|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snezana mk
|
Naslov: Reality show Postano: 29 ruj 2009, 19:34 |
|
|
Prije par dana ,sam bacila oko na reality show Big Brother(Srb.CG.BiH,MkD),rekoh ajde da vidim što se radi tamo i imala sam što da vidim naša završila sa nekim tipom u krevetu,i sve su to kamere uredno prikazale,a naše televizije prenele. ,ostali u istom ritmu, jedna nimfomanka druga voli da čita romane, ali ne zna ko je napisao "Romea i Juliju"..itd,gadarije teške.. bizarnosti bez kraja.. E sad, kao što znamo, mediji imaju uticaj na formiranje vrijednosti kod mladih i ponašanja,zašto se dopušta prikazivanje ovakvih realiti emisija?! Čista manipulacija,naprave emisiju ,nerealna situacija, skup mladih ljudi u jednoj kući,nude uspjeh i popularnost preko noći,zabava,seks,skandali i uspjeh emisije zagarantovan. A gledaoci u svojstvo voajera.. Zašto naše društvo dozvoljava prodor ovakvih perverzija ?
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 29 ruj 2009, 20:06 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Ti realityji su teške gluposti. A Big brother sam samo jednom pogledao, kad je Nenad Čanak bio u BB-u na Pinku, da vidim šta on veli. Ispalo je da veli više nego što sam ja voljan slušati. I jedva sam se prisilio da odgledam nekih 30 min Farme na Pinku, isključivo zbog toga što sudjeluje frontmen grupe 357, čisto da vidim kako to izgleda, pošto je on dosta kontroverzna osoba. Podjednako glupo kao i BB.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 29 ruj 2009, 20:12 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ti realityji su teške gluposti. A Big brother sam samo jednom pogledao, kad je Nenad Čanak bio u BB-u na Pinku, da vidim šta on veli. Ispalo je da veli više nego što sam ja voljan slušati. I jedva sam se prisilio da odgledam nekih 30 min Farme na Pinku, isključivo zbog toga što sudjeluje frontmen grupe 357, čisto da vidim kako to izgleda, pošto je on dosta kontroverzna osoba. Podjednako glupo kao i BB. teške gluposti po američkom receptu.. Ja sam gledala sam Operaciju trijumf,tamo ono naše dete Aleksandar najmirnije ova naša sad sramota.neznam ,u šoku sam, da li imaju ti ljudi roditelje ,familiju pošto vidim srama i morala nemaju.... Gledam kod nas neka građanska udruženja traže da se prekine emitovanje kod nas..i nek prekinu odmah!
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 29 ruj 2009, 20:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24003 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ja to ne mogu gledati. Pratio sam onaku prvu sezonu, valjda zato što je bio potpuno novi koncept na TV-u, ali ono je dno modernih medija.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 01 lis 2009, 21:52 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Za mene su luđi jedino likovi koji to prate svakodnevno, ostavljaju 3,44 kune na telefonima za to sranje i znaju svaku budaletinu napamet. Teško smeće dosadnog sadržaja, jedinu korist imaju labilne osobe koje kad izađu svako zna i mediji koji ubiru sponzorski cash, za gledatelje tu nema ništa
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 05 lis 2009, 13:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 05 lis 2009, 13:57 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Rekoh ja da nisu zdravi ovi ,a i što moraju da sve prikazuju.. A glupa ja pa to se prodaje
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 05 lis 2009, 14:11 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Rekoh ja da nisu zdravi ovi ,a i što moraju da sve prikazuju.. A glupa ja pa to se prodaje Samopoštovanje:0. Baš se brukaju...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 05 lis 2009, 14:18 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Rekoh ja da nisu zdravi ovi ,a i što moraju da sve prikazuju.. A glupa ja pa to se prodaje Samopoštovanje:0. Baš se brukaju... Pa u tome je stvar ,što oni ne mise da se brukaju već da će im porasti rejting s time i ja opet pitam ,ko konzerva sam , imaju li ove roditelje, familiju ,pa gledaju ih...
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 11 lis 2009, 13:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 12 lis 2009, 17:13 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: http://www.kurir-info.rs/clanak/stars/kurir-11-10-2009/sama-svoj-majstorOpasno ovo makedonsko djevojče. A i ova Jovana neka dama od morala. Mogao bi počet gledat Big Brother, očito je zanimljivo. Ova naša znam gdje živi u SK. ,da je meni sestra vidjela bi ona Velikog brata za uši bih je nazad dovukla ,kokoška jedna. Pa još joj se sestra bliznakinja buni po novinama što su je u SK napravili lezbejkom i devojkom niskog morala.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 12 lis 2009, 17:21 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: http://www.kurir-info.rs/clanak/stars/kurir-11-10-2009/sama-svoj-majstorOpasno ovo makedonsko djevojče. A i ova Jovana neka dama od morala. Mogao bi počet gledat Big Brother, očito je zanimljivo. Ova naša znam gdje živi u SK. ,da je meni sestra vidjela bi ona Velikog brata za uši bih je nazad dovukla ,kokoška jedna. Pa još joj se sestra bliznakinja buni po novinama što su je u SK napravili lezbejkom i devojkom niskog morala. A ima sestru blizanku? Taj twincest bi volio pogledati...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Reality show Postano: 12 lis 2009, 18:16 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Ova naša znam gdje živi u SK. ,da je meni sestra vidjela bi ona Velikog brata za uši bih je nazad dovukla ,kokoška jedna. Pa još joj se sestra bliznakinja buni po novinama što su je u SK napravili lezbejkom i devojkom niskog morala. A ima sestru blizanku? Taj twincest bi volio pogledati... Ima ,da,majmunasta u faci ko i ova ,bolesno je ovo što se prikazuje ,neznaš koga da kriviš.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|