|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
puntar2.0
|
Naslov: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 06 stu 2012, 22:36 |
|
|
Nikidan je bila na drzavnoj televiziji neka kvazi dokumentacija o tome liku, di nisu spomenute neke vazne cinjenice. Miljenko Smoje je bija pristada Slobodana Milosevica, kojeg je oslovljava kao "nas covik", Miljenko Smoje je cinka Hrvate po Splitu za vrime Jugoslavije, pedesetih je otira hrvatsku nogometnu zvizdu u Australiju, pritukli su covika orjunasi, jer su mislili da je hrvatski nacionalist. Miljenko Smoje je sve, samo ne Hrvat, oslovljava je hrvatske proljecare kao "bisne pase". Ima tu jos mnogo toga, bitna je cinjenica da se uvik voli izticati odnos Tudjman- Smoje, kao proganjanje velikog uma sa strane despota. Te budale koje to spominju neka prouce lik i dilo tog majmuna zvanog Smoje. Pristanite lagati, veceg anti-Hrvata tesko da je medj' cetnicima bilo. Oni koji se furaju na fetivo Splicanstvo, Torcidu sjor Smoje oslovljava kao opasne nacionaliste, a Split prokleja ako bude ikad prozvan kao najhrvatskiji, jer ce onda postati "ridikulan". Ko hoce da ovakav izrod bude simbol Splita? Ovaj govnjar moze samo biti simbol Beograda, simbol Dalmacije sigurno nije. Pristanite lagati narod.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 06 stu 2012, 22:48 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Nikidan je bila na drzavnoj televiziji neka kvazi dokumentacija o tome liku, di nisu spomenute neke vazne cinjenice. Miljenko Smoje je bija pristada Slobodana Milosevica, kojeg je oslovljava kao "nas covik", Miljenko Smoje je cinka Hrvate po Splitu za vrime Jugoslavije, pedesetih je otira hrvatsku nogometnu zvizdu u Australiju, pritukli su covika orjunasi, jer su mislili da je hrvatski nacionalist. Miljenko Smoje je sve, samo ne Hrvat, oslovljava je hrvatske proljecare kao "bisne pase". Ima tu jos mnogo toga, bitna je cinjenica da se uvik voli izticati odnos Tudjman- Smoje, kao proganjanje velikog uma sa strane despota. Te budale koje to spominju neka prouce lik i dilo tog majmuna zvanog Smoje. Pristanite lagati, veceg anti-Hrvata tesko da je medj' cetnicima bilo. Oni koji se furaju na fetivo Splicanstvo, Torcidu sjor Smoje oslovljava kao opasne nacionaliste, a Split prokleja ako bude ikad prozvan kao najhrvatskiji, jer ce onda postati "ridikulan". Ko hoce da ovakav izrod bude simbol Splita? Ovaj govnjar moze samo biti simbol Beograda, simbol Dalmacije sigurno nije. Pristanite lagati narod. Jesi li siguran ? Meni je Smoje išao na živce, a napose ekipa koja s eskupljala nakon njegove smrti- Tomić, Lucić i ostale gnjide oko njegove udovice. Nu, mislim da je Smoje oscilirao- imao je hrvatskih i Yu faza. Ozbiljno je prosrao oko Miloševića kad je bio za "jogurt revoluciju", no brzo je ušutio. Napisao je dobar roman na čakavštini i ostavio uistinu dobro djelo u "Malom mistu" (Veliko misto je osjetno slabije, obična Yu promičba). Dakle, iako držim da on nije baš njeka vertikala, smatram da nije bio tvrdi orjunaš nego više zbunjoza i politička budala. A ako je i bio orjunaš, ostavio je u hrvatskoj kulturi pozitivu, pa onda treba lučiti čovjeka od djela.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 06 stu 2012, 23:04 |
|
|
Koja je to hrvatska faza?
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 06 stu 2012, 23:05 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Koja je to hrvatska faza? Oko 71. i Malog mista.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 06 stu 2012, 23:09 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Koja je to hrvatska faza? Oko 71. i Malog mista. Dugo mu je trajala, tocno do sloma hrvatskog proljeca.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 06 stu 2012, 23:09 |
|
|
Gledao sam prvu emisiju i zaključio da tu neće biti ičega vrijednog gledanja... Nešto tako ideološki isključivo već dugo nije dospjelo na našu televiziju... Meni je osobno velo misto zanimljivo, kronika najjugoslavenskijeg grada na cjelokupnom hrvatskom ozemlju 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 06 stu 2012, 23:11 |
|
|
volvoks je napisao/la: Gledao sam prvu emisiju i zaključio da tu neće biti ičega vrijednog gledanja... Nešto tako ideološki isključivo već dugo nije dospjelo na našu televiziju... Meni je osobno velo misto zanimljivo, kronika najjugoslavenskijeg grada na cjelokupnom hrvatskom ozemlju  Ne seri.
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 06 stu 2012, 23:16 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Oko 71. i Malog mista.
Dugo mu je trajala, tocno do sloma hrvatskog proljeca. Bolje išta nego ništa. Osim tog, i roman, kao prinos regionalnoj književnosti, uspio je. Dok je malo misto remek djelo: Živila grbača radnog naroda, Doli razno i sl.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 06 stu 2012, 23:28 |
|
|
Ma ne serite jebate, niste dali niti jednog Baresica, kako se izrazilo to vase super hrvatstvo u Jugoslaviji, sutili ko bube. Nigdi vas bilo, ali ej, Dinamooooo.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 07 stu 2012, 00:30 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7701 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ma kakva HRT,  .Otkad je partija došla na vlast,ja uopće ne gledam tu televiziju,samo sportske prijenose. Informativni program nikako,samo sam gledao Sanadera kod Stankovića.Još malo pa će biti isti kao FTV.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 07 stu 2012, 16:55 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
kiler je napisao/la: Ma kakva HRT,  .Otkad je partija došla na vlast,ja uopće ne gledam tu televiziju,samo sportske prijenose. Informativni program nikako,samo sam gledao Sanadera kod Stankovića.Još malo pa će biti isti kao FTV. HRT je već duže vremena (oko 12 godina) isti kao FTV, samo na ideološkoj, a ne nacionalnoj liniji.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Koga laze HRT? Miljenko Smoje, uvik orjunas, nikad Hrvat Postano: 09 stu 2012, 00:45 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|