njihove pjesme. Dobar dio hard diska na kompu mi je zauzet hercegovackim i dalmatinskim pjesmama Netko je maloprije spomenuo pjesmu "naoruzan sam do zuba"-hahahhahaha joj kad cujem tu pjesmu smijeh me obuzme
_________________ Herceg Bosno srce ponosno...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 08 srp 2009, 18:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Neprobavljiv mom glazbenom ukusu, šund.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 08 srp 2009, 20:57 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
krizar je napisao/la: A ja ju spomenuh, meni je baš simpatična
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 08 srp 2009, 23:51 |
|
|
a ono , dobar mi je samo kad popijem , al tad mi je sve dobro ... Inače se najviše držim rocka , on mi ima tek pokoju dobru pjesmu npr. moja Hercegovina i sl ... Ovo ostalo mi je njesra , pogotovo ona "naoružan sam do zuba" , a pjesme u pičku materinu
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
krizar
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 09 srp 2009, 00:32 |
|
|
to mu je najsimpaticnija pjesma Naoruzan sam do zuba harmonika, gajde, truba pod tvoj prozor s pjesmom dolazim naoruzan sam do zuba harmonika, gajde, truba stizem da te mladu zaprosim
_________________ Herceg Bosno srce ponosno...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 09 srp 2009, 09:25 |
|
|
PCM je napisao/la: a ono , dobar mi je samo kad popijem , al tad mi je sve dobro ... Inače se najviše držim rocka , on mi ima tek pokoju dobru pjesmu npr. moja Hercegovina i sl ... Ovo ostalo mi je njesra , pogotovo ona "naoružan sam do zuba" , a pjesme u pičku materinu
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
ero
|
Naslov: Re: Mate Bulić i slična kompanija Postano: 07 kol 2009, 17:31 |
|
|
MATE CAR JEDINI I NAJBOLJI !!!
Po vazdan ga slusam.
Nije casa kriva sto je casa Srce stalo Vijavica Zuta ruza Da nije Mostara Moja Hercegovina
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|