Na današnji dan 8.siječnja 1935. u gradiću Tupelo, u američkoj državi Mississipi rođen je zasigirno jedan od najvećih ako ne i najveći najveći glazbenik svih vremena Elvis Aaron Presley.
Teško je izdvojiti nešto iz njegova života što se već ne zna. Njegov glas i pjesme koje su dolazile iz srca ostavile su neizbrisiv trag u ovoj ljudskoj dimenziji i najbolji su pokazatelj veličine ovog neponovljivog čovjeka.
Čeka se i oglašavanje njegovog najvećeg živućeg fana...gospodina Bobovca
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Naslov: Re: Na današnji dan: Rođen Kralj RnR - Elvis Aaron Presley
Postano: 08 sij 2013, 20:57
@Bobovac
K vragu, šta si se stisao, daj veću fotku, hoću da proverim tvoj iskaz. A to što znaš o Elvisu ne znači i da si mu sličan osim želje da mu budeš sličan. Doduše, na avataru si pljunuti Elvis.
Kako stojiš sa glasom? Možeš li makar gurati tercu?
Postano: 08 sij 2013, 21:54
Dok su svi slušali Kvaku ja sam slušala Presleyja jer sam uvijek bila van svog vremena. Uvijek vanzemaljska. Najviše sam voljela Love me tender što je ujedno bila himna mene i tadašnjeg momka. U trans su me bacale i Hound dog, Whitout you etc.
Postano: 08 sij 2013, 23:23
Bobovac je unatoč svom šarmu koji posjeduje prestar i vidi se da ima viška kila. Neka se Bobi ne uvrijedi ali ima ovdje mnogo zgodnijih, pametnijih i profinjenijih i nadasve sposobnijih. Vrijeme je za mirovinu. :)
Postano: 08 sij 2013, 23:50
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25999 Lokacija: Heartbreak Hotel
Nataša je napisao/la:
Bobovac je unatoč svom šarmu koji posjeduje prestar i vidi se da ima viška kila. Neka se Bobi ne uvrijedi ali ima ovdje mnogo zgodnijih, pametnijih i profinjenijih i nadasve sposobnijih. Vrijeme je za mirovinu. :)
A koja si sad pa ti, sunce ti kalajisano??
I nemojte više trolati temu, grjehota je... i to na današnji dan!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Postano: 09 sij 2013, 00:16
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25999 Lokacija: Heartbreak Hotel
lider30 je napisao/la:
Bome te žene počele secirati. Sad si nagrabusio. Tako ti treba, kad se voliš razbacivati fotkama.
Ma šuti, našle su mi današnji dan kao Ahilovu petu pa su je iskoristile da mi zađu iza leđe, sram ih bilo... Ali neću im zaboraviti tu blasfemiju, jock.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.