|
|
Stranica: 8/22.
|
[ 550 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kovach
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 16:42 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Darijo Srna (Metković, Hrvatska) otac iz (Bosanski Šamac, BiH)
Ovo nije točno. Stari mu je iz istočne Bosne, Srebrenice ili tako nešto. Nije Srebrenica vec Cajnice.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 16:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 16:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Ovo nije točno. Stari mu je iz istočne Bosne, Srebrenice ili tako nešto. http://www.hercegbosna.org/kolumne/politika/sjecanje-na-djetinjstvo-sa-uzeirom-srnom-658.htmlOtac mu se rodio u istočnoj Bosni, izbjegao u ratu, i od 2 rođendana živio u bosanskom Šamcu. Stopici, jedno malo seoce smjesteno skoro tik uz granicu s Crnom Gorom. Tu je harao najgori sljam i ljudski otpad.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 16:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kovach je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: http://www.hercegbosna.org/kolumne/politika/sjecanje-na-djetinjstvo-sa-uzeirom-srnom-658.htmlOtac mu se rodio u istočnoj Bosni, izbjegao u ratu, i od 2 rođendana živio u bosanskom Šamcu. Stopici, jedno malo seoce smjesteno skoro tik uz granicu s Crnom Gorom. Tu je harao najgori sljam i ljudski otpad. Bila je priča o žrtvama njegove obitelji u 2 s.r., u španjolskoj Marci ili službenom UEFA sajtu, ne mogu se sjetiti, jedno od to dvoje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 16:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kovach je napisao/la:
Stopici, jedno malo seoce smjesteno skoro tik uz granicu s Crnom Gorom. Tu je harao najgori sljam i ljudski otpad.
Bila je priča o žrtvama njegove obitelji u 2 s.r., u španjolskoj Marci ili službenom UEFA sajtu, ne mogu se sjetiti, jedno od to dvoje. Meni je pomalo cudo sto je taj njegov otac(?) stupio u redove Partizana a ne u ustase/crnu legiju, kao vecina prognanih Bosnjaka iz Podrinja.
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 17:07 |
|
|
Aleeeneee, budi zmaj kao babo tvoj! 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:22 |
|
|
Neko si je upisao prvi nastup  bosnian connection 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61347 Lokacija: DAZP HQ
|
bosanski katolici.  ko bi reko da su likovi prezimenom Ibrahimović i Halilović krštene duše. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:42 |
|
|
dudu je napisao/la: bosanski katolici.  ko bi reko da su likovi prezimenom Ibrahimović i Halilović krštene duše.  Izvor?
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:48 |
|
|
Bilo je već ba forumu, priznao je ibra da je praktični katolik... Nije lako, ipak najveći bošnjak današnjice 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:51 |
|
|
evo za Kristovog vojnika Ibrakadabru. http://www.elentorno.com/noticia/37724//--Lleva un tatuaje con la leyenda "solo Dios puede juzgarme". ¿Es Dios su único crítico? --Creo en Dios, soy muy católico, pero mi mayor crítico soy yo. Me exijo mucho. En Italia me recriminaban que no disfrutaba de las cosas, que tuviera paciencia. Pero soy así. Ni siquiera cuando metía muchos goles me sentía satisfecho. Es mi carácter, es la manera en la que afronto los partidos. Así me siento bien. http://www.gp.se/sport/fotboll/1.306382 ... oar-zlatanSamtidigt understryker han att han aldrig är nöjd - och gör en koppling till sin gudstro. - Jag tror på gud. Jag är katolik. Men min största kritiker är jag själv. Jag kräver mycket av mig själv. I Italien fick jag kritik för att jag inte njöt av saker och ting, att jag borde ha tålamod. Men jag är sådan. Inte ens när jag gjorde många mål var jag nöjd. Min karaktär är sådan, det är så jag tar mig an matcherna. Det är så jag mår bra. http://www.dagen.se/nyheter/troende-zla ... -maltorka/za malog Halilovića se zna u Dinamu da je kršten i katolik.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:53 |
|
|
trebalo bi Ibru dočekati u Međugorju, kakav bi to bio show, država bi se doslovno raspadala. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:53 |
|
|
Eto vas ko islamisti originale. Vjera na prvom mjestu.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:55 |
|
|
Švedski razumiju, a za španjolski ti moraju vjerovati na riječ  Jesi siguran za halilovića, ispitat ću jer ide na etiku il vjeronauk...
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:55 |
|
|
E moj Šefike i Sejade (?), šta ste sebi dozvolili...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:56 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Eto vas ko islamisti originale. Vjera na prvom mjestu. ma jebe mi se, ali znam kako peče neke što sad ovo čitaju. posebno se veselim švedskoj bojnoj koja će guglat i naletit na ovo. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lebowski je napisao/la: Eto vas ko islamisti originale. Vjera na prvom mjestu. Baš mi prošlo kroz glavu. Aj bježi, ne smijemo slično misliti. Meni je taj Zlatan odvratan da mu je križ istetoviran na čelu. Ona ciganska nosina i svađalačko ponašanje gdje god dođe u klub.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 24 lis 2012, 23:59 |
|
|
volvoks je napisao/la: Švedski razumiju, a za španjolski ti moraju vjerovati na riječ  Jesi siguran za halilovića, ispitat ću jer ide na etiku il vjeronauk... mali je kršten, sumnjam baš da je neki praktični vjernik, ali ima sakramente. nije da je bio ministrant kao Kovačić, ali bože moj. Halilović nakon utkamice s PSG-om: "Žao mi je što Ibra ne igra za Hrvatsku, bili bismo katolički Dream team."
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
|
|
A ima kao hrvatske krvi, makar meni ne izgleda ko da je s ovih prostora
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 25 lis 2012, 00:01 |
|
|
mater mu je naša, Dalmatinka iz Zadra, ko zna na šta mu sliči stari, ali po konstituciji se vidi da je naš. pa gdje se vidio čovjeka od 190 cm odvaljenog od brda, a da nije stoper? bio je jedan prije njega, Alen Bokšić. 
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 25 lis 2012, 00:02 |
|
|
Zlaja pomalo vuće na ganaci, što jes, jes.
Možda to objašnjava ekavicu....
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 25 lis 2012, 00:04 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Nego, da vas malo i usrećim. Jedan stari članak za laku noć. http://www.zabranjeni.url/sport-koji-igraj ... ci/841884/to mi je bezveze jer je prevelika dominacija, ispast će samo katolici igraju. doduše, to se vidi i na našim prostorima, čak i čopavi Slovenci imaju tri velika natjecanja iza sebe, a da ih 11 spojiš u jednog, ne možeš dobiti klasnog igrača. naravno, mi smo mali Brazil. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 25 lis 2012, 00:06 |
|
|
baš sam staroj maloprije rekao da baca na cigu, ali nevjerojatno, frajer je u top 5 najzgodnijih nogometaša u svim izborima žena. opet kad se sjetim jednog Željka Bebeka, ovaj je i dobar. 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 25 lis 2012, 00:08 |
|
|
Nives celzijus ga nije odabrala, ipak je ona ekspert za takva pitanja 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|