HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 stu 2024, 18:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 35578 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 1424  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji!
PostPostano: 14 lis 2012, 13:04 

pozitivac je napisao/la:
slika

Dobro, dođe tako novinar željan priče o masnima i bradatima, i nađe ovakve likove, pa isforsira ove slike, a komšije se oduševe pa ih rašire po netu... razumijem stvarno vašu zabrinutost, i mene to pogađa.

Najlakše je biti iznad svega toga, pa eto, ne valja Miljan Miljanić jer uzima pare za pjevanje, ne valja Ravna Gora jer fotoreporter "Blica" ili sličnog zagrebačkog lista nađe ovakve pa ih slika, mnogo nam je nivo porastao. Treba organizovati kakvu svečanu akademiju sa kamernim orkestrom te opersku pjevačicu da nam otpjeva "Vostani Serbije", kako bismo na nivou čuvali nacionalne tradicije.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:07 

pozitivac je napisao/la:
Oni koji glume ustaše se isto ponašaju kao da su izašli iz partizanskog filma.

Život imitira medije. Omladina traži nešto što fina inteligencija neće ili ne zna da joj da, i onda nalaze tamo gdje ima, u inat.

Kad bih znao da će tu sliku vidjeti Nataša Kandić, Staša Zajović ili Boris Tadić, uredio bih se i slikao baš kao ovaj čiča sa slike.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:09 

slika

Vesela družina. :zubati

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:12 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
slika

Vesela družina. :zubati

Evo braće evo rođenije' :zubati

Inače, čitam ove Ministrove opaske o hercegbosanskoj buržoaziji, i uvijek se sjetim da su četničku akciju u Staroj Srbiji početkom 20. vijeka finansirali, pored države, srpski trgovci dobrovoljnim prilozima. Zamislimo danas Kostića ili Miškovića da rade takvo nešto? A onda ih uporedimo sa Bedžetom Pacolijem...

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:13 

Što se uopće postiže sa tim maskaradama, na to se čovjek može samo dobro nasmijati. Nikakva je korsit u tome za nacionalnu stvar, slike sa takvih okupljanja nacional-cirkusanata na kraju završe samo kao predmet sprdnje.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:17 

pozitivac je napisao/la:
Što se uopće postiže sa tim maskaradama, na to se čovjek može samo dobro nasmijati. Nikakva je korsit u tome za nacionalnu stvar, slike sa takvih okupljanja nacional-cirkusanata na kraju završe samo kao predmet sprdnje.

Sprdaju se komunjare, USAIDovci i njima slični. A njima ni bez takvih manifestacija ne treba povod za sprdanje.

A korist je čuvanje tradicije, i guranje prsta u oko "sprdačima". Jednostavno, kulturni rat, borba vrijednosti. Više koristi ima od jedne pijanke na Ravnoj Gori nego od godina prezrivih podizanja nosova salonskih nacionalista po Beogradu.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:18 

Metemma je napisao/la:
Inače, čitam ove Ministrove opaske o hercegbosanskoj buržoaziji, i uvijek se sjetim da su četničku akciju u Staroj Srbiji početkom 20. vijeka finansirali, pored države, srpski trgovci dobrovoljnim prilozima. Zamislimo danas Kostića ili Miškovića da rade takvo nešto? A onda ih uporedimo sa Bedžetom Pacolijem...

Vidiš, zgodno razmišljanje. Finansirala se i oružana akcija, ali i škole, crkve, podizanje zgrada... I stvarno, zamisli danas onu bagru da urade tako nešto. Njima je vrhunac aktivnosti da pokradenim novcem otvore tržni centar i naplate narodu 25% više od realne cene. :rigam

pozitivac je napisao/la:

Idu ljudi na roštilj u prirodu. :zubati

Metemma je napisao/la:
Sprdaju se komunjare, USAIDovci i njima slični. A njima ni bez takvih manifestacija ne treba povod za sprdanje.

A korist je čuvanje tradicije, i guranje prsta u oko "sprdačima". Jednostavno, kulturni rat, borba vrijednosti. Više koristi ima od jedne pijanke na Ravnoj Gori nego od godina prezrivih podizanja nosova salonskih nacionalista po Beogradu.

Mislim da su pijanke tog tipa više ljudi odbile od nekog nacionalnog kursa nego što su ih privukle. Ispade da je nacionalno orijentisan čovek priglup, ruralan, prljav, pijan, masan, obučen kao cirkusant... a kao ovi komuno-demokrati (nekad bili na jaslama CK, danas US ambasade) fini, obrazovani, tolerantni, mladi, lepi i mirišljavi.

Dveri light bi bile mnogo korisnije.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:22 

Dabome, druže Jagnje...

slika

kako je samo ovaj najdesniji zajašio na svog brata Srbina, ima tu ipak nešto više od roštilja

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:35 

Mislim da su pijanke tog tipa više ljudi odbile od nekog nacionalnog kursa nego što su ih privukle. Ispade da je nacionalno orijentisan čovek priglup, ruralan, prljav, pijan, masan, obučen kao cirkusant... a kao ovi komuno-demokrati (nekad bili na jaslama CK, danas US ambasade) fini, obrazovani, tolerantni, mladi, lepi i mirišljavi.

Tačno, gospodine Brigada. Šta recimo mene veže sa ovim pjancem sa nožem u zubima kojeg je neko vješto predstavio kao nekakvog srpskog nacionalistu. Apsolutno ništa jer to je cirkuzant najvjerovatnije nesvjestan cirkusa pa zajedno sa ostalim klovnovima, odaje sliku nacionalizma kao nečeg prljavag i nečeg čega se treba kloniti.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:37 

Metemma je napisao/la:

Vidiš, zgodno razmišljanje. Finansirala se i oružana akcija, ali i škole, crkve, podizanje zgrada... I stvarno, zamisli danas onu bagru da urade tako nešto. Njima je vrhunac aktivnosti da pokradenim novcem otvore tržni centar i naplate narodu 25% više od realne cene. :rigam

pozitivac je napisao/la:

Metemma je napisao/la:

Ne vrijede te podjele lijevo-desno, netko vam za područje Srbije treba napraviti analizu svih tih grupacija koju je Nino napravio za Hrvatsku.

http://blog.vecernji.hr/nino-raspudic/2010/07/02/nema-vise-podjele-na-desno-i-lijevo-trebaju-nam-jupeki-i-hateki/

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:46 

pozitivac je napisao/la:
kako je samo ovaj najdesniji zajašio na svog brata Srbina, ima tu ipak nešto više od roštilja

To je tipično Evrounijatsko razmišljanje, nama zdravim Balkancima takvo nešto ne pada ni na pamet.

Ili da usred ekonomske krize iskoriste monopol pa dignu cijene ulju i šećeru...

Citat:
Mislim da su pijanke tog tipa više ljudi odbile od nekog nacionalnog kursa nego što su ih privukle.

Naprotiv, samo taktikom "šakom u glavu" se može boriti s USAIDovskim ispiranjem mozga. Sa fanaticima nema kompromisima.

Citat:
Ispade da je nacionalno orijentisan čovek priglup, ruralan, prljav, pijan, masan, obučen kao cirkusant... a kao ovi komuno-demokrati (nekad bili na jaslama CK, danas US ambasade) fini, obrazovani, tolerantni, mladi, lepi i mirišljavi.

To je nešto što će oni tvrditi i tvrdili su svakako, za njih je Koštunica bio reinkarnacija popa Đujića. Ne postoji dovoljno dobar "nacionalista" za njih.

Druga stvar pored nacionalizma koju oni preziru jeste Srpstvo - seljačko, blatnjavo, zaostalo, istočnjačko, pravoslavno, bradato, sa šubarama, trubama, šatorima i pevaljkama, harmonikama i guslama. Otud toliko svršavanje na Mali Lošinj, dalmatinske klape, Prljava kazališta i Tonija Cetinskog. Ti kad slušaš Radio S, kao da slušaš radio Hrvatska Pop Tugovanka. Otud beogradski elitizam, otud prezir prema provinciji, otud malograđanski mentalitet pokondirene tikve, otud tekstovi u e-novinama koji se zgražavaju Gučom i gibanicom. E, i takvima treba "šakom u glavu", a ne strategija "vidite, ja se ipak kupam iako sam Srbin"... to je kao dokazivanje muslimanima da nisi četnik ili ustaša, nikad nisi dovoljno dobar, a pri tom ti treba udariti 20 po tabanima jer uopšte pokušavaš.

Citat:

Tako je, masovno bi članstvo LDPa nagrnulo k njima.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:48 

Ministry of Sound je napisao/la:
Ne vrijede te podjele lijevo-desno, netko vam za područje Srbije treba napraviti analizu svih tih grupacija koju je Nino napravio za Hrvatsku.

http://blog.vecernji.hr/nino-raspudic/2010/07/02/nema-vise-podjele-na-desno-i-lijevo-trebaju-nam-jupeki-i-hateki/

Da, da, to je zgodna podela, mada nijedan sistem ne može precizno svrstati sve ljude u određene kategorije.

Ali ja sam više govorio o sukobu onih koji prihvataju tradiciju (državnu, nacionalnu itd) i onih kojima je ona odvratna i nazadna, nešto od čega treba bežati (što se kreće do nivo autošovinizma). Ovo bi se opet moglo uklopiti u sliče tipove ovim Raspudićevim.

Mislim da tu još uvek imamo slučaj izgubljenog identiteta. Neki prosto nikako da se priviknu da žive u R.Srbiji i da ta država, kao i njen narod imaju neku svoju istoriju. Oni su još uvek zaglavljeni u nekom kvazijugoslovenstvu koje su sada blago preformulisali na neko euforično evropejstvo. Tako je sve što dolazi iz te dve matrice napredno i poželjno, dok je sve ono što dolazi van njih potrebno uništiti (zanimljivo kako na jednom mestu promovišeš toleranciju i slobodu, dok se na drugom ponašaš kao Staljin).

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 13:56 

Metemma je napisao/la:

Druga stvar pored nacionalizma koju oni preziru jeste Srpstvo - seljačko, blatnjavo, zaostalo, istočnjačko, pravoslavno, bradato, sa šubarama, trubama, šatorima i pevaljkama, harmonikama i guslama.

E vidite gospodine Metemma, to je ta uvala koja nam je uvaljena pa je to sad sve isto, jer kakve veze gusle imaju sa šatorima i pevaljkama? Gusle se nikad nisu svirale uz pevaljke koje plešu trbušni ples na stolu a danas je i to moguće. Vjerujem da je na Ravnoj Gori sasvim normalno da neko svira u gusle i pjeva staru guslarsku a na pet metara od njega, u šatoru punom pijanica, pevaljka na stolu maše guzovima a okupljena bagra glumi srpske nacionaliste. Zato kažem, išćerati gubu iz torine dok nije kasno jer ako je to nacionalizam koji nam neko vješto uvaljuje, onda neka hvala, radije ću biti eldepeovac nego cirkuski međed.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 14:00 

Metemma je napisao/la:
To je nešto što će oni tvrditi i tvrdili su svakako, za njih je Koštunica bio reinkarnacija popa Đujića. Ne postoji dovoljno dobar "nacionalista" za njih.

Druga stvar pored nacionalizma koju oni preziru jeste Srpstvo - seljačko, blatnjavo, zaostalo, istočnjačko, pravoslavno, bradato, sa šubarama, trubama, šatorima i pevaljkama, harmonikama i guslama. Otud toliko svršavanje na Mali Lošinj, dalmatinske klape, Prljava kazališta i Tonija Cetinskog. Ti kad slušaš Radio S, kao da slušaš radio Hrvatska Pop Tugovanka. Otud beogradski elitizam, otud prezir prema provinciji, otud malograđanski mentalitet pokondirene tikve, otud tekstovi u e-novinama koji se zgražavaju Gučom i gibanicom. E, i takvima treba "šakom u glavu", a ne strategija "vidite, ja se ipak kupam iako sam Srbin"... to je kao dokazivanje muslimanima da nisi četnik ili ustaša, nikad nisi dovoljno dobar, a pri tom ti treba udariti 20 po tabanima jer uopšte pokušavaš.

Pa dobro, valjda i to seljačko, blatnjavo, zaostalo negde treba da napreduje da bi njegova vrednost imala smisla u današnje vreme. Mislim, bio si po selima Srbije. Znaš kako je lepo videti dobro imanje i dobrog domaćina. I kako je lepo sedeti na jednoj pristojnoj, bogatoj, srpskoj slavi. I možda na zidu stoji stara ikona i slika đeda iz balkanskog rata i možda za stolom sede obrazovana, zaposlena deca i mali unuci. I možda su tu i komšije i možda će neko izgovoriti odličnu zdravicu... A znaš da ćeš pojesti najbolje pečenje koje si probao te godine i popiti najbolju rakiju.

I možda ja slikam idiličnu sliku, ali nešto približno zaista i postoji.

U čemu je razlika između Milutina dok se zapušten i pijan valja u blatu ispred seoske šatre i Ene dok bez jedne roze štiklice povraća ispred splava, a gej "frend" joj drži glavu? :neznam

Metemma je napisao/la:
Citat:

Tako je, masovno bi članstvo LDPa nagrnulo k njima.

Pa članstvo LDP nas realno i ne zanima, zar ne? Bitno je dobiti ono jezgro društva. Ekstrema jedne i druge strane će uvek biti.

Međutim to jezgro društva je budućnost. A jezgro sada luta jer mu ništa smisleno nije ponuđeno. I zato čitavo društvo tone.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 14:03 

Agathonikos je napisao/la:

Tačno, gospodine Brigada. Šta recimo mene veže sa ovim pjancem sa nožem u zubima kojeg je neko vješto predstavio kao nekakvog srpskog nacionalistu. Apsolutno ništa jer to je cirkuzant najvjerovatnije nesvjestan cirkusa pa zajedno sa ostalim klovnovima, odaje sliku nacionalizma kao nečeg prljavag i nečeg čega se treba kloniti.

To je moj rođak sa sela, to je moj brat.
On je priglup zato što je srpsko selo upropašteno, jer se u njegovo obrazovanje i kulturno uzdizanje nije ulagalo, nije imao priliku da sazna šta je "Novi val", šta je najnoviji hit na MTVju.
On je prljav zato što je siromašan, siromašan je zato što su sve fabrike u njegovoj opštini pozatvarane, a opština polako odumire već decenijama.
On je pijan jer je pijančenje jedini oblik društvenog života koji mu je preostao, jer su vrijednosti srušene a nove nisu izgrađene, a on se u svom tom haosu nije snašao.
On je seljačina jer se njegovo mjesto uništava decenijama dok pola Beograda živi od državnih plata.
On je glavni junak serijala "Zadnja kuća Srbija".
On je gubitnik tranzicije, dok smo mi ostali dobitnici tranzicije u tri pizde materine.
On je ja ako sutra ostanem bez posla a ne uspijem ga naći za koju godinu, jer mi neće ostati ništa drugo nego da idem po ovakvim manifestacijama i pijančim, o Budvi i Mikonosu ću moći samo da sanjam, a i ovako ih nešto rijetko viđam.
On je sankcije preživio tako što je prodavao benzin i cigare sa kartonske kutije na pijaci, možda je i veteran iz ratova.
On je slika svog zla koje nam je nanijeto u poslednjih 500 godina, rezultat svega toga, on je većina u našem narodu, ne zato što smo mi stoka od naroda, već zato što smo upropašten narod. A mi bi da ga gurnemo lijepo pod tepih, i nekako se pridružimo onima koji bi htjeli da budemo, čistima, okupanima, kulturnima, koji govore strane jezike, koje tate šalju na školovanje u Italije i Engleske, koji beru donacije od USAIDA, koji idu po seminarima, i koji najviše na svijetu mrze tog bradonju jer ih podsjeća da im je đed bio takav, a ne neki gospodin iz Zagreba ili Trsta.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 14:04 

Ukratko, hoću da na proslavi dana državnosti vidim masu ponosnih ljudi, a ne 150 pijanih cirkusanata koji mašu nekim zastavama. I hoću da na otvaranju izložbe ili kad odem u SNP na predstavu vidim masu ponosnih ljudi, a ne gomuli nabeđenih likovi i uštogljenih lezbejki.

Možda previše tražim.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 14:10 

Metemma je napisao/la:

Onda se rođaku ili bratu objasni da to nije nacionalizam već cirkuska predstava koja ima za cilj da pljune na nacionalizam a on je samo jedan klovn više u tom cirkusu.
Znate, ima dosta ljudi koje je zadesila tzv. tranzicija, koji su prodavali benzin po ulici i koji i danas teško žive ali kojima ne pada na pamet da svoj nacionalizam dokazuju uz litru rakije na Ravnoj Gori i pevaljku na stolu. Jebiga, ali tako je.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 14:54 

E vidite gospodine Metemma, to je ta uvala koja nam je uvaljena pa je to sad sve isto, jer kakve veze gusle imaju sa šatorima i pevaljkama? Gusle se nikad nisu svirale uz pevaljke koje plešu trbušni ples na stolu a danas je i to moguće.

Ni pevaljkama ni guslama nema mesta u kulturnoj drugoj Srbiji, kao ni seljačiji, tu je sličnost.

Citat:
Vjerujem da je na Ravnoj Gori sasvim normalno da neko svira u gusle i pjeva staru guslarsku a na pet metara od njega, u šatoru punom pijanica, pevaljka na stolu maše guzovima a okupljena bagra glumi srpske nacionaliste.

Pošten srpski nacionalista nema nikakav problem sa ženskim guzovima i sisama, naprotiv.

Citat:
Zato kažem, išćerati gubu iz torine dok nije kasno jer ako je to nacionalizam koji nam neko vješto uvaljuje, onda neka hvala, radije ću biti eldepeovac nego cirkuski međed.

Morate se gospodine Agatonikos suočiti s činjenicom da mi nismo narod koji je generacijama unazad vospitavan na fugama i madrigalima, pa nam se i danas omakne prljave pijane seljačije. I nisu nam oni krivi što su takvi, niti su te slike koje bira fotoreporter "Blica" reprezentativne.
I sutra, ako bude trebalo, opet će čobanin iz Gatačke brigade da se lomata po Igmanu i Treskavici, dok će fini gospodin sa Grbavice da nam kaže kako on nije Srbin već Jugosloven, i da nam psuje majku četničku jer ga svađamo sa komšijama.

Pa dobro, valjda i to seljačko, blatnjavo, zaostalo negde treba da napreduje da bi njegova vrednost imala smisla u današnje vreme. Mislim, bio si po selima Srbije. Znaš kako je lepo videti dobro imanje i dobrog domaćina. I kako je lepo sedeti na jednoj pristojnoj, bogatoj, srpskoj slavi. I možda na zidu stoji stara ikona i slika đeda iz balkanskog rata i možda za stolom sede obrazovana, zaposlena deca i mali unuci. I možda su tu i komšije i možda će neko izgovoriti odličnu zdravicu... A znaš da ćeš pojesti najbolje pečenje koje si probao te godine i popiti najbolju rakiju.

I možda ja slikam idiličnu sliku, ali nešto približno zaista i postoji.

Naravno da treba da napreduje, ako može da napreduje, ako uspe nekako da preživi tranzicije, sankcije, reforme, procese pridruživanja EU, stvaranje uslova za priliv stranih investicija, pljačku tajkuna i centralne vlasti.

Citat:
U čemu je razlika između Milutina dok se zapušten i pijan valja u blatu ispred seoske šatre i Ene dok bez jedne roze štiklice povraća ispred splava, a gej "frend" joj drži glavu? :neznam

Evo ova:

http://forum.sarajevo-rs.com/index.php? ... ntry109489
(deveti post odozgo)

http://img382.imageshack.us/img382/1513 ... sic1sq.jpg

Citat:
Pa članstvo LDP nas realno i ne zanima, zar ne? Bitno je dobiti ono jezgro društva. Ekstrema jedne i druge strane će uvek biti.

Međutim to jezgro društva je budućnost. A jezgro sada luta jer mu ništa smisleno nije ponuđeno. I zato čitavo društvo tone.

Problem ti je što ti gospodari LDPa kontrolišu sve poluge društva i vode kulturni rat protiv Srba.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 15:00 

Metemma je napisao/la:

Onda se rođaku ili bratu objasni da to nije nacionalizam već cirkuska predstava koja ima za cilj da pljune na nacionalizam a on je samo jedan klovn više u tom cirkusu.
Znate, ima dosta ljudi koje je zadesila tzv. tranzicija, koji su prodavali benzin po ulici i koji i danas teško žive ali kojima ne pada na pamet da svoj nacionalizam dokazuju uz litru rakije na Ravnoj Gori i pevaljku na stolu. Jebiga, ali tako je.

Ja sam veliki prosvetitelj naroda, marke Dositeja Obradovića, ali em ne stignem sve, em me i ne slušaju baš kako bi trebalo.

Nije on klovn, on je takav kakav je, kojekakve svinje od fotoreportera traže cirkus i prave cirkus. Da nije njega, našli bi nešto drugo, našli bi mladog trijeznog obrijanog i ošišanog momka i napisali da je skinhed ili srpski nacista.

Da, ima mnogo takvih, koji svoj nacionalizam ne dokazuju - nigdje. Al će zato onima koji ga pokazuju da nađu hiljadu mana. Ovaj se nije obrijao, ovaj uzima pare da pjeva, ovaj je dopustio da ga iskoriste dobronamjerni fotoreporteri zagrebačkog Vjesnika...

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 16:05 

Kaj ti još zabrijavaš da su vam hrvati glavni neprijatelji koje vas žele privesti bečkoj kulturi, vatikanu, žele uništiti srpsko selo i zlostvljaju vas sa tonijem cetinskim ?? :D
Neprijatelji srbije su puno ozbiljniji, i da, njima odgovara srbin s guče i hrvat sa blajburga...

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 16:42 

Gospodine Metemma, kad kažem da krme na ražnju, litra brlje i cajka na stolu što su glavne odlike ove i ovakve Ravne Gore, nemaju nikakve veze sa nacionalizmom već sa hranom, alkoholizmom i turbo-folkom onda ja stvarno nemam o čemu više na ovu temu jer na kraju će ispasti da se mogu na sred ulice pokenjati, ogrnuti se srpskom zastavom i sebe smatrati nacionalistom. Ima tamo i ljudi koji veze nemaju s tim ali kad vidite pomenute koje bih da mogu, zakonom zabranio, onda se i ne čudim novinarskim isprdcima koji fataju upravo takve da bi se popljuvali po srpskom nacionalizmu jer im oni u svojoj tuposti, zdušno pomažu u tome.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 17:26 

volvoks je napisao/la:
Kaj ti još zabrijavaš da su vam hrvati glavni neprijatelji koje vas žele privesti bečkoj kulturi, vatikanu, žele uništiti srpsko selo i zlostvljaju vas sa tonijem cetinskim ?? :D
Neprijatelji srbije su puno ozbiljniji, i da, njima odgovara srbin s guče i hrvat sa blajburga...

Više oruđe neprijatelja nego neprijatelji :zubati

Nisam ovde mislio na vas, niste vi krivi što je nekom najveća vrijednost u životu Mali Lošinj, ali vaša odgovornost za neke stvari bi se mogla potegnuti, za Tonija Cetinskog prije svega.

Ne odgovaraju njima takvi Srbi i Hrvati, kao niti iko ko nije poslušni konzument zapadne kulture i "kulture".

Gospodine Metemma, kad kažem da krme na ražnju, litra brlje i cajka na stolu što su glavne odlike ove i ovakve Ravne Gore, nemaju nikakve veze sa nacionalizmom već sa hranom, alkoholizmom i turbo-folkom onda ja stvarno nemam o čemu više na ovu temu jer na kraju će ispasti da se mogu na sred ulice pokenjati, ogrnuti se srpskom zastavom i sebe smatrati nacionalistom. Ima tamo i ljudi koji veze nemaju s tim ali kad vidite pomenute koje bih da mogu, zakonom zabranio, onda se i ne čudim novinarskim isprdcima koji fataju upravo takve da bi se popljuvali po srpskom nacionalizmu jer im oni u svojoj tuposti, zdušno pomažu u tome.

Manifestacija kao manifestacija mora nečim da se ispuni, a krme, brlja i cajka su sasma legitimni sadržaji.

Kao što rekoh, ako mislite da bi smećar iz Blica pisao drugačije o Ravnoj Gori, da ne govorim o enovinama ili sličnim, da su svi bili uredno podšišani, mislim da se varate. Tako da je to nebitan sitni folklor, koji bi se mogao dići na malo veći nivo definitivno, ali ništa tragično.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 17:42 

Metemma je napisao/la:

Kao što rekoh, ako mislite da bi smećar iz Blica pisao drugačije o Ravnoj Gori, da ne govorim o enovinama ili sličnim, da su svi bili uredno podšišani, mislim da se varate. Tako da je to nebitan sitni folklor, koji bi se mogao dići na malo veći nivo definitivno, ali ništa tragično.

Kako ne shvatate? Jebe se meni šta će smećar iz Blica ili B92 pisati jer njemu je nacionalizam odvratan kakav god da je i ja s tim nemam problem jer me boli tuki šta će on misliti o meni ali daj barem da sami sebe ne kenjamo po glavi sa tim krkansko/pjanskim doživljajem nacionalizma, kakvom su skloni brojni "četnici" s Ravne Gore.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 18:45 

Metemma je napisao/la:

Kako ne shvatate? Jebe se meni šta će smećar iz Blica ili B92 pisati jer njemu je nacionalizam odvratan kakav god da je i ja s tim nemam problem jer me boli tuki šta će on misliti o meni ali daj barem da sami sebe ne kenjamo po glavi sa tim krkansko/pjanskim doživljajem nacionalizma, kakvom su skloni brojni "četnici" s Ravne Gore.

Nisu oni krivi zato što mi nismo u stanju da to uljudimo. Trude se kako i koliko znaju. I, na kraju krajeva, svoji smo.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2012, 19:06 

slika

Vukovar, 1991.
No comment...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35578 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 1424  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: