HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 stu 2024, 12:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 137 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca
PostPostano: 25 svi 2009, 18:10 

Zepce Jugend je napisao/la:
Ja citam ove tvoje postove i sve nevjerujem.
Imam rodbine koliko hoces i u Australiji, i u zap. Europi (ponajvise Njemačkoj) i nitko od njih nikada nije spomenuo Srbe ni upola toliko koliko si ti u ovim svojim temama.
Zaista mi je nerazumljivo da netko tko je na skroz drugom kontinentu, moze biti toliko opsjednut nasim "neprijateljima" (pod navodnicima, jer ja u Srbima nevidim neprijatelje, jerbo znam da i tamo ima šljama kao i kod nas Hrvata, a i oni su za Žepče odigrali važnu ulogu).

Da si procitao uvodni post bilo bi ti jasno :-ujko

mojoj familiji su srbi neprijatelji broj jedan a drug tito broj dva :-neznam a nakon pada Bugojna,muslimani zauzimaju trece mjesto #-o

....a moji koji im oprastaju treba razbiti glavu na 3 djela :-boks

Vrh

PostPostano: 25 svi 2009, 18:11 

Naravno da nisu, daleko od toga, ali da budemo iskreni i dan danas se u Žepču rijetko kad loše prica o Srbima, i svaki normalan Hrvat ce prije sa Srbinom negdje na kavu nego sa muslimanom, i to nije tako samo od rata, nego je se to osjecalo i davno prije rata. Jednostavno se tamo muslimane uvijek smatralo zaostalim narodom, jer kad se ljudi sjete onog šljama koji sidje sa Zeljeznog polja, ma to je bilo strasno.
A daleko od toga da su oni nasa braca, ili tako nešto, ali nesmije se ni zaboraviti na njihove zrtve pri obrani Žepča, prvenstveno tu mislim na one koji su iz Viništa gadjali Zavidoviće.

Kod nas je bila srpska četa koja se borila rame uz rame sa HVO. Što reći na to ?

Vrh

PostPostano: 25 svi 2009, 18:13 

Mar-kan je napisao/la:
Naravno da nisu, daleko od toga, ali da budemo iskreni i dan danas se u Žepču rijetko kad loše prica o Srbima, i svaki normalan Hrvat ce prije sa Srbinom negdje na kavu nego sa muslimanom, i to nije tako samo od rata, nego je se to osjecalo i davno prije rata. Jednostavno se tamo muslimane uvijek smatralo zaostalim narodom, jer kad se ljudi sjete onog šljama koji sidje sa Zeljeznog polja, ma to je bilo strasno.
A daleko od toga da su oni nasa braca, ili tako nešto, ali nesmije se ni zaboraviti na njihove zrtve pri obrani Žepča, prvenstveno tu mislim na one koji su iz Viništa gadjali Zavidoviće.

Kod nas je bila srpska četa koja se borila rame uz rame sa HVO. Što reći na to ?

Bili su organizirani kao posebna četa ili misliš da ih je bilo dovoljno za četu? Lokalci ili izbjeglice iz ZE pa kod vas?

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 25 svi 2009, 18:44 

Baš četa...unutar zapovjedne strukture HVO-a.Domaći ljudi 90% , koji su ostali kod nas.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2009, 13:35 

Sry Inkvi, ali ne pada mi se na pamet svadjati tu sa tobom, ili sa bilo kime drugim. Ti si starija osoba od mene, i zbog nekog respekta to nezelim raditi.
Ali moram ti reci, da si u krivu. Ja svoje hrvatstvo nemislim dokazivati na ovom forumu, ili bilo kojem drugom, jerbo na netu svatko moze biti sto zeli, a i u praksi to nije daleko od istine, nazalost.
Ali ja prema Srbima (onim normalnim dakako, tu nemislim na one koji sanjaju o velikoj Srbiji ) imam respekt, jer ti su ljudi bili od pomoci mom Žepču, a i da ne pricam da su mi spasili strica koji je kod Zavidovića pogodjen snajperskim metkom, i vozilom hitne pomoci je odvezen u SRPSKU bolnicu u Doboju, i tamo su se Srbi brinuli za njega dok nije prebacen u Zagreb.
A prema muslimanima imam samo prijezir, ja taj narod nevolim i nikada prema njima necu imati respekt ili se normalno odnositi, i nakon njihovih iživljavanja po okolnim selima Žepča....
Lijepi pozdrav.

Zadnja izmjena: Ministry of Sound; 27 svi 2009, 13:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
Izbrisana izjava je ipak nedostojna ovog foruma i hrvatskog naroda.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2009, 18:01 

Ja tebe razumijem dragi decko.. vecina ljudi razmislja samo o sebi, dakle sebicnost.. Tebi su krivi muslimani i njih mrzis, a jebe ti se sta su Srbi radili Hrvatima po drugim mjestima. Zato trebas razumjeti da neki vise mrze Srbe dok s muslimanima mogu, jer su Srbi lupali po njihovim mjestima i selima a ne muslimani.

Zadnja izmjena: Ministry of Sound; 27 svi 2009, 13:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
Nemoj se ljutit ali mislim da bi se i ti složio da zadnja rečenica nije bila baš idealna za profil foruma. Pozz

Vrh

PostPostano: 26 svi 2009, 18:05 

Ja nikada nisam rekao da je meni drago sto Srbi unistavaju nasu / moju zemlju. Pa moj otac je cijeli rat proveo oko Siska, Kostajnice, Petrinje itd. znaci bio je u HV, borio se protiv Srba tokom cijelog rata, jedino je neko vrijeme bio zagrijan za ideju odlaska u Tomislavgrad ako se ne varam, skupa sa jos nekim dobrovoljcima odavdje, ali hvala Bogu, nista od toga.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2009, 18:08 

Nije samo kod nas situacija takva. I muslimani i Srbi tako razmisljaju. Vise mrze one s kojima su se tukli (samo sto kod pojedinih muslimana ima neki lagani poremecaj pa i oni koje su tukli i ubijali Srbi vise mrze Hrvate) :-klanjam2

Vrh

PostPostano: 26 svi 2009, 22:17 

RajvoSa je napisao/la:
hercegovac1981 je napisao/la:
Meni nije nepojmljivo da ima Hrvata koji simpatiziraju ili cijene Srbe. Stoga ja mu vjerujem da je Hrvat.

Upravo tako. Inkvi gleda u globalu dok većina ljudi u BiH mislim gleda svoje lokalne prilike. Neko u srednjoj Bosni ne može smisliti Muslimane, i u njima ne vidi neke žrtve, nego upravo krvnike dok je prema Srbima nekakav neutralan osjećaj.

Ma ne znam, ja nešto ne volim puno gledat ni jedne ni druge. :roll:

1029 of 2558 - 40.23%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 svi 2009, 14:19 

Teta Dragica koju znam cjeli moj zivot je iz Bugojna,godinama smo zajedno putovali u Hrvatsku jer njezina djeca su isto stara kao i mi pa nam je bilo vazno da imamo nekoga s kim mozemo poenglezati :-zubati

Kad se zaratilo sva tri brata su zavrsila u vojsci braneci se od srba,kad su muslimani okrenuli kapute jedan od brace je mislio da nece biti problema s muslimanima pa je ostao kao i mnogi njegovi rodjaci.Dva brata su utekli,i Dragica ih s vremenom dovela u Kanadu.Njih petorica iz iste familije su ostali braniti Bugojno i svima je vec poznato da su poubijani od muslimana,Rodjacima su pronadjene kosti ali Nikicine nisu nikad.

Da zavrsim ovu pricu:

Dosao Meho Puzic u posjetu i odrzat ce koncert,i jedan od Dragicine brace ode na taj koncert,sestra ga je cekala do jutra (zivio je kod nje) kad je stigao :-boks Sta si slavio s neprijateljima? mozda sta su nam brata i rodjake poubijali ili mozda sta su nam rodnu kucu ****** otele :evil: Sad se pakuj i seli se kud god znas,jer nemam respekta za kukavice :twisted:

Kazem vam da smo mi zaebani :-boks jedino sta biznis ne mjesamo s nacionalnoscu :-neznam

Vrh

PostPostano: 27 svi 2009, 20:29 

chichonina je napisao/la:
Kazem vam da smo mi zaebani :-boks jedino sta biznis ne mjesamo s nacionalnoscu :-neznam

Ma zajebani ste vi u Kanadi, a eto mi kukavice smo puške nosali i gonjali se po brdima sa ona dva istočna barbarska naroda. :-bicedobro

Ali mislim, ja sam fin i pristojan, može se reći da sam prošao rat bez ikakvih posljedica, neki moji prijatelji koji i sad nosaju gelere bi ova dijasporska junačenja već osobnije shvatili. Ali dobro, njegujmo toleranciju. :-top

1029 of 2558 - 40.23%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 svi 2009, 23:45 

Naša Kvačica je napisao/la:
Ma zajebani ste vi u Kanadi, a eto mi kukavice smo puške nosali i gonjali se po brdima sa ona dva istočna barbarska naroda. :-bicedobro

Kakve veze ima moj post s braniteljima :-neznam Koji je ono naslov ove teme????????? :-ucelo

Citat:
Ali mislim, ja sam fin i pristojan, može se reći da sam prošao rat bez ikakvih posljedica, neki moji prijatelji koji i sad nosaju gelere bi ova dijasporska junačenja već osobnije shvatili. Ali dobro, njegujmo toleranciju. :-top

Otvori topik pa cemo porazgovarati o ovoj temi :-neznam NIKAD I NIGDJE nisam ponizila niti jednog naseg branitelja niti poznajem ikoga tko ih ne postuje pa mi nije jasno kakve veze ima ovaj tvoj komentar s mojom pricom IZ DIJASPORE :-neznam

Bila sam u Hrvatskoj 93,94 i 95te,takav strah nikad u zivotu nisam dozivjela pa onda mogu zamisliti,zapravo i nemogu totalno zamisliti sta su prolazili.Ujaku mi je raznesena cjela strana lica i celjust vise ne lici na sebe,najboljeg prijatelja je cetnicka gamad raznijela na milion komadica zajedno s njegova 4 suborca kojima sam makar na sahrani uspjela biti :(

Pa sta hoces od mene?? jel ti zao sta nisam zrtvovana :-neznam

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 00:08 

Ne, nipošto mi nije žao, Bože sačuvaj. Nek si ti nama tu. :-top

Ono je bio samo stečeni refleks, kad vidim junačenje tisućama kilometara daleko od problema. Ok, ovdje Hrvati odu na koncerte srpskih izvođača. Evo da se diskreditiram, i sam sam bio na Partibrejkersima i kad je bio Zdravko Čolić (ovo drugo me žena natjerala inače ga ne volim). Ne peče me savijest, sad jesam li ja zbog tih grijeha pravi Hrvat, ne znam, kad se trebalo obuć onda su mi rekli da sam ok. :roll:

1029 of 2558 - 40.23%

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 01:06 

Ne, nipošto mi nije žao, Bože sačuvaj. Nek si ti nama tu. :-top

Ono je bio samo stečeni refleks, kad vidim junačenje tisućama kilometara daleko od problema. Ok, ovdje Hrvati odu na koncerte srpskih izvođača. Evo da se diskreditiram, i sam sam bio na Partibrejkersima i kad je bio Zdravko Čolić (ovo drugo me žena natjerala inače ga ne volim). Ne peče me savijest, sad jesam li ja zbog tih grijeha pravi Hrvat, ne znam, kad se trebalo obuć onda su mi rekli da sam ok. :roll:

Ah,nema veze :-zivio Hrvatska dijaspora je naucila da se mora dokazivati dok srpski izvodjaci bez ikakve zamjerke vas zabavljaju jos im placate za to :-neznam

Dali to razumijem....NE :-neznam

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 16:11 

Fakat, čuo sam nekoliko puta da neka budala ode tamo kod nas (dijasporac) pa počne bivšim vojnicima pametovati o politici i ratu u stilu "sjedi da ti ja to objasnim". Desilo se i ovdje sa onima koji su došli poslije rata, i oni su dobili porciju mudrosti od starosjedilaca. O zemljo, otvori se....

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 16:24 

Ima toga prijatelju koliko hoces.. Svjedok sam, zivi svjedok takvih budalastina da to nije normalno.
baj d vej, ako odem na koncert "Orgazma" ili "Brejkersa", pada li u vodu sve ono sto ucinih od 92. - 95. ??? E bas me zaboli Djokica sta ce onaj domoljub iz AustralijA, KanadU ili AmerikU da misli o meni..

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 19:52 

E momci,momcine :roll: da vam ne odgovaram svakom posebno :-nanana vidim da ste se razbacali mudrostima koje veze nemaju s ovim topikom :-zubati

topik glasi "NIKAD NISMO BILI NA KONCERTIMA SRPSKIH IZVODJACA" :-ujko

Znaci da pricam o NAMA :-zubati

Niti je natjecanje niti jebada o ubjedjivanju nego o cinjenici moje dijaspore 8-|

...Nemogu zamisliti da bi isla placati ulaznicu da me cetnicke horde zabavljaju nakon pokolja koji su izvrsili nad Hrvatima :-neznam

NEMOGU ZAMISLITI DA NA TAJ NACIN ODAJEM RESPEKT MAJKAMA POGINULIH BRANITELJA KOJI POLOZISE SVOJE ZIVOTE NITI BRANITELJIMA KOJI SU BILI ZVJERSKI MUCENI OD STRANE TIH VASIH LJUBIMACA..........

Jesmo li se sad razumijeli? :-kava

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 20:36 

Nama (eto, berem meni ne) ne treba solit pamet niko.. Ja za svoj gros idem gdje zelim.. Ne pada mi na pamet gledat Cecu, tamo neke Baje male Knindze a ni Riblju corbu ne bih vise nikada pogledao cisto iz principa (mada sam prije rata slusao Corbali), ali one koje navedoh gledat cu opet..i ne treba mi misljenje, nicije, pa ni iz dalekih zemalja sa seste linije fronte..

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 20:41 

Tulkas je napisao/la:
Ima toga prijatelju koliko hoces.. Svjedok sam, zivi svjedok takvih budalastina da to nije normalno.
baj d vej, ako odem na koncert "Orgazma" ili "Brejkersa", pada li u vodu sve ono sto ucinih od 92. - 95. ??? E bas me zaboli Djokica sta ce onaj domoljub iz AustralijA, KanadU ili AmerikU da misli o meni..

Hm,ajde Djokice reci nam "tko je zapravo tvoj neprijatelj" :-bicedobro Oni sta su te granatirali ili MI iz dijaspore :-evotigana pa mucaj breni kad stigne da te zabavi
slika

Sad mi je jasnije odkud ovi novi antifasisti :-nanana

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 21:10 

Mislim da je bezobrazno da me vrijedjas bez veze. s obzirom da sam se lupao za ovu zemlju u koju se kunete iz daleke sigurnosti. Hebe se meni za Brenom i ostalima, ali ponavljam nece mi neko iz zadnje pripizdine govorit sta cu i kako. Da ste svi dosli iz Kanade , Australije i Amerike nazad da se lupate kontra ceda i *** bilo bi nam lakse no da nam pamet solite. Nemoraju zene samo muski..kad ste vec svi veliki :-ujko

a ovo cu voljet gledat do kraja zivota

http://www.youtube.com/watch?v=ORYOEje-6pw :-umirem

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 21:20 

Tulkas je napisao/la:
Mislim da je bezobrazno da me vrijedjas bez veze. s obzirom da sam se lupao za ovu zemlju u koju se kunete iz daleke sigurnosti. Hebe se meni za Brenom i ostalima, ali ponavljam nece mi neko iz zadnje pripizdine govorit sta cu i kako. Da ste svi dosli iz Kanade , Australije i Amerike nazad da se lupate kontra ceda i *** bilo bi nam lakse no da nam pamet solite. Nemoraju zene samo muski..kad ste vec svi veliki :-ujko

a ovo cu voljet gledat do kraja zivota

http://www.youtube.com/watch?v=ORYOEje-6pw :-umirem

Kakvi te kompleksi peru da si se MORAO javiti na ovu temu :-neznam Da imas imalo mozga znao bi sta je dijaspora radila ali jebiga odpisali ste Tudjmana i Suska a da nebi dijasporu :-ujko

PS. jebe se meni koga ces ti slusati ili gledati,samo ti kazem da bi mene bilo sram placati ulaznice da me neprijatelj zabavlja :-rigam

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 21:34 

A ko je to tebi neprijatelj??? Svaki Srbin bez razlike jel sovinista ili nije?? Svaki Musliman bez razlike???
Meni izvin ces seko nisu isti Gile iz Orgazma ili Vlada Divljan iz Idola i Baja mali Kninda ili Ceca.. Jednostavno NISU isti.. Da li ces ti to razumjeti ili ne takodjer me Djokica zabole, a mi ce mo ponovo da se lupamo ako zagusti dok ce te vi da pametujete iz daljine. A znam da poslovno suradjuju veliki Hrvati po Kanadi, australiji sa Srbadijom, ali to nema veze. Cetnicke pare vam ne smetaju.

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 21:53 

Tulkas je napisao/la:
Da li ces ti to razumjeti ili ne takodjer me Djokica zabole, a mi ce mo ponovo da se lupamo ako zagusti dok ce te vi da pametujete iz daljine.

Djokica kao prvo je nesta malo a kao drugo nije Hrvatska rijec :-zubati

Citat:
A znam da poslovno suradjuju veliki Hrvati po Kanadi, australiji sa Srbadijom, ali to nema veze. Cetnicke pare vam ne smetaju.

=)) ako racunas kupovanje kremsnjita i ajvara poslovnom suradnjom,onda suradjujemo :-bicedobro Zavist i ljubomora su bolest :-neznam jesi ikad cuo za to :-neznam vjeruj mi da nema potrebe za toliki bjes prema dijaspori :-neznam Da su mi dozvolili zamjenila bi te u ratu :-ucelo

PS. cim sam ugledala tvoj avatar znala sam da patis od kompleksa :-bicedobro

Vrh

PostPostano: 28 svi 2009, 22:14 

Heheh, nemam ja nikakvih kompleksa Chicollina :-ujko , samo ne volim da mi se soli pamet. Vrlo jednostavno, ali shvacam ja da ti ne shvacas nas mentalitet, da si ga zaboravila.. Da nismo bili onako drcni da ne kazem nadrkani, tvrdoglavi i uporni pomeli bi nas.
A zasto da me Srbi danas ne zabavljaju?? Pa i ja sam njih zabavljao :-snajper i to vrlo uspjesno

Vrh

PostPostano: 29 svi 2009, 00:04 

Mogu reći samo za mene osobno, na koncerte srpskih i bošnjačkih pjevača većinom ne idem, ali ne zato jer ih kao ne volim, nego jer ne slušam tu vrstu glazbe. Ne podržavam one koji idu, ali opet ne zato što pjeva Halid ili Brena, nego jednostavno zato jer slušaju narodnjake :-ucelo

E sad zašto, pa zato što ne mislim da su Srbi ili Bošnjaci neka kolektivna svijest koja po definiciji mrzi Hrvate. Mislim ipak da su i jedni i drugi tek zbroj pojedinaca, svaki sa svojim različitim genima, okolnostima, svojim sustavom razmišljanja na kraju krajeva podložnim i promjeni. Naravno da osuđujem velikosrpsku ili velikobošnjačku politiku, ali ono u smislu krivnja je individualna. :roll:

1029 of 2558 - 40.23%

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 137 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: