|
|
Stranica: 10/15.
|
[ 358 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što mene Azteče bolan? Ja ovdje osim bliskih po godinama i statusu (Ilirke, lipa i odmah skuži moje fore), nikojoj ne prilazim ni na blizu sličan način. Nađi mi jedan post u kojem se ja nabacujem nekoj? Đe sam ja od dvadeset, godina? Oprosti Junuze . Tebe sam uzeo malo iz zafrkancije. Uzeo sam te u obzir jer isto i zato sto te Sayuri simaptizira (tako rece), a kaze da je to neko ko joj je bio simpatican... pa... Imam prilicno uzak izbor ko bi to mogao biti... A ko zna, mozda je ovo samo tvoja taktika.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Imam osjećaj da se njoj sviđa ponuda i da razmišlja o tome. Samo da se dosjeti kako babo da ne sazna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:38 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Opet on, ja sam Sayi još drag, dakle, otpadam. Samo dokad? Ja sam jedina koja te ovdje ne napada, ne zeza, ne provocira, a ti meni svako malo spustiš. Zašto
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25886 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Aztec je napisao/la: Oprosti Junuze . Tebe sam uzeo malo iz zafrkancije. Uzeo sam te u obzir jer isto i zato sto te Sayuri simaptizira (tako rece), a kaze da je to neko ko joj je bio simpatican... pa... A mene i POL-a nisi uzeo iz zafrkancije. O hebem li ti sunce junfersko! Ja nikad Sayuri nisam bio simpatičan stoga i ja otpadam. Meni su sumnjivi bili dvojica... MRSHO, jer se ušutio na ovoj temi nakon što je ona objavila pp. Ali reče Sayuri da se on javio i pisao ovdje tako da i on otpada. A drugi je onaj drugi zavodnik na forumu, on se pak javljao na temi nakon toga objavljivanja.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Imam osjećaj da se njoj sviđa ponuda i da razmišlja o tome. Samo da se dosjeti kako babo da ne sazna. A kojoj se ne sviđa i koja o tome ne razmišlja??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:42 |
|
|
Pa de nam bar reci sta ti je sad napisao... Nesto nam daj...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:44 |
|
|
Daj nam reci Sayuri barem je li Bosanac ili Hercegovac??
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:44 |
|
|
Bobovac je napisao/la: BBC je napisao/la: Imam osjećaj da se njoj sviđa ponuda i da razmišlja o tome. Samo da se dosjeti kako babo da ne sazna. A kojoj se ne sviđa i koja o tome ne razmišlja?? Onima koje mogu imati sexa po potrebi bez ovakvih krkanluka.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sayuri je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Opet on, ja sam Sayi još drag, dakle, otpadam. Samo dokad? Ja sam jedina koja te ovdje ne napada, ne zeza, ne provocira, a ti meni svako malo spustiš. Zašto Hm, ja htio pomoći. Ako te zamišljaju kao matoru pitosukačicu nećeš dobivat nemoralne ponude, čitat će što pišeš.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: Daj nam reci Sayuri barem je li Bosanac ili Hercegovac?? Ero, nešto je spomenula na tu temu. Mene zanima otkud joj zaključak da Bosanci imaju manji od Hercegovaca?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: BBC je napisao/la: Imam osjećaj da se njoj sviđa ponuda i da razmišlja o tome. Samo da se dosjeti kako babo da ne sazna. A kojoj se ne sviđa i koja o tome ne razmišlja?? Baš tako. Ponudu nisam ni uzela u razmatranje, ali imponira mi. Šta je trebalo...da kao većina djevojaka LAŽNO histerišem, tražim ban, otkrivam nick. Dajte.....ovo je sve dobra zezancija Aztec je napisao/la: Pa de nam bar reci sta ti je sad napisao... Nesto nam daj... Evo CENZURA je napisao/la: situacija se nije razvila onako kako sam očekivao... hm možda nisam bio dovoljno romantičan? ali opet, pa šta i da nisam, imam to pravo jer ionako nikad nećeš ni vidjet +20 cm , a kamoli imat prigodu da s njima budeš zadovoljena.
zato, razmisli ponovo. očekujem odgovor (pozitivan naravno).
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Oprosti Junuze . Tebe sam uzeo malo iz zafrkancije. Uzeo sam te u obzir jer isto i zato sto te Sayuri simaptizira (tako rece), a kaze da je to neko ko joj je bio simpatican... pa... A mene i POL-a nisi uzeo iz zafrkancije. O hebem li ti sunce junfersko! Ja nikad Sayuri nisam bio simpatičan stoga i ja otpadam. Meni su sumnjivi bili dvojica... MRSHO, jer se ušutio na ovoj temi nakon što je ona objavila pp. Ali reče Sayuri da se on javio i pisao ovdje tako da i on otpada. A drugi je onaj drugi zavodnik na forumu, on se pak javljao na temi nakon toga objavljivanja. Ti mi djelujes kao takav tip. U krizi srednjih godina. Koji drugi zavodnik? dudu? Njega nisam vidio u tome, al... Volio bih vise da nisam ni dosao na ovu temu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:51 |
|
|
BBC je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
A kojoj se ne sviđa i koja o tome ne razmišlja??
Onima koje mogu imati sexa po potrebi bez ovakvih krkanluka. Pa dobro, mislio sam generalno - kojoj se sadržaj te ponude ne sviđa, ne konkretno ponuda...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:52 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
A kojoj se ne sviđa i koja o tome ne razmišlja??
Baš tako. Ponudu nisam ni uzela u razmatranje, ali imponira mi. Šta je trebalo...da kao većina djevojaka LAŽNO histerišem, tražim ban, otkrivam nick. Dajte.....ovo je sve dobra zezancija Aztec je napisao/la: Pa de nam bar reci sta ti je sad napisao... Nesto nam daj... Evo CENZURA je napisao/la: situacija se nije razvila onako kako sam očekivao... hm možda nisam bio dovoljno romantičan? ali opet, pa šta i da nisam, imam to pravo jer ionako nikad nećeš ni vidjet +20 cm , a kamoli imat prigodu da s njima budeš zadovoljena.
zato, razmisli ponovo. očekujem odgovor (pozitivan naravno). haha, aaa, daj nam nesto... Eto, je l Bosanac, ili Hercegovac.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:55 |
|
|
Vitez vam pao a vi gubite vrijeme oko muslimanskih p....
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Daj nam reci Sayuri barem je li Bosanac ili Hercegovac?? Ero, nešto je spomenula na tu temu. Mene zanima otkud joj zaključak da Bosanci imaju manji od Hercegovaca? Da, jer ja se sve mislim kako je Sayuri jedna, mirna, vrijedna i poštena, tradicionalna djevojka koja nema nekog velikog iskustva sa "veličinom" Bosanaca i Hercegovaca..., pa i šire! Stoga me čudi taj njen, tako samouvjeren zaključak.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:57 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Bobovac je napisao/la: A mene i POL-a nisi uzeo iz zafrkancije. O hebem li ti sunce junfersko!
Ja nikad Sayuri nisam bio simpatičan stoga i ja otpadam.
Meni su sumnjivi bili dvojica... MRSHO, jer se ušutio na ovoj temi nakon što je ona objavila pp. Ali reče Sayuri da se on javio i pisao ovdje tako da i on otpada. A drugi je onaj drugi zavodnik na forumu, on se pak javljao na temi nakon toga objavljivanja. Ako se dobro sjećam ti si slao neke slične "direktne" poruke jednoj forumašici MRSHO šuti iz drugih razloga, a u ostalom, ja sam fin i kulturan momak, pogotovo kad se želim dodvorit žemskama.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 19:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Vitez vam pao a vi gubite vrijeme oko muslimanskih p.... A da i ne spominjemo mogućnost sudara sa džinovskim asteroidom 2027 godine! Malo ozbiljnosti molim!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 20:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Daj nam reci Sayuri barem je li Bosanac ili Hercegovac?? Ero, nešto je spomenula na tu temu. Mene zanima otkud joj zaključak da Bosanci imaju manji od Hercegovaca? Citat: Sve volite znati... Ma nema on pooojma. Čuj 15 cm... Ta nije Bosanac. Malo sam ga trznula kopiranjem pp-a ovdje kako mi više ne bi pisao ove....izmišljotine. Ali nisam htjela da odam ko je jer mi je NEKOĆ bio drag Sto bi znacilo da je o Bosancu rijec (taj koji salje). Ja i dalje stojim nekako kod svoje prvotne teze... Mada mi i Pol sad nekako otpada...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 20:00 |
|
|
A gdje je smak svijeta 21.12.2012. Taman napunim 30 godina i kraj. Eh, sudbo kleta........
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 20:04 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Bobovac je napisao/la: A mene i POL-a nisi uzeo iz zafrkancije. O hebem li ti sunce junfersko!
Ja nikad Sayuri nisam bio simpatičan stoga i ja otpadam.
Meni su sumnjivi bili dvojica... MRSHO, jer se ušutio na ovoj temi nakon što je ona objavila pp. Ali reče Sayuri da se on javio i pisao ovdje tako da i on otpada. A drugi je onaj drugi zavodnik na forumu, on se pak javljao na temi nakon toga objavljivanja. Ako se dobro sjećam ti si slao neke slične "direktne" poruke jednoj forumašici MRSHO šuti iz drugih razloga, a u ostalom, ja sam fin i kulturan momak, pogotovo kad se želim dodvorit žemskama. Prvo, ja sam samo fino i kulturno pitao što dotična ima na sebi. Drugo, ja sam odmah priznao javno da sam to bio ja. A što bih krio zezanje sa rajom. I kako treće, odmah su mi se javile 3 forumašice ljute jer ja njih nisam pitao što imaju na sebi!! Prema tome... poređenje ti je bezze. A i inače sav si bezze...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 20:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60259 Lokacija: DAZP HQ
|
objektivno gledano, sva sayurina priča me stavlja u top3 osumnjičena. stoga sayuri, očekujem da otrkiješ počinjitelja i sačuvaš moj dignitet, kao i dignitet drugih lažno optuženih.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 20:08 |
|
|
Je, Sayuri, dakle, ko je?
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 20:10 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Bobovac je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ako se dobro sjećam ti si slao neke slične "direktne" poruke jednoj forumašici MRSHO šuti iz drugih razloga, a u ostalom, ja sam fin i kulturan momak, pogotovo kad se želim dodvorit žemskama. Prvo, ja sam samo fino i kulturno pitao što dotična ima na sebi. Drugo, ja sam odmah priznao javno da sam to bio ja. A što bih krio zezanje sa rajom. I kako treće, odmah su mi se javile 3 forumašice ljute jer ja njih nisam pitao što imaju na sebi!! Prema tome... poređenje ti je bezze. A i inače sav si bezze... u onom slučaju pokušao si razgaliti forumašicu, a u ovom si razgalio sebe, zato šutiš . Ajde, bićeš forumska faca sa takvim kalibrom, šta se sramiš. Jednostavno, taj romantičan štih poruke me odmah podsjetio na tebe
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: "Biseri" foruma Postano: 10 lis 2012, 20:10 |
|
|
dudu je napisao/la: objektivno gledano, sva sayurina priča me stavlja u top3 osumnjičena. stoga sayuri, očekujem da otrkiješ počinjitelja i sačuvaš moj dignitet, kao i dignitet drugih lažno optuženih. Ovo ti je sve tema Stolac dala I ne pomišljam da te izbavim iz top 3 osumnjičena. Odoh sad piti kafu i nadam se da smo završili s ovom pričom... Neka sve bude zavedeno u još jedan tajni dosje....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|