|
|
Stranica: 8/15.
|
[ 358 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ilirk@
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 10:44 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja nisam, ja ne bih 3x (pretpostavljam da se misli na noć)... hoćeš reći da te samo to razlikuje od opisanog? je, je, jašta...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 11:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ko god da je "cenzura" sad je gadnu kašu zakuhao. Sad se ostale forumašice pitaju: A zašto ja ne dobivam takve PP? Što mi fali? Šalim se naravno, kao i u postu iznad. Ovo je pogrešno mjesto za zadovoljavanje sexualnih apetita. Neprikladno je i neukusno slati ovakve PP. A doista trebaš bit očajan u RL-u da ovdje pokušavaš safatat nešto. Ajde da je Iskrica.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 12:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Wind je napisao/la: BBC je napisao/la: Gospođica Wind je primjećena da u Pretražnik na forumu pod "Pretraživanje po autorima/cama:" ukucava riječ "Cenzura". Jesi li primjetio da zauzimaš počasno mjesto na mojoj listi gnjavatora? Svakako te rijetko ko citira i to je pun pogodak! Da skratim priču: Odjebi! Ne smiješ imati riječnik kao planinarka. Nisi na Vlašiću rođena.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 12:52 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ne znam za vas, ali meni je "ovo" najveći biser foruma: Ima još nekoliko nickova koji ne počinju na B nego sa raznim znakovima (_ , -) i sl. Jednostavno, liku treba dodjelit nekakvu nagradu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 12:53 |
|
|
nagradu za neodustajanje od bosne.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 12:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60260 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Vidiš Azteče šta mi uradi. Natjerao si me da ono napišem i odmah dobih ponudu na pp. Nek autor ostane nepoznat. Još jedan dokaz zašto na internetu (osim Facebooka i specijaliziranih ženskih foruma) ima jako malo ženskih - krivi su muški manijaci. Moja top 3 pika što se tiče identiteta ovog Romea su POL Gasol, Kiler i Aga. Radim danonoćno za vas i za forum, da privučemo djevojke (1 cura vrijedi ko otprilike 20 pišonja), uspostavimo bolji balans spolova, a vi ovako serete po meni, ccc sintaksa u rečenicama je hrvatska, Aga otpada.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 12:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
dudu je napisao/la: sintaksa u rečenicama je hrvatska, Aga otpada. zato ja kažem ljiljan. prema tome otpada i pol gasol.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 12:58 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ilirk@ je napisao/la: nagradu za neodustajanje od bosne. Tu je nagradu nedavno primio Franjo Topić Za nagradu mu treba dati vlastiti podforum, i kao specialna nagrada - spoj s Sayuri. "Bošnjanin od Usore", biser svjetskih razmjera
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Graničar Jozo je napisao/la: dudu je napisao/la: sintaksa u rečenicama je hrvatska, Aga otpada. zato ja kažem ljiljan. prema tome otpada i pol gasol. Ma kakvi, ljiljan nije baš primjer pismenosti, i ne koristi kvačice. Uostalom:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:10 |
|
|
Eh, da Ljiljo ne upotrijebi riječ belegija? Ne, to nije moguće. Dakle, Ljiljo otpada. Sintaksa je nikakva, dakle Aga i 90 % (polu)pismenih na forumu otpada. Ko zna, kad mu već nije dao pamet možda mu je A. dž. podario nešto drugo. Možda je lik doista sex machine. Sayo, de razmisli još jednom o ponudi...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zašto Aga otpada, on često piše čistim hrvatskim.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:15 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Eh, da Ljiljo ne upotrijebi riječ belegija? Ne, to nije moguće. Dakle, Ljiljo otpada. Sintaksa je nikakva, dakle Aga i 90 % (polu)pismenih na forumu otpada. Ko zna, kad mu već nije dao pamet možda mu je A. dž. podario nešto drugo. Možda je lik doista sex machine. Sayo, de razmisli još jednom o ponudi... e da... mea cupla
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Eh, da Ljiljo ne upotrijebi riječ belegija? Ne, to nije moguće. Dakle, Ljiljo otpada. Sintaksa je nikakva, dakle Aga i 90 % (polu)pismenih na forumu otpada. Ko zna, kad mu već nije dao pamet možda mu je A. dž. podario nešto drugo. Možda je lik doista sex machine. Sayo, de razmisli još jednom o ponudi... da sam na mjestu Sayuri napravio bi dil s dotičnim. ako mu belegija nije preko 20 cm, odmah ga sa sjekiricom skrati na licu mjestu, a ako je, onda je svakako mašala.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:16 |
|
|
Al ne ovakvim, on piše hoch hrvatski, kao pravi bečki gospodin
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zašto Aga otpada, on često piše čistim hrvatskim. Točno ali dotični Romeo ima milokliz duljine 20+ a moj seže samo do tankoćutnih 19.3 Inače, zanimljiva podtema i sa nestrpljenjem očekujem očitovanje gospođice Sayuri
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:21 |
|
|
Citat: ako želiš pravi tretman i jezikom i prstima i sa +20 CENZURA cm samo javi onaj tvoj sigurno nije veći od 15cm. tako da želiš li bit uistinu zadovoljena zvat ćeš mene.
p.s. mogu 3 puta bez problema. a i više ako zatreba. analizirajmo uvećanu rečenicu. to je netko tko se smatra superiornijim od Bošnjaka s obzirom da zna da je sayuri Bošnjakinja iz Stoca i on ide toliko daleko da je napisao da taj njezin Bošnjo iz Stoca ima maksimum 15 cm i da je među svojima glavni baja s tim. naravno, on kao pripadnik nadrase šije Bošnju za cijelu glavu. tražimo rasista.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:25 |
|
|
Ovo je regionalna uvreda za sve ljude. Što nije Emt poslao ovakvu poruku.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:28 |
|
|
dudu je napisao/la: Citat: ako želiš pravi tretman i jezikom i prstima i sa +20 CENZURA cm samo javi onaj tvoj sigurno nije veći od 15cm. tako da želiš li bit uistinu zadovoljena zvat ćeš mene.
p.s. mogu 3 puta bez problema. a i više ako zatreba. analizirajmo uvećanu rečenicu. to je netko tko se smatra superiornijim od Bošnjaka s obzirom da zna da je sayuri Bošnjakinja iz Stoca i on ide toliko daleko da je napisao da taj njezin Bošnjo iz Stoca ima maksimum 15 cm i da je među svojima glavni baja s tim. naravno, on kao pripadnik nadrase šije Bošnju za cijelu glavu. tražimo rasista. Hrvat ili neko blizak, kompleks više vrednosti, ne koristi velika slova, ne koristi kvačice na slovima, dobro upoznat sa likom i delom naše Sayuri na forumu...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:30 |
|
|
Mene zanima kako zna da Sayin ima 15 cm? I je li +20 znači 0+20 ili 15+20? Ako je ovo drugo, gospodo, imamo čudo na forumu. Nikom drugom nije do koljena...
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:30 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
dudu je napisao/la: Citat: ako želiš pravi tretman i jezikom i prstima i sa +20 CENZURA cm samo javi onaj tvoj sigurno nije veći od 15cm. tako da želiš li bit uistinu zadovoljena zvat ćeš mene.
p.s. mogu 3 puta bez problema. a i više ako zatreba. analizirajmo uvećanu rečenicu. to je netko tko se smatra superiornijim od Bošnjaka s obzirom da zna da je sayuri Bošnjakinja iz Stoca i on ide toliko daleko da je napisao da taj njezin Bošnjo iz Stoca ima maksimum 15 cm i da je među svojima glavni baja s tim. naravno, on kao pripadnik nadrase šije Bošnju za cijelu glavu. tražimo rasista. ako tražimo rasistu onda je to BBC, sudeći po njegovim komentarima bošnje su za njega niža rasa
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:33 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: dudu je napisao/la: analizirajmo uvećanu rečenicu. to je netko tko se smatra superiornijim od Bošnjaka s obzirom da zna da je sayuri Bošnjakinja iz Stoca i on ide toliko daleko da je napisao da taj njezin Bošnjo iz Stoca ima maksimum 15 cm i da je među svojima glavni baja s tim. naravno, on kao pripadnik nadrase šije Bošnju za cijelu glavu. tražimo rasista. ako tražimo rasistu onda je to BBC, sudeći po njegovim komentarima bošnje su za njega niža rasa Za njega su svi niža rasa. Nego imaš sličnu sintaksu kao cenzura, i pokušavaš odvest temu u drugi smjer. Znao sam nakon ovoliko podjebavanja da se "cenzura" mora javit...
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:43 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Junuz Djipalo je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: ako tražimo rasistu onda je to BBC, sudeći po njegovim komentarima bošnje su za njega niža rasa Za njega su svi niža rasa. Nego imaš sličnu sintaksu kao cenzura, i pokušavaš odvest temu u drugi smjer. Znao sam nakon ovoliko podjebavanja da se "cenzura" mora javit... koliko sam primjetio gđica Sayuri je matora a mene takve uopce nezanimaju
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:45 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Za njega su svi niža rasa. Nego imaš sličnu sintaksu kao cenzura, i pokušavaš odvest temu u drugi smjer. Znao sam nakon ovoliko podjebavanja da se "cenzura" mora javit... koliko sam primjetio gđica Sayuri je matora a mene takve uopce nezanimaju Tebi je nepunih 30 god. matoro?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:46 |
|
|
matora? žene između 28 i 33 godina su u top izdanju i uvijek bih birao takve da mogu. njoj će 30.-ti rođendan idući mjesec. :njam njam
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 13:47 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: ako tražimo rasistu onda je to BBC, sudeći po njegovim komentarima bošnje su za njega niža rasa Krkane, Bošnjaci nisu "rasa".
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|