|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 88 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
puntar2.0
|
Naslov: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 27 pro 2012, 23:58 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 28 pro 2012, 00:02 |
|
|
|
Ovaj flego je seljačina samo takva, ko šiptar govori...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 01 sij 2013, 16:54 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 17:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Jakovčić je za ovog krkana gospodin čovjek.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 18:28 |
|
|
I Sanader je bio gospodin čovjek 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 18:34 |
|
|
|
Njega su birali takvi kao BBC.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 18:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Što se palite. I zašto uvijek vi Pereci najnaivniji. Do jučer je Kajin bio Alfa i Omega za separaciju i autonomiju Istre. Nemojte nam kvariti forum vašom naivnošću.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 19:17 |
|
|
|
Nije, on je autonomas...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 20:50 |
|
|
volvoks je napisao/la: Nije, on je autonomas... I Dragan Covic je do jucer bija Jugoslaven i potpisiva se cirilicon, opet ga ovaj bira...pusti ti njega, njemu dosadno pa dosa na podforum Hrvatska provocirati... Sto se tice Kajina i Jakovcica, Kajin je tu sigurno manje zlo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 20:57 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
Realno stoje dvije cinjenice: Kad je IDS u vladajucoj koaliciji onda ne prijete autonomijom. Kad je IDS u oporbi onda je u sklopu svog populizma najavljuju svako malo.
IDS autonomiju ne zeli vec se radi o pojmu koji je njihov najjaci argument u nekim politickim prepucavanjima. Najbolji primjer najnovijeg koristenja pojma "autonomija" se dogodio upravo u sukobu Jakovcic-Kajin kada se potonjem podmetalo da zeli stvoriti tj. da sluzi kao instrument u SDPovom stvaranju prosirene rijecke regije koja bi obuhvacala i Istru nasuprot IDSovom konceptu autonomne Istre.
Sukladno ovome dva su moguca ishoda lokalnih izbora u Istri: 1. IDSova pobjeda (nastavak napretka Istre u mnogim poljima, ali istodobno i nastavak IDSovog nepotizma, korupcije i uhljebljivanja kadrova) 2. Kajinova pobjeda (kocenje napretka Istre, s obzirom na nesposobnost i krkanluk doticnog , ali nazalost ne i zaustavljanje korupcije, nepotizma i uhljebljivanja, jedino sto se mijenja po tom planu je stranacki dres u SDP-HNS boje) .
Prednost dajem ipak IDSovcima s obzirom da su dosada pokazali da imaju dobru stranacku masineriju na lokalnoj razini, a i SDP je tamo u rasulu nakon nedavnog haracenja tandema Zoky-Dragovan po lokalnim ograncima i raspustanja GO Pule.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 21:22 |
|
|
|
Kakav napredak Istre pod Jakovčićem i IDS-om, o čemu to Zadar pričaš? Kad sam nedavno bio dolje iznenadio sam se kako je situacija loša, ništa bolja nego u ostatku Hrvatske, a ne treba govoriti u kakvom je stanju npr. bolnica u Puli, jedna od najgorih u državi.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 21:43 |
|
|
|
Govorim o tome da su ljudi daleko najkompetentniji u NUTS Jadranska Hrvatska za pisanje projekata i guranja istih u EU, a i da ne bi mislili da su svi IDSovi kadrovi losi, ministar Ostojic (Veljko) je jedna od rijetkih pozitivnih i kooperativnih ljudi u Vladi. Takodjer i celnistvo zupanije Istre je vrlo kooperativno u sklopu NUTS regije Jadranska Hrvatska. Probleme s bolnicom ima svaka zupanija sto zbog nedorecenog zakona, sto zbog neprovedene fiskalne decentralizacije. Jedini koji relativno odskace je Grad Zagreb a situacija tu nije usporediva s ostatkom RH. Bolnica je ukratko los protuargument. Takodjer nisam napisao da Istra cvjeta, ali da su uspjesni u nekim poljima mora im se priznati.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 21:52 |
|
|
|
Ministri turizma se redovito doživljavju za najbolje, u svakoj vladi. Što se tiče bolnice, kod vas u Zadru je super. Mene zanima o kojim se projektima konkretno radi i može li se taj uspjeh pripsati IDS (a ako može, zašto ne i "krkanu" Kajinu) ili je jednostavno do stručnih ljudi koji su na njima radili.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 22:00 |
|
|
|
Zadarska bolnica se snalazi istina jedna od bolje vodjenih ali opet ima problema financijske naravi. A o zatrovanim odnosima medju doktorima da ne pricam, pojedinacno dobri su to ljudi, ali je sredina zatrovana spletkama.
Radi se o projektima regionalne vaznosti, jedine realne partnere mozes naci u Istarskoj Zupaniji ( radi se bas o IDSovcima koji su strucni u podrucju europskih projekata ) i donekle u Licanima koji muku muce s malim ljudskim kapitalom na podrucju svoje zupanije. Kajin je uvijek bio pas koji laje, svaka ga stranka ima, a kad se upusti u nekakav konkretan posao ispostavi se o kskvom je krkanu rijec (npr. ministar Jovanovic).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 22:07 |
|
|
Opet si izbjegao navesti konkretne projekte.  Kad je u pitanju Ličko-senjska županija, tu ne treba trošiti riječi. Zna se  koji su uvjeti za dobivanje posla (mada ni drugdje nije dobro po tom pitanju), nije im ni stalo da "ljudski kapital" povećaju ili poboljšaju njegovu strukturu. Nek raspišu natječaje i ponude normalnu plaću, pa će se netko sigurno javiti.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 02 sij 2013, 22:10 |
|
|
Ne mogu o konkretnim stvarima jos pricati  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 03 sij 2013, 15:52 |
|
|
|
Tu je daleko zanimljivije ponašanje Milanovića i SDP-a da idu rušiti koalicijskog partnera. Kako kaže jedan slinavi politički analitičar to se jednostavno ne radi.
Em se svađaju SDP i HNS, iznose različite poglede i najave, totalna nesinkronizacija, sad se ruši IDS koji ima ministra u vladi, a opet Jakovčić priča kako su oni ozbiljni ljudi i da ostaju u vladi (na pitanje što još treba učiniti da oni iziđu iz vlade).
Kukurikavci su totalno neozbiljni u tim svojim međusobnim odnosima. Čim dođu na vlast posvađaju se.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 03 sij 2013, 16:01 |
|
|
|
Pa dovoljno je sjetiti se kako je Racan preveslao Budisu. Nije to nikakva svadja vec jednostavna SDPova eliminacija svih onih koji bi im na ljevici mogli predstavljati konkurenta. HSLS je vidimo kako zavrsio, a HNS i IDS bi mogli na slican nacin uskoro.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 03 sij 2013, 16:06 |
|
|
|
A kad je HDZ BiH isto radio svojim kolaicijskim partnerima, onda si pisao da je to super...
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 03 sij 2013, 16:07 |
|
|
E sad meni nije bas zao tog IDS-a, pa nije Istra prcija Jakovcica, a sposobni ljudi unutar njega ce se snaci, bez brige. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 03 sij 2013, 16:13 |
|
|
|
Nije ni meni, mislim da su previše zaglibili u korupciju i istrijanski nacionalizam. Jesam za regionalne stranke, čak mislim da su takve odličan izbor, ali samo ako poštuju ustavni poredak Hrvatske. Vjerujem da bi Istri trebala regionalna domoljubna stranka, nešto kao HDSSB.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 03 sij 2013, 16:19 |
|
|
|
A situacija na hrvatskoj politickoj sceni u RH i hrvatskoj politickoj sceni u BiH je usporediva? HDZ RH je isto radio spram konkurencije na desnici i to nisam odobravao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 03 sij 2013, 16:39 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Kajin i Jakovčić, dva govneta, ne znam koje mi više smrdi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 03 sij 2013, 16:49 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: A situacija na hrvatskoj politickoj sceni u RH i hrvatskoj politickoj sceni u BiH je usporediva? HDZ RH je isto radio spram konkurencije na desnici i to nisam odobravao. Što misliš o HDSSB-u? 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kajin: Jakovcicu, ne vodi separatisticke ratove! Postano: 03 sij 2013, 17:05 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Nije ni meni, mislim da su previše zaglibili u korupciju i istrijanski nacionalizam. Jesam za regionalne stranke, čak mislim da su takve odličan izbor, ali samo ako poštuju ustavni poredak Hrvatske. Vjerujem da bi Istri trebala regionalna domoljubna stranka, nešto kao HDSSB. Slazemo se, i meni su tendecijelno najsimpaticnije male regionalne stranke koje imaju desnicarski naboj.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|