|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 14:04 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Koliko često izlazite i je li to obično vikend ili vam je nevažno koji je dan. Je li istina da s godinama izlasci dosade? Ako ste oženjeni, jeste li prestali/smanjili noćne izlaske nakon ženidbe/udaje i šta mislite o parovima koji prestanu izlaziti s prijateljima tj prestanu izlaziti odvojeno? Volite li više mirnija mjesta ili gužvu? Šta obično naručujete i vraćate li se uvijek pripiti kući Jeste li ikad imali neki incident, tuču i slično. Hvatate li se odmah za novčanik ili gledate da neko drugi plati. Volite li izlaziti s društvom (grupom ljudi) ili s jednim prijateljem/djevojkom. Imate li običaj da izlazite sami i mislite li da su pomalo čudni ljudi koji sami izlaze. OK, jutarnja kafa uz novine, ali noćni izlazak.... Eto, natrpah ja puno pitanja, pa pišite o čemu hoćete.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 14:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Puno manje izlazim jer mi se više ne da napijati, a i ide se u godine gdje je moje društvo već oženjeno ili udato, tako da više nema izlazaka do zore, eventualno neke "civilizirane" večere ili piće poslije radnog vremena.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 14:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Koliko često izlazite i je li to obično vikend ili vam je nevažno koji je dan. Je li istina da s godinama izlasci dosade? Ako ste oženjeni, jeste li prestali/smanjili noćne izlaske nakon ženidbe/udaje i šta mislite o parovima koji prestanu izlaziti s prijateljima tj prestanu izlaziti odvojeno? Volite li više mirnija mjesta ili gužvu? Šta obično naručujete i vraćate li se uvijek pripiti kući Jeste li ikad imali neki incident, tuču i slično. Hvatate li se odmah za novčanik ili gledate da neko drugi plati. Volite li izlaziti s društvom (grupom ljudi) ili s jednim prijateljem/djevojkom. Imate li običaj da izlazite sami i mislite li da su pomalo čudni ljudi koji sami izlaze. OK, jutarnja kafa uz novine, ali noćni izlazak.... Eto, natrpah ja puno pitanja, pa pišite o čemu hoćete. Pa vec sad su mi se vecernji izlasci bitno prorijedili. Kao i kod Ministra, vecina mi je prijatelja, a sto je gore prijateljica udana ili u dugim vezama... A i nemam neku veliku volju za izlascima kao prije. Nije mi previse bilo bitno je l vikend, ili neki drugi dan. Ako mi se ne da necu ici. Jutarnu kavu volim popiti negdje di nema puno svijeta, a kasnije volim medju ljude. Obicno narucim kavu. Samo kad pijem narucujem zesticu, vino a nekad pivu. Ovisno o raspolozenju. Ne znam naruciti jednu ili dvi pive da se osvjezim, nego alkohol narucujem manje vise samo kad se zelim napiti. Sokove jako rijetko... Imao incident, nekoliko puta, masovne tuce, boce, stolice, policija itd... nazalost. Ja otvoreno kazem da mi plate, pa i curama. Hocete ravnopravnost spolova, pa eto vam. Volim nekad samo s jednim prijateljem, nekad i s grupom... Volim sam popiti prvu kavu, poslije bas i ne volim sam, pa to i ne cinim. Ne smatram da su cudni. Mozda su hrabriji. Ja bih volio nekad sam izaci navecer bez ikog, al mi je to nekako neugodno pa si onda nekad na vrat navucem nekog ko me pegla citavu noc. A ljudim izaci samim bude neugodno samo iz razloga sto ih tako drugi smatraju cudacima. Al u biti, cesto volim biti sam. I jesi nadrobila pitanja.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 14:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Koliko često izlazite i je li to obično vikend ili vam je nevažno koji je dan. Je li istina da s godinama izlasci dosade? Ako ste oženjeni, jeste li prestali/smanjili noćne izlaske nakon ženidbe/udaje i šta mislite o parovima koji prestanu izlaziti s prijateljima tj prestanu izlaziti odvojeno? Volite li više mirnija mjesta ili gužvu? Šta obično naručujete i vraćate li se uvijek pripiti kući Jeste li ikad imali neki incident, tuču i slično. Hvatate li se odmah za novčanik ili gledate da neko drugi plati. Volite li izlaziti s društvom (grupom ljudi) ili s jednim prijateljem/djevojkom. Imate li običaj da izlazite sami i mislite li da su pomalo čudni ljudi koji sami izlaze. OK, jutarnja kafa uz novine, ali noćni izlazak.... Eto, natrpah ja puno pitanja, pa pišite o čemu hoćete. Pa vec sad su mi se vecernji izlasci bitno prorijedili. Kao i kod Ministra, vecina mi je prijatelja, a sto je gore prijateljica udana ili u dugim vezama... A i nemam neku veliku volju za izlascima kao prije. Nije mi previse bilo bitno je l vikend, ili neki drugi dan. Ako mi se ne da necu ici. Jutarnu kavu volim popiti negdje di nema puno svijeta, a kasnije volim medju ljude. Obicno narucim kavu. Samo kad pijem narucujem zesticu, vino a nekad pivu. Ovisno o raspolozenju. Ne znam naruciti jednu ili dvi pive da se osvjezim, nego alkohol narucujem manje vise samo kad se zelim napiti. Sokove jako rijetko... Imao incident, nekoliko puta, masovne tuce, boce, stolice, policija itd... nazalost. Ja otvoreno kazem da mi plate, pa i curama. Hocete ravnopravnost spolova, pa eto vam. Volim nekad samo s jednim prijateljem, nekad i s grupom... Volim sam popiti prvu kavu, poslije bas i ne volim sam, pa to i ne cinim. Ne smatram da su cudni. Mozda su hrabriji. Ja bih volio nekad sam izaci navecer bez ikog, al mi je to nekako neugodno pa si onda nekad na vrat navucem nekog ko me pegla citavu noc. A ljudim izaci samim bude neugodno samo iz razloga sto ih tako drugi smatraju cudacima. Al u biti, cesto volim biti sam. I jesi nadrobila pitanja. Who cares ? Ozbiljno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 14:55 |
|
|
Za sta?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 14:56 |
|
|
Šalim se. Nadrobio si svašta o privatnom životu koje obično nije zanimljivo ljudima u virtuali.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 14:58 |
|
|
Pa nisam ja nadrobio nista. Sta sam rekao to o sebi, sem kad, i kakva pica volim piti? Odgovorio sam samo na pitanja iz uvodnog posta ove teme. Kog tema ne zanima ne treba se ni javljati.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 15:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25740 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
BBC je napisao/la: Šalim se. Nadrobio si svašta o privatnom životu koje obično nije zanimljivo ljudima u virtuali. Znači ti si jedan od onih koji imaju potrebu da se jave na svaki post koji ih ne zanima, heh. A koga briga da li tebe zanima njegov post?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 15:34 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Haha Azteče samo ti piši. Volim tvoje normalne postove, što bi se reklo "iz naroda". Pametni, bez puno filozofiranja.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 15:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: BBC je napisao/la: Šalim se. Nadrobio si svašta o privatnom životu koje obično nije zanimljivo ljudima u virtuali. Znači ti si jedan od onih koji imaju potrebu da se jave na svaki post koji ih ne zanima, heh. A koga briga da li tebe zanima njegov post? Muslimanka vas ispituje o vašim privatnim životima da vas poslije po temama na politici može spustiti.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 16:31 |
|
|
Nikad ne izlazim.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
Kovach
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:01 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
Ateist je napisao/la: Nikad ne izlazim. Tako nikada neces okusiti cari rodnice.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Znači ti si jedan od onih koji imaju potrebu da se jave na svaki post koji ih ne zanima, heh.
A koga briga da li tebe zanima njegov post?
Muslimanka vas ispituje o vašim privatnim životima da vas poslije po temama na politici može spustiti. Na koga li me to podsjeća?
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:12 |
|
|
Sudeći po onome što vidim,povremeno posjetivši neke od foruma...primjetim da velika većina ljudi izlazi najviše do balkona i do prodavnice. Vječito online,i vječito sveprisutni. I kad odu do balkona,do prodavnice,desi im se nešto zanimljivo,pa to podjele sa svekolikim forumskim pučanstvom. Zanimljiv život,nema šta. I zanimljivi izlasci...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:18 |
|
|
Ko su ti? Pa kako onda placaju racune za net, struju itd...
Meni je recimo komp skoro non stop upaljen, i kad ga gasim stavim ga samo na "sleep". Recimo nesto ucim, radim, pa gledam nesto za fax., posao pa bacim oko i na forum itd... Spavam upaljen je, vani sam, upaljen je... uvijek svira radio, nesto skida itd... TV i ostalo i ne palim. Novine ne citam itd...
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:20 |
|
|
Ili imaju mamu i tatu da to plaća ili svaki svoj slobodni trenutak krivo troše...viseći na netu. Ja uz najbolju volju ne mogu biti više od par sati dnevno na netu... Jebiga,radim.I živim.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:24 |
|
|
.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:27 |
|
|
A je. A ne znam. Ima ljudi opsjednutih tim drustvenim mrezama i sl. koje zamjenjuju zivot. Vidim da se sve vise i parova tako nalazi. Meni je sve to glupost. Al opet, bolje i to nego da neko pilji u televiziju citave dane...
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:33 |
|
|
Sve ok,mada...ne ide mi u glavu odakle im toliko slobodnog vremena. Meni nakon završenog radnog dana ostane toliko vremena da tek nabrzinu obavim stvari koje moram,prije spavanja. Ako si nezaposlen,ako imaš viška slobodnog vremena,odakle lova za net,i zašto slobodno vrijeme ne upražnjavaš kvalitetnije?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:37 |
|
|
zmajček je napisao/la: Sve ok,mada...ne ide mi u glavu odakle im toliko slobodnog vremena. Meni nakon završenog radnog dana ostane toliko vremena da tek nabrzinu obavim stvari koje moram,prije spavanja. Ako si nezaposlen,ako imaš viška slobodnog vremena,odakle lova za net,i zašto slobodno vrijeme ne upražnjavaš kvalitetnije? Pa sam si vec rekao... Financiraju ih roditelji.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:40 |
|
|
Smiješno je što tu ima ljudi od 30,40,50 godina Tragikomično. Uostalom,njihov život. I ne zanima me.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:41 |
|
|
Pa dvoje na koje vjerojatno misliš financiraju žene...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:43 |
|
|
I to je luzerski
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 19:47 |
|
|
e, to sam se i ja pitao kad rekoh da placaju nekako rezija valjda, za sto treba novac, pa valjda rade, i onda se nesto i druze... ne znam. njihova stvar. Nije me ni briga.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Izlasci Postano: 09 pro 2012, 20:03 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Koliko često izlazite i je li to obično vikend ili vam je nevažno koji je dan. Nekada češće, danas samo kada gostuju pjevači na gradskom trgu, znači jako rijetko. Sayuri je napisao/la: Je li istina da s godinama izlasci dosade? Ako ste oženjeni, jeste li prestali/smanjili noćne izlaske nakon ženidbe/udaje i šta mislite o parovima koji prestanu izlaziti s prijateljima tj prestanu izlaziti odvojeno? Ne dosade izlasci, već ne možeš se više ni "takmičiti" sa klincima koji sada imaju 15-20 godina, jer nemaš više toliko godina, tako da njima treba "prepustiti teren" a mi se, što se tiče izlazaka, povući u "ilegalu" i razmišljati o ozbilnijim stvarima poput ženidbe, pokretanja biznisa i drugih sličnih tema, koje se same od sebe nametnu negdje sredinom 20-ih kada počinju takozvane najproduktivnije godine, jer period od 25 do 35 godina važi za period kada je čovjek najproduktivniji, tako da za neproduktivne stvari tipa opijanje i prekomjerni izlasci ima se sve manje i manje vremena, što je logično i što je znak odrastanja, a ne zasićenja izlascima, to a i što već reče Aztec sve djevojke mog uzrasta su se ili poudale ili u ozbiljnim višegodišnjim vezama, tako da prošlo je vrijeme za hvatanje cure na ulete i dolazi vrijeme kada se djevojke pecaju sa džepnim stvarima kožne prirode, mislim na novčanik. Sayuri je napisao/la: Volite li više mirnija mjesta ili gužvu? Šta obično naručujete i vraćate li se uvijek pripiti kući Preferiram neku srednju varijantu i mjesta koja su prometna, ali ne u centru grada, već negdje na pola puta između centra i periferije, dok kafiće samo kada mislim glumiti trijeznog čovjeka ( ). Najviše preferiram najčešće nešto malo mirnija, ali ne i nužno mirnija tematska mjesta poput pivnica, cafe-pizzerija, cafe-poslastičarnica i cafe-kladionica. Najčešće naručujem pivo, dok žešća pića nastojim konzumirati samo u specijalnim prilikama, a to je svaki drugi put (šalu na stranu). Sayuri je napisao/la: Jeste li ikad imali neki incident, tuču i slično. Hvatate li se odmah za novčanik ili gledate da neko drugi plati. Tuču ne baš, situaciju na ivici incidenta, naravno, ko nije. Ja sam u tom slučaju specijalan slučaj, ja prvo odem kod konobara, platim unaprijed, pa tek onda naručim pošto nekako me izbezumljuje činjenica da vadim novčanik pred drugaricom, drugom i tako slično, jer ne volim da izgleda da se razmećem s pare. Sayuri je napisao/la: Volite li izlaziti s društvom (grupom ljudi) ili s jednim prijateljem/djevojkom. Imate li običaj da izlazite sami i mislite li da su pomalo čudni ljudi koji sami izlaze. OK, jutarnja kafa uz novine, ali noćni izlazak.... Eto, natrpah ja puno pitanja, pa pišite o čemu hoćete. Najčešće izlazim u društvu ili sam pa kasnije usput "naletim" na društvo ili obrnuto. Nisu mi čudni ljudi koji sami izlaze, možda su to šatro noćni šmekeri koji "pecaju" noću ribe i tako, šta ja znam. Da, previše ispituješ, ko CIA da si.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|