|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 63 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 20:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tko će se sa Hercegovkama natezati. Vidiš kakav je Junuz ispao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 20:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Normalno da je potreban pristanak partnerice. Nismo vehabije. Ja samo kažem ako partnerica počne filozofirat i pričat te gluposti, to je jednostavno znak, ona misli taj muškarac nije dovoljno dobar za nju. Pa znam ja još neka društva gdje je poligamija i potčinjen odnos zene uslov, a nisu ni vehabije ni muslimani :) Da nabrojimo ??? Nema potrebe. Ženska podložnost mužu treba biti dragovoljna. Citat: Valjda si dovoljno blizak sa majkom svoje buduće djece, pa nema u praksi filozofiranja ? To sam primijetio, ako se kofrči i ne posluša, sigurno je ljuta zbog nečeg. Nešto sam kriv. I onda muškarac umjesto raspravljanja i svađe s ženom od čega može bit samo gora situacija, treba razmislit kako sebe promijeniti tj. biti bolji. Od svih ljudi na svijetu, možeš mijenjati jedino sebe ali je to sasvim dovoljno. Pa svijet je tako jednostavan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 20:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20919 Lokacija: među zvijezdama
|
Probaj je pitati što se ljuti, da bi mogao kvalitetnije poraditi na pozitivnim promjenama svoje ličnosti Kvačice
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 20:41 |
|
|
BBC je napisao/la: Tko će se sa Hercegovkama natezati. Vidiš kakav je Junuz ispao. Ludjače !Pametni !:) Misliš da ne smije na PC, istrošio ljetos minute ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 20:42 |
|
|
Sa ovim iz Zagreba je lakše. Malo se oštrije postaviš kao Brussels pri pregovorima i nema problema. Sve uvjete ispunjavaju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 20:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Sa ovim iz Zagreba je lakše. Malo se oštrije postaviš kao Brussels pri pregovorima i nema problema. Sve uvjete ispunjavaju. Pametno. A od parizera ćeš vječno biti mlad i zgodan.Nema obilne kuhinje, trbuha i sl.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 20:54 |
|
|
Samo probrana i zdrava hrana. I dosadna. Nemojte vi pitarke drugima prigovarati.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 21:00 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Wind je napisao/la: Pff... Pokušavam skontati o čemu ti pišeš ali ne ide mi nikako. Kao da je na kineskom napisano. Jel ozbiljno, o čemu ti to trkeljaš. A to Vrilo što pišeš, pretpostavljam da je to onaj Vrilo Predaka? Je li to nešto on napisao neki post značajan? I otkud ti pobogu da se toga sjećaš?
Citat: Znači, po meni, jedno k`o nijedno! Po meni si isključiv. SarajkaDjevojka ti je to ovako objasnila: Citat: Na kraju Ti zivot brata ili sestre u konačnici ne mozeš vezati za svoj nikad.Šta ako se odsele na drugi kontinent, ako imate loše porodične odnose zbog partnera i sl.. Citat: o čemu ti to trkeljaš Pff...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 21:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Evo Matema je razvio divnu teoriju " Što je potrebno za povećanje nataliteta "? Po M. teoriji djeci je potrebno obezbijediti samo hranu. Sigurno i zenu lupa nekom toljagom po glavi ( da bi izrazio ljubav i odanost ) i odnosi je u svoju pećinu Molimo paznju forumskog pučanstva !!! Kao muška šovinistička svinja da stanem o obranu kolege Afrikanca. Ovakvi logički skokovi u zaključivanju i vrijeđanje su vam potpuno bezvezni gospodična. Čuvajte nas muškarce. Lako se oštećujemo. A da i pridodam kad sam ja svojoj zaprijetio da ću ju otet, prebacit preko ramena i odvuć u svoju špilju ona je rekla: uuu bit će nam super. Ko bi vas žene shvatio.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 21:11 |
|
|
Hvala gospodine Doc, ali to je gospođica Sarajka, prema njoj moramo da budemo blaži :) Nego, glede pomenute pećine, spomenimo samo one Evropljanke koje posle dva šamara od nekog Šipca pređu na islam i odu se raznijet kakvom bombom ili pristupe kakvoj organizaciji terorističkoj... kako bi rekla Zorica Brunclik jedared: srce je moje violina, što ga diraš kad ne znaš da sviraš... sa ženama treba znati
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 26 sij 2013, 22:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25740 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Citat: o čemu ti to trkeljaš Wind je napisao/la:
Pff...
Eh, pa ljubav mora i da zaboli. P.S. Nauči se citirati please. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 27 sij 2013, 15:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la:
P.S. Nauči se citirati please. :)
|
|
Vrh |
|
|
Zijafeta
|
Naslov: Re: Biološki sat kod muškaraca Postano: 27 sij 2013, 23:44 |
|
|
Elvise samo se vi zezajte pa ćete doživjeti sudbinu mog amidžića. Lolao se povazdan. Ženidba mu nije bila ni na kraj pameti. E kad se skrasio u 41.godini saznao je da ima problema tamo dole pa je morao na dugotrajna i skupocjena liječenja a sat je kucao tika taka tika taka. Uvijek treba imati na umu da možemo imati problema sa kvalitetom spermatozoida a ko se mlad oženi ima dovoljno vremena da riješi svoj problem. Na kraju bi vam otpjevala nešto što biste trebali staviti kao zvuk mobitela da vas svaki dan potsjeća na vaš propust.
Satić kuca tika taka tik tak tik tik tak svako jutro budi djaka tik tak, tik tik tak.
Ustaj pa se brzo spremi tik tak, tik tik tak pa u školu brzo kreni tik tak, tik tik tak...
- SATIĆ KUCA - Lukin portal za djecu i obitelj - Dječje pjesme i pjesmice, igre, zagonetke, priče, basne, bajke, crtići, zanimljivosti, igrice, brojalice i bojanke za djecu Preuzeto sa: Lukin portal za djecu i obitelj
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|