HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 stu 2024, 17:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 277 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga
PostPostano: 13 stu 2012, 22:33 

Lebowski je napisao/la:
Junuze, da si u Bosni ne bi ti bilo teško doći do prirode, 'vamo nema razlike grad-selo. :D

Da pričamo malo o meni.

I danas imam 106,5 kila, kao i onda kada sam otvorio temu. :D

Sretno vam onda u dvoje! :aleale

Vrh

PostPostano: 13 stu 2012, 23:19 

Bobovac je napisao/la:
Ja sam pak prava antireklama na prestanak pušenja! Jbt, pa ovo je nemoguće skinuti! Nema tog gladovanja i znojenja koje mi može vratiti staru kilažu!!
Jednostavno ne kontam, jedem manje od vrapca a sve zglobove sam razvalio od vježbanja i opet ništa.
Jel imaju neke tablete, još mi je samo to ostalo za probati?

E pa ja lagano prestajem i parit. Da, zbog toga sam se ja vraćao natrag na pljugu. Ja sam uspio 17 kg u 2 mj. natući. Samo, nisam vježbao i doista sam jeo.

Pokušaj si ono što jedeš u toku dana rasporedit na više obroka i držat se toga, svaka 3 sata pomalo pojest, svaki dan u isto vrijeme.

Imam na poslu kolegu koji se tako obžderava i kao štiglić, ali se strogo drži vremena.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2012, 23:21 

Wind je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:
Junuze, da si u Bosni ne bi ti bilo teško doći do prirode, 'vamo nema razlike grad-selo. :D

Da pričamo malo o meni.

I danas imam 106,5 kila, kao i onda kada sam otvorio temu. :D

Pa neka se nešto i dalje događa. A što kod tebe? I dalje ništa, nula, ništica? :D

Vrh

PostPostano: 14 stu 2012, 12:58 

A da se u učlanite u HERU? HERA vikendom na visinskim pripremama na Pločnom skida 1.5kg zajamčeno. deset vikenda potegnete do prapostojbine i eto petnaest kila za čas.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2012, 13:10 

zato si se ti onako lijepo zaokružio, ko slovenija.
i politički podbradak dobio uz intelektualne zaliske... djeco, godine vas sustižu...

Vrh

PostPostano: 14 stu 2012, 13:44 

zrikavac je napisao/la:
A da se u učlanite u HERU? HERA vikendom na visinskim pripremama na Pločnom skida 1.5kg zajamčeno. deset vikenda potegnete do prapostojbine i eto petnaest kila za čas.

Dovoljan je jedan. Trebali bi nešto organizirat. Ja ionako svake godine sebi govorim kako ću biciklom se popet na Pločno pa odgodim. :zubati

HERA 2013. MTB Maraton.

Ako žabari mogu imat Sella Ronda Hero, možemo i mi Blidinje Hera.

slika

http://www.sellarondahero.com/en/Default.asp#&panel1-1

Kako su oni to marketinški obradili, a primjerice hrvatski maratoni Velebit (nagodinu abd) i Parenzana pogotovo su puno teži. Ali ovo njihovo dobro izgleda.

P.S. Evo kako to izgleda kod nas na sjeveru HB:

http://www.centralna.ba/lifestyle/item/ ... 5-IMG_0181

Vrh

PostPostano: 15 stu 2012, 09:20 

Koliko si platio traku, ako se smije znati?

Vrh

PostPostano: 15 stu 2012, 09:40 

te trake za trčanje su poprilično skupe kao nove, a rabljenih imaš povoljno kupiti preko oglasnika na netu...
ona na slici mislim da i nije na struju, samo joj je digitalni mjerač na baterije. te nisu vrlo skupe, lako se sklope i sasvim dovoljne za kućno trčkaranje..

Vrh

PostPostano: 15 stu 2012, 10:05 

limpus je napisao/la:

Pa već sam napisao kako sam došao do ove magnetske za 0 kuna. Inače, ova na slici na njuškalu je 600 kn.

Gledam piše na njoj da je do 90 kg. A ja imam preko... :D

Uglavnom, pljuju po magnetskoj a hvale elektromotornu. Ali, koliko sam ja skužio, imat magnetsku je 80 % bolje od neimat ništa a imat em. je 100 % bolje.

Hoću reći, najvažnija je volja i svakodnevna rekreacija a ne sama tehnika. Eto, ja sinoć na obični bic 10 km po naselju lagano, i onda 45 min trake na max nagibu uz promjenjiv intenzitet i gledanje filma. Bez upala i dalje.

@Leb

kad se sjetim onih naših bosanskih kotlina ispunjenih u ova vremena dimom od ćumura i obližnjih TA ili željezara, uopće mi ta "priroda" ne djeluje privlačno. Priroda je u Bosni iznad 1000 m nv.

Vrh

PostPostano: 15 stu 2012, 11:32 

Zašto je zoveš "magnetna" ?

Vrh

PostPostano: 15 stu 2012, 12:11 

Junuz Djipalo je napisao/la:
limpus je napisao/la:

Pa već sam napisao kako sam došao do ove magnetske za 0 kuna. Inače, ova na slici na njuškalu je 600 kn.

Gledam piše na njoj da je do 90 kg. A ja imam preko... :D

Uglavnom, pljuju po magnetskoj a hvale elektromotornu. Ali, koliko sam ja skužio, imat magnetsku je 80 % bolje od neimat ništa a imat em. je 100 % bolje.

Hoću reći, najvažnija je volja i svakodnevna rekreacija a ne sama tehnika. Eto, ja sinoć na obični bic 10 km po naselju lagano, i onda 45 min trake na max nagibu uz promjenjiv intenzitet i gledanje filma. Bez upala i dalje.

@Leb

kad se sjetim onih naših bosanskih kotlina ispunjenih u ova vremena dimom od ćumura i obližnjih TA ili željezara, uopće mi ta "priroda" ne djeluje privlačno. Priroda je u Bosni iznad 1000 m nv.

Kako gdje, kod mene je brdo odmah iznad kuće, 5 minuta hoda i onda možeš hodati satima da ne sretneš par ljudi.

Vrh

PostPostano: 15 stu 2012, 13:25 

Bobovac je napisao/la:
Ja sam pak prava antireklama na prestanak pušenja! Jbt, pa ovo je nemoguće skinuti! Nema tog gladovanja i znojenja koje mi može vratiti staru kilažu!!
Jednostavno ne kontam, jedem manje od vrapca a sve zglobove sam razvalio od vježbanja i opet ništa.
Jel imaju neke tablete, još mi je samo to ostalo za probati?

Isti slučaj i kod mene već posljednjih 2-3 mjeseca, vježbam mnogo i malo jedem, ali jedva da sam smršao i jedan kilogram u tom periodu. Očigledno nije samo bitna količina unosa hrane u organizam, već i šta se unosi u organizam, dakle da lli je riječ o laganoj (lako svarljivoj i manje kaloričnoj hrani) ili teškoj hrani (hrani za koju je potrebno više vremena da se svari u organizmu, hrani koja je visokokalorična), pošto unos recimo 250 grama bijelog hljeba dnevno je mnogo teže "istopiti" nego recimo 250 grama zelene salate dnevno, tako da nije to samo stvar praćenja neto količine unosa hrane, već i stvar praćenja unosa kalorija u organizmu, što znači da treba paziti i na kalorije i izbjegavati visokokaloričnu, a unositi samo niskokaloričnu hranu što ću i ja raditi od danas.

Što se tiče tableta, one ne mogu da pomognu, jer nije svaki organizam isti, a same tablete i drugi preparati za mršavljenje su dizajnirani i osmišljeni tako da pomažu jedino onima koji sui već mršavi i imaju samo kilogram-dva viška koji visi i kojeg treba skinuti u roku od 2 sedmice, dok za skidanje količina većih od 5-10 kilograma i više potreban je potpun način promjene dosadašnjih navika na duži vremenski period, kao i period poslije toga, jer ako budeš poslije dijete nastavio sa starim navikama, onda vrlo brzo ćeš se vratiti na pređašnje stanje, brže od vremena kojeg si proveo baveći se smanjenjem svoje tjelesne težine, s mogućnosti da se dodatno udebljaš tako da za ozbiljnije i obimnije topljenje veće količine masnih naslaga poželjno je i nije na odmet posavijetovati se sa dodijeljenim porodičnim ljekarom, jer ne ide se kod doktora samo kad se razboli, već se ide i kada je potreban nekakav zdravstveni savjet koji će doprinijeti donošenju nekih odluka vezanih za tu tematiku, a koji mogu poboljšati zdravstveni segment života, pošto, kao što sam već napisao, nije svaki organizam isti i nije svakom organizmu potrebna ista, tako da, otiđi kod svog porodičnog doktora i reci mu koja ti je težina, koliko želiš da smršaš, šta konzumiraš od hrane i on će ti reći šta da izbaciš sa menija, a šta da ubaciš i u kojim količinama, kao i raspored, kada jestii i slično, to jest on će ti prepisati dijetu koja će odgovarati tvojem organizmu, jer ni mršaviti brže od onoga koliko ti organizam može da podnese je štetno za zdravlje, tako da za ozbiljnije "zdravstvene zahvate" predlažem ti konsultaciju sa stručnom osobom (nutricionistom, ljekarom opšte prakse ili porodičnim ljekarom).

Vrh

PostPostano: 15 stu 2012, 13:32 

Morate imati briga u životu ako želite smršati. Najbolje je da se sami zarazite virusom AIDS-a.

Vrh

PostPostano: 15 stu 2012, 13:46 

BBC je napisao/la:
Zašto je zoveš "magnetna" ?

Ne zovem je nikako, hodam po njoj. :laugh

Ma, ako nema motor onda se okretaji trake otežavaju magnetskim otporom. Eto, zato je magnetska. Iste imaju još dvije velike prednosti u odnosu na em.: kompaktne su i nisu opasne za djecu.

Vrh

PostPostano: 15 stu 2012, 15:04 

BBC je napisao/la:
Morate imati briga u životu ako želite smršati. Najbolje je da se sami zarazite virusom AIDS-a.

Jebiga BBC, tebi je to sprdanje, a nama ostalima koji mršamo nije, jer samo topljenje masnih naslaga nije nešto što je nebitna stvar i nije nešto što se radi po principu "Danas zamislim, sutra krenem, prekosutra završim i gotovo, vec je to dug i ozbiljan proces koji ipak zahtjeva jaku i želju, a i volju, jer to je proces koji traje dugo ako imaš namjeru riješiti se kilograma za trajno.

Ja sam vec smršao nekih 40 kilograma, (imao sam oko 140 kilograma, sada trenutno "vrtim" se na oko 100 kila), ali tek nakon 15 mjeseci, od kojih zadnjih nekoliko mjeseci bukvalno tapkam u mjestu, jer znatno je teže smršati kada organizam zahtijeva više hrane, nego u danima sa temperaturom koja zna cak biti i oko 40 stepeni.

Kada sam pocinjao, pomislio sam da cu vrlo brzo ili barem relativno brzo "obaviti stvar", a na kraju , jeste vraga, jer citava moja "borba" sa kilogramima postala je duga prica, s tim da sada trenutno samo održavam kilažu na "stotki", a kasnije cu da vidim dali da idem ispod stotke, s tim da sam ja druga prica, pošto se ni ja licno nisam se konsultovao sa doktorom, a trebao bih, pošto sam vec ozbilno zašao taj "posao". :cool

Vrh

PostPostano: 17 stu 2012, 11:20 

Wind je napisao/la:

Pa neka se nešto i dalje događa. A što kod tebe? I dalje ništa, nula, ništica? :D

:yawn Misliš na naslage? Da, ništa, nula, ništica.

:neznam vidim ljudi se muče; da skratim zmajček je sve rekao bez puno filozofije.

Citat:
Eto, ja sinoć na obični bic 10 km po naselju lagano
Pihhh! :smijeh

Vrh

PostPostano: 17 stu 2012, 13:06 

Vladimir RUS je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Jebiga BBC, tebi je to sprdanje, a nama ostalima koji mršamo nije, jer samo topljenje masnih naslaga nije nešto što je nebitna stvar i nije nešto što se radi po principu "Danas zamislim, sutra krenem, prekosutra završim i gotovo, vec je to dug i ozbiljan proces koji ipak zahtjeva jaku i želju, a i volju, jer to je proces koji traje dugo ako imaš namjeru riješiti se kilograma za trajno.

Ja sam vec smršao nekih 40 kilograma, (imao sam oko 140 kilograma, sada trenutno "vrtim" se na oko 100 kila), ali tek nakon 15 mjeseci, od kojih zadnjih nekoliko mjeseci bukvalno tapkam u mjestu, jer znatno je teže smršati kada organizam zahtijeva više hrane, nego u danima sa temperaturom koja zna cak biti i oko 40 stepeni.

Kada sam pocinjao, pomislio sam da cu vrlo brzo ili barem relativno brzo "obaviti stvar", a na kraju , jeste vraga, jer citava moja "borba" sa kilogramima postala je duga prica, s tim da sada trenutno samo održavam kilažu na "stotki", a kasnije cu da vidim dali da idem ispod stotke, s tim da sam ja druga prica, pošto se ni ja licno nisam se konsultovao sa doktorom, a trebao bih, pošto sam vec ozbilno zašao taj "posao". :cool

Ma mozes jesti brdo hrane a da se ne udebljas, stovise mozes jesti brdo hrane a da mrsas. Caka je u tome sta jedes. Jedi puno puno mesa (krtog) a kruh, peciva, kekse, tjestenine, krumpir i sl. smanji i gubitak kila je zagarantiran kroz kratko vrijeme, a da neces nikad biti gladan. Stovise, s bogatim unosom proteina gubit ces one kile koje zelis (salo) a gubitak misicne mase ces svesti na minimum (ili ih cak povecati uz vjezbu).

Izgladnjivanje cesto dovede do tog, da veliki dio kilograma sto izgubis otpadne na misicnu masu (sto dovodi opet do jos sporijeg sagorijevanja kalorija - jer su misici ti koji ih trose), a ne salo. Zato vaga uopce nije neko mjerilo, i koliko imas kg, vec se napredak najbolje mjeri obicnim kajisem oko struka.

Uz to, izgladnjivanje naravno nije zdravo, te je mukotrpan posao pa ces se vrlo lako opet udebljati.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 17 stu 2012, 15:45 

Wind je napisao/la:

:yawn Misliš na naslage? Da, ništa, nula, ništica.

:neznam vidim ljudi se muče; da skratim zmajček je sve rekao bez puno filozofije.

Citat:
Eto, ja sinoć na obični bic 10 km po naselju lagano
Pihhh! :smijeh

Samo ti izazivaj, doći ću ja opet na ljeto u Eraniju, a treba mi žrtva za put Ćire od Čapljine do Dubrovnika, ili do Neuma, ne da mi se samom... :D

Vrh

PostPostano: 17 stu 2012, 20:34 

Aztec je napisao/la:

Ma mozes jesti brdo hrane a da se ne udebljas, stovise mozes jesti brdo hrane a da mrsas. Caka je u tome sta jedes. Jedi puno puno mesa (krtog) a kruh, peciva, kekse, tjestenine, krumpir i sl. smanji i gubitak kila je zagarantiran kroz kratko vrijeme, a da neces nikad biti gladan. Stovise, s bogatim unosom proteina gubit ces one kile koje zelis (salo) a gubitak misicne mase ces svesti na minimum (ili ih cak povecati uz vjezbu).

Izgladnjivanje cesto dovede do tog, da veliki dio kilograma sto izgubis otpadne na misicnu masu (sto dovodi opet do jos sporijeg sagorijevanja kalorija - jer su misici ti koji ih trose), a ne salo. Zato vaga uopce nije neko mjerilo, i koliko imas kg, vec se napredak najbolje mjeri obicnim kajisem oko struka.

Uz to, izgladnjivanje naravno nije zdravo, te je mukotrpan posao pa ces se vrlo lako opet udebljati.

Jeste da imam brz metabolizam, ali pošto nemam, onda dovoljno mi je da pojedem jednu bananu i već se primjeti. :zubati

Vrh

PostPostano: 17 stu 2012, 20:42 

pa je l imas, ili nemas brz metabolizam? A banane prilicno debljaju jer su pune UH. S cistim mesom se nemoguce udebljati da si ne znam kakav. To je cisti protein.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 17 stu 2012, 20:56 

Prije je bilo gore, prije se i naj-najmanja sitnica vidjela na meni kad nešto pojedem, a sada tu i tamo, ali je bolje sada kada imam oko 100 nego kada sam imao oko 140 kg.

Vrh

PostPostano: 18 stu 2012, 01:20 

Prije je bilo gore, prije se i naj-najmanja sitnica vidjela na meni kad nešto pojedem, a sada tu i tamo, ali je bolje sada kada imam oko 100 nego kada sam imao oko 140 kg.

Tu smo negdje sad. Gledam malo prije slike kad sam imao 117 kg i nevjerujem. Odlično izgledao ,al štaš ne privlači baš muškarac od tolko kila curice. :zubati

Vrh

PostPostano: 18 stu 2012, 01:30 

mario_cro je napisao/la:

Tu smo negdje sad. Gledam malo prije slike kad sam imao 117 kg i nevjerujem. Odlično izgledao ,al štaš ne privlači baš muškarac od tolko kila curice. :zubati

:zubati

Ne. :zubati

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 18 stu 2012, 01:34 

Aztec je napisao/la:

:zubati

Ne. :zubati

Šta "ne" ? :zubati

Vrh

PostPostano: 18 stu 2012, 01:38 

Ne privlaci. Ne vole ti one bildere. :zubati One ti vole atletsko tijelo. Zato sam ja sebi nabavio one olimpijske krugove :zubati Samo nemam ih di postaviti. :zubati

Svi mi prdimo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 277 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: