|
|
Stranica: 17/23.
|
[ 552 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pozitivac
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 18:40 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2574 Lokacija: Glavni stan
|
BBC je napisao/la: jebe mi se za Vukovar.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 18:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne zanimaju me te teme. Kosovo na drugom kontinentu.
Sa Srbima sam na čisto. Sa ovakvim tovarima kao Puntar nisam baš. Kad bi se mogla dogoditi neka hipotetička situacija da bi on morao birati da nestanu Srba u BiH ali da je uvjet da i Hrvati iz BiH nestanu, nisam baš siguran što bi tip izabrao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 18:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Sa Srbima sam na čisto. Sa ovakvim tovarima kao Puntar nisam baš.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 18:58 |
|
|
Zakon je na strani Srba u ovom slučaju, ako ovi Hosovci nisu spremni poštovati zakone države u kojoj žive onda Srbi da pošalju pismo u Brisel, ipak se gazda sluša bez pogovora. Dopuštati dvije gej parade bez pisanja peticija a trenirat strogoću na ćiriličnom natpisu može samo osoba sa znakovima mentalne retardacije, imaju jedinu evropsku etnički čistu državu na račun koje su Hrvati HB platili svojim entitetom i opet se plaše ćirilice, to je zato što je neznaju čitati pa će sutra na putovanju kroz Srbiju blenuti ko tele u šarena vrata. Jebo vas sulejman veličanstveni u pakšu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 19:04 |
|
|
Evo vidiš bibićko na što si spao, da te Pol Gasol brani
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 19:06 |
|
|
Ne preuzimam odgovornost za Pola.
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 19:06 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 672 Lokacija: Trokutistan
|
kakva cirilica u vukovaro? nece je biti. cega se plasite
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 19:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne preuzimam odgovornost za Pola. On ni sam nije sposoban preuzeti odgovornost za sebe, nadam se da je tako i zakonski
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 19:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 19:44 |
|
|
Takve gluposti mi samo podebljavaju moje mišljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 19:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Takve gluposti mi samo podebljavaju moje mišljenje. Ajd BBC, ak te ne zanimaju takve stvari ne komentiraj. Svaka akcija ima posljedica, pa tako i uvođenje drugog pisma tamo. Uostalom nakon popisa 2021 će opet pasti ispod 1/3.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 19:50 |
|
|
Zašto ne bih pričao. Treba ih pozvati na odgovornost. Kad su izabrali SDP-ovca za gradonačelnika neka se jebu sami. Tko je birao HNS-ovce sa svojim šovinističkim spotom o Posavcima ? Dva puta Mesić, sad Josipović, kukurikavci. Ti, ja ili građani Hrvatske. Pun mi ih *** više. Ne znaju sami sebi pa nama dođu ovdje kukati i ratovati protiv vjetrenjača.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 19:52 |
|
|
BBC, jesi li ti uopće Hrvat??
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:01 |
|
|
BBC je napisao/la: Takve gluposti mi samo podebljavaju moje mišljenje. Odvratan komentar bibićko, baš si četnik sa dna kace
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:02 |
|
|
Okanite se glupiranja i "Jasenovizacije". Ako se imate na nešto žaliti imate adrese vlade koju ste izabrali i vrata državnog odvjetnika Mladena Bajića.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Zašto ne bih pričao. Treba ih pozvati na odgovornost. Kad su izabrali SDP-ovca za gradonačelnika neka se jebu sami. Tko je birao HNS-ovce sa svojim šovinističkim spotom o Posavcima ? Dva puta Mesić, sad Josipović, kukurikavci. Ti, ja ili građani Hrvatske. Pun mi ih *** više. Ne znaju sami sebi pa nama dođu ovdje kukati i ratovati protiv vjetrenjača. Uvijek imaš idiota, ali radi toga ne moraju nevini ispaštati. Jbg. ipak su nam neke stvari simboli (barem bile) pa po njima baš i nije za pljuvati. A HNS je dobio toliko glasova da svi glasači skupa stanu na jedan trg.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:07 |
|
|
Nema moje mišljenje o Vukovaru veze sa tovarom Puntarom. Zbog čega bih ih žalio. Imaju sve uvjete da budu uspješniji od ijednog hrvatskog grada u BiH. Uz to imaju apsolutnu hrvatsku vlast. Hrvatske općine u BiH bi skupo platile taj luksuz.
Ne da mi se ne da o tome razmišljati, već popizdim kad ovakvi kao Puntar pale s time.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Nema moje mišljenje o Vukovaru veze sa tovarom Puntarom. Zbog čega bih ih žalio. Imaju sve uvjete da budu uspješniji od ijednog hrvatskog grada u BiH. Uz to imaju apsolutnu hrvatsku vlast. Hrvatske općine u BiH bi skupo platile taj luksuz.
Ne da mi se ne da o tome razmišljati, već popizdim kad ovakvi kao Puntar pale s time. Zato se u Vukovaru bolje živi nego u Širokome Da si bolje upoznat, znao bi da je SDP tamo praktički srpska stranka...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Imaju sve uvjete da budu uspješniji od ijednog hrvatskog grada u BiH A otkud to znaš, npr. na Baniji gdje su naseljeni naši Bosanci, standard je sigurno ispod zapadne Hercegovine i pojedinih mjesta srednje Bosne. Za najveća stratišta tokom rata na Baniji se zna možda i manje nego za ona u Herceg-Bosni, ti sigurno napamet ne bi znao reći koja su to stratišta, kao ni većina ljudi u Zagrebu, od kojeg je sve udaljeno pedesetak kilometara. Tako da nemoj misliti da je Herceg-Bosna nešto posebno zapostavljena, ima i drugih koji bi mogli reći da su zapostavljeni...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:15 |
|
|
volvoks je napisao/la: BBC je napisao/la: Nema moje mišljenje o Vukovaru veze sa tovarom Puntarom. Zbog čega bih ih žalio. Imaju sve uvjete da budu uspješniji od ijednog hrvatskog grada u BiH. Uz to imaju apsolutnu hrvatsku vlast. Hrvatske općine u BiH bi skupo platile taj luksuz.
Ne da mi se ne da o tome razmišljati, već popizdim kad ovakvi kao Puntar pale s time. Zato se u Vukovaru bolje živi nego u Širokome Da si bolje upoznat, znao bi da je SDP tamo praktički srpska stranka... To se žali Milanoviću. Središnjica postavlja općinske ogranke.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:16 |
|
|
volvoks je napisao/la: Da si bolje upoznat, znao bi da je SDP tamo praktički srpska stranka... Gledao sam rezultate i nije to baš totalno tako, glasove dobivaju većinom od Srba, ali bez dodatnih hrvatskih glasova ne bi mogli ništa
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Nema moje mišljenje o Vukovaru veze sa tovarom Puntarom. Zbog čega bih ih žalio. Imaju sve uvjete da budu uspješniji od ijednog hrvatskog grada u BiH. Uz to imaju apsolutnu hrvatsku vlast. Hrvatske općine u BiH bi skupo platile taj luksuz. Ne da mi se ne da o tome razmišljati, već popizdim kad ovakvi kao Puntar pale s time. Vukovar (kao i veći dio Slavonije) je nažalost u banani. Pusti, nije zajeb Hrvata u BiH jedini (iako je najveći na ovim prostorima). I kao što ti je rekao Volvoks, bolje se živi u Širokom (bez obzira na sve) nego u Vukovaru. RH treba jedna katarza (pri tome mislim na rješavanje jugoslavenšćine). Bez nje teško da će tu biti bolje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:20 |
|
|
Svi su u ekonomskoj krizi. Oni tamo bar nemaju "visokog predstavnika" iznad ustava i zakona. Kakve izaberu ti su im Bog i batina. Razumijem da im dopizdio HDZ sa svojim laganjima i obećanjima. Ali zar nisu imali za izabrati nekog drugog do SDP. Bezveze.
|
|
Vrh |
|
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:23 |
|
Pridružen/a: 25 svi 2012, 18:44 Postovi: 336 Lokacija: Naša Draga Hrvatska
|
BBC je napisao/la: Zašto ne bih pričao. Treba ih pozvati na odgovornost. Kad su izabrali SDP-ovca za gradonačelnika neka se jebu sami. Sabu su velikim brojem glasova podržali srbi tako da su oni najzaslužniji za to što je na vlasti. Ja ne kažem da nije i dio Hrvata glasao za njega (pogotovo oni iz mješanih brakova) ali oni sami nikad njega nebi mogli dovesti na vlast i baš zbog toga stvarno nije uredu da porucuješ svima neka se jebu zbog dijela izgubljenih...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Nacionalna struktura stanovništva Republike Hrvatske 2011. Postano: 23 pro 2012, 20:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Svi su u ekonomskoj krizi. Oni tamo bar nemaju "visokog predstavnika" iznad ustava i zakona. Kakve izaberu ti su im Bog i batina. Razumijem da im dopizdio HDZ sa svojim laganjima i obećanjima. Ali zar nisu imali za izabrati nekog drugog do SDP. Bezveze. Kad mačke nema, miševi caruju. Izlaznost na izbore nije neka i onda ti se događaju gore spomenuta s*anja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|