ako želiš pravi tretman i jezikom i prstima i sa +20 belegijom cm samo javi onaj tvoj sigurno nije veći od 15cm. tako da želiš li bit uistinu zadovoljena zvat ćeš mene.
p.s. mogu 3 puta bez problema. a i više ako zatreba.
Ne hvala, da si bar Aztek ili MRSHO, oni su pravi muškarci, pa bih i razmislila, ali ovako ne, ne i ne!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26097 Lokacija: Heartbreak Hotel
Sayuri je napisao/la:
dudu je napisao/la:
objektivno gledano, sva sayurina priča me stavlja u top3 osumnjičena. stoga sayuri, očekujem da otrkiješ počinjitelja i sačuvaš moj dignitet, kao i dignitet drugih lažno optuženih.
Ovo ti je sve tema Stolac dala
I ne pomišljam da te izbavim iz top 3 osumnjičena.
Odoh sad piti kafu i nadam se da smo završili s ovom pričom...
Neka sve bude zavedeno u još jedan tajni dosje....
Prekasno, ja sam već sve priznao!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60500 Lokacija: DAZP HQ
Sayuri je napisao/la:
dudu je napisao/la:
objektivno gledano, sva sayurina priča me stavlja u top3 osumnjičena. stoga sayuri, očekujem da otrkiješ počinjitelja i sačuvaš moj dignitet, kao i dignitet drugih lažno optuženih.
Ovo ti je sve tema Stolac dala
I ne pomišljam da te izbavim iz top 3 osumnjičena.
Odoh sad piti kafu i nadam se da smo završili s ovom pričom...
Neka sve bude zavedeno u još jedan tajni dosje....
pa znam da se osvećuješ zbog Stoca. napisala si da je jedan od nas koji piše ovdje, brojka se svela na nas 10. rekla si da ti je prije bio drag, a ako se ne varam jednom si čak napravila reportažu sa slikama po Stocu sve začinjeno s komentarima kako sam bio napadan, a ti mi nisi dala (potsvjesna želja), u međuvremenu sam te razočarao zbog Stoca. nadalje, poznato je da sam veliki ljubitelj žena i da mi teško odoljavaju, pa me i to uvodi među favorite.
međutima, ostaju dva detalja koja me isključuju: 1. nikad s tobom nisam izmjenio privatnu poruku 2. riječ ćuna (aka belegija) niti pišem, niti izgovaram, dok ne dođe do same upotrebe istog
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
laže mala da nas zavadi, kako ne vidite. nitko joj nije pisao. zna se da ovdje nitko nema ćunu od 20 cm, da je napisala 18+ nastao bi lom, ovako smo svi sumnjičavi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Normalno da laže. Na Inkvizitorovom forumu je pisala kao "Ateist" (ovaj sa ovog foruma). Ukazuje na osobu sklonu spletkarenju i laganju, kojoj ne možeš puno vjerovati.
morate uzeti u obzir da je iz Stoca i da ju je kao sve neprijatelje Herceg-Bosne uzdrmao rezultat u nedjelju. traži osvetu, a ja s otkrivanjem istine riskiram da mene okrivi, ali istina se mora reći.
Prokletstvo, Otadžbina Bosna i Hercegovina nam se raspada po vjersko/nacionalnim šavovima, na sve strane problemi, mržnja je izjeda iznutra a neprijatelj spolja samo čeka da zarije zube u njeno slabašno tijelo a vi još drobite o kurcu
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Aztec je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Ero, nešto je spomenula na tu temu. Mene zanima otkud joj zaključak da Bosanci imaju manji od Hercegovaca?
Citat:
Sve volite znati... Ma nema on pooojma. Čuj 15 cm... Ta nije Bosanac. Malo sam ga trznula kopiranjem pp-a ovdje kako mi više ne bi pisao ove....izmišljotine. Ali nisam htjela da odam ko je jer mi je NEKOĆ bio drag
Sto bi znacilo da je o Bosancu rijec (taj koji salje).
Ja i dalje stojim nekako kod svoje prvotne teze... Mada mi i Pol sad nekako otpada...
Eh, da, onda ostaje samo Jozo, Jozan, Jozica. Dosadilo mu podržavat desnicu.
Prvo se pali na Martinu, sad na Sayu. On je trenutno pravaš u pravom smislu te riječi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.