|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
volvoks
|
Naslov: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 01:07 |
|
|
Citat: "If you’ve got a slave master or Klan in your blood, blacks can sense that. That stuff lingers to this day. Just like Jews can sense Nazi blood and the Serbs can sense Croatian blood." http://www.vecernji.hr/scena/bob-dylan- ... nak-457817Ostavio sam već post o ovoj temi, al ne na baš aktivnom dijelu foruma volvoks je napisao/la: Samo podupirite židove Smeće židoliberalno usporedilo cijeli narod hrvata sa rasistima i nacistima, fuuj Kako nas mrze samo.... Dakle, hoćete li sada slati mejlove, jedan od najpoznatijih svjetskih kantautora je izrekao nešto izrazito rasističko.... Po njemu je isto biti nacist, rasist ili pripadnik naroda od 8 milijuna pripadnika, pa makar ovo postao rođenjem, a ne odabirom Ili ipak nećete, jer je ovo ipak prožidovski forum, pa cemo ih mi voljet koliko god nas oni prezirali kao najgori ljudski šljam... Opametite se, izrael nam nikad neće biti saveznik
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 02:15 |
|
|
Verovatno je namerno izostavljeno da se misli na Hrvate-fašiste i rasiste jer u tekstu se samo Hrvati pominju kao narod dok ostali Belci-rasisti , i Nemci-nacisti.
Upravo si pokazao da namerno ti nećeš da uvidiš kako je to novinarska patka jer si upravo pokazao da mrziš Jevreje.
Postupio si tipa :"Mamu im jebem jevrejsku oni će nama da kažu da smo fašisti i rasisti".
Ili kao ovi Muslimani po bliskom istoku :"Ako ne misliš da je islam religija mira ima da te za glavu skratimo".
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 03:28 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
joe enter je napisao/la: Verovatno je namerno izostavljeno da se misli na Hrvate-fašiste i rasiste jer u tekstu se samo Hrvati pominju kao narod dok ostali Belci-rasisti , i Nemci-nacisti.
Upravo si pokazao da namerno ti nećeš da uvidiš kako je to novinarska patka jer si upravo pokazao da mrziš Jevreje.
Postupio si tipa :"Mamu im jebem jevrejsku oni će nama da kažu da smo fašisti i rasisti".
Ili kao ovi Muslimani po bliskom istoku :"Ako ne misliš da je islam religija mira ima da te za glavu skratimo". Koji racku bezveze provociraš?
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 07:08 |
|
|
pa nikad nisam smatrao ni židove ni izrael nekim našim "saveznicima". i mislim da nam to nikad neće ni biti., ne znam možda zbog uspomene na Poglavnika . imam osjećaj da će Mar-kan biti aktivan na ovoj temi..
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 08:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
joe enter je napisao/la: Verovatno je namerno izostavljeno da se misli na Hrvate-fašiste i rasiste jer u tekstu se samo Hrvati pominju kao narod dok ostali Belci-rasisti , i Nemci-nacisti.
Ili kao ovi Muslimani po bliskom istoku :"Ako ne misliš da je islam religija mira ima da te za glavu skratimo". * vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba (trollanje) + 5. Sankcionira se šovinizam i netrpeljivost prema drugim nacionalnim, vjerskim, rasnim skupinama ili mržnja na osnovu političkog, seksualnog ili nekog drugog opredijeljenja forumaša; = Ban
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 08:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
volvoks je napisao/la: Dakle, hoćete li sada slati mejlove, jedan od najpoznatijih svjetskih kantautora je izrekao nešto izrazito rasističko.... Po njemu je isto biti nacist, rasist ili pripadnik naroda od 8 milijuna pripadnika, pa makar ovo postao rođenjem, a ne odabirom Ili ipak nećete, jer je ovo ipak prožidovski forum, pa cemo ih mi voljet koliko god nas oni prezirali kao najgori ljudski šljam... Opametite se, izrael nam nikad neće biti saveznik Ja osobno neću reagirati jer je čovjek smrdljivi glazbenik i droger, a reakcije su vrijedne samo izjave političara, novinara, povjesničara ili znanstvenika. Ne znam zašto bi zbog izjave jednog pojedinca objavljivali rat cijelom narodu ili vjerskoj skupini.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 08:57 |
|
|
Ma kakav rat, ali ne možeš reći da lik nema neki utjecaj u klasičnim liberalnim krugovima, a iskreno, već dugo nitko nije ovako uvrijedio hrvate, bilo bi dobro kad bi netko tko je upoznat sa "poslovnim" engleskim ipak poslo mail
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 08:58 |
|
|
Ili kao ovi Muslimani po bliskom istoku :"Ako ne misliš da je islam religija mira ima da te za glavu skratimo". Zato sam stavio engleski original
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 09:00 |
|
|
Ja se ne nalazim uvrijeđenim - opinions are like assholes, everyone has them.
No, drago mi je ako će se malo uskomešati ovi koji su opsjednuti antifašizmom u RH, oni su ti koji su investirali svo to vrijeme i trud u izgradnji "sovjetskog" štiha u RH, pa mislim da će im teško pasti ovaj bitchslap.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 09:05 |
|
|
Pa oni su i krivi za to, stalno im se priviđaju imaginarne ustaše i ustaške guje u njedrima... A zapravo, rijetko tko s iQ većim od 90 je danas ustašofil
|
|
Vrh |
|
|
pinco
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 09:11 |
|
|
Baš se javija, biće ga bilo sram šta je židov pa je i ime prominija iz Robert Allen Zimmerman / Shabtai Zisel ben Avraham u malo više anglosaksonsko..... Tolko o njemu.... Biće poznaje neke Srbe pa su malo razglabali o holokaustu, našli zajednički jezik itd...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 11:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59764 Lokacija: DAZP HQ
|
liberalni zapadnjački Židovi su zlo i za Izrael, a kamoli neće biti za nas.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 12:02 |
|
|
Mogu misliti koliki je ovo bio udar na hrvatsku uljudbu i kulturu, dammmmmmnnn, pa mene su cijelo vrijeme mediji uvjeravali da su Srbi tamo neki zločinci i ne voli ih svijet a hrvatsku smatraju kao raj na zemlji, uhh ovo je bio klasični nokaut gosp. Dylana.
Nema naprijed dok se ne dodirne potpuno dno, a vi se tu sve motate a nikako da udarite.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 12:03 |
|
|
Koga zanima njegovo mišljenje...
Evo i ja lako nanjušim budalu....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 28 ruj 2012, 12:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59764 Lokacija: DAZP HQ
|
Hrvati moraju sačuvat svoju reputaciju straha i trepeta, a ne da nas povezuju kao neku turističku i partijanersku destinaciju. znači, najprije cuclači srpskih očiju, pa tek onda partijaneri.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 30 ruj 2012, 17:56 |
|
|
Najpoznatiji protivnici Izraela na Zapadu su Noam Chomsky i Norman Finkelstein. Obojca Židovi. Vođe brodova koji su probijali blokadu su bili liberalni Židovi. Tako da treba uzeti u obzir tu bolest zvanu liberalizam, mada se Židovi liberali u puno manjoj mjeri suprotstavljaju Izraelu nego što ljevičare po ostalim stvarima suprotstvaljaju se politici Izraela u znatnoj mjeri.
Danas sam već napisao nešto o tom zapadnom etnomazohizmu, tu spadaju i Židovi. U Stockholmu neredi, napada se idove, kukasti križevi i gas the Jews (pogodi tko) a tko je vođa udruge čija je misija da Europa se otvori islamu i prigrli još više muslimanskoh imigranata? Židovka.
Liberalizam je ideologija zapadnog samoubojstva, a Židovi su njezine najveće žrtve. Oni izraelski su se u većoj mjeri izlječili ali većina Zapadnih je duboko zaražena.
A o ovom đaneru neće ni pričat. Koga briga šta taj travar kaže.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 01 lis 2012, 00:08 |
|
|
Stavio sam dio iz toga teksta na jedan drugi, inojezični forum.
Što reći ?
Hrvati i Srbi su spomenuti tek marginalno, i ilustracija su Dylanove/Zimmermanove gluposti i neobaviještenosti. Daleko je jači luđački rasizam u izjavama kako crnci u SAD- jadne žrtve- nanjuše, valjda paranormalno, rasističi "gen" kod bijelaca koji su imali nekog predka robovlasnika pitajboga, pred 200 godina. Slična je izjava o Nijemcima i Židovima.
I prije sam znao da je Dylan židovski nacionalist, no nisam mislio da je toliko lud. Ove su izjave takve da bi nekog "desnog" ili apolitičnog Amerikanca odmah eliminirale iz javnoga diskursa, a možda-ovisi o državi- bi i završio u bajbokani.
Dok ovaj kreten lupeta nekažnjeno. Valjda su mu droge pojele mozak.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 01 lis 2012, 00:23 |
|
|
Quod licet Iovi, non licet bovi.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 03 lis 2012, 09:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvati, nacisti, sve je to isto!! Postano: 03 lis 2012, 22:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Čova ljut jer su snimili film o Johnny Cash a nisu o njemu. Malo prije ovoga je ružno napao neke koji su ga optužili da plagira zadnje pjesme.
Samo ga ubilo vrijeme. Danas kad se i na MTV psuje bez problema, i klinci to inspirativno rade, "kučkini sinovi" više ne može nikoga uvrijediti kao 60-ih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|