|
|
Stranica: 6/23.
|
[ 555 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jopa
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 15:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Jarane mi u sportsport.ba forumu smo ovo sve pokrenuli ;) Momak je prije tek 1 ili 2 sedmice u hrvatskoj kako treba poznat kako je se saznalo da treba igrat za prvi tim dinama i zbog suspenizije a da nepricam kolko onda bio u BiH poznat mit smo ovo tacno od 1 oktobra ovo sve pokrenuli. To dat su svi bili sigurno od to kako ce on igrat za hrvatsku nije ni bilo pitanja ni sumnje. A sad se momak se nije odlucio sa koju reprezentaciju ce igrat a igra vec za hrvatsku jednostavno nio jos u toj poziciji da moze reci da zeli sta zeli jer bi mu stetilo karijeri A uostalom je momak najavio na FB da ce sledece godine rec za koga ce igrat. Ma da znamo koga hoce, Osmana(Hamidov) aka kljucni covjek treba pitati za koga hoce igrat njemu je vec reko.... A i Dino, buraz mu isto igra u Dinamu, bi izgleda da sutra dobio poziv od BiH prihvatio ga :) Pa ako je mali cijelo vrijeme znao to želi, šta misliš da je ova "kampanja" postigla - jedno veliko ništa. Broj lajkova i slično neće promjeniti nečije mišljenje, a pogotovo ga neće izbaviti iz ralja Maminjo-Štimac mafije koja proizvodi i plasira proizvode kroz reprezentaciju. Ma naravno...
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 15:20 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Uh,ako se slučajno odluči za talibane igrati ,kako će mu Maminjo izbaciti cifru ,i za njega ,i za mlađeg brata što je uloženo,zavrtit će im se svima u glavi,neće mu pasti na pamet više ništa reći .
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 15:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59826 Lokacija: DAZP HQ
|
smijesno je i pomisliti da ce postat igrac, a nece uci u reprezentaciju, pa zna se kako Mamic radi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 15:58 |
|
|
Evo nešto razmišljam dobro bi bilo da igra za BiH...
To ide nama na ruku. Imat ćemo potporu u HR javnom mijenju...
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 18:25 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Ne razmišlja on o igranju za BiH iz patriotskih razloga, već zato što neće biti dovoljno dobar za Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 18:33 |
|
|
Dečko je u osjetljivim godinama što se tiče samoodređenja, tako da je ova bošnjačka kampanja jako opasna, i za nas , ali i za njegovu karijeru, mamić ne prašta Pokušat ću saznat neke insajderske informacije, imam vezu u trećoj
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 19:02 |
|
|
Stavlja se prevelik teret na leđa jednog klinje. Mnogi u njegovim godinama ne znaju lopte šutnuti,vise po FB,mnogi koji bi mu mogli(po godinama) i djedovi biti,odlučuju o njegovoj sudbini.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 19:15 |
|
|
ako se bude razvijao kao Kovačić nema zime (iako Kovačić je imao opake probleme s metatarzalnom kosti, narastao je 7 cm u zadnjih godinu dana).
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 19:24 |
|
|
Izgleda da je još mal, mogao bi i on imat problema s tim. Iako mi je nejasno to, većina ljudi dođe do 95% svoje visine u 16. godini, a jedan moj prijatelj nije naraso centimetra od 15.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 19:27 |
|
|
Samo za informaciju. Najbolji igrač današnjice je imao ozbiljnih problema u rastu i razvoju. Toliko. Lionel.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 20:14 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Je li tko gledao dnevnik Nove TV. Ako nije http://novatv.dnevnik.hr/clanak/informa ... ve-tv.htmlČitav sportski blok o Alenu.Posjeta njegovoj gimnaziji, interviju.Poredjenje sa Modrićem i sl.Toliko o patetici.Obzirom da vidim kako se razvijaju raznorazne teorije ovdje, osjećam se prozvanom da vas obavijestim
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 20:22 |
|
|
Trkom na fejsbuk da ostaviš komentar na Alenovoj stranici:)
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 20:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ako im "dijamant" Džeko nije dao kvalifikacije, neće nitko.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 20:25 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
POL_GASOL je napisao/la: Trkom na fejsbuk da ostaviš komentar na Alenovoj stranici:) Baš je simpa, no neću da budem patetična.Jesi gledao dnevnik nove ?:))
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 20:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Trkom na fejsbuk da ostaviš komentar na Alenovoj stranici:) Baš je simpa, no neću da budem patetična.Jesi gledao dnevnik nove ?:)) Što, slika tufahija i baklave bi mogla upaliti. Nisam, šta je bilo?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 20:32 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ahahaha, čaršija shvatila da neće moći maznuti škojiće i Klek pa je sad mali Halilović glavna meta i tema. Treba ustašama dokazat da smo bolji, na bilo koji način. Barem jednom...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 20:56 |
|
|
svidja mi se sto se sukob prenosi na globalno hrvatsko-muslimansku razinu. sto vise toga, tim bolje.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 06 lis 2012, 21:48 |
|
|
Toliko je popularan da ne bih znao za njega da ga vi niste spomenuli ovdje. A pratim fudbal, onaj svjetski, ne ova balkanska sranja.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 07 lis 2012, 20:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 07 lis 2012, 21:01 |
|
|
Srušio kovačićev rekord
|
|
Vrh |
|
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 08 lis 2012, 00:20 |
|
Pridružen/a: 25 svi 2012, 18:44 Postovi: 335 Lokacija: Naša Draga Hrvatska
|
Ljudi ajmo stvarno dosta više ovih prepirki. Trebamo naci neki kompromis koji ce biti prihvatljiv za sve tri strane. Evo moj je prijednog da ponovno osnujemo reprezentaciju NDH i tako cemo biti zadovoljni i mi i muslimani jer ce igrati za nas a mali se više nece morati dvoumiti...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 08 lis 2012, 00:23 |
|
|
danijel 88 je napisao/la: Ljudi ajmo stvarno dosta više ovih prepirki. Trebamo naci neki kompromis koji ce biti prihvatljiv za sve tri strane. Evo moj je prijednog da ponovno osnujemo reprezentaciju NDH i tako cemo biti zadovoljni i mi i muslimani jer ce igrati za nas a mali se više nece morati dvoumiti...
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 08 lis 2012, 00:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
danijel 88 je napisao/la: Ljudi ajmo stvarno dosta više ovih prepirki. Trebamo naci neki kompromis koji ce biti prihvatljiv za sve tri strane. Evo moj je prijednog da ponovno osnujemo reprezentaciju NDH i tako cemo biti zadovoljni i mi i muslimani jer ce igrati za nas a mali se više nece morati dvoumiti... Odličan zaključak na kraju ovog izbornog dana,baš si me nasmijao.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 08 lis 2012, 22:06 |
|
|
Citat: Premda, pričali smo zadnjih dana s nekoliko ljudi koji su bliski obitelji Halilović, koji poznaju i Sejada i Alena, i gotovo svi su nas uvjeravali u isti epilog, a on glasi: "Nema nikakve šanse da Halilović zaigra za BiH, on će biti hrvatski reprezentativac. Rođen je u Zagrebu, sve ga veže za Hrvatsku i prava dvojba zapravo ne bi trebala postojati, moralo bi se dogoditi uistinu veliko čudo da Halilović u seniorskom dobu zaigra za BiH!" Također, čuli smo i iz Dinama da je već prije godinu dana došao na Halilovićevu adresu poziv iz Sarajeva, da zaigra za mlađe selekcije BiH, međutim, tada ni u jednom trenutku nije postojala šansa da taj poziv prihvati. Odlučio je igrati za mlađe selekcije Hrvatske, danas je član U-17 reprezentacije. Nakon Srebrenice još jedan poraz Sarajke
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 08 lis 2012, 22:29 |
|
|
ima li igdje gol koji je dao? nisam gledao Dinamo ovaj vikend.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|